• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

Çok teşekkür ederim canım benim yukarıdan topuz istiyorum saçlarımı prenses etek gelinliğim bide iki yer olacak düğünüm iki saç iki makyaj seçmek durumundayım.Tedirginlik oluyor ister istemez.Çok zor işler.:15::15::15::15:
yakın bi arkadasımın iki yerde oldu düğünü iki farklı duvak kullandı biri yüksek diğeri güpürlü.saç ve makyajda duvağa uygun oldu haliyle. ben cok beğendim. sanki gelinlik bile farklı gibi göründü.

yok artk ya kızlar bı daha duvak falan seçmek almak falan ugrasamam.Ama saç modeli olarak yuksek topuz sevıyorum hadı bakalım gelıncıkler heyecan durumları nasıl :)

slm kızlar, ben beğendiğim topuz modellerinden yükleyeyim dedim... karar veremiyorum... girişte 4 metrelik uzun tül duvak kullanacağım, ayrıca kısa duvağımda var, üst üste takılacak büyük ihtimalle... ama nikah merasimi yok bizde, önceden kıydık, ne ara o uzun duvağı çıkarabileceğim muallak... ilk dans için kareografi çalışmamız var onu uzun duvakla yapmam mümkün değil....

aslında uzun duvağı kayınvaldem çok istiyor, nolur benim için uzun duvakla gir sonra çıkarırsın dedi, kıramadım :17: tül olduğu için çok ağırlık yapmaz gibime geliyor... ama nasıl taktıracağım bilmiyorum, rahibe duvağı şeklinde takıyorlar uzun duvakları genelde

$1010663_351944724907927_1017329262_n (1).jpg

mesela yukardaki kızda çok güzel durmuş, bende nasıl duracak kim bilir....kısa duvağı nasıl tutturacak diyorum kendi kendime, onu saçın altında istiyordum ben çünkü, uzun duvağı çıkardıktan sonra aşağıdaki gibi durmasını istiyorum

$e369853df766fa44e1ed0ff613f563bd.jpg

hiç rahibe duvağı gibi taktırmasam, hepsini aşağıdan mı taktırsam... off karar veremiyorum valla :1:

Eki Görüntüle 763713 $1000549_586912088015445_118876043_n.jpg $gelin_basi_sac_tasarim_aksesuar_gelin_taci_gelinlik_008.jpg bunlarda diğer beğendiklerim:34:

resim yok : ( benimde provam sırasında aldı danteli kurdele yaptı koydu saçıma zaten şekil pek önemli değil dantel olması yetiyor bu resimdeki gibi bi şey olacak inşallah saçım duağımEki Görüntüle 763412

Bak mesela bunun gibi işte bende kınada istiyorum öyle bir şey.
tabi çok çeşitlendirilebilir bu taş ya da inci süsleme yapılarak.
Eki Görüntüle 763533

Saç şeklime karar verip böyle birşey yaptırabilirim bende.
Teşekkür ederim kızlar resimler için

slm kızlar, ben beğendiğim topuz modellerinden yükleyeyim dedim... karar veremiyorum... girişte 4 metrelik uzun tül duvak kullanacağım, ayrıca kısa duvağımda var, üst üste takılacak büyük ihtimalle... ama nikah merasimi yok bizde, önceden kıydık, ne ara o uzun duvağı çıkarabileceğim muallak... ilk dans için kareografi çalışmamız var onu uzun duvakla yapmam mümkün değil....

aslında uzun duvağı kayınvaldem çok istiyor, nolur benim için uzun duvakla gir sonra çıkarırsın dedi, kıramadım :17: tül olduğu için çok ağırlık yapmaz gibime geliyor... ama nasıl taktıracağım bilmiyorum, rahibe duvağı şeklinde takıyorlar uzun duvakları genelde

Eki Görüntüle 763711

mesela yukardaki kızda çok güzel durmuş, bende nasıl duracak kim bilir....kısa duvağı nasıl tutturacak diyorum kendi kendime, onu saçın altında istiyordum ben çünkü, uzun duvağı çıkardıktan sonra aşağıdaki gibi durmasını istiyorum

Eki Görüntüle 763712

hiç rahibe duvağı gibi taktırmasam, hepsini aşağıdan mı taktırsam... off karar veremiyorum valla :1:

