Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun cnm yavas gitsin ama.istikrarli olsun keyifli.olsun dimi
Bak bize bir ole bir boyle gidiyoruz iste
Hım merak ettim paylaşırmısınız bizimle?
Kızlar öğretmeniyle konuştum açıkçası yüzünde o bozulma ifadesini gördüm bu kadar etkilenceğini tahmin etmemiş tatlı sert uyardım o ara oğlum öğretmenine öle korku dolu gözlerle bakıyoki öğretmenine söledim oğluma bakarsınız sizden korktugunu anlarsınız dedim en azından yol yakınken konşmak mantıklı geldi hallettik sorunumuzu akşam oğlum öğretmenini öperek iyi tatiller diledi benim konuşmam bile güvenini yerine getirmiş oğluşumun
herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayram diliyorum ödevlerimiz çok değil oleyyyy
Aa cok sevindim canim.gercekten konusmanin dogru oldugunu bir kez daha anlamis olduk
Cunku bugun okul cikisinda ogretmenimiz yarenle.baris imzaladik dedi
Demek oda oldukca huzursuz oldu
Yarende cok mutlu bugun igretmenim.hic kizmadi dedi
Iyi bayranlar dedi ogretmenibe geldik
Kizlar odevleriniz ne durumda
Biz okilda hic bir harfe baslamadik
Elele
Mun
Un
Cece
yeye
Ece
Ulu
Bunlari yazdik.sizdede varmi kizlar boyle odevler bana ogrenmedikleri icin garip geldi
Yavrucak zorlandi biraz
Merhaba Kızlar,
Uzuuuun bir tatil sonrası tekrar iş bası.. cok zor geldıgımden beri netteyım.. Tatılde bol bol gezdık sehırdısına cıktık ailece.. Kızım cok mutlu oldu.
Öğretmenımız 1sayfa okuma 1 sayfa yazma vermiş. onuda bayramda yapın demiş bayramı bekledik ödev yapmak için şaka gibi ya.. neysekı yaptık bıttı gitti..
Neyse ..Ankaraya dönerken sapancaya ugradık cok guzel bır mekan bulduk ormanlar ıcınde.. orda bır golden kopek nasıl tatlı aman allahım kızım yıne asık oldu. cok ıstıyordu köpek yıne duyguları kamcılandı. neyse dun kızıma golden yavrusu hedıye ettık. Hanı bırazda motıve olsun dıye derslere vs. Ama ben mahvolucam.. tuvalet egıtımı cok zor kopeklerın. bu 4. kopegımız olucak ve herbırı bu ciş olayı yuzunden gonderıldı. bukez ıstıkrarlıyım ama dur bakalım
dun eve gelır gelmez salona kaka yaptı 2 defa
Neyse küçük puppymiz umarım kızımın derslerını kamcılarda bızı uzmekten vazgecer...
Kizlar size birsey daha danismak.istiyorum
Tatil oncesi yine bu sekilde 8 sayfa odev vermisti ogrrtmen biz oglenciyiz birde
Ayni bu sekilde hecelerdi
Bir veli sordugunda diger siniflar fislere gecti dedi
Ben bir sasirdim artik fis varmi kizlar
Diger siniflara sirdugumuzda daha e harfine basladik dedi
Ogretmen 6o yaslarinda sizce eski sistemmi gidiyor kafasimi bukaniyir fis olayi kafami karistirdi
Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. İnş iyi geçirmişsinizdir. Biz çok ödev verildiği için pek tatil yapamadık. önlü arkalı 10 sayfa harf ve sayı çizme. 50 şer sayfalık 3 te kitap bitirilecekti. Kızım düzenli olarak hergün yaptı ama kitaplardaki faaliyetlerin bir kısmını yetiştiremedi.
Kızımı az önce okula bıraktım. Ağlaya ağlaya girdi okuldan içeri. öğretmen elinden tutup da götürdü. Çok üzüldüm. sınıfta çocuklar ödevi yetiştiremeyince kimbilir nasıl davranıyor ki kızım böyle korkup ağlıyor. Diğer çocuklar çok gamsız yetiştiremeseler bile hiç aldırmıyorlar, bazıları da kitapları evde unuttuğunu söyleyip mahsus getirmiyorlarmış. Öğretmenle konuşucaktım ama kızım beni görüp, kaçıp da yanıma gelir diye ona görünmeden eve geldim.
Kızlar bayramda sizin çocuklara ne kadar ödev verildi? Sadece bizim okulda mı böyle yoksa. Bakalım bugün ne kadar vericek.
