• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

nisan gerçekten gelinliğini almak için erken bi tarihmiş canım ama senin nasibin o gelinlikmiş daha vakit var dikimini yaptırman için. ben annene diktirme derim önce bi gelinliğini aldığın yeri bi ara onlar sana yol gösterir. dikim evlerinin de yardımcı olucaını düşünüyorum annen diktiği cok sağlam olmayabilir.
kızlar bide size ne sorucam gelinliğinize ne kadar bütçe ayırdınız aksesuarlar dahil.

canım bana aksesuarlar dahil 2300 dedıende sadece duvagını aldı 2000lıraya geldı yanı sadece cıcegı ve tacı ıcın 300 lıra fark ıstedı cok sacma bende almadım cıcek ve tacını cıcegımı cıcekcıde 35 lıraya yaptırdım.Tacımıda 20lıraya aldım hemnde ıkı tane yanı toplamda 2050ye geldı ayakkabımı da 100 tl aldım.

Ben de konuyu okuyorum merhaba diyeyim hepinize.

11- 14 Ağustos benim de. Nişanlım farklı memleketten ve iki kez gelinlik giyeceğim.

Biraz seçimlerimden bahsedeyim: Hep sadelikten yana oldum düğünümde de bu değişmedi. Kına gecesi kıyafetim balık modeli petrol mavisi renginde. Giyeceğim kaftan kırık beyaz.

Gelinliğim ise basene kadar bedeni saran ve sonrasında eteği açılan bir model. Üzerinde süsleme olarak gipür var sadece

kızlar bnm yatak odam doğtaştan arte resmini de ekliycem yapabilirsem. Makyaj masasını iptal edip lukens ayaklı bi dresuar ve puf mu eklesem diyorum biyandan takım bozulmasın diyorum bi yandan da şık durucak gibi geliyo bilemedim sizce napıyım Eki Görüntüle 762861 eklemeyi düşündüğümde şöyle bi makyaj masası:
Eki Görüntüle 762870 sizca nasıl olur

canım bu takım ile o lukens ayaklı dresuar alakasız gibi olur
çünkü;ikisinin tarzıda farklı şunu yapabilirsin dolap ve komidinlerin ayaklarını lukens ayağa çevirip kulplarınıda aynı yaprsan belki uyabilir:34:

yok canım sus malzemelerı satan yerler var ordan aldım. Yavuz süs adı. Bu da numarası 212 5227779 / 5127295
tarıf et desen pek anlatamam. Nısanlımla gıtmıstık rastgele geze geze bulduk.
Gelin tacımı da ekliim hemen. Tacımı da emınonunden aldım. Hurrem tacı da aldım. Kına da takcam. Ortalama 25 tl ye aldım tekini

bu yavuz süsü duydum daha önce peki fiyatları nasıl size göre
ve her çeşit var mı acaba eminönüne gidip bakmam lazım benimde

makyajda bu kızlar esmerım sızce nasıl olur?

Eki Görüntüle 763448

şunu söyleyebilirim bende beyaz yüzlü ama kaşım gözüm siyah bir bayanım
nişanımda aynı bu renk tonunda far ve şeftalı rengi allık sürdüler
ve rujumda şeftalı tonlarında parlak idi
insanlar çoook beğenmişti ben bile endimi tanımamıştım
ben zaten gelinlikte mavi-pembe vs pek yakıştırmıyorum
toprak tonları en güzeli bence

ben de konuyu okuyorum merhaba diyeyim hepinize.

11- 14 ağustos benim de. Nişanlım farklı memleketten ve iki kez gelinlik giyeceğim.

Biraz seçimlerimden bahsedeyim: Hep sadelikten yana oldum düğünümde de bu değişmedi. Kına gecesi kıyafetim balık modeli petrol mavisi renginde. Giyeceğim kaftan kırık beyaz.

Gelinliğim ise basene kadar bedeni saran ve sonrasında eteği açılan bir model. üzerinde süsleme olarak gipür var sadece

hoşgeldiniz
sizinde az kalmış
herşeyiniz tamamdır inşaallah
benimde 24 ağustos düğün 22 si kına inş

Ben de konuyu okuyorum merhaba diyeyim hepinize.

11- 14 Ağustos benim de. Nişanlım farklı memleketten ve iki kez gelinlik giyeceğim.

