• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Mrb kızlar
Benimde oğlum 1. Sınıfta bu sene. 2007 nisan doğumlu, yaşında gitti yani. 15 tatili test çözerek, biraz da okuyarak geçiriyoruz. Soru bankası ve yaprak test almıştım, severek çözüyor. Her dersten günde 3 test çözüyor en az.
Takip ettiğiniz yayınlar varsa, siz de yazar mısınız? Zambak yaptak test ve açı yayınları soru bankası çözüyoruz

Kizlar bizde matematik test cozuyoruz bu sayesede hem soruyu okuyarak okuma prkisiyor hem okudugunu anliyor hemde matematuk yapmis oluyor sevdim bu isi:)

Nihayet biri yazdı sayfaya, terkedilmiş sanki sayfa.
Evet canım sana katılıyorum, test çözerken okunduğunu anlama işi de pekişiyor bayağı. Bi soru bankasını bitirdi oğlum ve yenisini al diyor, çok sevdi bizimki.

Bu arada işk soru bankamız açı yayınlarınındı. Bakalım şimdi ne alacağız, güvender veya finali düşünüyorum. Önerileriniz var mı??

Nihayet biri yazdı sayfaya, terkedilmiş sanki sayfa.
Evet canım sana katılıyorum, test çözerken okunduğunu anlama işi de pekişiyor bayağı. Bi soru bankasını bitirdi oğlum ve yenisini al diyor, çok sevdi bizimki.

Olr cnm okul zamani daha aktif oluyor burasi az kaldi toplasiriz yine
nr guzel bak sevmis minigin benim kizimda derd yapmaktan keyif aliyir cunku odevimiz cok az oluyor bunalmiyor
ondan dolayi benim.ekstra yapabilcek zamanim cok oluyor
Evdekiler bitince bendemi alsam acaba
Matematigimiz 8o yavrucuguma destek vereyim

Bizimde öğretmenimiz az ödev veriyor, okulda hallediyor herşeyi. Ben de bu yüzden bu dediğim yayınları aldım, çünkü çocuk hep okuma yapmaktan sıkıldı ve matematikde gördükleri konular da şu an da çok basit geliyor (bizimki matematiğe aşık).
"Kitap bitti, yenisini alalım anne" diyor

Bu arada 750 soruluk yaprak testimiz de bu tatil de bitmek üzere, zambak ınkini almıştım, değer ve coşku nun ki daha hafif dedi satıcı

maşşallah size
benim soru bankalarından haberim yoktu olsaydı alırdım
3-4 kırtasiye sordum yok dediler

iyi oldu öğrendiğim
biz okuma yapıyoruz daha
ü harfindeyiz

geri sayım başladı anneler,oysa kafamız ne rahattı,

çalışan bir anne olarak 15 tatilini mümkün mertebe verimli geçirmeye çalıştık,pzt gününden beri yiğenim bende (lise) kızımın test kitaplarını yaptırdı saolsun,

bana kalsa yerimizde sayıyorduk,çalışan anne olmak zor

15 tatilde yaptıklarımız,

200 sayfaya yakın türkçe,matematik,hayat bilgisi testi çözmek,gündüzleri 2 adet akşamları 1 adet olmak üzere 30 civarı 16 sayfalık hikaye kitabı okumak,

evde bir sürü hikaye kitabı var diyordum ama hepsini okumuşuz,2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,bu akşam 5 tane hikaye kitabı alıcam yeni yeni bu haftasonuda onları okutucam

5 er 5 er 100 e kadar takılmadan saymayı öğrendik sonunda :16:

toplama ve çıkarmada parmak ve zihnini daha aktif kullanıyor artık,

hecelemesi baya baya azaldı yaza kalmadan normal okumaya geçeriz artık :8:

jordan bahsettiğin yayınlara kitapevine gidince bakıcam,gerçi okullar açılıyor ödevden nasıl çözeriz bilemiyorum ama elimin altında destekleyici bir yayının olmasını istiyorum

Kızlar o 727 soruluk olan zambak yaprak test. İçinde 79 test var.
Bunun dışında merak edenler ve ucuz almak isteyenler için harika bi önerim var, resmen yarı yarıya fark ediyor fiyatlar. Ucuzkitapal.com a girin, 1. Sınıf kısmına tıklayın bütün herşey var ve emin olun inanılmaz ucuz.
Mesela ben burda kırtasiyede 24 tl ye sorduğun güvender soru bankası bu sitede 13.90. Hiç duymadığımız yayınlar var, tavsiye ediyorum

Kızlar, bu siteyi de yeni buldum. Bu da çok ucuz ve farklı yayınların olduğu bir site, bayıldım valla.
Kitapbilgini.com

:72:güzel dedi öğretmenimiz okumamızı hızlandırmaya çalışıyoruz 25 ile 30 kelime arasında okuyor sene sonunda 35 42olmalıymış matematikte sorun yok meraklıyız :8:

65-70 arası okuyor. Ama açıkçası buna çok takılmıyorum. Çünkü okuduğunu anlıyor ve testlerini gayet güzel çözüyor. O yüzden kaç okuduğuna takılmıyorum bende.

Bu arada öğretmenimiz bütün derslerin 2. Kitaplarını istemiş artık. Bir de matematik ve normal çizgili yazı defterini de getirin demiş artık

kızlar dk damı okadar okuyacaklar

ben 1. sınıf sonunda 60-65 diye duydum
ama şuan kaç kelime diye bilmiyorum

yarın demenme yapayım bakalım

kızlar bende sorulara geçeceğim
soru çözerken , soruları kendimi yapıyor yoksa siz okuyup açıklayıpmı cvblandirıyorsunuz

Evet canım bu 1 dk da okuduğu kelime sayısı. Bizim sınıf biraz ileride gibi, öğretmenimize göre az bile bu 😚
Testlere gelince, işk çözdüklerinde sistemi anlaması için bir kaçını betaber yaptık. Sonra nasıl çözüldüğünü öğrendi ve kendi devam etti. Sadece işlemedikleri yerden çıkan bazı soruları sordu, diğerlerini kendi çözdü. Bu iş daha çok okuduğunu anlamasıyla ilgili aslında, anlayınca yapıyor çünkü. Test çözme okuduğunu anlamayı geliştiriyor en çok

Back