slm kızlar bizde morpa ve keloğlan cd sivar
sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz
biz de y harfındeyizzz
Nasıl faydalı mı?
Sürekliliği varmı?
2 gün bakıp sonra sıkılmıyorlar değil mi?
Slm anneler,işlerim yoğun çok vakit bulamıyorum artık,basit problemler ve okuma metinleri yapıyoruz biz artık,şükür o zor günler geride kaldı,cuma günü okuldaydım kızım hakkında çok güzel şeyler dedi hocamız,çok gururlandım,morpa yayınlarını tavsiye ederim herkese biz anasınıfında çok faydasını gördük,bu sene henüz nete geçmedim evde çook fazla kitap var onları okumaya çalışıyoruz halen,seslerle beraber el yazısıda bitti,şu an düz yazı okuyoruz ve düz yazı yazıyoruz çizgili deftere
Günaydın,
Evet çalışan olmak gerçekten zor
Ooooo siz işi bitirmişsiniz tebrik ederim.
Ama nasıl yani harfler bitince düz yazıya mı geçiliyor????
Bu ne biçim iş ya!!!!!!!!
günaydın canım,
şöyle,
1 sayfa fotokopi kağıdı ödevimiz oluyor, 6-7 paragraflık kısa metinler yazıyor,aynı metin hem el yazısı tem düz yazı ile yazılmış,2sinide okumamızı ve hangisini istersek onu yazmamızı istiyor hocamız,kızım el yazısını istiyor elbet,
seslerle beraber el yazısı okuma işide bitiyor,evdeki 2.türkçe kitabına bakarsan orda el yazısı yok,tüm hikayeler düz yazı,
bu durumda düz yazıya geçince okuma hızları baya baya düşüyor
Hımmmm... kitaplarda düz yazıyı farketmişti ama 4 sene el yazısı sürer diye düşünüyordum.
Hem sevindim hem üzüldüm..
Madem geçilecek düz yazıya ne gerek vardı el yazısına baştan düz olsaydı daha verimli olurlardı hem okumada zorlanmazlardı hem yazmada
bizede footokopi ödevi verio el yazısı orda berbat s lar l ya benzio oğlum l değil s diyorum anne o zaten s diyo
heceleme yöntemi olmadığı için yazarkende sesli harfleri hep unutuyor
benim oğlan hala yavaş okuyor normalmi acaba?
Türkçe hayat bilgisi okuyupda kavrayabileceklermi merak ediyorum....
kzıınız için güzel şeyler duymanıza sevindim:)
benim kızımda süper hızlı okumuyor,ha çok hecelemede yapmıyor,öğretmenimiz okumasının gayet hızlı olduğunu söyledi :44:,7-8 harfli kelimeyi hecelemiyor çok hızlı okuyor ama kelime ne kadar uzunsa heceleme o kadar artıyor,kısa metinleri okuyunca özet yapıyor,ama hikayeleri pek anlayamıyor,yani karışık durumlar,
seslerden sonra hızlı okuma,okuduğunu anlamaya geçiyorlar
Günaydın.....
aynen bizde daha da yavaş neyse harfler bitince demeniz gibi okuma anlamaya geçerlerse orada tamamlar eksiklerini umarım...
bizide dün h harfini görmüşler
setin matematik defterini vermiş öğretmen artık matematikde yapıcaklar sanırım.
1 den 40 kadar sayı yazmışlar
herşeyden önce okulu çok seviyoruzzzzzzzz:)
babanneye geç kaldık diye kızıyormuş
sizlerde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?