• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

CANIM MESAJINI okurken bi an sevinmedim desem yalan olur.
demekki tek bizde değilmiş ödev yapan:)
bende ikisinede kızım bir daha olamsın dedim

valla ben o gün o kadar sinirlendimki,sen niye yapıyorsun bırak ödevsiz gitsin,herkes yıldız alırken o utansın dedim,yavrumda çok tırstı benden ama baya işe yaradı,anne dedem kalemimi istiyor düzelteyim diye vermiyorum şuna bişey söyle diyor:1:

Canım bilmiyorum ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. Kı<ım cok yoruyo bızı. Babannemiz yazık sıyırmak üzere.. konus konus kızımla aynı.. 2 dk sonra unuutyor hoop leyla moduna baglıyor.. 350-400 nedir ya :52: okula 150 tl yemek ucretı verıyorum mın. aylık. okul gderleri hıc bıtmıyo bıde etud mu eklıım :53:

Aynen işde bende çok yoruldum
bizim babnnnemiz çok dert etmemiş işde oturmuş kendi yapmış:)
kafayı sıyıracak benim
bizdede öle yemek imkanları yok sanırım
herşey para ama bazende eldeki imkanlardan sıkılıorsun
babnnemiz 5 dk mesafede yemege alıp götürüo 1 saat ara
ama yemio istemio dio:(
düzen ve disiplin yok
babnne çocuğu değil çocuk babanneyi yönlendirio:(

valla ben o gün o kadar sinirlendimki,sen niye yapıyorsun bırak ödevsiz gitsin,herkes yıldız alırken o utansın dedim,yavrumda çok tırstı benden ama baya işe yaradı,anne dedem kalemimi istiyor düzelteyim diye vermiyorum şuna bişey söyle diyor:1:

bende bende :( kalp kırmamk için çıktım hemen evdede sildim yapılanları
bakalım bizde bundan sonra nasıl olacak?
tabi etüde vermezsem ama gerçekten problem!!!!!

kafayı sıyıracak benim
düzen ve disiplin yok
babnne çocuğu değil çocuk babanneyi yönlendirio:([/QUOTE]

Okulla evın arası 500 mt var yok. dedemız arabayla getır gotur yapıyo. Ama babannemız bıraz rahatına duskun öğlen araları gt gel yapmamak ıcın yemege yazdırdım. Bırde aksamları onu dınlemek ıstemıyorum 4 defa gt gel yapıyoruz yoruluyorum dıye. Muhtemel benımde son care etüd olacak ama savasıcam sonuna kadar:47:
Kızıma teslım olmak ıstemıyorum. orda yapacakmı sonucta. ordada sallanacak. emın ederım dün süre tuttum 6 harfi 20 dkıka da yazdı ya. tırnaklarını boyuyo sılgılerı tek tek temızlıyo masayı elıyle temızlıyo :52::52::52: Kafayı yıcem. 1 sayfa odev 4-4,5 saatte tamamlanıyor

kafayı sıyıracak benim
düzen ve disiplin yok
babnne çocuğu değil çocuk babanneyi yönlendirio:(

Okulla evın arası 500 mt var yok. dedemız arabayla getır gotur yapıyo. Ama babannemız bıraz rahatına duskun öğlen araları gt gel yapmamak ıcın yemege yazdırdım. Bırde aksamları onu dınlemek ıstemıyorum 4 defa gt gel yapıyoruz yoruluyorum dıye. Muhtemel benımde son care etüd olacak ama savasıcam sonuna kadar:47:
Kızıma teslım olmak ıstemıyorum. orda yapacakmı sonucta. ordada sallanacak. emın ederım dün süre tuttum 6 harfi 20 dkıka da yazdı ya. tırnaklarını boyuyo sılgılerı tek tek temızlıyo masayı elıyle temızlıyo :52::52::52: Kafayı yıcem. 1 sayfa odev 4-4,5 saatte tamamlanıyor[/QUOTE]

İnanın aynı tıpa tıpız:) ne eksik ne fazla
babanne çocuk ödev........ bi fark benimki oğlan sizinki kız:)
bakalım sonlarımız nasıl oalcak?