şimdi eşim aradı,
eşim okula gitmiş yemek arası,sınıfa girer girmez,kızımın arkadaşı x amca berfe bugün çok güzel okudu,hepimiz onu alkışladık,öğretmenim berfeye çikolata verdi demiş :)
sonra hocamız,eşinize çok slm söyleyin,hakikaten 9 günü harika geçirmişler,defalarca sordum ve tüm kelimeleri çok güzel heceledi demiş,genel durumuda çok iyi herhangi bir sorunumuz yok,çok uysal ve derslerini dinleyen bir çocuk demiş
Esim geldi yok olmuyor okul karisir demis mudur secilen ogretmeni dedik yok almadik kimseden bagis demis bizim ogretmeni ov iv bitirememis tabi mudurde yasli o ayri
Ancak ikinci donem kaydinizi akio geri gwkirseniz ozaman secersiniz demis
Cok yikigim
slm herkese geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bizimde bayramda 4 sayfa ve okuma yazmanöğreniyorumdan a harfine kadar tamamladık
zaten el-ele-elle bi tek bunları öğrendik aynı şeyleri yapmaktan sıkılıolar az olduğu için küçüklere öle gelior
bizimde öğretmenimiz çok genç değil ama okulun en istenen öğretmeni ve tek erkek öğretmeni
ister istemez hep karşılaştırama yapıoruz ben ve oğlum gayet memnunuz ama ister istemez konuşulanlar ve etraftaki öğretmeleri duyunca şaşırıyoruz bizde neden yok olabilir mi?
mesela okulun dağıtıığı kitaplarda ilk sayfalarda çantada bulunması gereken eşyaları kesip yapıştırmışlardı bizim öğretmenimiz normal A4 de yapıştırttı . Bayramda 1. sınıfa giden yeğenimin kitaplarına baktım o ilk 2 kitabı yarı etmişler neredeyse 1 defter bitmiş.
Kesilen o çantada olması gerekenler kitapdaki çanta resminin üzerine yapıştırılmış aslında olması gereken:) faaliyetleri çok güzel yapmışlar
ama bizdede zambak serisi vardı bizde onları yaptık ama sanki daha az çalışmış bizim öğrenciler
bide yeğenim ilçede öğretmenleri bayanmış ve gençmiş...
Anladığım kadarıyla meslek aşkı onda bir başka çünkü bugüne kadar hiç o şekilde bir uygulama görmedim
sınıflarına halı döşemişler patikli falan dolaşılıyormuş aynı kreş ortamı gibi
sınıf mevcudu 21 kişiymiş her çocuk başına sınıfa canlı çiçek getirmiş hepsine çocukların ismini vermiş ve herkes çiçeğine bakıp sulayacakmış :) kimsenin aklına gelmez.... güzel bir uygulama
yeğenimi tenefüste büyük sınıflardan bi çocuk yüzüne vurmuş çizilmiş top geldi diye
öğretmen ağlayarak aramış bişiyi yok ama haberiniz olsun diye
onlar anlattıkca ben merak ettim :)
iiyinin iyisi var kötünün kötüsü
Allah hepimizmin yardımcısı olsun...
Kizlar tatil odevini sinifta sadece yaren bitirmis yapamayan cok olmus tabi hece olunca zorlandi kuzucuklar
Anneler hak vermisler
Ogretmen okulda tamamlatmis kalanlarinkini bari bir aferin alsaydik dimi ama
Kizlar en sin konusmadan sonra yarene hassas davraniuor belli ama bugun yine yavrucaklarin kafalarina calisma kitaplariyla vurmus cok kizdiysada sert tamam yarene yapmamis ama.yinede uzuldum
Birde.komik.olan onca hecelerden sonra bu aksamli odevimiz iki ser sira
1 2 3 4 hemencik bitti
Hastayim.su adamim.sistemine
Biz e sesine daha dün başladık
Benim oğlum çok şükür okulunu ve öğretmenini seviyor
Kızlar hepinize kocaman günaydın
Uzun tatilden sonra hiç çekilmiyor iş gerçekten neyseki önümüzde bir tatil daha var.
Bayram ödevlerimiz bizimde fazlaydı. Ben bayrama girmeden program yaptım ve o programa harfiyen uydum. Saati saatine yaptık herşeyi Cuma ödevlerimiz bitmişti. Deftere 5 sayfa yazı, 5 sayfa kitaptan ve bolca okula kağıdı.
Haftasonuda az az baktık okuduk vs.
Bugün yine yazılı var.
