çok güzeller güle güle kullan aynı gün geliniyiz benim ortada daha eşya yok(benim çehiz hariç)
markası ve fiyatını paylaşırmısın.
en dogrusunu yapmıssın canım bızde sorduk bıyerde ımalatcı.. 2800yemek odası takımına,2.600de oturma grubuna fıyat verdı.Nasıl sızce?
Kızlar sıze bıde bısı danısçam.Sımdı ben tv yı oturma odasına alcam salonada yemek odaısnın ıcerısınde unıte verıolar onu cıkarttırsammı acaba cok kafam karısıo bde bana gumusluk konsol alma dıolar unıte al amaben yv yı dger odada kullancam napsam bılemedım
çok teşekkür ederim canım. ne güzel aynı anda aynı heyecanları yaşayacağız :) evi tutunca alalım da borca bağlanalım dedi nişanlım biz de yeni aldık. şöyle bir durum var benim de hiç çeyizim yok(yani ufak tefek birkaç şey hariç) tencere setleri ç-k-b seti, ev tekstili falan hiçbir şeyim yok
bellonadan aldık yatak odası+baza+yatak+yemek masası ve sandalyeler+duvar ünitesi+koltuk takımı hepsi 9.500 tuttu canım tabi bu baya pazarlık yapılmış halitek tek fiyatlarını bilmiyorum.
bence verdikleri fiyatlar uygun canım. ben oturma odası yapmayacağım salonda oturacağım o yüzden duvar ünitesi aldım gümüşlük, vitrin, konsol almadım ama sen çok ihtiyaç duyarım diyorsan al. ben hiç bardak takımları falan da almadım o yüzden ihtiyaç duyacağımı pek sanmıyorum. sen kendi isteğine bak yani :)
haklısın tatlım pazartesı oturma grubum hazırmıs ona bakmaya gıdıcem o sırada yemek odası takımıla salon gruplarına da bakarız tekrr off askmda bı gelseydı ben bardak takımı porselen takımı falan herseyı almıstık ıyıkı zamanında off smdı onlara da hıc para veremezdım walla
kızlar şu şimdilerde facebookta meşhur olan rekli kumaş mutfak takımlarından diktirmek istiyorum.ancak fiyatlar resmen uçmuş 400 tl dediler.sizce fiyat nasıl.birde daha uygun fiyata diken bildiginiz yerler var mı?istanbul güngörendeyim ben.en son 300 tl ye buldum daha uygun diken var mıdır sizce?Eki Görüntüle 675846
kızlar kimse yaptırmıyor mu bu takımlardan.herkes sıraya girmiş siparişler iki ay sonraya veriliyor.kimseeeeeeeeeee yok mu? :)
kızlar kimse yaptırmıyor mu bu takımlardan.herkes sıraya girmiş siparişler iki ay sonraya veriliyor.kimseeeeeeeeeee yok mu? :)
merhaba gelinler.
bugün balayı rezervasyonumuzu yaptırıyoruz. hafta sonunda eşyalarımı almaya gidiyorum.
ve ilk gelinlik prova mıda yapacağım çok yoğun bir haftasonu beni bekliyor
köşem alan ya da almayı düşünen varmı oturma odası için nişanlım haftasonu bakmış istikbalin köşlerine pek beğenmemiş ben de bilgisayardan bakıyorum güzel duruyor. bilgisayardaki gibi değil diyor bilmiyorum. siz ne yaptınız.
merhaba gelinler.
bugün balayı rezervasyonumuzu yaptırıyoruz. hafta sonunda eşyalarımı almaya gidiyorum.
ve ilk gelinlik prova mıda yapacağım çok yoğun bir haftasonu beni bekliyor
köşem alan ya da almayı düşünen varmı oturma odası için nişanlım haftasonu bakmış istikbalin köşlerine pek beğenmemiş ben de bilgisayardan bakıyorum güzel duruyor. bilgisayardaki gibi değil diyor bilmiyorum. siz ne yaptınız.
canım bende oturma odası için köşe koltuk aldım. Daha çok nişanlımın isteğiyle:) Ama çok beğendim bende. Çünkü ayrılabiliyor
Birde tekli berjeri var televizyon koltuğu gibi ayak uzatmalı filan :) ama salona normal koltuk takımı aldık
merhaba kizlar :) ben de 11 agustosta evleniyorum :) dugun salonu tutuldu ve balayi tatilimizi ve ucak biletlerimizi de aldik :)
mutfak esyalarimizin ve nevresim takimlamizin cogu tamam ama daha ev tutmadigimiz icin mobilyalari almadik. evimin bembeyaz olmasini istiyorum, mobilyalarim tek renk ve beyaz olacak. tek koltuk takimi alacagiz, o yuzden ben de konsol gumusluk gibi seyler almicam sadece yemek masasi alip oturma odasina koyacagim. ama koltuk takimini koseli mi alsak karar veremedim daha. kullanisli mi bilemiyorum.
nasıl senin ki açılıp çekyat gibi de olsun istiyorum. gurbete gittiğim için misafirim çok olur. sen nerden aldın canım?
evet köşenin bir kısmı açılabiliyor yatak oluyor. Ne olur ne olmaz diye bende yataklı tercih ettim çünkü salon takımlarım yatak olmuyor. Canım ben eskişehirde yaşıyorum ve burda bir mobilyacıdan aldım bu takımı.Eki Görüntüle 681696 Eki Görüntüle 681697
sanada fikir olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?