• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Arkadaşlar Morpa Kampüs'ü kullanan var mı ? memnun musunuz?

ben okulıstık düşünüyorum aslında daha güzel yorumlar okudum temsılcısı ılede yazıştım mufretad la uyumlu gıdıyormus sımdı uye olsak 2.sınıf ılk donem bıtene kadar devam edıyor
morpa kampusun deneme uyelıgı var ama ben halledip uye olamadım

Öğretmeniniz haksız değildir muhakkak her anne ilgileniyor diye bir şey yok en azından yanı başımda komşumun oğlunun dersleri çok iyi ama anne bir kez dahi okula gitmişliği yok çocukla ilgilendiği yok .. buna rağmen benim bu kadar çabalama rağmen okumaya geçemedik inan bu çok üzücü ve o karneyi gördüğümde çok üzüldüm ama asla oğluma yansıtmadım ve yazdığınız gibi umarım öteki çocuklar acımasız olmazlar :(

elbetteki her çocuğun gelişimi bir deil,ben sizin ne kadar çok çabaladığınızı her zaman okuyordum,çocuklar çok acımasız gerçekten,ben hiç bir zaman kzımı bir yarışın içine sokmadım ama ortamlarında maalesef çok acımasız oluyorlar,kendinden düşük alan yada ikaz edilen arkadaşları ile tembel diye dalga geçiyorlar,umarım böyle bir şey yaşamazlar

ben okulıstık düşünüyorum aslında daha güzel yorumlar okudum temsılcısı ılede yazıştım mufretad la uyumlu gıdıyormus sımdı uye olsak 2.sınıf ılk donem bıtene kadar devam edıyor
morpa kampusun deneme uyelıgı var ama ben halledip uye olamadım

okulıstık yeni duydum birazdan bakıcam ama ben ikinci dönem üye olabilirim o kadar çok şey varki ara tatilde yapacak. sanırm onları ancak yetiştirebilirim. sizde üye olduğunuzda burda paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar bugün çoştuk :)

kesinlikle her çocuk bir değildir.
Her veli bir değildir.
İyi olan velinin bile zaman zaman ihmalleri olabilir. (hayat şartları ) ben mesala:(
yarın size morpanın 15 günlük deneme üyeliği için kod göndereceğim okulda dağıtmışlar
biz 15 gündür kullandık
kesinlikle çok faydalı bir site inanın yok yokkk
ve kesinlikle okumasını sökmeyi beklemeyin o zaman bir anlamı kalmaz
bizdede zambak papinin cd si var oda güzel ama morpa çok farklı seneye kesin bende üye olacağım
biraz bahsedeyim her harf için çalışmalar var
okuma metinleri var isterseniz cümlelleri renkrenk hecelere ayırıyor
sesi açılıp kapanabiliyor
sınavlar var
bildiğin kütüphane var içinde hikaye kitapları
ben üye olduğum için mesaj gelmişti aradım yıllık üyelik 60 tl
1. sınıflara kampanya varmış 45 tl değerninde kitap hediye gönderiyorlarmış
4 kitap bide soru kitapcığı sanırım 45 tl değerinde olduğunu çok sanmıyorum ama site gereçkten çok faydalı
bu arada sitede oyunlarda var oyun ama bilgi öğretio 3+1 cevabı 4 canavarın 4 yemesi gerekio falan

bence 1. sınıf notları sınav sistemine bağlı olmadığı için öğretmenin kanaat notu
2 ve 5 arasında mutlaka fark vardır
ama 85-100 arasında verilen puanlarda çok iyi olduğundan yada eksiği olduğunda o şekilde puan verdiğini sanmıyorum
bizde hepsi 90
hayat bilgisi hiç görmediler
matematik 1 sayfa toplama onlardada gayet başarılı
bide bizler çok bilinçliyiz
karneyi alsak hepsini 5 göreceğiz
notları görünce neden 90 neden 100 diyoruz:(

elbetteki her çocuğun gelişimi bir deil,ben sizin ne kadar çok çabaladığınızı her zaman okuyordum,çocuklar çok acımasız gerçekten,ben hiç bir zaman kzımı bir yarışın içine sokmadım ama ortamlarında maalesef çok acımasız oluyorlar,kendinden düşük alan yada ikaz edilen arkadaşları ile tembel diye dalga geçiyorlar,umarım böyle bir şey yaşamazlar

Evet ne yazıkki çocuklar çok acımasız karne günü çok fazla okulda kalmayı düşünmüyorum. aslında arkadaşları tarafından çok sevilen bir çocuk inşallah böyle bir talihsizlik yaşamaz.

