güzelmişşş :) güle güle oturun tatlımm hep yan yana
bende esk de üniversite okudummm hangi mobilyacı ne kadara aldın tatlım?
sağol tatlım:) özgül mobilyadan aldık 2500e. Ama burda 2-3 yerde daha gördüm bu modellerden bu sene moda heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmişşş :) güle güle oturun tatlımm hep yan yana
bende esk de üniversite okudummm hangi mobilyacı ne kadara aldın tatlım?
sağol tatlım:) özgül mobilyadan aldık 2500e. Ama burda 2-3 yerde daha gördüm bu modellerden bu sene moda heralde
evet köşenin bir kısmı açılabiliyor yatak oluyor. Ne olur ne olmaz diye bende yataklı tercih ettim çünkü salon takımlarım yatak olmuyor. Canım ben eskişehirde yaşıyorum ve burda bir mobilyacıdan aldım bu takımı.Eki Görüntüle 681696 Eki Görüntüle 681697
sanada fikir olsun canım
benm de öyle saylrr arkadşm, sadece yemek kahvaltı kaşk catl tencere seti aldk...mobilya beyaz eşya her şey duruyo:) yetşir inşaallahh hepsii:) cok yerlere aktm ama kafam allak pullak olduu...mobilya ve beyaz eşyada hangsni önerirsnzz...bellona ve boshh die düşünüyorum ama net diil tabii..
bence beyaz eşya bosh yada siemens diye düşünüyorumm :) mbilyayada inegöle gitme hayali içerisindeyimm bakalımm nişanlım gelseee biii artık:18:
inşallahhh gönlünce olur... ne zor işlermiş bunlar, dha bişeye başlamadkk dogru düzgün zaman geciverio.. bilezk siparşimizi verdk bi bugüüünn:) yarna alıcaz inşallahhh :)) gelnlk hiç bakmadm dha ben sadece netten araştrdmm hiç bi yere gidip gözümle görmedm.stres yapıcam galiba zaman yaklaştkça..sizlerle konuşalm ya burda. düğünden sonra da gmrüşelm hatta :)))
oluurr bencede evlendikten sonrada topik kapanmasıınnnn benmde bileziklerim alındı geçenlerdee :) haziran gelince her şey hızlanır galiba :18: hiç stres yapma tatlım ben normalinde çok kararsız bi insanım ama nişan kıyafetimi ilk girdiğim yerden , gelinliimide 4 saat içinde karar verdim :) aklında bi model varsa çok çabuk bulursunn
gelnlk fikrm var aslnda canım bi gezmye başlasak karar verilr heralde...yarı prenses dedikleri modele takmş vaziyetteym:) bilezklerimi de saç örgüsü gbi oln burmalardan die takmştm,onlardan aldk...huzurlu olalım da gerisi olur gider inşallahh..bi cok arkadşm düğün önce gergnlk stres aileler arası tartşma yaşadı ondan geriliyorum flnn...
paylaştığın teşekkür ederim.güle güle kullan.
canım çok güzelmiş bol yastıklı tam da benim düşündüğüm gibi. sen salon demişsin ben oturma odası için düşünüyorum. oturma odalarının ki biraz daha küçük oluyor. onda yatak özelliği dün baktımda pek yoktu.
yok canım salon değil. Oturma odası için aldım. Dedim ki salon için normal koltuk takımı aldım 3+2+1+1 ama yatak olmuyor işte. Bu aldığım köşe takımı oturma odası için ve yatak oluyor:)
salon için gibi büyük geldi biraz bana bilgisayardan heralde.. ben biraz daha küçük istiyorum.bakalım ne olacak yarın alacağım hayırlısı ile.
evett o dengeyi kurmak zorr..ben kayınvalidemle altlı üstlü yaşıcam , şu an meslegmz geregği nişnalmzn memlektnde yşıyoruz, ve 3 yıl burdayz gbi..ürkütüyoo biraz işte, hiç altlı üstlü yaşayp da memnun kalan,, iyi kii diyen yokk...bu konunun eşimle problem olmasıı beni cok üzer...cok sogurum ailesnden fln...inşallaahhh canım hepmz mutlu oluruzzz..temennimiz böyle...dengeyi iyi kurmak lazım :18: birde benm nişanlım asker ben iki aileyide idare ediyorum ben ne yapayımmm allah a şükür herşey güzel gidiyoor allah ım gerginlik yaşanmadan evlenmeyi nasip etsin hepimize
Allah yardimcin olsun canim altli ustlu coj zor bizde oyleyiz surekli bi tartışma ben hep uzak olayim die dua ettim kabul oldu galiba nisanlim boluya atandı orda yaşayacağız kismetse. Herkesin ayni olacak die birsey yok tabi. Evimizi tutacagiz bi on gune belli olur nisanlim oturacak sindiden daha eksikler coook yavas yavas tamamliyoruz :)