• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

eklemek istedim taze alınmış cicilerimi:21:
$yatak odası.jpg$duvar ünitesi.jpg$koltuk takımı.jpg$yemek masası.jpg

hiç abartı olmuyor sadece daha kalıcıve düzgün oluyo. ben çok beğendim :) benmde saydıklarım dışında birşeyim yok :( bolu merkezdenim ben cnm sen

ben merkeşler köyündenim ama merkezde oturuyoruz bu arada benim nişanlımda asker gerçi biz nikahımız oldu eşim diyeyim artık:) 15 gün sonra Boluya gelcem bende inşallah kuaförü falan ayarlamayı düşünüyorum Boluya geldiğimde tanışmak isterim seninle

Merhabalar Agustos gelincikleri! Ben de bu c.tesi mobilya olayini hallettim yari parasini verdim. 25 Haziranda teslim etcekler. Çok da icime sindi. Herseyine biz karar verdik boyut, renk, desen, kumas. Hatta koltuk için foto götürdük bize özel olacak;) Evi tutugumuzda ölçüme gelecekler bide. Dün de gelinlik baktim ama onda kararsizim. Istedigim gibi gelinlik yok. Dikim olacak. Dikim icin 3yerden fiyat aldim ama hepsi birbirinden farkli:S
Ernur(mimarkemalettin) 2000-2500tl arasi dedi. Ayni danteli bulmaya calisiriz beraber gezeriz istersen dedi.
Sisters(karsiyaka) 3000tlyi gecer birebir aynisini yaparim dedi.
Madamburcu(bornova) 1500tl (bu fiyat biraz korkuttu beni) bir bakariz bulamazsak elimizdekilerden yapariz. (Kumasi, danteli ben secicem yine ama ellerindekilerden)
Simdi düsünüyorum napsam diye.

Bu gelinlikcilerden dikim yaptiran anlasan, duyan eden var midir? Ya da gelinlik dikimi konusunda süper bi yer biliyorum diyen?

Merhaba hanımlar :) 31/08/2013 Armoni Salonda akşam 20:00 hem nikah hem düğün :)
Sizde geç kalmayın ...
Gerçi bunlar dışında da henüz birşey yapmış değiliz :) Beyaz eşya,mobilya nereden alacağımız belli :)
İsterseniz mobilya markası için fikir verebilirim fiyatları çok uygun :)

Merhabalar Agustos gelincikleri! Ben de bu c.tesi mobilya olayini hallettim yari parasini verdim. 25 Haziranda teslim etcekler. Çok da icime sindi. Herseyine biz karar verdik boyut, renk, desen, kumas. Hatta koltuk için foto götürdük bize özel olacak;) Evi tutugumuzda ölçüme gelecekler bide. Dün de gelinlik baktim ama onda kararsizim. Istedigim gibi gelinlik yok. Dikim olacak. Dikim icin 3yerden fiyat aldim ama hepsi birbirinden farkli:S
Ernur(mimarkemalettin) 2000-2500tl arasi dedi. Ayni danteli bulmaya calisiriz beraber gezeriz istersen dedi.
Sisters(karsiyaka) 3000tlyi gecer birebir aynisini yaparim dedi.
Madamburcu(bornova) 1500tl (bu fiyat biraz korkuttu beni) bir bakariz bulamazsak elimizdekilerden yapariz. (Kumasi, danteli ben secicem yine ama ellerindekilerden)
Simdi düsünüyorum napsam diye.

Bu gelinlikcilerden dikim yaptiran anlasan, duyan eden var midir? Ya da gelinlik dikimi konusunda süper bi yer biliyorum diyen?

hayırlı olsun mobilyaların aşkla kullanın :21: gelinliğe ben daha hiç bakmadım ayrıca izmirle ilgili bi bilgim yok malesef :( inşallah gönlünce olur.

