Kızlar öğretmeniyle konuştum açıkçası yüzünde o bozulma ifadesini gördüm bu kadar etkilenceğini tahmin etmemiştatlı sert uyardım o ara oğlum öğretmenine öle korku dolu gözlerle bakıyoki öğretmenine söledim oğluma bakarsınız sizden korktugunu anlarsınız dedim en azından yol yakınken konşmak mantıklı geldi hallettik sorunumuzu akşam oğlum öğretmenini öperek iyi tatiller diledi benim konuşmam bile güvenini yerine getirmiş oğluşumun
herkese sağlıklı huzurlu mutlu bayram diliyorum ödevlerimiz çok değil oleyyyy
Aa cok sevindim canim.gercekten konusmanin dogru oldugunu bir kez daha anlamis olduk
Cunku bugun okul cikisinda ogretmenimiz yarenle.baris imzaladik dedi
Demek oda oldukca huzursuz oldu
Yarende cok mutlu bugun igretmenim.hic kizmadi dedi
Iyi bayranlar dedi ogretmenibe geldik
Kizlar odevleriniz ne durumda
Biz okilda hic bir harfe baslamadik
Elele
Mun
Un
Cece
yeye
Ece
Ulu
Bunlari yazdik.sizdede varmi kizlar boyle odevler bana ogrenmedikleri icin garip geldi
Yavrucak zorlandi biraz
kızlar bu sıte cok seker bakmanızı tavsıye ederım
Anasayfa - 1. Sınıf El Yazısı İlkokuma Yazma Öğretimi
Kizlar odevleriniz ne durumda
Biz okilda hic bir harfe baslamadik
Elele
Mun
Un
Cece
yeye
Ece
Ulu
Bunlari yazdik.sizdede varmi kizlar boyle odevler bana ogrenmedikleri icin garip geldi
Yavrucak zorlandi biraz
anlamadım yani,harf öğrenmeden bunlarımı yazdınız???
çocuk anlamadığı bir şeyi nasıl yazsın ki
Yarencigim odeviniz ilgincmis Direk heceye gecmis galiba sizinki. Ama mufettis falan gelse hocaniz sıkıntıya girer Harf yontemini bende pek sevmiyorum aslinda
Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. İnş iyi geçirmişsinizdir. Biz çok ödev verildiği için pek tatil yapamadık. önlü arkalı 10 sayfa harf ve sayı çizme. 50 şer sayfalık 3 te kitap bitirilecekti. Kızım düzenli olarak hergün yaptı ama kitaplardaki faaliyetlerin bir kısmını yetiştiremedi.
Kızımı az önce okula bıraktım. Ağlaya ağlaya girdi okuldan içeri. öğretmen elinden tutup da götürdü. Çok üzüldüm. sınıfta çocuklar ödevi yetiştiremeyince kimbilir nasıl davranıyor ki kızım böyle korkup ağlıyor. Diğer çocuklar çok gamsız yetiştiremeseler bile hiç aldırmıyorlar, bazıları da kitapları evde unuttuğunu söyleyip mahsus getirmiyorlarmış. Öğretmenle konuşucaktım ama kızım beni görüp, kaçıp da yanıma gelir diye ona görünmeden eve geldim.
Kızlar bayramda sizin çocuklara ne kadar ödev verildi? Sadece bizim okulda mı böyle yoksa. Bakalım bugün ne kadar vericek.
Kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. İnş iyi geçirmişsinizdir. Biz çok ödev verildiği için pek tatil yapamadık. önlü arkalı 10 sayfa harf ve sayı çizme. 50 şer sayfalık 3 te kitap bitirilecekti. Kızım düzenli olarak hergün yaptı ama kitaplardaki faaliyetlerin bir kısmını yetiştiremedi.
Kızımı az önce okula bıraktım. Ağlaya ağlaya girdi okuldan içeri. öğretmen elinden tutup da götürdü. Çok üzüldüm. sınıfta çocuklar ödevi yetiştiremeyince kimbilir nasıl davranıyor ki kızım böyle korkup ağlıyor. Diğer çocuklar çok gamsız yetiştiremeseler bile hiç aldırmıyorlar, bazıları da kitapları evde unuttuğunu söyleyip mahsus getirmiyorlarmış. Öğretmenle konuşucaktım ama kızım beni görüp, kaçıp da yanıma gelir diye ona görünmeden eve geldim.
Kızlar bayramda sizin çocuklara ne kadar ödev verildi? Sadece bizim okulda mı böyle yoksa. Bakalım bugün ne kadar vericek.
yarencim inan öğretmeninizin ne verdiği ödevden bir şey anladım,nede fişe geçtik demesinden,sadece ödev çokk ilgincime gitti,gidip bi görüşsenmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?