Sorma cnm ya birde tecrubeli annelerde var ikinci cocuklari olan onlarda saskin
Esim bu sac cekme olaylarindan oldukca rahatsiz birde bu tutarsizliklar eklendi bugub mudurle konusacagim sinif degistirme konusunu dedi ve gitti hala.gelmedi elim ayagim buz su anda heyecandan
Mev can guven duymadigim birinin elinde olmasi evladinin cok zor
Cok sanslisiniz ne guzel igretmeni secmismiydiniz
Kizlar size birsey daha danismak.istiyorum
Tatil oncesi yine bu sekilde 8 sayfa odev vermisti ogrrtmen biz oglenciyiz birde
Ayni bu sekilde hecelerdi
Bir veli sordugunda diger siniflar fislere gecti dedi
Ben bir sasirdim artik fis varmi kizlar
Diger siniflara sirdugumuzda daha e harfine basladik dedi
Ogretmen 6o yaslarinda sizce eski sistemmi gidiyor kafasimi bukaniyir fis olayi kafami karistirdi
off çok üzüldüm canım,mutlaka haber ver bizede,öğretmenimizi kreşten hocamız tavsiye etmişti,mutlaka o hocaya verin demişti,müdürde saolsun kırmadı bizi,şimdilik biz iyiyiz,kızım öğretmenini çok seviyor,ödev konusundada çok abartan bi hoca deil umarım böylede gider,
şimdi eşim aradı,
eşim okula gitmiş yemek arası,sınıfa girer girmez,kızımın arkadaşı x amca berfe bugün çok güzel okudu,hepimiz onu alkışladık,öğretmenim berfeye çikolata verdi demiş :)
sonra hocamız,eşinize çok slm söyleyin,hakikaten 9 günü harika geçirmişler,defalarca sordum ve tüm kelimeleri çok güzel heceledi demiş,genel durumuda çok iyi herhangi bir sorunumuz yok,çok uysal ve derslerini dinleyen bir çocuk demiş
Yarencim daha biz birleştirilmiş e harfindeyiz. sayılardan da 3 ve 4 ü yazıyolar. Fişler geride kaldı yaa. Biz daha hecelere geçmedik ama geçen sene çocukları 1 e giden arkadaşlarım var buralarda. Onlar sadece heceleme ve resimler yoluyla kelimeleri öğrenmişler. Yani masa kelimesini öğretmek için masa resmi, ağacı öğretmek için ağaç resmi filan. Sizin öğretmen öyle bi sistem uyguluyor olabilir. Ama bana saçma geldi. Ayrıca da kendini savunmak için yalan söylemiş baksana diğer sınıflar daha e harfindelermiş.
Esim geldi yok olmuyor okul karisir demis mudur secilen ogretmeni dedik yok almadik kimseden bagis demis bizim ogretmeni ov iv bitirememis tabi mudurde yasli o ayri
Ancak ikinci donem kaydinizi akio geri gwkirseniz ozaman secersiniz demis
Cok yikigim
Ne kadar guzel bir haber cnm ya anne icin ogretmenin twsvikide cok guzel
Yareb birkere anne ilk ben bitirdim dedi ogretmen ne yapti dedim tamam dedi dedi okadar tesvik.sifir
peki o zatı muhterem müdür,2.döneme kadar çocuğunuzun sınıfına ve arkadaşlarına bağlanacağına ve sınıfının değişirse daha büyük bir yıkım olacağını anlayamamışmı
buraya sıkıntılarımı hep yazdım,okula gidip öğretmeni ile konuşamadım hiç,hep vicdan azabı çektim,çalıştığım için lanet ettim bazen,ama bugün gerçekten çok mutlu oldum,bugüne özel deil,daha öncede öğretmenin güzel hediyeleri oldu,çikolata,şeker,çıkartma ve defalarca kzımı aferin diyerek öptüğünü biliyorum,
bak ben geçen 100 e yakın gülen yüz çıkartması alıp okula gönderdim,ödevlerine yıldız yerinde çıkartma taksın diye,mesela kızım gülen yüz için daha bi çabaladı,
acaba sende mesela 1 kutu çikolata alıp versen,hocam ödevlerini yapan çocuklara dağıtın diye aldım desen,
Selamlar Herkeze :)
geçmiş bayramınız kutlu olsun :) bizim çok abartılı ödevimiz vardı bayramda
bahsetmiştim bilfenin dergilerini sipariş vermiştik onlar cuma günü gelmiş koymuşlar çantalarına neyse bayramın 1.günü face grupta öğretmen tam tamına 7 fasikul ödev vermişiyimi sonuç son 3 gün evdeydik ama genede yetiştiremededik öğretmenim ya sorarsa deyip üzüldü bebeğim ama öğrendiğime göre herkezler aynı durumdaymış sınıfta yetiştirememişler
Adam yildiZ atsa sukir ediceZ oda yok sadece imza birkere aferin yazmis yarenin haberi bile yok coxuk okuma yazmami biliyor sanki
Ogretmende nasil bakar bilmiyorum ki tarzi belli
Gercekten su an kendimi kotu hissediyorum cok hemde cok
Mevcanım tabbi ki arkadaşlarından ayrılırsa yıkılr ama böyle bir öğretmenden ayrılacağı için üzüleceğini sanmıyorum. Diğer sınıfına da alışır inş. Sonuçta 4 sene aynı öğretmende olucaklar. Kimbilir daha ne sorunlar çıkarıcak. Yanlışsam söyleyin. Bu öğretmenin çoktan emekliye ayrılıp evine çekilmesi gerekirdi. Yeni öğretmenler ilk yıllarında daha meslek aşkıyla ve çocuk sevgisiyle dolu oldukları için çocuklara karşı iyi oluyorlar teşvik edici oluyolar.
