Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç abartı olmuyor sadece daha kalıcıve düzgün oluyo. ben çok beğendim :) benmde saydıklarım dışında birşeyim yok bolu merkezdenim ben cnm sen
ben merkeşler köyündenim ama merkezde oturuyoruz bu arada benim nişanlımda asker gerçi biz nikahımız oldu eşim diyeyim artık:) 15 gün sonra Boluya gelcem bende inşallah kuaförü falan ayarlamayı düşünüyorum Boluya geldiğimde tanışmak isterim seninle
Merhabalar Agustos gelincikleri! Ben de bu c.tesi mobilya olayini hallettim yari parasini verdim. 25 Haziranda teslim etcekler. Çok da icime sindi. Herseyine biz karar verdik boyut, renk, desen, kumas. Hatta koltuk için foto götürdük bize özel olacak Evi tutugumuzda ölçüme gelecekler bide. Dün de gelinlik baktim ama onda kararsizim. Istedigim gibi gelinlik yok. Dikim olacak. Dikim icin 3yerden fiyat aldim ama hepsi birbirinden farkli:S
Ernur(mimarkemalettin) 2000-2500tl arasi dedi. Ayni danteli bulmaya calisiriz beraber gezeriz istersen dedi.
Sisters(karsiyaka) 3000tlyi gecer birebir aynisini yaparim dedi.
Madamburcu(bornova) 1500tl (bu fiyat biraz korkuttu beni) bir bakariz bulamazsak elimizdekilerden yapariz. (Kumasi, danteli ben secicem yine ama ellerindekilerden)
Simdi düsünüyorum napsam diye.
Bu gelinlikcilerden dikim yaptiran anlasan, duyan eden var midir? Ya da gelinlik dikimi konusunda süper bi yer biliyorum diyen?
Merhaba hanımlar :) 31/08/2013 Armoni Salonda akşam 20:00 hem nikah hem düğün :)
Sizde geç kalmayın ...
Gerçi bunlar dışında da henüz birşey yapmış değiliz :) Beyaz eşya,mobilya nereden alacağımız belli :)
İsterseniz mobilya markası için fikir verebilirim fiyatları çok uygun :)
Merhaba hanımlar :) 31/08/2013 Armoni Salonda akşam 20:00 hem nikah hem düğün :)
Sizde geç kalmayın ...
Gerçi bunlar dışında da henüz birşey yapmış değiliz :) Beyaz eşya,mobilya nereden alacağımız belli :)
eklemek istedim taze alınmış cicilerimi
Eki Görüntüle 674027 Eki Görüntüle 674028 Eki Görüntüle 674029 Eki Görüntüle 674030
ben merkeşler köyündenim ama merkezde oturuyoruz bu arada benim nişanlımda asker gerçi biz nikahımız oldu eşim diyeyim artık:) 15 gün sonra Boluya gelcem bende inşallah kuaförü falan ayarlamayı düşünüyorum Boluya geldiğimde tanışmak isterim seninle
inşallah tatlım bende isterim :)
Sizde geç kalmayın ...
cnm düğün günlerimiz aynı benimde nikah salonda olacak. bursalımısın armoni salon bursada da var
ben merak ediyorummmmm lütfen paylaaşş
güle güle kullanın tatlım mutlulukla inşallah
:))) Mobilya İDER MOBİLYA Avcılarda yol üzerinde fiyatlar çok uygun modeller çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorumm:) Beyaz eşya çok baktık ama siemens yada bosch olacak kısmetse :)) samsung ve ariston uzak durun derim ben :))
hayırlı olsun mobilyaların aşkla kullanın gelinliğe ben daha hiç bakmadım ayrıca izmirle ilgili bi bilgim yok malesef inşallah gönlünce olur.
Teşekkür ederim canım senin için de hayırlısı olsun, güle güle mutlu mutlu kullan mobilyalarını...
eklemek istedim taze alınmış cicilerimi
Eki Görüntüle 674027 Eki Görüntüle 674028 Eki Görüntüle 674029 Eki Görüntüle 674030
:))) Mobilya İDER MOBİLYA Avcılarda yol üzerinde fiyatlar çok uygun modeller çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorumm:) Beyaz eşya çok baktık ama siemens yada bosch olacak kısmetse :)) samsung ve ariston uzak durun derim ben :))
Hanımlar benim tek sıkıntım yatak Önerebileceğiniz yatak markaları vardır muhakkak ama fiyatlar çok pahalı
2.500- 3.000 tl arası fiyat veriyorlar ki en ucuzu...fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)