• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

işte benim tacım böylee :)
sizde koysanıza kızlar taçlarınızı :)

Eklentiler

• $Taç1.jpg
    $Taç1.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 65
Gelinliğimde hiç taş yok sadece güpür. Hem sevmediğimden hemde yakışmayacağını düşündüğümden taç takmıcam.Ama saçlarıma ışıltı vericek bişeyler olması gerektiğini düşünüyorum.Saçlarım siyah ne yapabilirim ki taçtan başka :/

ceyızle eve goturmusum orada unuttum ama benım kucuk sade bısey prenses tacı gıbı tacta abartıyı sevmıyorum
hala saç ve makyaj dıyorum yaa:( karar veremedım ne renk nasıl yaptırmayı dusunuyosunuz bırde 3 model sac yaptırmak ıstıyorum hergun aynı olması fotolarda değişik cıksın

Gelinliğimde hiç taş yok sadece güpür. Hem sevmediğimden hemde yakışmayacağını düşündüğümden taç takmıcam.Ama saçlarıma ışıltı vericek bişeyler olması gerektiğini düşünüyorum.Saçlarım siyah ne yapabilirim ki taçtan başka :/

Benimde gelinliğimde hiç taş yok ki :)
ben önceden taçları sevmiyordum ama artık herkes yandan bir aksesuar takıyor ben taç olsun dedim.
prenses gibi olacağım bir günde prenses tacı takmak istedim hepsi bu :)

$gelinliğim.jpg $gelinliğim2.jpg

çok farklı bir duvak yaptırdım, taç şeklinde başın iki yanından inen dalgalı duvak. gelinlikte de küçük pembe çiçekler var.

acilen bu duvağa uyacak saç modeline ihtiyacım var, yardım edin nolurrrr

Benimde gelinliğimde hiç taş yok ki :)
ben önceden taçları sevmiyordum ama artık herkes yandan bir aksesuar takıyor ben taç olsun dedim.
prenses gibi olacağım bir günde prenses tacı takmak istedim hepsi bu :)
Ne güzel belli ki sizin içinize sinmiş. Ama ben inatla kendimde kötü duracağını düşünüyorum nedense.
Başkalarında hoşuma gidiyo ama kendime yakıştıramıyorum.
Yandanı da sevmiyorum. Sadelikten hoşlanan biri olduğum için sanırım karar vermedim.
Minik gül goncalarından koydurucam sanırım bu gidişle

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 762741 Eki Görüntüle 762742

çok farklı bir duvak yaptırdım, taç şeklinde başın iki yanından inen dalgalı duvak. gelinlikte de küçük pembe çiçekler var.

acilen bu duvağa uyacak saç modeline ihtiyacım var, yardım edin nolurrrr

gelinliğini çok beğendim dalgalı duvağı da ilk defa sende gördüm cok hoşuma gitti. bu duvağa sanırım doğal buklelerle salınık bi model iyi olur. bu senin gelinliğin dimi pembe çicekleri göremedim

gelinliğini çok beğendim dalgalı duvağı da ilk defa sende gördüm cok hoşuma gitti. bu duvağa sanırım doğal buklelerle salınık bi model iyi olur. bu senin gelinliğin dimi pembe çicekleri göremedim

teşekkürler canım, sağ göğüs üstünde ve sol bel üstünde çaprazlama çiçekler, fotonun açısından görünmüyor sanırım, gelin çiçeğinde de var, ayrıca duvağın taç kısmında da küçük pembe çiçekler var. çiçeğimi iki tane aldım, biri fırlatmak için diğeri de bende kalması için, güzel bir vazo ile süs yapacağım.
evet haklısın sanırım açık bukleler daha güzel olacak, haftasonu vaktim olursa bi provaya gidiyim.

duvak dalgalı sac oyle bogar bence dagınık toplatabılırsın bırde o cıceklerden sepıstır tam kır dugunu havası olur

gerçekten mi?? canım iyice kafam karıştı, kına günü kuaföre gittiğimde en iyisi hem açık hem dediğin gibi yarı dağınık topuz yaptırıp fotoğraf çektiriyim, bakalım nasıl olacak :)

kızlar bnm yatak odam doğtaştan arte resmini de ekliycem yapabilirsem. makyaj masasını iptal edip lukens ayaklı bi dresuar ve puf mu eklesem diyorum biyandan takım bozulmasın diyorum bi yandan da şık durucak gibi geliyo bilemedim sizce napıyım eklemeyi düşündüğümde şöyle bi makyaj masası:
$ssss.jpg sizca nasıl olur