bizden herhangi bir yayın istenmedi daha:44:

dün süt formu geldi,hayır seçeneğini işaretledim

bakalım sonlarımız nasıl oalcak?[/QUOTE]

Bilmiyorum ama cok hayır gormuyorum ben sonumuzu :30:

merhaba kızlar kaynak kitap sizde kullanıyormusunuz bizim ögretmenimiz istedi

Bizden bısey ıstenmedı daha , aman ıstenmesın bız daha var olanları halledemıyoruz :52::52:

kızlar bizden istenilen dörtrenk yayın evi setin adıda defne ile çınar okuma seti 45 tl ye aldık bi sürü kitap çalışma programı var içinde çocuk nasıl yapıcak bilmiyorum

bakalım sonlarımız nasıl oalcak?

Bilmiyorum ama cok hayır gormuyorum ben sonumuzu :30:

Bizden bısey ıstenmedı daha , aman ıstenmesın bız daha var olanları halledemıyoruz :52::52:[/QUOTE]

Bizim de öğretmen yayını söylemiş ama oğlum tam söyleyemedi. Gidpi kırtasiyeden alınca göreceğiz... Biizmde bu hafta başladı öğretmen ödev vermeye...İşlh.iyi olur..

Slm herkese bazı arkadaşlar baya ilerlemiş biz daha büyük e küçük e yapıyoruz benim oğlumda çok zormuş 1.sınıf diyo:53::53: her akşam 4-5 saatte ödev bitiyo yoruluyor sıkılıyor okulda çok iyi arkadaşlarıyla öğretmeniyle yarın okula gitmeyim bi gün gezmek dolaşmak istiyorum bile dedi :27::27: karnı ağrır bunlar her çocuk gibi anlık bahaneler sabırla yardım etmeye çalışıyorum bizden öğretmenimiz zambak yayınları istedi papiyle okuma yazma seti inceledim güzel eğitici bir set siz neler kullanıyosunuz

bizimde beslenme listemiz var fakat çok sağlıksız geliyo sürekli ekmek arası yada patates kızartması falan öğretmende zorunlu değil diyince geçen evde kabak dolması vardı okula götürcem dedi koydum yanına da küçük yoğurt koydum meyva kuruyemiş afiyetle yedi ıspanaklı yumurta koyuyorum patates tavuk fındık badem ceviz ihmal etmem yemekle problemimiz yok allahtan siz neler yediriyosunuz :56::56::56:

kızlar bizden istenilen dörtrenk yayın evi setin adıda defne ile çınar okuma seti 45 tl ye aldık bi sürü kitap çalışma programı var içinde çocuk nasıl yapıcak bilmiyorum

Bizim zambak setimizde 40 tl idi
öğretmen okula istedi içinde 30-40 parça kitapı var bölüm bölüm bulmacası - harfleri - matematik - defter falan
hepsine tek tek isim yazdık
öğretmen ogün hangisini yapacak
çıkartıp verior biten evde kalabilir dior sizdeded aynı şekilde olur muhtemelen

Merhaba 1. sınıf anneleri.. sizlere de aşı için kağıt geldi mi acaba?

Anaokulundayken kızamıktı sanırım bı ası oldular. 1.sınıftakı asıyı one cekmısler öyle soylemıstı anasınıfı ogretmenımız.. Ama asıyla ılgılı bır gelısme yok. Süt formu geldı HAyır deyıp gonderdım..

Hayır aşı kartı değil.. sadece veli bilgilendirme amaçlı bir not göndermişler.. Kasım ayında yapılcak sanırım aşılar..