Şu an öğrendiğimiz harfler e,l,a,t kelimele olarak ela, lale, el, elle, el ele, alt, alta, altta, at, atla, atlat, alet, atleti aletle, talat, tat, et. Sürekli bunları yazıyorlar ve öğretmenimiz okumaları heceleyerek yapılmasını istiyor. Heceleri birleştirip kelime üretme açısından sanırım.
elbette paylaşırım canım tamamen bitsin eklerim buraya.
Çok sevindim elisam oğluşunda mutlu olmasına yaramış.
Maşallah canım hep böle huzurlu gitsin diyelim.
Canım c,y l,u harfler çok sonra verilen harfler ama her öğretmenin bi yöntemi var. Belki de bilmediğimiz bir faydası vardır.
Hoşgelmiş küçük köpişiniz. İrem de istiyor çok ama bende o cesaret yok.
Fiş kalmadı diye biliyorum bende. :44:
Canım bizde de ödev var bolca. Ama ben yararlı olduğuna inanıyorum. Ödev verilmezse anneler ve çocuklar kendini mecbur hissetmiyor. Kendim içinde geçerli açıkcası. Dün gece 12 di ödevlerin bitip yattığımızda ki irem hızlı yapar, çabuk biter ödevleri.
Nazar maşallah kuzucuğa.
Kötü olmuş canım ya. O zaman öğretmenle konuşun toplantıda hatta gerekirse müdürüde çağırın. Israrcı olurlarsa ve mantıklı bi açıklama sunmazlarsa meb şikayet hattı var oraya bi ilet derim.
Maşallah çok şanslı o öğretmenin çocukları. Bayılıyorum böyle idealist öğretmenlere. Umarım tüm çocuklar böyle şanslı kişilerle eğitim görür.
Demek ki tepki gördü öğretmen :)
Maşallah canım hep sevsin işallah sorunsuz olsun eğitim hayatı.
irem özge canım bir kaç alıntıyı aynı sayfaya nasıl yapıyorsun :)
Günaydın :)
bizim akşamki ödevimiz 5'er sıra 1-2-3-4 yazılacaktı ,
kızım okuldan gidince bayramda bitiremediği dergiyi yapmaya başlamış, hemde kaç kere önce defterine 5'er satır 4 kadarrakamlar yazılacak dediğim halde , sonuç işden gidince baktım güzel güzel dergisini yapıyor :) dedim yarına yetişecek ödevlerini yaptınmı hayır sonra yapıcam dedi sonuç hemen başladık ama yapması uzun sürdü yorulmuş ve uykusu gelmişti çünkü neyse mızırdanarak yaptı ama bitirdik :) birde dün küp çizmişler kitabdan onları kartona yapıştırıp küp şekli yaptık :)
etütü olsa faydası olur zannımca derslerini en azından okulda yaoar diye düşünüyorum . geç gidiyoruz eve çünkü
kızlar birde özel okullarda çok yaşlı öğretmen var artık hiç dikkat ettinizmi ?
ayrıca öğretmenin içinde olacak diye düşünüyorum bir şeyler öğretme hevesi sevgi , yaşlı genç farketmez... ama şu bir gerçekki bıkkınlık varsa o zaman fena
çiçek olayına bayıldım süper :) bizim öğretmenimizde bayramdan önce sınıf başkanı seçimi yapmış gerçek bir seçim bayıldım :)
patatesden mühür yapmış :) aday çocukların fotolarını koymuş kağıtlara ve isteyen istediği kişinin altına mühür vursun demiş :)
sticker göndermek benimde aklımda ama ya yanlış kaçarmı acaba diyede düşünüyorum. Göndersem tepki olurmu acaba ne karışıyorsunuz işime falan diye
nazah fasiküller öldürdü bizi matematik falan zevkliydi ama yazıya gelince bir sayfanın bitmesi uzuyor 1 saate
irem özge canım bir kaç alıntıyı aynı sayfaya nasıl yapıyorsun :)
canım alıntı ile cevap verin yanında yuvarlak + var,alıntılamak istediğin msjlarda oraya basıyorsun,en son alıntı mesajında alıntı yapa basınca,toplu alıntı yapıyorsun,
karışık oldu ama anlatabildim umarım
Bu ödevler bitirecek bizi valla Bence yanlış anlaşılmaz canım aksine öğretmenler sever böyle şeyleri.
Canım alıntı ile cevaplanın yanında konuşma balonu gibi bi şekil var onlara tıkladığında o mesajların hepsi alıntılanıyor.
Bu ödevler bitirecek bizi valla Bence yanlış anlaşılmaz canım aksine öğretmenler sever böyle şeyleri.