Eki Görüntüle 763713 Eki Görüntüle 763714 Eki Görüntüle 763715 bunlarda diğer beğendiklerim:34:

Dans ederken duvağı koluna saracaksın gibi görünüyor canım.
En sondaki duvak modelini kullanabilirsin belkide :)

saç ve makyajımı hiç düşünmedim ki ben dahaaa :)
kızlar ben kına gecemde bindallı giymek istemiyorum. herkes bi giyip geliyo sevmiyorum nedense. üstünü değiş gel falan uzun iş giymesem bişey olmaz sanırım dimi :)

kızlar ben kına gecemde bindallı giymek istemiyorum. herkes bi giyip geliyo sevmiyorum nedense. üstünü değiş gel falan uzun iş giymesem bişey olmaz sanırım dimi :)

ben giymeyeceğim canım, herkes bana giyme dedi vazgeçirdiler beni de, lacivert uzun elbise aldım bende kına için.

valla bende giymeyeceğim canım hiç gerek duymuyorum. Önceden Hint kıyafeti giymek istiyordum ama vazgeçtim. Nişanlımada fes falan takacaktık değişik olacaktı ama bide onu değişip gelmek istemiyorum. Kına için o kadar kıyafet diktiriyorum onunla olmak istiyorum bütün gece :) Kaynanamda sonradan pişman olmayacak mısın diyor keşke giyseydim demez misin diyor şu an pişman olmam gibi geliyor ama bir kaç ay sonrada aynı şeyi düşünür müyüm bilmiyorum :)

Merhabalar:)

Ben de uzun zamandır ağustos geliniyim, ama hiç uğramamıştım buralara.

Nihayet yolun sonuna geldik:16:

Kuaför-saç işleri benim için de zor oldu, olmaya da devam ediyor. Gelinliğimin arkası inci düğme, belinde koca fiyonku var. Gelinliğin güzelliği kapanmasın diye kısa ducak terccih ettim. Rahibe duvağı yaptırında beli de açılır diye ama geçen gün ön provada topuzum da gözükse ne güzel olur dedim. Sonuç olarak kararsız kaldım, bakalım büyük provada karar vereceğim artık:31:

Düğün hazırlıkları çok zevkli ama zaman zaman zor oluyor işte böyle:27:

Merhabalar:)

Ben de uzun zamandır ağustos geliniyim, ama hiç uğramamıştım buralara.

Nihayet yolun sonuna geldik:16:

Kuaför-saç işleri benim için de zor oldu, olmaya da devam ediyor. Gelinliğimin arkası inci düğme, belinde koca fiyonku var. Gelinliğin güzelliği kapanmasın diye kısa ducak terccih ettim. Rahibe duvağı yaptırında beli de açılır diye ama geçen gün ön provada topuzum da gözükse ne güzel olur dedim. Sonuç olarak kararsız kaldım, bakalım büyük provada karar vereceğim artık:31:

Düğün hazırlıkları çok zevkli ama zaman zaman zor oluyor işte böyle:27:

öyleyse hoşgeldin aramıza :)
benim gelinliğimin arkasıda inci düğmeli ve dantelli, fiyonk istemiştim ama arkasında çok detay olacak dediler vazgeçirdiler beni :(
duvağımı topuzumun üzerinden takacağım ama topuz çok yukarda olmayacak gelinliğin arkası ve topuzum görünsün diye tek kat dantelli bir duvağım olacak.
duvak tek kat olacağı için girişte yüzümü örtmeye seyyar duvak verecekmiş artık nasıl bir şey verecek bilmiyorum.
merakla pazartesi günkü provamı bekliyorum.

resimdeki kızın makyajı saçı duvağı herşeyiyle benim istediğim gibiiii :16: iznin olursa kaydedebilirmiyim :44: tabi kızda güzel olunca ayrıca güzel olmuş :)

tabiki ben de netten bulmuştum zaten.

