• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Kızlar merhaba. Benim oğlumda 1. sınıf. karnemizi aldıktan sonra biraz gezdirmek sinemaya götürmek istiyorum.köfte yağmuru mu daha uygun olur yoksa karlar ülkesi mi. Karlar ülkesi kızlar için daha mı uygun...

karlar ülkesi kız çocuklarına daha uygunmuş,bizde yarın gidicez,prensens elbiseleri bol bol danslı şarkılı ışık şöleni varmış,diğer filmi bilmiyorum canım

tatil ödevlerine başladık dünden,tek tesellim gündüzleri doya doya oynar,tv izler akşamlarıda ödeve oturur.

merhabalar,

bugün arakdaşlara ben bildirecektim ama siz benden önce paylaşımda bulunmuşsunuz..:)
çok teşekkürler...

sagol tatım gercekten cok ıyı oldu dusunuyordum uyelık yaren cok keyıf aldı deneme uyelıgı bıtınce uye olmayı dusunuyorum

bu arada bızde karnemızı aldık matematık 4 kalan 5

ogretmöenımızın notu pek kıt kac kısının muzık gorsel sanatlar gıbı dersler 3 4 tu cok uzuldum velılerımıze

tatılde bol bol okuma dedı okadar ama ben heergun duzenlı olarak calısmalara devam edıcem kalan harflerı ogtretmeyı planlıyorum

Bütün küçükleri tebrik ederim
Bizim karnemizin hepsi 5 maşallah
Bize 11 tane kitap verdi okuma, bol bol dikte verdi çalışma kağıtları ve 2 fasikül var bitecek. Program da yapmışlar her gün nereler yapılacak diye

Gecmis opsun nazah nasil gevti operasyi minik nasil

İlk gün tabi insan yine de tedirgin.. Ama şükrettim biz ufka bir operasyon için ruhumuz yorulurken, ameliyathane kapısında büyük problemlerle bekleyen insanları gördüm... Bazen öylesine de olsa hastanelere gitmek gerek. Şükür için..
Oğlum iyi çok şükür bol bol dondurma yiyor..:) Bıkacak..

İlk gün tabi insan yine de tedirgin.. Ama şükrettim biz ufka bir operasyon için ruhumuz yorulurken, ameliyathane kapısında büyük problemlerle bekleyen insanları gördüm... Bazen öylesine de olsa hastanelere gitmek gerek. Şükür için..
Oğlum iyi çok şükür bol bol dondurma yiyor..:) Bıkacak..

geçmiş olsun nazah şifalar diliyorum .
yesin bakalım bıksın biraz :) iyi olsunlarda . renkli ve sert şeyler yasak canım ilk 10 gün önemli.
evdemisin sende ? anne oğul keyfini çıkartın :)

bizde sinemaya gittik süper eğlendik çok güzeldi keyif aldık :)
halen oyuncak beğenemedi benimki :) geziyoruz halen oyuncakcıları :) :)

geçmiş olsun nazah şifalar diliyorum .
yesin bakalım bıksın biraz :) iyi olsunlarda . renkli ve sert şeyler yasak canım ilk 10 gün önemli.
evdemisin sende ? anne oğul keyfini çıkartın :)

bizde sinemaya gittik süper eğlendik çok güzeldi keyif aldık :)
halen oyuncak beğenemedi benimki :) geziyoruz halen oyuncakcıları :) :)

Teşekkürler. Evdeyim izin aldım ama sinemaya götüremedim.Kalabalık ortamlara sokmak istemiyorum..En azından bir hafta mümkünse dıarı bile çıkmasına izin veremiyeceğim..Bizim ki üzülüyor. Ama olsun Sonradan üzüleceğimize baştan böyle olsun..

Benim oğlum okumayı hala sevmiyor 15 tatilde okumayı çözdürmem lazım ki ikinci dönem tekrar başarısız olmasın. .Fikirlerinizi bekliyorum

Selam kızlar.
Karneler alındı tatil ödevleri başladı bile :)
Karnemiz maşallah hepsi 5. Tüm sınıfa öyle verdi öğretmenimiz. Hedef okuma yazma öğrenmekti ve hepsi başardı bu sebeple bunu hak ettiler dedi. İkinci dönem herşey değişecek diyede ekledi tabi :)

Tüm çocuklarımızın başarılarla dolu bir hayatları olsun işallah.

Kizlar yarrnde cok sevdi.morpayi kalan birkac harfi oradan ogrendik
aranizda tek odevi olmayan bizmiyiz acaba
harflere gectukten sonra maksimum.odevimiz iki dayfa oldu ki haftanin 3 gunu odevimiz yoktu ve sinifinda yuxdr 9o belkide 95 i okumaz yazma ogrendi.nasil.basardi ogretmen bilmiyorum

Kızlar tatil nasıl geçiyor . Ben bir hafta izin almıştım o da bitiyor. Evde zaman su gibi akıp geçiyor.. 4 set okuma serisi almış öğretmen bir de tatil kitabı çocuk hangi birini yapsın:( okuma yaptırıyorum ben de öptüm:)

Kızlar tatil nasıl geçiyor . Ben bir hafta izin almıştım o da bitiyor. Evde zaman su gibi akıp geçiyor.. 4 set okuma serisi almış öğretmen bir de tatil kitabı çocuk hangi birini yapsın:( okuma yaptırıyorum ben de öptüm:)

Biraz da dinlensin yavrucak degilmi ama
Bizim Guzel geciyor cnm ama yaren okulu cok ozledi
bizim.odevumiz yok.bol bol okutun dedi igretmen
bende kalan harfleri ogrettim tekrarini yapiyoruz morpa kampusten de matematik sinavlar

günaydın anneler nasıl gidiyor 15 tatil,

ben planlarımdan bahsetmiştim,tam olmasada yarım yamalak uyguluyoruz,kayınvalidem tatille beraber yok oldu ortadan,kadın haklı tabi kızım yüzünden gidemiyordu kimseye,

bu dönemde kızıma kardeşlerim bakıyor,kim müsaitse ona götürüyoruz,çoğu akşam onlarda kalıyor,çoğu zaman alıyoruz bu seferde derse vakit kalmıyor,bende yanına kitap koyuyorum bol bol oku diye,8 günün 3 gününü zor geçirdi benimle öyle söyleyeyim,gerçi kızım oldukça memnun halinden,

fırsat buldukça kitaplarını tamamlıyoruz,hergün 2 tane hikaye okutuyor ve anlattırıyorum,okumamız daha iyi artık,okuduğunu anlamada ve konuya göre sorularda cevap vermekte zorlanmıyor,ben daha verimli geçirme hayalleri kuruyordum ama bu kadarınada şükür

türkçe ve hayat bilgisi dışında,ha bide kitaplarımız dışında matematik yaptırıyorum,kızım okulu çok özlemiş ve sürekli ders yapmak istiyor,anne bana toplama çıkarma sor diyip duruyor,bide gittiği herkese mektup yazmasını istiyorum,pembe bii günlük aldım birde yumurtlayan kalem bununlada günlük yazmasını istedim,yazı yazması yavaşlamasın diye:34:

yaptığım matematik şu şekilde belki dikkatinizi çeker;

5+5+2=

8+4+3=

5-10-15-.....-25-30-....-40-45-....-55 boşluk doldurmaca

20-19-....-17-16-....-14 boşluk doldurmaca

vb gibi sayılarla ileri ve geri saydırarak boşluk doldurma

yada

25 ...... onluk ...... birlik vardır gibi

Back