Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ödev olarak bir sayfa büyük A vermiş öğretmenimiz,kızım çok hasta zırlıyor yine offf kuzularımızın yerine biz hasta olsak olmazmı ya
Günaydınlaar bizim iki gündür 2 sayfa ödevimiz oluyor isminde e sesi olan nesneleri işaretliyoruz
eve yazı ödevi hiç verilmedi daha ama çantasındaki fasukulden baktim okulda çalışmışlar e sesini
maalesef çok iştahsız,çok sorunlu bir kızım var,
dedesi bol bol cips jelibon yediriyor
bende,sabahları keçi boynuzu pekmez özü veriyorum 1yk,hergün 2 tane taze ceviz kırıp yediriyorum,kış boyu 1 bardak portakal suyu sıkıyorum,sonra haşlanmış tavuğun suyunu soğuyunca plastik bardağa koyup buzluğa atıyorum(et te aynı şekilde) 1-2 hafta içinde tüketilecek şekilde çorbaların içine atıyorum,badem ve fındık yediriyorum her gün 3-4 tane,tabi bunları da zor yiyor,
beslenmesine hergün 1 havuç ve beyaz peynir koyuyorum,hamur işini evde kendim yapıyorum
ödev olarak bir sayfa büyük A vermiş öğretmenimiz,kızım çok hasta zırlıyor yine offf kuzularımızın yerine biz hasta olsak olmazmı ya
Günaydın herkese.
Dün yine ödevlerimiz vardı bol bol :) Neyseki 8,30 dan 10,30 a kadar bitti. Bu sefer çok uzun sürmedi.
Kıyamam geçmiş olsun kuzuya.
Şanslı anne ilan ediyorum seni
Bizimde 7 den 10:30 kadar
kızlar harfler çoğaldıkca okuma başladıkca iş zorlaşmaya başladı
al - la karşıo falan
çok çok pratik lazım pratike zaman lazım işimiz dahada zorlaşacak
bizde al ve la yı birde la ile le yi çok karıştırıyorduk,ama bol bol pratikle hallettik,kelimeyi vurgulayarak okutmak çok işe yarıyor aaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllll ,lllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa gibi
pratik yapmaya zaman kalsa
aynı demekki kuzucuklar anlaşılan hafta sonu bol bol ders çalışacağızzz....:)
[ı]günaydın anneler,
kızımın hastalığı devam ediyor,okula göndermedim o yüzden,
dün o hasta hali ile ödevlerini yapmaya çalıştı kıyamam
1 sayfa a,1 sayfa, al,ela lale al,ela lale elele yazdık,
bugünki ödevini arayıp öğrenicem ama umarım toparlanır,hem hastalığı hem okuldan geri kalması çok üzüyor beni[/ı]
[ı]günaydın kızlar,
ben yine dertliyim.. Kızım éaé harfine gecmıstı d gbı yapıyordu ama olsun en azından azımlı dıyordum. Mevcanın tavsıyesıyle tablet vaadınde bulunmus ve bır köpek hediye etmıstık hatırlarsanız..
Dün defterıne bakıyorum bı sayfada ogretmen a baslamıs bızımkı devam etsın dıye oncekı gun babanne sormus bu neden yarım dıye. Kızımda a yapmayı cok sevdıgım ıcın ogretmene bısayfa daha yazabılırmıyım dedım oda a yazdı bende sıkıldım yarım bıraktım zorunlu degılım demıs. Dün bende sordum babannesı kızım ıstemıs annesı dedı alıstırmaymıs dıye.. Bende kızıma dondum evet anne dedı aynısını soyledı. Dedımkı: Kızım sen yalan soyledıgınde cok hastalanıyorum bılıyorsu dogru degılmı gece hastalanmayım deıdm ve kızım döküldüü
Siz uzulmeyın dıye yalan soyledım. A yı cırkın yaptıgım ıcın ogretmenım tekrar yapmamı soyledı sızde uzulmeyın dıye soylemedım deıd. Ama yıkıldık kızlar..:26:
Babannemız aglıyo benıde alet ettın annene senı koruyorum dıye..
