Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte benim tacım böylee :)
sizde koysanıza kızlar taçlarınızı :)
Gelinliğimde hiç taş yok sadece güpür. Hem sevmediğimden hemde yakışmayacağını düşündüğümden taç takmıcam.Ama saçlarıma ışıltı vericek bişeyler olması gerektiğini düşünüyorum.Saçlarım siyah ne yapabilirim ki taçtan başka :/
Ne güzel belli ki sizin içinize sinmiş. Ama ben inatla kendimde kötü duracağını düşünüyorum nedense.Benimde gelinliğimde hiç taş yok ki :)
ben önceden taçları sevmiyordum ama artık herkes yandan bir aksesuar takıyor ben taç olsun dedim.
prenses gibi olacağım bir günde prenses tacı takmak istedim hepsi bu :)
Eki Görüntüle 762741 Eki Görüntüle 762742
çok farklı bir duvak yaptırdım, taç şeklinde başın iki yanından inen dalgalı duvak. gelinlikte de küçük pembe çiçekler var.
acilen bu duvağa uyacak saç modeline ihtiyacım var, yardım edin nolurrrr
gelinliğini çok beğendim dalgalı duvağı da ilk defa sende gördüm cok hoşuma gitti. bu duvağa sanırım doğal buklelerle salınık bi model iyi olur. bu senin gelinliğin dimi pembe çicekleri göremedim
Eki Görüntüle 762741 Eki Görüntüle 762742
çok farklı bir duvak yaptırdım, taç şeklinde başın iki yanından inen dalgalı duvak. gelinlikte de küçük pembe çiçekler var.
acilen bu duvağa uyacak saç modeline ihtiyacım var, yardım edin nolurrrr
duvak dalgalı sac oyle bogar bence dagınık toplatabılırsın bırde o cıceklerden sepıstır tam kır dugunu havası olur
kızlar bnm yatak odam doğtaştan arte resmini de ekliycem yapabilirsem. makyaj masasını iptal edip lukens ayaklı bi dresuar ve puf mu eklesem diyorum biyandan takım bozulmasın diyorum bi yandan da şık durucak gibi geliyo bilemedim sizce napıyım Eki Görüntüle 762861 eklemeyi düşündüğümde şöyle bi makyaj masası:
sizca nasıl olur
işte benim tacım böylee :)
sizde koysanıza kızlar taçlarınızı :)
yaa ben de bi türlü taca karar veremiyorum.. ilk başta hiç taç düşünmüyodum çünkü sevmiyorum ve bana demode geliodu açıkçası. ama hem annem hem kuaförüm aksesuarsız olmaz diolar düğünümde sıkı topuz yaptıracağım için sade bi taç bakıorum ama bulamadım. abartı bişey istemiyorum.
bunları beğendim ama güvenemedim. aranızda bu siteden alışveriş yapan arkadaş var mı kızlar güvenilir bi site mi, zaman konusunda sıkıntı yaşar mıyım..ya da bu tarz taç alabileceğim bildiğiniz başka bir site var mı bulamazsam riske atıp mecbur alıcam
ya nikah şekeri yapan yerlere sordum 2,5 tl fiyat verdiler tanesine çok geldi bana nerelerde satılırı merak etmiştim kınacıda mı yoksa nerde bir kaç kına yerine baktım yok dediler :)
gelin başım ve makyajımı da suna benzer istiyorum. umarım yapabilirler. düğün çekimi nerde yapsak kızlar. emirgan yıldız olabilir diye düşünüyoruz. bi de sarıyer atatürk orman çiftliği var giriş ücretli 300 tl o yüzden düşünüyorum acıkcası