slm herkese geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bizimde bayramda 4 sayfa ve okuma yazmanöğreniyorumdan a harfine kadar tamamladık
zaten el-ele-elle bi tek bunları öğrendik aynı şeyleri yapmaktan sıkılıolar az olduğu için küçüklere öle gelior
bizimde öğretmenimiz çok genç değil ama okulun en istenen öğretmeni ve tek erkek öğretmeni
ister istemez hep karşılaştırama yapıoruz ben ve oğlum gayet memnunuz ama ister istemez konuşulanlar ve etraftaki öğretmeleri duyunca şaşırıyoruz bizde neden yok olabilir mi?
mesela okulun dağıtıığı kitaplarda ilk sayfalarda çantada bulunması gereken eşyaları kesip yapıştırmışlardı bizim öğretmenimiz normal A4 de yapıştırttı . Bayramda 1. sınıfa giden yeğenimin kitaplarına baktım o ilk 2 kitabı yarı etmişler neredeyse 1 defter bitmiş.
Kesilen o çantada olması gerekenler kitapdaki çanta resminin üzerine yapıştırılmış aslında olması gereken:) faaliyetleri çok güzel yapmışlar
ama bizdede zambak serisi vardı bizde onları yaptık ama sanki daha az çalışmış bizim öğrenciler
bide yeğenim ilçede öğretmenleri bayanmış ve gençmiş...
Anladığım kadarıyla meslek aşkı onda bir başka çünkü bugüne kadar hiç o şekilde bir uygulama görmedim
sınıflarına halı döşemişler patikli falan dolaşılıyormuş aynı kreş ortamı gibi
sınıf mevcudu 21 kişiymiş her çocuk başına sınıfa canlı çiçek getirmiş hepsine çocukların ismini vermiş ve herkes çiçeğine bakıp sulayacakmış :) kimsenin aklına gelmez.... güzel bir uygulama
yeğenimi tenefüste büyük sınıflardan bi çocuk yüzüne vurmuş çizilmiş top geldi diye
öğretmen ağlayarak aramış bişiyi yok ama haberiniz olsun diye
onlar anlattıkca ben merak ettim :)
iiyinin iyisi var kötünün kötüsü
Allah hepimizmin yardımcısı olsun...