Bırde yalan cıktı [/ı]
canım bizdede aynı sıkıntı var zaman,bende şöyle yapıyorum,eve götürürken kuzuyu arkada yanına oturuyorum 15 dak beraber çalışıyoruz,yemek sonrası bi 10 dak.daha tekrar yapıyoruz,bide okuma olduğu günler yatağında yanına yatıyorum hikaye yerine 2 kez okuma yapıyoruz
Günaydın Kızlar,
Ben yine dertliyim.. Kızım éaé harfine gecmıstı d gbı yapıyordu ama olsun en azından azımlı dıyordum. Mevcanın tavsıyesıyle tablet vaadınde bulunmus ve bır köpek hediye etmıstık hatırlarsanız..
Dün defterıne bakıyorum bı sayfada ogretmen a baslamıs bızımkı devam etsın dıye oncekı gun babanne sormus bu neden yarım dıye. Kızımda a yapmayı cok sevdıgım ıcın ogretmene bısayfa daha yazabılırmıyım dedım oda a yazdı bende sıkıldım yarım bıraktım zorunlu degılım demıs. dün bende sordum babannesı kızım ıstemıs annesı dedı alıstırmaymıs dıye.. Bende kızıma dondum evet anne dedı aynısını soyledı. Dedımkı: Kızım sen yalan soyledıgınde cok hastalanıyorum bılıyorsu dogru degılmı gece hastalanmayım deıdm ve kızım döküldüü
Siz uzulmeyın dıye yalan soyledım. a yı cırkın yaptıgım ıcın ogretmenım tekrar yapmamı soyledı sızde uzulmeyın dıye soylemedım deıd. ama yıkıldık kızlar..:26:
Bırde yalan cıktı
canım nesı var mınıgının gecmıs olsun
ben biraz stres yapıyorum sanırım oğlanda uyuşuk davranıo dün akşam kaç kez bağırdım
bacağım ağrıo kafamı koymam lazım falan yapmadan yatmak da istemio istio ama yayıla yayıla saat oluo 10
bizhikayeyi çok küçükken başladık sanırım sonra sıkıldı şimdi bıraktık ama akşam bir deneyim baklaım ne yapcak
ama zaten yatmaya gittiğinde çokdan uyku moduna girio anlarmı okur mu hiç sanmam
Günaydın Kızlar,
Ben yine dertliyim.. Kızım éaé harfine gecmıstı d gbı yapıyordu ama olsun en azından azımlı dıyordum. Mevcanın tavsıyesıyle tablet vaadınde bulunmus ve bır köpek hediye etmıstık hatırlarsanız..
Dün defterıne bakıyorum bı sayfada ogretmen a baslamıs bızımkı devam etsın dıye oncekı gun babanne sormus bu neden yarım dıye. Kızımda a yapmayı cok sevdıgım ıcın ogretmene bısayfa daha yazabılırmıyım dedım oda a yazdı bende sıkıldım yarım bıraktım zorunlu degılım demıs. dün bende sordum babannesı kızım ıstemıs annesı dedı alıstırmaymıs dıye.. Bende kızıma dondum evet anne dedı aynısını soyledı. Dedımkı: Kızım sen yalan soyledıgınde cok hastalanıyorum bılıyorsu dogru degılmı gece hastalanmayım deıdm ve kızım döküldüü
Siz uzulmeyın dıye yalan soyledım. a yı cırkın yaptıgım ıcın ogretmenım tekrar yapmamı soyledı sızde uzulmeyın dıye soylemedım deıd. ama yıkıldık kızlar..:26:
Bırde yalan cıktı
ben biraz stres yapıyorum sanırım oğlanda uyuşuk davranıo dün akşam kaç kez bağırdım
bacağım ağrıo kafamı koymam lazım falan yapmadan yatmak da istemio istio ama yayıla yayıla saat oluo 10
bizhikayeyi çok küçükken başladık sanırım sonra sıkıldı şimdi bıraktık ama akşam bir deneyim baklaım ne yapcak
ama zaten yatmaya gittiğinde çokdan uyku moduna girio anlarmı okur mu hiç sanmam
Bizimde 7 den 10:30 kadar
kızlar harfler çoğaldıkca okuma başladıkca iş zorlaşmaya başladı
al - la karşıo falan
çok çok pratik lazım pratike zaman lazım işimiz dahada zorlaşacak
günaydın anneler,
