• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

tatlım ben ibal den mezunum sen :) kaç doğumlusun :) gelinliği ankarada miss defnede diktiriyorum boludada diktirilebilir tabi tercih meselesi wella var kurumsal olarak bitek. porselen makyaj istersen de divada porselen yapan bir kadın var onu çağırıyorlarmış. ben bi kere porselen yaptırdım güzel
yapmıştı. :16:[çokkk teşekkür ederim verdiğin cevaplar için ben anadolu ticaret meslek lisesinden mezunum 85 doğumluyum porselen makyaj istiyorum ama çok mu abartı olur diyede düşünüyorum :) bolunun neresindensin İçinden mi:) benim nişanlımda senin gibi asker haziranda gelcek inşallah düğün yerim ve kına yerim belli sadece başkada bişi yok ortada...

bugün kına duvağım için tel kırma nakışına başladım:) çok heyecanlı oluyo sanki bi iki hafta sonra düğünüm var gibi :):):)

bizde 24 ağustosta düğün yapmayı düşünüyoruz. iki yerde düğün olacak.24 te muğla 31 ağustosta İst'te.beyza eşyalar,oturma odası,yemek odası,yatak odası alındı.gelinlik le ilgili hiç bi çalışmam daha yok.

tatlım ben ibal den mezunum sen :) kaç doğumlusun :) gelinliği ankarada miss defnede diktiriyorum boludada diktirilebilir tabi tercih meselesi wella var kurumsal olarak bitek. porselen makyaj istersen de divada porselen yapan bir kadın var onu çağırıyorlarmış. ben bi kere porselen yaptırdım güzel
yapmıştı. :16:[çokkk teşekkür ederim verdiğin cevaplar için ben anadolu ticaret meslek lisesinden mezunum 85 doğumluyum porselen makyaj istiyorum ama çok mu abartı olur diyede düşünüyorum :) bolunun neresindensin İçinden mi:) benim nişanlımda senin gibi asker haziranda gelcek inşallah düğün yerim ve kına yerim belli sadece başkada bişi yok ortada...

hiç abartı olmuyor sadece daha kalıcıve düzgün oluyo. ben çok beğendim :) benmde saydıklarım dışında birşeyim yok :( bolu merkezdenim ben cnm sen

hiç abartı olmuyor sadece daha kalıcıve düzgün oluyo. ben çok beğendim :) benmde saydıklarım dışında birşeyim yok :( bolu merkezdenim ben cnm sen

Canım bende porselen makyajı başta abartı buluyordum ama nişanım da porselen makyaj yaptılar abartısı yoktu düğünümde inş 30 ağustosta olacak o zman da düşünüyrum bakalım nasip :8:

evet kızlar gıttıkçe yaklasıoruz evlılıge nelerınız hazır nelerınız eksık daha ben evımızı yerlestırmeye basladım bıle yatak odamla mutfagım kullanıma hazırrrrrr
evıme gıdınce bı huzur bı multluluk görmelısınız.Herseyı kendı ellerımle kendı ıstedgım gıbı yapıorum sadece salonum eksık onuda askım askerden gelınce alıcaz onu beklıorummmmm
Gelinliğim damatlıgımız fotografcımız salonumuz kuaförumz herseyımız hazır rabbımın ıznıyle:16::16::16::16:

yerinde olmayı çok istedim canım ya ne güzel çoğu şeyi halletmişsiniz :) bizim evimiz tutuldu ufak birkaç tadilatı işi yapıldı, beyaz eşyalarımız alındı, kına ve düğün için salonlarımız tutuldu, kuaförüm ve fotoğrafçımız ayarlandı, ufak tefek birkaç çeyiz eşyası alındı o kadar. nişanlım askerde değil ama onun gibi bişey:9: nerdeyse 2 ayda bir falan buraya gelebiliyor. bu yüzden daha mobilyalara, gelinlik ve damatlığa daha bakamadık :50:
tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz inşallah :21:

Balayi olayini da hallettik cok mutlu oluyorum tamamladikca :) saturn palace antalya 4 gece anlastik umarim memnun kaliriz :)

Balayi olayini da hallettik cok mutlu oluyorum tamamladikca :) saturn palace antalya 4 gece anlastik umarim memnun kaliriz :)

evet bir şeyler hallolunca beklenen gün daha çabuk gelecekmiş gibi geliyo çooooooook mutlu oluyo :) bizde bugün balayı için mail gönderdik:) yalova rizom tatil köyü

ben de ağustos geliniyiiiim :) 17 ağustosta inşallah sınav telaşım olduğundan çok vakit ayıramıyorum evlilikle ilgili şeylere ama yine de göz ucuyla bakıyorum :) herkese mutluluklar :nazar:

bugun de gelinlik baktık nişanlımla giy çıkar ne zormuş yaaa. elit modaevi maltepe ile anlaşacağız sanırım annem ve kayınvalidem de görsün istiyorum. sıfırdan dikilecek 2500 dediler bakalım son fiyat nolacak :16:
sürekli hergün bişey çıkıyor valla allah yardımcımız olsun.

