• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Kızlar öğretmeniyle konuştum açıkçası yüzünde o bozulma ifadesini gördüm bu kadar etkilenceğini tahmin etmemiş:27: tatlı sert uyardım o ara oğlum öğretmenine öle korku dolu gözlerle bakıyoki öğretmenine söledim oğluma bakarsınız sizden korktugunu anlarsınız dedim en azından yol yakınken konşmak mantıklı geldi hallettik sorunumuzu akşam oğlum öğretmenini öperek iyi tatiller diledi benim konuşmam bile güvenini yerine getirmiş oğluşumun:16::16::16::16:

herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayram diliyorum ödevlerimiz çok değil oleyyyy:9::9::9::9::9::9:

Iyı aksamlar ve ıyı tatıller pazar gunu samsuna gıdıyorux 9 gun tatıl bayramdan sonra 1 hafta daha tatıl bana bol bl dınlenıp keyfıme bakıcam

Kızlar öğretmeniyle konuştum açıkçası yüzünde o bozulma ifadesini gördüm bu kadar etkilenceğini tahmin etmemiş:27: tatlı sert uyardım o ara oğlum öğretmenine öle korku dolu gözlerle bakıyoki öğretmenine söledim oğluma bakarsınız sizden korktugunu anlarsınız dedim en azından yol yakınken konşmak mantıklı geldi hallettik sorunumuzu akşam oğlum öğretmenini öperek iyi tatiller diledi benim konuşmam bile güvenini yerine getirmiş oğluşumun:16::16::16::16:

herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayram diliyorum ödevlerimiz çok değil oleyyyy:9::9::9::9::9::9:

Aa cok sevindim canim.gercekten konusmanin dogru oldugunu bir kez daha anlamis olduk

Cunku bugun okul cikisinda ogretmenimiz yarenle.baris imzaladik dedi
Demek oda oldukca huzursuz oldu
Yarende cok mutlu bugun igretmenim.hic kizmadi dedi
Iyi bayranlar dedi ogretmenibe geldik

Aa cok sevindim canim.gercekten konusmanin dogru oldugunu bir kez daha anlamis olduk

Cunku bugun okul cikisinda ogretmenimiz yarenle.baris imzaladik dedi
Demek oda oldukca huzursuz oldu
Yarende cok mutlu bugun igretmenim.hic kizmadi dedi
Iyi bayranlar dedi ogretmenibe geldik

Konusmakla iyi yapmışsın ..
nasıl bi tutumdur oyle ogretmeninki:S
Konusmanda etkili olmuş demek ki
Bu arada bende bu topigin yeni farkına vardım. Takipteyim artık:34:
Tavsiye ettiğin sitede güzel, teşekkürler:128:

Kizlar odevleriniz ne durumda
Biz okilda hic bir harfe baslamadik

Elele
Mun
Un
Cece
yeye
Ece
Ulu

Bunlari yazdik.sizdede varmi kizlar boyle odevler bana ogrenmedikleri icin garip geldi
Yavrucak zorlandi biraz

Elele
Mun
Un
Cece
yeye
Ece
Ulu

Bunlari yazdik.sizdede varmi kizlar boyle odevler bana ogrenmedikleri icin garip geldi
Yavrucak zorlandi biraz

Bizde harflere hiç başlamadık önümüzdeki hafta başlayacaz
Harfleri öğretmeden bu ödevleri vermesi ilginç geldi bana
önce elat grubu harfleri öğretilir yani e,l,a,t:35:

Merhaba Kızlar,
Uzuuuun bir tatil sonrası tekrar iş bası.. cok zor :53: geldıgımden beri netteyım.. Tatılde bol bol gezdık sehırdısına cıktık ailece.. Kızım cok mutlu oldu.
Öğretmenımız 1sayfa okuma 1 sayfa yazma vermiş. onuda bayramda yapın demiş bayramı bekledik ödev yapmak için şaka gibi ya.. :14: neysekı yaptık bıttı gitti..
Neyse ..Ankaraya dönerken sapancaya ugradık cok guzel bır mekan bulduk ormanlar ıcınde.. orda bır golden kopek nasıl tatlı aman allahım:17: kızım yıne asık oldu. cok ıstıyordu köpek yıne duyguları kamcılandı. neyse dun kızıma golden yavrusu hedıye ettık. Hanı bırazda motıve olsun dıye derslere vs. Ama ben mahvolucam.. tuvalet egıtımı cok zor kopeklerın. bu 4. kopegımız olucak ve herbırı bu ciş olayı yuzunden gonderıldı. bukez ıstıkrarlıyım ama dur bakalım :50:
dun eve gelır gelmez salona kaka yaptı 2 defa:52::52:
Neyse küçük puppymiz umarım kızımın derslerını kamcılarda bızı uzmekten vazgecer...

Selamlar Herkeze :)
geçmiş bayramınız kutlu olsun :) bizim çok abartılı ödevimiz vardı bayramda :(
bahsetmiştim bilfenin dergilerini sipariş vermiştik onlar cuma günü gelmiş koymuşlar çantalarına neyse bayramın 1.günü face grupta öğretmen tam tamına 7 fasikul ödev vermiş :( iyimi sonuç son 3 gün evdeydik :( ama genede yetiştiremededik :( öğretmenim ya sorarsa deyip üzüldü bebeğim :( ama öğrendiğime göre herkezler aynı durumdaymış sınıfta :( yetiştirememişler :(

slmm anneler hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun

bayramda ödev olarak 2 fotokopi kağıdımız vardı,1 i 1-10 arası sayılar,diğeri bugüne kadar okuduğu öğrendiği harf ve kelimeler,unutmaması için bol bol okutun,siz okuyun o yazsındı,

e,el,ele,elle,el ele,ela,lale,la,le,al

7 sayfa ödev yaptık,bol bol yazdık ve okuduk bizim için çok verimli bi tatil oldu,bakalım öğretmenimiz neler diyecek bugün

Elele
Mun
Un
Cece
yeye
Ece
Ulu

Yavrucak zorlandi biraz

anlamadım yani,harf öğrenmeden bunlarımı yazdınız???