kızımın hastalığı devam ediyor,okula göndermedim o yüzden,
dün o hasta hali ile ödevlerini yapmaya çalıştı kıyamam
1 sayfa A,1 sayfa, al,ela lale al,ela lale elele yazdık,
bugünki ödevini arayıp öğrenicem ama umarım toparlanır,hem hastalığı hem okuldan geri kalması çok üzüyor beni
bizde al ve la yı birde la ile le yi çok karıştırıyorduk,ama bol bol pratikle hallettik,kelimeyi vurgulayarak okutmak çok işe yarıyor aaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllll ,lllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa gibi
Günaydın Kızlar,
Bırde yalan cıktı
Tünaydın hanımlar oğlum dün okuldan geldi derse bir türlü başlamadı sonra beraber oturduk l harfi yapıcaz yapamadıkça gerildi yok bacagım acıyo yok çok ayakta kaldım falan bi türlü yapmadı ısrar etmedi ölece bıraktı ödevimi düşünüyorum nası yapsam diyo ama faaliyet yok gece 1 oldu uyuyamıyo babayl biraz yaptı o saatte sabah erken kalkıp yapıcam dedi eşim sabah işe gitmedi ödevi beraber yapmak için babasıyla yaptı bi ara baktım boncuk boncuk gözyaşı döküyo benimde moralim bozuldu yetemiyormuyum bu çocuga diye biraz kitap okudum rahatladım annemle konuştum o da herkes bu aşamalardan falan geçiyo dedi ama ama işte annelik
bende ödül düşünüyorum tableti var maalesef aslında bisiklet çok istedi 1.sınıf ta güzel oku alırız dedim eşim bi akşam dayanamayıp alıp gelmiş çocugun bişeye hevesi kalmadı ki tabletten oyun oynamasına izin vermiyorum dersler bitmeyince çok istediği kepçe var büyük hafta sonu oyuncakçıda göstercem bakalım tepkisi nasıl olcak
hepimize kolay gelsin hanımlar
mevcan kızında geçmiş olsun
Ne zormuş anne olmak((
dün bizde 2. dişimizi çektirmek için doktora gittik. hatırlarsanız bayramdan önce ilkini çektirmiştik.
dün moralim o kadar bozuktuki ters doktorada geldik dişimizi almayı unutmuşuz
Her neyse oğlum her ne kadar zorlansada yinede çocuğumu iyi düşünüyordum
1 sene özel kreşe gitti uyumu pratik konusunda çok eksiği olamdığını düşünüyordum
dün okul açılışından sonra ilk kez okula gidebildim
gitiiğimde çıkış zili çaldı içeri girdiğimde benim oğlum koymuş kafayı masaya yatarak yazı yazmaya çalışıor
öğretmene sordum nasıl durum diye? zaten o esnadada başı masadaydı hala öğretmen;
yaşı küçük sanırım dedi. ( kasım 2007 doğumluyuz okul küçük olan 2008 lileri bir sınıfa topaladı ) biz 2007 olduğumuz için o sınıfa değiliz doğal olarak
bende evet dedm zaten en öne oturtmuş boy zaten kısa
çok büyük bir sorun yok ama çok çalışması gerek dedi
sizlerede yazdım eve gitmem 6,3 - 7 yemek falan filan derken 7,3 oluo 10:30 kadar çalışıoruz aslında
ama ödev yaplaım derken anlaşılan uykudan fazlasıyla çalmışın
iştahsızlıktı derken hepsi üst üste gelmiş
o kadar moralim bozuldu o kadar üzüldüm ki
herşeyin en iyisini yapmaya çalışırken durum hiç beklemediğimgibi çıktı
okula çok hevesli ama aklı hep oyunda tenefüs olsun oynayaım
ders zamanı kendinden geçio anlaşılan
ne yapsamki nasıl bir yol izlesem
ya gerçekten çalışan anne olmak çok zormuş.......
çalıştığın saatler çok verimsiz saatler isterseniz erken yatıp erken kalkıp çalışın dedi
erken kalkmamızda işe yaramıoki ozamn 2 saat önce kalkmamız gerekio
ben 7.30 da evden çıkmış oluyorumm
6 damı kaldırayım