merhaba nazah hanım. ben bu karne işini oğluma yansıtmayı hiç düşünmüyorum çünkü çocuğumda çabaladı hergün ödevlerini düzenli yaptı , okuluna severek gitti. diğer arkadaşlarının tutumları nasıl olur bilmiyorum ama karne günü oğluşumla güzel bir plan yapıp üzerindeki stresi atmayı düşünüyorum herkese inat küçük hediyelerle oğlumu ödüllendireceğim çünkü hakketti okumaya tam geçemedi ama çabalamaktan da vazgeçmedi..

aferin oğluşuna ve sizi tebrik ediyorum.çabanız emeğiniz herşeye değer. Aynen okumayı er yada geç öğrenecekler hayırlısıyla.
Sabır ve azim herşeye bedel bunu unutmayın .Her çocugun öğrenmesi farklıdır kimi okulda öğrenir kimi 10 kere tekrardan sonra.

Öğretmeniniz haksız değildir muhakkak her anne ilgileniyor diye bir şey yok en azından yanı başımda komşumun oğlunun dersleri çok iyi ama anne bir kez dahi okula gitmişliği yok çocukla ilgilendiği yok .. buna rağmen benim bu kadar çabalama rağmen okumaya geçemedik inan bu çok üzücü ve o karneyi gördüğümde çok üzüldüm ama asla oğluma yansıtmadım ve yazdığınız gibi umarım öteki çocuklar acımasız olmazlar :(

Evet ne yazıkki çocuklar çok acımasız karne günü çok fazla okulda kalmayı düşünmüyorum. aslında arkadaşları tarafından çok sevilen bir çocuk inşallah böyle bir talihsizlik yaşamaz.

öğretmen müsade etmez öyle bir olaya ve aklın kalacaksa sizde gidin derim onun yanında olun ,

bende sinemaya götüeceğim kızımı kızlar :) buzlar kraliçesi 3 boyutluymuş ona sürpriz yapacağım ve tabiki istediği bir oyuncak alınacak :) Kızlar ya ilk başladığımız günleri hatırlayın ne sıkıntılarımız vardı hepsini el birliğiyle atlattık ve atlatacağız hayırlısıyla :34:

tek üzüntüm tatilde gene deliksiz uyayamayacak biz çalıştığımız için erken kalkmak zorunda olacak :(

Biz karne günü geniz eti ve bademcik ameliyatı olacağız..:( Karneyi yarın alacağız. Sevgiler.. Dua edin bizim için.
.

1-WWW.morpakampus.com.tr sitesine girin.

2-Alt menüden "Kolay Kullanım" butonuna tıklayın.

3-En altta "Deneme Üyeliği" linkine tıklayın.

4-Üye olun.

5-Onay ekranında ISBN numarasına "56453283" yazın.

6-Onaylayın. :21::32:

Kizlar bende simdi oglumun karnesine baktim turkce 4 digerleri 5. Karnede gordugunuz notlara uzulmeyin lutfen. Egitim uzun sureli bir surec.

Biz karne günü geniz eti ve bademcik ameliyatı olacağız..:( Karneyi yarın alacağız. Sevgiler.. Dua edin bizim için.
.

canım geçmiş olsun şifalar diliyorum. Dualarım sizinle. Kızımda olmuştu 2 yıl önce . Size güç diliyorum. En güzelide bol bol dondurma yemekti :) ve ilk 10 gün önemli canım. Doktorun dediklerine uyarsanız hiç bir sorun olmaz .

4-Üye olun.

teşekkürler bilgilendirme için deneyeceğim :)

günaydın

nisan buzlar ülkesine arkadaşım çocuğunu götürdü,kız çocukları için harika bir film dedi,cmt günü bende götürcem karne hediyesi ve tabiki istediği bir oyuncağı alıcam,

nazah şimdiden geçmiş olsun,korkulacak bir ameliyat deil,hemen ayağa kalkıyor çocuklar,dietine dikkat etmen kafi,

ayşe morpa için teşekkür ederim.

dün bahsetmiştim,sınıf annesine para verdik,ara tatili iyi değerlendirmek için hocamızın seçtiği kitap serisini alıcak diye,dün geldi kitaplar,afg yayınları gibi bir adı vardı,inceleme fırsatım oldu,

1.3 tane hikaye kitabı var,klasik düz yazı ile bol resimli 16 sayfalık

2. 1 tane 30 sayfalık matematik kitabı var,resimlerle ondalık anlatımı,bol bol toplama,çıkarma,resimli problem çözme,mesela 8 tane küp yanında 4 tane küp topluyorsun sayısı kadar küp boyuyorsun