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bnm yatak odam doğtaştan arte resmini de ekliycem yapabilirsem. makyaj masasını iptal edip lukens ayaklı bi dresuar ve puf mu eklesem diyorum biyandan takım bozulmasın diyorum bi yandan da şık durucak gibi geliyo bilemedim sizce napıyım Eki Görüntüle 762861 eklemeyi düşündüğümde şöyle bi makyaj masası:
sizca nasıl olur

Bu masa diğer dolap komodin ve yatağından ço bağımsız durur gibi.
Çünkü diğerlerinde böyle ayaklı bir görüntü yok.
bunu eklersen başka bir takımdan getirip koymuşsun gibi durabilir canım.

işte benim tacım böylee :)
sizde koysanıza kızlar taçlarınızı :)

yaa ben de bi türlü taca karar veremiyorum.. ilk başta hiç taç düşünmüyodum çünkü sevmiyorum ve bana demode geliodu açıkçası. ama hem annem hem kuaförüm aksesuarsız olmaz diolar düğünümde sıkı topuz yaptıracağım için sade bi taç bakıorum ama bulamadım. abartı bişey istemiyorum.

bunları beğendim ama güvenemedim. aranızda bu siteden alışveriş yapan arkadaş var mı kızlar güvenilir bi site mi, zaman konusunda sıkıntı yaşar mıyım..ya da bu tarz taç alabileceğim bildiğiniz başka bir site var mı bulamazsam riske atıp mecbur alıcam :KK43:

yaa ben de bi türlü taca karar veremiyorum.. ilk başta hiç taç düşünmüyodum çünkü sevmiyorum ve bana demode geliodu açıkçası. ama hem annem hem kuaförüm aksesuarsız olmaz diolar düğünümde sıkı topuz yaptıracağım için sade bi taç bakıorum ama bulamadım. abartı bişey istemiyorum.

bunları beğendim ama güvenemedim. aranızda bu siteden alışveriş yapan arkadaş var mı kızlar güvenilir bi site mi, zaman konusunda sıkıntı yaşar mıyım..ya da bu tarz taç alabileceğim bildiğiniz başka bir site var mı bulamazsam riske atıp mecbur alıcam :KK43:

bence görmeden alma başında nasıl durduğuna bak mesela ne bileyim içine sinen bir şey olmalı.
hayal kırıklığına uğrarsan üzülürsün canım

ya nikah şekeri yapan yerlere sordum 2,5 tl fiyat verdiler tanesine çok geldi bana nerelerde satılırı merak etmiştim kınacıda mı yoksa nerde bir kaç kına yerine baktım yok dediler :)

yok canım sus malzemelerı satan yerler var ordan aldım. yavuz süs adı. bu da numarası 212 5227779 / 5127295
tarıf et desen pek anlatamam. nısanlımla gıtmıstık rastgele geze geze bulduk.
gelin tacımı da ekliim hemen. tacımı da emınonunden aldım. hurrem tacı da aldım. kına da takcam. ortalama 25 tl ye aldım tekini

gelin başım ve makyajımı da suna benzer istiyorum. umarım yapabilirler. düğün çekimi nerde yapsak kızlar. emirgan yıldız olabilir diye düşünüyoruz. bi de sarıyer atatürk orman çiftliği var giriş ücretli 300 tl o yüzden düşünüyorum acıkcası

kızlarr uzun zamanadır giremiyorum koşuşturmaca için de baya yoruldum..yalnız kızlar bişey sormak istiyorum size benim memleketimdeki düğünde hem kına hem düğün aynı anda olucak saçım konusunda çok kararsız kaldım topuz yaptırmak istiyorum ama kına kıyafetimde açık bukleli saç daha güzel oluyo sizce nasıl bir model yaptırmalıyım..

gelin başım ve makyajımı da suna benzer istiyorum. umarım yapabilirler. düğün çekimi nerde yapsak kızlar. emirgan yıldız olabilir diye düşünüyoruz. bi de sarıyer atatürk orman çiftliği var giriş ücretli 300 tl o yüzden düşünüyorum acıkcası

resimdeki kızın makyajı saçı duvağı herşeyiyle benim istediğim gibiiii :KK16: iznin olursa kaydedebilirmiyim :44: tabi kızda güzel olunca ayrıca güzel olmuş :)

Back