çok güzeller güle güle kullan aynı gün geliniyiz benim ortada daha eşya yok(benim çehiz hariç)
markası ve fiyatını paylaşırmısın.
çok teşekkür ederim canım. ne güzel aynı anda aynı heyecanları yaşayacağız :) evi tutunca alalım da borca bağlanalım dedi nişanlım biz de yeni aldık. şöyle bir durum var benim de hiç çeyizim yok (yani ufak tefek birkaç şey hariç) tencere setleri ç-k-b seti, ev tekstili falan hiçbir şeyim yok
bellonadan aldık yatak odası+baza+yatak+yemek masası ve sandalyeler+duvar ünitesi+koltuk takımı hepsi 9.500 tuttu canım tabi bu baya pazarlık yapılmış hali tek tek fiyatlarını bilmiyorum.
en dogrusunu yapmıssın canım bızde sorduk bıyerde ımalatcı.. 2800yemek odası takımına,2.600de oturma grubuna fıyat verdı.Nasıl sızce?
Kızlar sıze bıde bısı danısçam.Sımdı ben tv yı oturma odasına alcam salonada yemek odaısnın ıcerısınde unıte verıolar onu cıkarttırsammı acaba cok kafam karısıo bde bana gumusluk konsol alma dıolar unıte al amaben yv yı dger odada kullancam napsam bılemedım
bence verdikleri fiyatlar uygun canım. ben oturma odası yapmayacağım salonda oturacağım o yüzden duvar ünitesi aldım gümüşlük, vitrin, konsol almadım ama sen çok ihtiyaç duyarım diyorsan al. ben hiç bardak takımları falan da almadım o yüzden ihtiyaç duyacağımı pek sanmıyorum. sen kendi isteğine bak yani :)