merhabalar gelincikler

ne güzel çoğunuz bi çok şeyi halletmiş. bizim düğün mekanı, yatak odası takımı ve benim çeyizlerim hariç bişeyimiz yok henüz.düğünümüz 30 ağustosta.
nişanlım askerde temmuz başında gelicek hayırlısıyla 2 ay büyük bi koşturma bekliyor bizi. evde ortada yok lojmandan haber bekliyoruz inşallah olur bide kısıtlı zamanda ev aramayla uğraşmayız

merhabalar gelincikler

ne güzel çoğunuz bi çok şeyi halletmiş. bizim düğün mekanı, yatak odası takımı ve benim çeyizlerim hariç bişeyimiz yok henüz.düğünümüz 30 ağustosta.
nişanlım askerde temmuz başında gelicek hayırlısıyla 2 ay büyük bi koşturma bekliyor bizi. evde ortada yok lojmandan haber bekliyoruz inşallah olur bide kısıtlı zamanda ev aramayla uğraşmayız
hayırlı olsun cnm hoş geldin :)
benmkide askerde bizde de daha pek bir şey yok :43:
gerçi beğendikten sonra 1 günde bile halledilir de :16:

sağol canım hoşbuldum :))
oyy sizide Allah kavuştursun az kalmış sizinki

haklısın beğendikten sonra çabucak halledilir ama geniş zamanda rahat rahat hazırlık yapmak isterdim bende ama bunada şükür napalım

benim nişanlım da burda değil bizim de hiçbişimiz yok sadece mekanlar tutuldu :44: gerçi ev eşya sorunumuz yok ama yine de gelinlikti alışverişti yetişmicek diye tedirgin olyorum :44: malum ramazanlık da giriyo araya Allah yardımcımız olsun :)

yerinde olmayı çok istedim canım ya ne güzel çoğu şeyi halletmişsiniz :) bizim evimiz tutuldu ufak birkaç tadilatı işi yapıldı, beyaz eşyalarımız alındı, kına ve düğün için salonlarımız tutuldu, kuaförüm ve fotoğrafçımız ayarlandı, ufak tefek birkaç çeyiz eşyası alındı o kadar. nişanlım askerde değil ama onun gibi bişey:9: nerdeyse 2 ayda bir falan buraya gelebiliyor. bu yüzden daha mobilyalara, gelinlik ve damatlığa daha bakamadık :50:
tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz inşallah :21:

hayırlısı olsun cnm az kaldı ondan snra hep yanında olacaksın:16:

Hersey halloluo cnm ınankı zamanla bızımde ev de yapmamız gereken bıkaç tadılat ıslerı falan war onlarla ugrasıorum

Kızlar salon takımlarınız ne kadar tuttu bu arada yemek odası ve oturma grubu beraber

benim 4 tuttu ama çok birşey almadım koltuk takımı konsol ve masa takımı aldım resimler aşağıda kampanyadan aldım çok kaliteli diyemem memur olcak eşim kısmetse taşıncam die çok para vermek istemedim açıkcası

bizim de düğünümüz 31 ağustosta:) düğün salonu tuttuk..nişanlımın oturduğu evin mutfağı ve banyosunu yeniledik...fırın ve buzdolabını eskisini kullacağız ( 2 sene önce alınmış) çamaşır makinesi bullaşık makinesi alındı..balayı halledildi..benim aldığım biçok şey tamamlandı
gelinlik-damatlık
fotoğraf
nikah işlemleri
yatak odası
oturma odası
tv+ünite kaldı gibi şimdilik

hayırlısı olsun cnm az kaldı ondan snra hep yanında olacaksın:16:

Hersey halloluo cnm ınankı zamanla bızımde ev de yapmamız gereken bıkaç tadılat ıslerı falan war onlarla ugrasıorum

Kızlar salon takımlarınız ne kadar tuttu bu arada yemek odası ve oturma grubu beraber

Hep sonrasını düşünüyorum zaten canım o zaman daha kolay oluyor birçok şey :16: haftasonu nişanlım buraya geldi ve iki gün dolu dolu bir sürü mobilya mağazası gezdik ama karar verememiştik bugün için izin aldı son kez tekrar düşündük ve sonunda karar verdik aldık mobilyalarımızı:21: salon koltuk takımı 3.500 tl, duvar ünitesi 950 tl, masa+sandalye 1.400 tl. çok şükür içime sinerek aldım mobilya işi de aradan çıktı çok sevindim :21: ama sevdiceğimle yine ayrıldık bakalım bir sonraki buluşma ne zaman :14:

benim 4 tuttu ama çok birşey almadım koltuk takımı konsol ve masa takımı aldım resimler aşağıda kampanyadan aldım çok kaliteli diyemem memur olcak eşim kısmetse taşıncam die çok para vermek istemedim açıkcası

güle güle kullan tatlımm :nazar: nerden aldın eşyalarını cnm? bende eşya için öneri istiiyrumm uygun ve güzel yerler arıyorumm neler aldıysanız paylaşsanız ya resimlerinizi böyle :):46:

Back