geri sayım başladı anneler,oysa kafamız ne rahattı,
çalışan bir anne olarak 15 tatilini mümkün mertebe verimli geçirmeye çalıştık,pzt gününden beri yiğenim bende (lise) kızımın test kitaplarını yaptırdı saolsun,
bana kalsa yerimizde sayıyorduk,çalışan anne olmak zor
15 tatilde yaptıklarımız,
200 sayfaya yakın türkçe,matematik,hayat bilgisi testi çözmek,gündüzleri 2 adet akşamları 1 adet olmak üzere 30 civarı 16 sayfalık hikaye kitabı okumak,
evde bir sürü hikaye kitabı var diyordum ama hepsini okumuşuz,2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,bu akşam 5 tane hikaye kitabı alıcam yeni yeni bu haftasonuda onları okutucam
5 er 5 er 100 e kadar takılmadan saymayı öğrendik sonunda
toplama ve çıkarmada parmak ve zihnini daha aktif kullanıyor artık,
hecelemesi baya baya azaldı yaza kalmadan normal okumaya geçeriz artık
jordan bahsettiğin yayınlara kitapevine gidince bakıcam,gerçi okullar açılıyor ödevden nasıl çözeriz bilemiyorum ama elimin altında destekleyici bir yayının olmasını istiyorum
Canım ya sen tatili okul döneminden daha verimli geçirmişsin:)
tebrik ederim valla.... süpersiniz.....
bende çok büyük hayaller ile girdim okumalr testler yapıcaktık ama nerde((((
son günlerde bende bir tane liseli abla buldum ama benim oğlan aklı hep oyunda olduğu için sıkılıyor(((
kızıda bezdirmiş 3 günde.... çalışsa işde süper olucaktı kıza da aylık harçlık vericektim
bi kaç gün daha sürer dahada sürmez herallde
çok yoruldum okumaya çocuklara etkinlik yapmaya çok hevesliyim
hayallerimde kreş açmak , oyun evi açmak vs. bi dünya çocuk üzerine hayallerim düşüncelerim var
geçtim bu hayallerden çocuğumla ilgilenemiyorum
iş stresli ev stresli sorunlar var bazen gerçekten kendimi çoook yorgun hissediyorum....
heveslendiğim herşey kursağımda kalıyor sanki