çok güzellermiş canım çok beğendim. Ben kınada bindallı giymeyeceğim güzel bir hint kıyafeti bulabilseydim eğer onu giymek istiyordum ama yok. Elbiseme göre saç aksesuarıda bulamadım ama bir şey takmak istiyorum saçıma ne yapacağımı bilmiyorum :(

eminönü tarafında olabilir istanbulda mısın bilmiyorum ama bak bence bi hersey var. ben de henuz kına bındallımı alamadım. :(

yüksek duvak olunca saçta çok alternatif kalmıyo zaten. makyajı çok güzel ama o makyaj bana hiç gitmez mesela herkesin yüz yapısına göre makyaj secimi yapılsa daha iyi olur sanki

benım yuzum bu kız gıbı yuvarlak yapıda. turuncu renkler de bana yakısıo. olur gıbıme geldı henuz kuaforumu netlestırmedım ama aklımda bı sorcam gosterıp.

Bak mesela bunun gibi işte bende kınada istiyorum öyle bir şey.
tabi çok çeşitlendirilebilir bu taş ya da inci süsleme yapılarak.
Eki Görüntüle 763533

senin begendıgın tac ıcın dantel kullanılabılır dırek. gelınlıgın dıkılıosa parca ısteyebılırsın. sert durması ıcın kolalayabılırsın. ya da dısardan dantel alabılırsın. ıstedıgın gıbı bulamazsan.

Dans ederken duvağı koluna saracaksın gibi görünüyor canım.
En sondaki duvak modelini kullanabilirsin belkide :)

banada 3 metre cekım duvagı verdıler canım onu foto cekımı ve gırerken kullanıcam dıgerını kısa kullanıcam uzunu tokayla alttan tuttruyolar cıkarıverırız problem olmaz galıba ılk dans ıcın tabı zaman yok:) artık dolarsın koluna bız normal dans etcez sıkıntı olmaz heralde

bende sac makyaj 3 model lazım makyaja karar veremedım ama sanırım ılk dugunde topuz yaptırcam artık ılk gun dugun ve kına olacagı ıcın hurrem taclarından alırız ıkıncı kınamda acık yaptırırım alnımdan tası var akıtmalı 3 ye daha karar veremedım aerık ve mAKyajın rengıne ama benım ıcın onemlı olan ılk dugun

banada 3 metre cekım duvagı verdıler canım onu foto cekımı ve gırerken kullanıcam dıgerını kısa kullanıcam uzunu tokayla alttan tuttruyolar cıkarıverırız problem olmaz galıba ılk dans ıcın tabı zaman yok:) artık dolarsın koluna bız normal dans etcez sıkıntı olmaz heralde

bende sac makyaj 3 model lazım makyaja karar veremedım ama sanırım ılk dugunde topuz yaptırcam artık ılk gun dugun ve kına olacagı ıcın hurrem taclarından alırız ıkıncı kınamda acık yaptırırım alnımdan tası var akıtmalı 3 ye daha karar veremedım aerık ve mAKyajın rengıne ama benım ıcın onemlı olan ılk dugun

bugun gelınlıgımı gıydım ablamda vardı modele ve makyaja az cok bakalım dıye topuz daha hos tek omusla oyuzden ona karar verdım makyaj da kararsısız toprak ve grı suyah 2 secenek var bıde onamlısı canımı sıkan bısey oldu gelınlıgın koltugunun atlı 1 parmak sokulmus dıkıs yerınden altında astar var hanı ıcten dıkılse bırde bazı gupurlerı sokulmus ıste nısanda alırsan bole olur dıye kızdım gelınlıkcıme goturemem cunku 2 saat uzaklıkta bana baska sehırden almıstım annem dıkse acaba nasıl olur bellı olur mu ki offff kımın aklına uyduysam yok model kalmaz bılmem ne dedıler hemde zayıfladım korselı ama sıkamadılar tam oturamadı cok bellı degıl ama hayırlısıbakalım artık sızler ne alamdesınız off benım cok ısım var ramazandan once tum temızlık ıslerı boya badana tamır ceyız ev doseme yapıldı ama sımdı annemlerın evı baya temızlık ıstıyor azda kaldı ramazanda da hıc elım kolum kalmıyor temızlıge gecede terafı falan var Allah yardım etsın herkese bıde tabı davetıye dagıtma var ramazandan sonraya kalmasaymıs ıyıymıs ya:((