Mevcanım tabbi ki arkadaşlarından ayrılırsa yıkılr ama böyle bir öğretmenden ayrılacağı için üzüleceğini sanmıyorum. Diğer sınıfına da alışır inş. Sonuçta 4 sene aynı öğretmende olucaklar. Kimbilir daha ne sorunlar çıkarıcak. Yanlışsam söyleyin. Bu öğretmenin çoktan emekliye ayrılıp evine çekilmesi gerekirdi. Yeni öğretmenler ilk yıllarında daha meslek aşkıyla ve çocuk sevgisiyle dolu oldukları için çocuklara karşı iyi oluyorlar teşvik edici oluyolar.
slm herkese geçmiş bayramınız kutlu olsun...
bizimde bayramda 4 sayfa ve okuma yazmanöğreniyorumdan a harfine kadar tamamladık
zaten el-ele-elle bi tek bunları öğrendik aynı şeyleri yapmaktan sıkılıolar az olduğu için küçüklere öle gelior
bizimde öğretmenimiz çok genç değil ama okulun en istenen öğretmeni ve tek erkek öğretmeni
ister istemez hep karşılaştırama yapıoruz ben ve oğlum gayet memnunuz ama ister istemez konuşulanlar ve etraftaki öğretmeleri duyunca şaşırıyoruz bizde neden yok olabilir mi?
mesela okulun dağıtıığı kitaplarda ilk sayfalarda çantada bulunması gereken eşyaları kesip yapıştırmışlardı bizim öğretmenimiz normal A4 de yapıştırttı . Bayramda 1. sınıfa giden yeğenimin kitaplarına baktım o ilk 2 kitabı yarı etmişler neredeyse 1 defter bitmiş.
Kesilen o çantada olması gerekenler kitapdaki çanta resminin üzerine yapıştırılmış aslında olması gereken:) faaliyetleri çok güzel yapmışlar
ama bizdede zambak serisi vardı bizde onları yaptık ama sanki daha az çalışmış bizim öğrenciler
bide yeğenim ilçede öğretmenleri bayanmış ve gençmiş...
Anladığım kadarıyla meslek aşkı onda bir başka çünkü bugüne kadar hiç o şekilde bir uygulama görmedim
sınıflarına halı döşemişler patikli falan dolaşılıyormuş aynı kreş ortamı gibi
sınıf mevcudu 21 kişiymiş her çocuk başına sınıfa canlı çiçek getirmiş hepsine çocukların ismini vermiş ve herkes çiçeğine bakıp sulayacakmış :) kimsenin aklına gelmez.... güzel bir uygulama
yeğenimi tenefüste büyük sınıflardan bi çocuk yüzüne vurmuş çizilmiş top geldi diye
öğretmen ağlayarak aramış bişiyi yok ama haberiniz olsun diye
onlar anlattıkca ben merak ettim :)
iiyinin iyisi var kötünün kötüsü
Allah hepimizmin yardımcısı olsun...
Canim.sanki ablamin kizinin sinifini anlattin kucuk bir yerdeler hatta koy diyebiliriz
Inan cocuklarin altinda minderw kadar yaptirdilar her sinifin kendine ait fotokobi makinesi var ogretmen tesvik icin gereken herseyi yapiyor genc bir bayan
Iste dedigin gibi kiyaslama hep oluyor
Calisma kitabina gelince bizde yaptik canin.canta icinde olmasi gerekenler boyandi kesildi yapisti kumbaraya paralar atildi
Zambak 3 kitap bitti
Tabi hic bir harf ogrwnmedwn ayri
Ne yapalim artik ogretmenlerimize motive olmaya calisicaZ ona gore hareket ediceZ
Eevt benim bahsettiğimde taşımalı eğitim sistemi ama dedim helal olsun öğretmen ilden hergün gelip gidip öğrencilerde o şekilde ilgilenmesi çoook güzel
bizdede paralar az kesmiş kaybolmuş zaten kumbaraya dikkat etmmeiştim demek onunda yeri varmışişde her öğretmen farklı
biz zambakta ilk 5 kitabı bittirdik ama fark boyama falan olsn seriyi çizgi de bitti boyama beklio
e-l harfi bitti gerçi ev ödeviydi o kitap ama kitaplar güzel zevkli yavaş yavaş illerliyoruz işde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?