Gelinliğim ise basene kadar bedeni saran ve sonrasında eteği açılan bir model. Üzerinde süsleme olarak gipür var sadece

ay canım yazdıgın şeyler tarihinden modeline benimkiyle aynı çok şaşırdm :)

tüm agustos gelinlerine merabaa :) konuyu farklı boyuta tasıyaym ilk gece korkusu yasayan varmı aranızda :/ ve doğum kontrol hapı kullanıcakmsnz malum agustosa az kaldı gec mi kaldk hap için yardım edicek varmı cahilimde birazz :/

tüm agustos gelinlerine merabaa :) konuyu farklı boyuta tasıyaym ilk gece korkusu yasayan varmı aranızda :/ ve doğum kontrol hapı kullanıcakmsnz malum agustosa az kaldı gec mi kaldk hap için yardım edicek varmı cahilimde birazz :/

mrb canım hap için geç kaldın sanırım tabıkı yasıyoruz o korkuyu gun gectikçe garip bi his var içimde zaten ondan dolayı :)ama ben hap kullanmıyorum canım cunku kılo yapıo zaten guatr hastasıyım.Oyuzden nısanlım ben halledıcem gerek yok dedı bakalım off ne bıcım seyler ya

Ben de biraz korkuyorum, başka bir sebepten hormon ilacı kullanıyorum zaten bu yüzden doğum kontrol hapı almıyorum. Fakat çevremden bilgi verenler olmuştu bir ay önceden başlaman gerekir eğer alacaksan diye. Yine de sor canım belki hala başlayabilirsin

bende 24 ağustos geliniyiimmmmmmm :53::52::52::52:
hoşgeldin tatlım :)

selamlar,bende 24 ağustos geliniyim :) evimi yerleştirdik,sadece gelinlik ve davetiyeyi teslim almak kaldı,inşallah bundan sonra düğüne kadar bol bol dinlenip sadece kendimle ilgilenicem :)

mrb canım hap için geç kaldın sanırım tabıkı yasıyoruz o korkuyu gun gectikçe garip bi his var içimde zaten ondan dolayı :)ama ben hap kullanmıyorum canım cunku kılo yapıo zaten guatr hastasıyım.Oyuzden nısanlım ben halledıcem gerek yok dedı bakalım off ne bıcım seyler ya

benmkide hallederm dioda bir nasl halletcekler iki ya halledemezlerse :P :)

selamlar,bende 24 ağustos geliniyim :) evimi yerleştirdik,sadece gelinlik ve davetiyeyi teslim almak kaldı,inşallah bundan sonra düğüne kadar bol bol dinlenip sadece kendimle ilgilenicem :)
salı ünü gelinliğimi teslim alcam bide ankaradan kına için abiye bakcam :/ davetiyeleri biz aldık tatlım damatlığıda cuma günü aldık yarın gidip mutfağı yerleştircezz:2: acaip stresliyimmm :/ ankarada yaşayan ya a ankarayı bilen kızlar abiye nerden bakabilirim bana söylebilirler mi bu arada

tatlım ben sağlık ocağındaki hemşireye sormuştum yazz 24+4 ve yasmini önermişti. bana ne zaman başlamam gerektiğini sorduğumda yazz 24+4 için 1 haftada korunma sağladığını sölemişti sanırım yasmin 1 aylık kullanınca etkili oluyomuş. iyi araştır benim yüzümden kazaya kurban gitme yine :D ama ben böyle biliyorum :D

son 14 gün kızlar ya ölüyorum heyecandan bugun evıme kıyafetlerımı goturcem yerlestırcem artık tamamen ayrılıyorum baba evnden cok acı gozlerım doluyor toplarken esyaları.

salı ünü gelinliğimi teslim alcam bide ankaradan kına için abiye bakcam :/ davetiyeleri biz aldık tatlım damatlığıda cuma günü aldık yarın gidip mutfağı yerleştircezz:2: acaip stresliyimmm :/ ankarada yaşayan ya a ankarayı bilen kızlar abiye nerden bakabilirim bana söylebilirler mi bu arada

bende eşyalar eve gidene kadar çok stres yaptım kendime,yok yerleşcekmi,yok sığabilcekmi,yok öylemi yok böylemi.ama güzel,stresi bile güzel bence buna değer,hele eşyaları yerleştiriken o kadar eğlendikki yorgun olmamıza rağmen:) tadını çıkarmak lazım bugünlerin nede olsa bir daha geri gelmeyecek :)

kızlarr uzun zamanadır giremiyorum koşuşturmaca için de baya yoruldum..yalnız kızlar bişey sormak istiyorum size benim memleketimdeki düğünde hem kına hem düğün aynı anda olucak saçım konusunda çok kararsız kaldım topuz yaptırmak istiyorum ama kına kıyafetimde açık bukleli saç daha güzel oluyo sizce nasıl bir model yaptırmalıyım..

aynı sıkıntı bende de var :((

biz de dün gittik yerleştirdik boluya çeyizlerimi yatak odası mutfak vs hazırladık. cok guzel oldu. esyalrımı henuz goturedim. en son göturcem onları. :nazar:

Back