3,50 sayfalık türkçe hayat bilgisi ağırlıklı bir kitap,çok kısa metinler var içinde,metinleri okuyup 5n1k yöntemi ile sorulan sorular var,tekerlemeler,bulmacalar,labirentler,1 den 100 kadar düz ve ters sayma aralardaki eksik sayıyı bulma,labirentler,şekillere göre çizgileri tamamlayıp boyama vs vs

güzel olanda kitaplar büyük boy düz yazı ile yazılmış hepsi kitap üzerinde çalışılacak şekilde dizayn edilmiş,

hocamız kitapların 15 tatil sonrası okula gönderilmesini rica etmiş.çocuklar ne kadarını yapmışlar görmem lazım demiş,umarım bunlardan başka da ödev vermez

4-Üye olun.

Merhabalar,

Bugün arakdaşlara ben bildirecektim ama siz benden önce paylaşımda bulunmuşsunuz..:)
Çok teşekkürler...

.

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çok rahat geçer
Ben oğlumu morpaya üye ettim. Çok sevdi ordan ders tekrarları yaptı oyunlar oynadı.
Biz memlun kaldık morpadan.
Bütün anneleri ve çocukları tebrik ederim.Çocuğunum karnesinde düşük not olan anneler üzülmeyin çocuklarımız kısa sürede çok şeyler öğrendiler çabaladılar yoruldular onlar daha küçük . Her çocuk bir değildir ve çocuk notla ölçülmez önemli olan not değil çocuğun neyi ne kadar anladığı ne kadar öğrendiğidir bence.

günaydın

nisan buzlar ülkesine arkadaşım çocuğunu götürdü,kız çocukları için harika bir film dedi,cmt günü bende götürcem karne hediyesi ve tabiki istediği bir oyuncağı alıcam,

nazah şimdiden geçmiş olsun,korkulacak bir ameliyat deil,hemen ayağa kalkıyor çocuklar,dietine dikkat etmen kafi,

ayşe morpa için teşekkür ederim.

mevcan filmin ismini yanlış yazmışım dimi sonradan farkettim ama düzeltemedim :))) buzlar ülkesi :)

dün bahsetmiştim,sınıf annesine para verdik,ara tatili iyi değerlendirmek için hocamızın seçtiği kitap serisini alıcak diye,dün geldi kitaplar,afg yayınları gibi bir adı vardı,inceleme fırsatım oldu,

1.3 tane hikaye kitabı var,klasik düz yazı ile bol resimli 16 sayfalık

2. 1 tane 30 sayfalık matematik kitabı var,resimlerle ondalık anlatımı,bol bol toplama,çıkarma,resimli problem çözme,mesela 8 tane küp yanında 4 tane küp topluyorsun sayısı kadar küp boyuyorsun

3,50 sayfalık türkçe hayat bilgisi ağırlıklı bir kitap,çok kısa metinler var içinde,metinleri okuyup 5n1k yöntemi ile sorulan sorular var,tekerlemeler,bulmacalar,labirentler,1 den 100 kadar düz ve ters sayma aralardaki eksik sayıyı bulma,labirentler,şekillere göre çizgileri tamamlayıp boyama vs vs

güzel olanda kitaplar büyük boy düz yazı ile yazılmış hepsi kitap üzerinde çalışılacak şekilde dizayn edilmiş,

hocamız kitapların 15 tatil sonrası okula gönderilmesini rica etmiş.çocuklar ne kadarını yapmışlar görmem lazım demiş,umarım bunlardan başka da ödev vermez

bizde 8 okuma kitabı geldi ilk 4 tanesi el yazısı diğerleri düz yazı , öğretmenleri tatilden sonra hepinizin hızlandığını görmek istiyorum demiş okurken. akşam başladı okumaya :) ama okudugunu anlamıyor , sadece okuyor :) bunun için bol bol çalışmak şart galiba.
her okuma kitabında kısa hikayeler var v e sonunda hikayalerle ilgili sorular var çocuklara .. sadık uygun yayınlarından.

okulumuzda yarın eğitim yokmuş,sabahtan karneleri alıp evlere gönderilecek çocuklar

banada mesaj geldi saat 10:00 da tören varmış .gitmek çok isterim ama gidebilirmiyim bilemiyorum malum yılsonu çalışmaları yogun :(
offffffff yaaaaaaaaaaaa :(

Back