Canım alıntı ile cevaplanın yanında konuşma balonu gibi bi şekil var onlara tıkladığında o mesajların hepsi alıntılanıyor.
dün yazmıştım,gülen yüzlü sticker yolladım diye,ödevine yapıştırmış öğretmen
başka bir annede,kızlar için winx,erkekler için şimşek macquenn çıkarması almış,öğretmen defterini güzel kullanan tüm çocuklara dağıtıp kapaklarına yapıştırmış,kızım akşam ilk olarak atacını düzeltti defterim kırışmasın diye
haftaya okula gidicem,giderken minik çikolatalardan almayı düşünüyorum bende,öğretmenler sever diye düşünüyorum ama,
günaydın anneler,
dünki ödevimiz yine aynıydı,1 sayfa ela,lale,el ele yazmaktı,kuzum kendi yapmış ödevini,
muhtemelen bugün yeni harflere geçicez,
iremcim siz maaşallah baya hızlı ilerliyorsunuz,sırada hangi harf ve kelimeleri öğrenicez sayende takip ediyorum
irem sağol canım yeni birşey öğrendim sayenizde :) bu güzel oldu çünkü takip etmek ve cevaplamak bu şekilde daha kolaymış
Kızlar ben netten bi çok eğitim dökümanı basıyorum bu arada irem için. Eğer isterseniz size de maille yollayabilirim. Özel mesajla mail adresinizi atabilirisniz.
Birde kızımın d.günüydü 18 ekim. bizde sınıf arkadaşları için kurabiye yaptık dün yolladım okula dağıtmış hep birlikte happy birthday şarkısını söylemişler pek hoşuna gitmiş. doğum günü sışında ben böle ara ara yaparım çocuklara sürprizler çok güzel oluyor. Çocuk sevndirmek bambaşka bir duygu.
Eki Görüntüle 835423 Eki Görüntüle 835424
Canım bu elat harfleri uzun dönem gidecek sonraki harfimiz i olacak
aynen cnm kaçırmamış oluyorsun bişeyi.
iremcim kurabiyelerin çok şeker görünüyor,
önümüzdeki ayda benim cadının doğumgünü,bende minik ekler alıp göndermeyi düşünüyorum,dökümanlara ulaştığın sitenin linkini buraya yazsan,tek tek maille uğraşmasan yasakmı acaba
Süpermiş ya
mail adresimi gönderdim şimdiden teşekürler
benide oğlumun 8 kasım doğm günü bende bu şekilde birşeyler yapayım :)
Günaydın :)
bizim akşamki ödevimiz 5'er sıra 1-2-3-4 yazılacaktı ,
kızım okuldan gidince bayramda bitiremediği dergiyi yapmaya başlamış, hemde kaç kere önce defterine 5'er satır 4 kadarrakamlar yazılacak dediğim halde , sonuç işden gidince baktım güzel güzel dergisini yapıyor :) dedim yarına yetişecek ödevlerini yaptınmı hayır sonra yapıcam dedi sonuç hemen başladık ama yapması uzun sürdü yorulmuş ve uykusu gelmişti çünkü neyse mızırdanarak yaptı ama bitirdik :) birde dün küp çizmişler kitabdan onları kartona yapıştırıp küp şekli yaptık :)
etütü olsa faydası olur zannımca derslerini en azından okulda yaoar diye düşünüyorum . geç gidiyoruz eve çünkü
27.01 , köpeçiğin ismini ne koydunuz :) wc eğitimi zordur sabır gerekecek size :)
ben kedi ve köpekden korkarım ama kızlarım tam tersi çok severler :)
mevcan maşallah prensese :)
kızlar birde özel okullarda çok yaşlı öğretmen var artık hiç dikkat ettinizmi ?
ayrıca öğretmenin içinde olacak diye düşünüyorum bir şeyler öğretme hevesi sevgi , yaşlı genç farketmez... ama şu bir gerçekki bıkkınlık varsa o zaman fena
çiçek olayına bayıldım süper :) bizim öğretmenimizde bayramdan önce sınıf başkanı seçimi yapmış gerçek bir seçim bayıldım :)
patatesden mühür yapmış :) aday çocukların fotolarını koymuş kağıtlara ve isteyen istediği kişinin altına mühür vursun demiş :)
sticker göndermek benimde aklımda ama ya yanlış kaçarmı acaba diyede düşünüyorum. Göndersem tepki olurmu acaba ne karışıyorsunuz işime falan diye
nazah fasiküller öldürdü bizi matematik falan zevkliydi ama yazıya gelince bir sayfanın bitmesi uzuyor 1 saate