bugun gelınlıgımı gıydım ablamda vardı modele ve makyaja az cok bakalım dıye topuz daha hos tek omusla oyuzden ona karar verdım makyaj da kararsısız toprak ve grı suyah 2 secenek var bıde onamlısı canımı sıkan bısey oldu gelınlıgın koltugunun atlı 1 parmak sokulmus dıkıs yerınden altında astar var hanı ıcten dıkılse bırde bazı gupurlerı sokulmus ıste nısanda alırsan bole olur dıye kızdım gelınlıkcıme goturemem cunku 2 saat uzaklıkta bana baska sehırden almıstım annem dıkse acaba nasıl olur bellı olur mu ki offff kımın aklına uyduysam yok model kalmaz bılmem ne dedıler hemde zayıfladım korselı ama sıkamadılar tam oturamadı cok bellı degıl ama hayırlısıbakalım artık sızler ne alamdesınız off benım cok ısım var ramazandan once tum temızlık ıslerı boya badana tamır ceyız ev doseme yapıldı ama sımdı annemlerın evı baya temızlık ıstıyor azda kaldı ramazanda da hıc elım kolum kalmıyor temızlıge gecede terafı falan var Allah yardım etsın herkese bıde tabı davetıye dagıtma var ramazandan sonraya kalmasaymıs ıyıymıs ya:((

Hmm kötü olmuş canım ya keşke o kadar erken almasaydın. ama bilemezsinki işte. Valla bu düğün işleri çok zormuş ya o kadar yorgunum ki. Hiç dinlenemiyorum çalıştığım için sabah 06.30'da uyanıyorum eve gidene kadar saat 7 oluyor. o saatten sonrada bir şeyler yapmaya başlayınca 12-1'den aşağı uyumuyorum. Bide bir ihtiyacımız var mı diye sormaya gelip saatlerce gitmeyen misafirlerimiz var sağolsunlar. Keşke ihtiyacımız olup olmadığını sormaya gelirken düşündükleri kadar dinlenmem gerektiğini, yorgun olduğumu, işten geldiğimide düşünseler :(

bence annenin dikmesinden çok bulunduğun yerdeki gelinlik diken herhangi bir terzi yardımcı olacaktır sana... gelinlik satan yerler var ya, terziniz kim diye sor, sonra o terziyle görüşmeye git... hani annende tutturur tabi de düğünde oynarken tekrar açıldığını düşün... o yüzden önceden önlem almak daha iyi...

benim gelinliğimin arkasıda inci düğmeli ve dantelli, fiyonk istemiştim ama arkasında çok detay olacak dediler vazgeçirdiler beni :(
duvağımı topuzumun üzerinden takacağım ama topuz çok yukarda olmayacak gelinliğin arkası ve topuzum görünsün diye tek kat dantelli bir duvağım olacak.
duvak tek kat olacağı için girişte yüzümü örtmeye seyyar duvak verecekmiş artık nasıl bir şey verecek bilmiyorum.
Bu seyyar duvaklar taraklı oluyolar ve saçtan çıkarırken saçı bozabiliyolar. Kuzenim kullanamamıştı bu sebepten dolayı. Duvak yapılmadan önce bir gör derim bu seyyarı..

1 ay sonra, tam bugün düğünümüz var.. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor :21:

nisan gerçekten gelinliğini almak için erken bi tarihmiş canım ama senin nasibin o gelinlikmiş daha vakit var dikimini yaptırman için. ben annene diktirme derim önce bi gelinliğini aldığın yeri bi ara onlar sana yol gösterir. dikim evlerinin de yardımcı olucaını düşünüyorum annen diktiği cok sağlam olmayabilir.
kızlar bide size ne sorucam gelinliğinize ne kadar bütçe ayırdınız aksesuarlar dahil.

daha yüzümüzü örtücez dimi??? ne cok detay var. sen demesen gelinlk alırken hiç aklıma gelmezdi yüz örtme ayrıntısı

evet tatlım benimki daha yukarıda, nişanlım buna bile açık diyo dekolte istemiyor :20: ama hiç takmadan da olmaz ki :26:
çok beğendim kolyeyi :31:

düğün müziği konusunda ben de hala karar vermiş değilim:26: malesef özel bir şarkımızda yok :( siz belirlediniz mi kızlar giriş ve dans müziklerini ?

dans şarkımızı bizde dün seçtik Teoman-Nilüfer SENSİZ OLMAZ ( ben teomanın hayranıyım nişanlımda nilüfer güzel denk geldi : ) )

Back