çocuk anlamadığı bir şeyi nasıl yazsın ki

Yarencigim odeviniz ilgincmis Direk heceye gecmis galiba sizinki. Ama mufettis falan gelse hocaniz sıkıntıya girer Harf yontemini bende pek sevmiyorum aslinda

anlamadım yani,harf öğrenmeden bunlarımı yazdınız???

çocuk anlamadığı bir şeyi nasıl yazsın ki

Yarencigim odeviniz ilgincmis Direk heceye gecmis galiba sizinki. Ama mufettis falan gelse hocaniz sıkıntıya girer Harf yontemini bende pek sevmiyorum aslinda

Kizlar nerdeyse 2o sayfa odevimiz 6 sayfa boyamAmiz vardi gercekten herkeze soruyirum sacna geliyor anlamadim gitti zorlandi yavrum ama hak verdim
Daha biz e harfini ogrenmedik bile
Yazmayi hic bilmedigu ilk defa gordugu harfleri birlestirip yazmak oldukca zorlayiciydi

Kizlar size birsey daha danismak.istiyorum
Tatil oncesi yine bu sekilde 8 sayfa odev vermisti ogrrtmen biz oglenciyiz birde
Ayni bu sekilde hecelerdi
Bir veli sordugunda diger siniflar fislere gecti dedi
Ben bir sasirdim artik fis varmi kizlar
Diger siniflara sirdugumuzda daha e harfine basladik dedi
Ogretmen 6o yaslarinda sizce eski sistemmi gidiyor kafasimi bukaniyir fis olayi kafami karistirdi

Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. İnş iyi geçirmişsinizdir. Biz çok ödev verildiği için pek tatil yapamadık. önlü arkalı 10 sayfa harf ve sayı çizme. 50 şer sayfalık 3 te kitap bitirilecekti. Kızım düzenli olarak hergün yaptı ama kitaplardaki faaliyetlerin bir kısmını yetiştiremedi.

Kızımı az önce okula bıraktım. Ağlaya ağlaya girdi okuldan içeri. öğretmen elinden tutup da götürdü. Çok üzüldüm. sınıfta çocuklar ödevi yetiştiremeyince kimbilir nasıl davranıyor ki kızım böyle korkup ağlıyor. Diğer çocuklar çok gamsız yetiştiremeseler bile hiç aldırmıyorlar, bazıları da kitapları evde unuttuğunu söyleyip mahsus getirmiyorlarmış. Öğretmenle konuşucaktım ama kızım beni görüp, kaçıp da yanıma gelir diye ona görünmeden eve geldim.

Kızlar bayramda sizin çocuklara ne kadar ödev verildi? Sadece bizim okulda mı böyle yoksa. Bakalım bugün ne kadar vericek.

Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. İnş iyi geçirmişsinizdir. Biz çok ödev verildiği için pek tatil yapamadık. önlü arkalı 10 sayfa harf ve sayı çizme. 50 şer sayfalık 3 te kitap bitirilecekti. Kızım düzenli olarak hergün yaptı ama kitaplardaki faaliyetlerin bir kısmını yetiştiremedi.

Kızımı az önce okula bıraktım. Ağlaya ağlaya girdi okuldan içeri. öğretmen elinden tutup da götürdü. Çok üzüldüm. sınıfta çocuklar ödevi yetiştiremeyince kimbilir nasıl davranıyor ki kızım böyle korkup ağlıyor. Diğer çocuklar çok gamsız yetiştiremeseler bile hiç aldırmıyorlar, bazıları da kitapları evde unuttuğunu söyleyip mahsus getirmiyorlarmış. Öğretmenle konuşucaktım ama kızım beni görüp, kaçıp da yanıma gelir diye ona görünmeden eve geldim.

Kızlar bayramda sizin çocuklara ne kadar ödev verildi? Sadece bizim okulda mı böyle yoksa. Bakalım bugün ne kadar vericek.

5o sayfakik uc kitapmi yani 15o sayfa olemi ay bunedir boyle yazik yavrulara biz 29 sayfa odev 6 sayfa boyamayi ancak bitirdik
Yani yetistirememek cok normal.kiyamam kuzuna aglamis kimbilir ne dusundu hissetto

yarencim inan öğretmeninizin ne verdiği ödevden bir şey anladım,nede fişe geçtik demesinden,sadece ödev çokk ilgincime gitti,gidip bi görüşsenmi acaba

:53::53::53::53: aynen bu şekilde okudum yazını,150 sayfa faaliyetmi olur,ben daralırım yapamam,boşuna dememişler dersi derste öğreten öğretmen lazım diye

yarencim inan öğretmeninizin ne verdiği ödevden bir şey anladım,nede fişe geçtik demesinden,sadece ödev çokk ilgincime gitti,gidip bi görüşsenmi acaba

Sorma cnm ya birde tecrubeli annelerde var ikinci cocuklari olan onlarda saskin
Esim bu sac cekme olaylarindan oldukca rahatsiz birde bu tutarsizliklar eklendi bugub mudurle konusacagim sinif degistirme konusunu dedi ve gitti hala.gelmedi elim ayagim buz su anda heyecandan
Mev can guven duymadigim birinin elinde olmasi evladinin cok zor
Cok sanslisiniz ne guzel igretmeni secmismiydiniz

Back