- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
makyaj süper bence ben de esmerim renkler ve şekil çok hoş olmuş izninle kaydediyorum canım :) inşallah yapabilirler böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende eşyalar eve gidene kadar çok stres yaptım kendime,yok yerleşcekmi,yok sığabilcekmi,yok öylemi yok böylemi.ama güzel,stresi bile güzel bence buna değer,hele eşyaları yerleştiriken o kadar eğlendikki yorgun olmamıza rağmen:) tadını çıkarmak lazım bugünlerin nede olsa bir daha geri gelmeyecek :)
biz de dün gittik yerleştirdik boluya çeyizlerimi yatak odası mutfak vs hazırladık. cok guzel oldu. esyalrımı henuz goturedim. en son göturcem onları.
Bu seyyar duvaklar taraklı oluyolar ve saçtan çıkarırken saçı bozabiliyolar. Kuzenim kullanamamıştı bu sebepten dolayı. Duvak yapılmadan önce bir gör derim bu seyyarı..
daha yüzümüzü örtücez dimi??? ne cok detay var. sen demesen gelinlk alırken hiç aklıma gelmezdi yüz örtme ayrıntısı
teşekkür ederim eflinam
tamam gibi. senin biraz daha vaktin var
tüm agustos gelinlerine merabaa :) konuyu farklı boyuta tasıyaym ilk gece korkusu yasayan varmı aranızda :/ ve doğum kontrol hapı kullanıcakmsnz malum agustosa az kaldı gec mi kaldk hap için yardım edicek varmı cahilimde birazz :/
selamlar,bende 24 ağustos geliniyim :) evimi yerleştirdik,sadece gelinlik ve davetiyeyi teslim almak kaldı,inşallah bundan sonra düğüne kadar bol bol dinlenip sadece kendimle ilgilenicem :)
10 ağustosta düğünü olan var mı kızlar??
yoksa ağustosun ilk gelini ben miyim?
işte listedeki ilk 3 gelin :) diğer gelinler kopyala yapıştır yaparak tarihe göre listeye kendi düğün tarihini ekleyebilir bence :)
do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
zaten duygusal bombayız suanda ( hersey guzel olacak ınsallah artık bızımde yuvamız ve bızı coook seven eslerımız olcak :) sıze bısey sorcam kızlar benım sımdı 2 yerde 3 dugunum olcak ama arada gıycek kıyafet ayarlamamısım yenı farkettım yasadıgım sehrı alt ust ettım yok bısey cıldırcam ınt sıtesı ( guvenılır olsun)trendyol ,morhipo ,marakafoni ,lımango baktım bulamadım bısey aslında elbıse bakıyorum uydurma derdı yok ama askılı gıymedıgım ıcın bulamadım bısey 70 de gecmesın ıstıyorum cunku bırkac tane alcam ne onerırsınız bana kızlar yada elbıseden vaz mı gecmelıyım ne gıycem ben ya bırde bayramlık elbıse ayarlamıstım ama agdam 13 de onceden alırsam balayında sıkıntı yasıcam elbısemde somon rengı corap gıysem komık olur mu ne gıymem lazım fazla kıl yok gıbı ama ( of ya napım ben kızlar
işte listedeki ilk 3 gelin :) diğer gelinler kopyala yapıştır yaparak tarihe göre listeye kendi düğün tarihini ekleyebilir bence :)
do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
aşağıdaki yazıyı okuyunca çok duygulandım
gözlerim doldu ve ağladım
Baba evindeyim ama misafirim artık.
annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.
babamın yüzü gülsede içi kan ağlıyor..
Misafirim artık,eşyalar kutulara yerleşiyor,odam hala gideceğimi kabullenmiyor.
Gidiyorum ben başka yuvanın kuşu olmaya ..
Çok özleyeceğim burayı,burada gülmeyi,burada ağlamayı..
gidiyorum ben düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve.
orada ben yokum,biz varız.
Artık iki kişi için yaşayacağım.
içim acıyor, belli etmesemde koyuyor bana gidişim.
Gelin oluyorum ben,hem ağlarım hem giderim gibisinden.
Bende senin gibi olucam anne.Evimin annesi olmaya gidiyorum.
Herşeyi çok özliycem.Hoşçakal odam,hoşçakal çocukluğum..
HOŞÇAKAL BABA EVİM..