Merhaba hanımlar :) 31/08/2013 Armoni Salonda akşam 20:00 hem nikah hem düğün :)
Sizde geç kalmayın ...
Gerçi bunlar dışında da henüz birşey yapmış değiliz :) Beyaz eşya,mobilya nereden alacağımız belli :)

Şehrini de söylersen geliriz tabi :32: nereden alacaksın mobilyalarını ve beyaz eşyalarını? ben onları halletim ama diğer arkadaşlara fikir olabilir

Sizde geç kalmayın ...

ben merak ediyorummmmm :52: lütfen paylaaşş :10:

ben merkeşler köyündenim ama merkezde oturuyoruz bu arada benim nişanlımda asker gerçi biz nikahımız oldu eşim diyeyim artık:) 15 gün sonra Boluya gelcem bende inşallah kuaförü falan ayarlamayı düşünüyorum Boluya geldiğimde tanışmak isterim seninle

inşallah tatlım bende isterim :)

Sizde geç kalmayın ...

cnm düğün günlerimiz aynı benimde nikah salonda olacak. bursalımısın armoni salon bursada da var

Hanımlar benim tek sıkıntım yatak :( Önerebileceğiniz yatak markaları vardır muhakkak ama fiyatlar çok pahalı :(
2.500- 3.000 tl arası fiyat veriyorlar ki en ucuzu...fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

güle güle kullanın tatlım mutlulukla inşallah :nazar:

teşekkür ederim canım amin inşallah :21:

:))) Mobilya İDER MOBİLYA Avcılarda yol üzerinde fiyatlar çok uygun modeller çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorumm:) Beyaz eşya çok baktık ama siemens yada bosch olacak kısmetse :)) samsung ve ariston uzak durun derim ben :))

ider mobilyayı bursada ben de gezdim dolaştım hakikaten diğer mağazalara göre çok uygun hatta dayanamayıp bizimle ilgilenen çocuğa sordum olması gereken fiyat bu bursada mobilya çok pahalı dedi. nişanlım da ben de güvenemeyip vazgeçtik sonra.

bende ağustos gelinlerindenimmm. 25 ağustos :) allahım hepimize bir ömür boyu mutluluk versin!

benim 4 tuttu ama çok birşey almadım koltuk takımı konsol ve masa takımı aldım resimler aşağıda kampanyadan aldım çok kaliteli diyemem memur olcak eşim kısmetse taşıncam die çok para vermek istemedim açıkcası

en dogrusunu yapmıssın canım bızde sorduk bıyerde ımalatcı.. 2800yemek odası takımına,2.600de oturma grubuna fıyat verdı.Nasıl sızce?

Kızlar sıze bıde bısı danısçam.Sımdı ben tv yı oturma odasına alcam salonada yemek odaısnın ıcerısınde unıte verıolar onu cıkarttırsammı acaba cok kafam karısıo bde bana gumusluk konsol alma dıolar unıte al amaben yv yı dger odada kullancam napsam bılemedım

:))) Mobilya İDER MOBİLYA Avcılarda yol üzerinde fiyatlar çok uygun modeller çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorumm:) Beyaz eşya çok baktık ama siemens yada bosch olacak kısmetse :)) samsung ve ariston uzak durun derim ben :))

iderin modellerine netten bende baktım ve çok beğendiğim yemek odaları oldu ama çok fazla şikayet okudum güvenemedim :/

Hanımlar benim tek sıkıntım yatak :( Önerebileceğiniz yatak markaları vardır muhakkak ama fiyatlar çok pahalı :(
2.500- 3.000 tl arası fiyat veriyorlar ki en ucuzu...fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

canım yenibosnada eskijdi diye bir yer var orda yataş ın yatakları var.orjinalmiş ama spotçu oldugu için fiyatlar biraz daha uygun.istersen bir bak.

kızlar şu şimdilerde facebookta meşhur olan rekli kumaş mutfak takımlarından diktirmek istiyorum.ancak fiyatlar resmen uçmuş 400 tl dediler.sizce fiyat nasıl.birde daha uygun fiyata diken bildiginiz yerler var mı?istanbul güngörendeyim ben.en son 300 tl ye buldum daha uygun diken var mıdır sizce?$397705_272505586136817_2123955126_n.jpg

Back