Selam kızlar hepinize.
Bugün toplantımız vardı. Çok iyi geçti. Öğretmenimiz ayda 2 kez toplantı yapacağını ve tam katılım istediğini iletti :52:
Yazılı yaptığını yazmıştım 34 kişiden 7 si tam yaptı dedi. İrem de bunların içinde ilk yapan iremmiş maşallah kuzuma. Nazar
Çocuklarınızı 10-11 de kaldırıp kahvaltı yaptırıp okula getirmeyin en geç 9 da kalksınlar sabah 1,5 saat akşam 1,5 saat çalıştırın dedi. Bayram çok tehlikeli bir tatil herşeyi unutmuş gelen çocuğun velisine fena hesap sorarım dedi. Birde odasına mutlaka tahta alın dedi. Ben tahtaya bol bol kaldırıyorum çocukları evde de bu alışkanlıkları olsun. Bolca siz söylerin yazsın ve okusun dedi.
Bize göre çok hızlı gidiyor ama öğretmene göre çok geç kalmışız. :27:
Güzel şeyler duymak çok hoşuma gitti.

ogretmen kızımı kulağını cekmıs
arkadaşıyla konuşuyor o sıra dersını yapmıyormuş
yaren durumda etkılenmemıs acımadı dıyor ben ustelemedım hıc
sız nasıl bakıyorsunuz bıraz moralım bozuldu sankı bu duruma
çaktırmadan ağzını arıyorum ogretmenını cok sevıyor
sız bu durumda ne yaparsınız arkadaşlar
ogretmenımız guvenımı almış yumuşak bızlerı çocuklara yumuşak davranma konusunda uyaran bır ogretmen
sızın verıcegınız fıkırler cok onemlı

Ben bu tarz haraketleri destekliyorum. Dayak yada şiddet asla olamaz ama kulak çekme tek yayak üstünde durması vs olması gerekiyor. Ve işe de yaradığına inanıyorum.

Günaydın kızlar,

bizim babannemiz ödev olayını çözmüş dün!!!!!!!!
Nasıl mı ?
Kendi yaparak:( :( :47:
:47:
bir baktım yazılar ayna gibiiiiiiiiiiii
offff offffffff
ya öğretmenlere yine sabır biz bir tanesine laf anlatamıyoruz:(

:1: bizim sınıftada çocuğubn ödevlerini yapanlar varmış öğretmen herkesin içinde isimlerini söyleyip ödevleri size vermiyorum diye uyardı. Ama kıyamamıştır babaannecik ne yapsın. Benim annemde azıcık müsama göstersem yapacak durumda.

Merhaba 1. sınıf anneleri.. sizlere de aşı için kağıt geldi mi acaba?

Henüz değil canım ama ben okulda aşı yaptırmayacağım kendim yaptıracağım aşılarını. bizim olmadığımız bir ortamda aşı olmasını istemiyorum açıkcası.

:52::52::52::52::52::52:
Kızlaar saat 16.30 gibi aradım kızımı yemek yıyordu. Ödevlerını falan sordum. aglayarak 1 sayfa var odevım dedı e ve l harflerı..
Dedım ben gelene kadar bıtsın . bıtıremem yapamam vs bınbır bahane.. Dedımkı Bak odevlerı duzgunce yapar karnende duzgun gelırse tablet alıcam sana.. sanmıyorum yapabılecegımı ama deneyım deıd.. Yarım saat once aradı annecım hepsı bıttıı dıye:51:
Ben hersene bı elektronık mı alıcam buna yaa :53::53::53:
Mevcancım tesekkur ederım

Son düzenleme:
Cnm dedıgım gıbı bız cok memnunuz gecen sene anaokuluna gîtti oraya göndermemızın sebebı kuran vardı esım cok ıstedı ögrenmesını ve suan esımun kuran kıtabındakı cogu seyı okuyabılıyor ayrıca ıngılızcede vardı oglumun bıldıklerını ben bulmıyorum dıyebılirim ögretmenımız yabancı onun agzıyla konuşuyolar en önemlısude okul ingilizce serfıtıkası verıyor.egıtım verırkende saygı kurallarını es gecmıyolar nerde nasıl davrancaklarıbı vs ders olarak göruyolar bilgisayar beden egıtımıde var anasınıfundada var hergun ögrdtmenımız aratıp detaylı bılgı verıyor

peki yeri tam olarak nerde? hoşdere caddesindeki yere mi verdiniz?

Back