Merhaba 1. sınıf anneleri.. sizlere de aşı için kağıt geldi mi acaba?
Bizim zambak setimizde 40 tl idi
öğretmen okula istedi içinde 30-40 parça kitapı var bölüm bölüm bulmacası - harfleri - matematik - defter falan
hepsine tek tek isim yazdık
öğretmen ogün hangisini yapacak
çıkartıp verior biten evde kalabilir dior sizdeded aynı şekilde olur muhtemelen
slm yorgun anneler
tatile bir kaldı
dün bir sayfa a yaptık,o nasıl zor bi a arkadaş,ben yapamadım kızım öğretti,resmen çocuklara eziyet bu ya,
1 sayfa fotokopi kağıdınada,e,el,ele,elle,elele yazdık ve okuduk,
el,ele, elle,eleleyi güzel okuyor heceliyor ama le yi hep lıe diye okuyor,bayramda bol bol alıştırma yapmamız lazım anlaşıldı,
bakalım bayram tatilinde ne gibi ödevler bekliyor bizi
Tünaydın hanımlar dün büyük e yaptık el yazısıyla ne zormuş ben bile zor yaptımeşim baya güldü halime dün oğluşumla okuldan çıktık bi arkadaşı geldi öğretmenden dayak yedi dedi bi an dondum kaldım oğluma baktım gözleri doldu utandı ağlayamıyor çocuk aklı bi anda sinirle öğretmene gitmek istemedim yürüdük oğlum evde konuşalım anne dedi eve geldik öğretmeni kulagını çekmiş o an tamam dedim çok büyütmeyim dinliyorum arkadaşı kendi çantasını düşürüyo benim oğlum düşürdü sanıp öğretmene gidiyo öğretmende benim oğlumu dinlemeden kulagını çekiyo oğlum anne düşürmedim ben diyosa doğru söler asla yalan sölemez küfür etmez böle bi çocuk değil hadi diyelim düşürdü gene kulak çekilmez bu yaştaki bir çocuk için kulak çekmek ağır ve büyük bir ceza bana göre öğretmene karşı inancını yitirmeye başlamış
bugun öğretmenini sert bir dille uyarıcam kulak tabiki çekebilir gerçekten hatası varsa ama ufak bir problemde heleki oğlumun suçu yokken bunu yaparsa benden karşılıgını alır oğlum arkadaşlarının gözünde dayak yiyen çocuk olarak kalıcak buna asla izin veremem okumayı geç öğrenebilir yazısı çirkin olabilir bunları ilerde düzeltir ama kendine karşı özgüvenini yitirirse öğretmene okula karşı sevgisini güvenini yitirirse geri dönüşü olmaz
bugun bizde köfte salata meyva ayran var
9 gün bayram tatili ve yıgınla ödev eyvah
Küçücük çocuklara bagirilmasina kulak çekilmesine cok üzüldüm bu olayların bütün eğitim hayatlarını etkileyebilir
Ben oğluma okulda en cok neyi sevdin diyorum en çok Elif öğretmenimi seviyorum diyor
Bence öğretmenlerle hatta gerekirse idare ile konuşun
Bu arada biz coşkunun ilk okuma yazma setini kullaniyoruz 30 küsür dergi güzel yazı defteri ve okuma kitapları var içinde
Simdi geldim.okuldan
Yareni siraya biraktim ogretmen ile goz gozr geldik nasil.baktimsa artik ogretmwn hemem yanima.geldi dedi yarenle.kavga ettik
Haberim bar dedim kulak cekme hareketini gosterdim
Yok defi kulagini cekmedim sacini cektim dedi yolarim.saclarini dedim dedi ay bir sok.dah tabi bana.
Col.sinirlendir di beni dedi arkadaslari ile konusuyor dersini cok yavas yapiyormus
Dedim.hepsinden haberim.var yaren sizi cokseviyor ki oleydi bu tavrinizdan dolayi okuldan sogumasinfan korkuyorum dedim
Biz ne yapabiliriz yavasligi konusunda.ciddi anlamfa canimiz slklldi bu konuda dedim
Tabi ki ses yukseltilebilir ama cocugu okuldan soguticak tavirlar yasanirsa bu cocigu etkileyebilir dedim
Sorunu cozmek.icin gozlem.altina alabilirsiniz yakininizda oturtabilirsiniz dedim sorun konusmasi ise
Boyu cok uzun dedi
Sagolsun oglumda mirmir dirmadi soyleyecegim bir cok.sozu soyleyemedim.tatolde derginin bir kitabini soyledi onu calistirin bolca dedi hizlanmasi anlamonda bu kadar uzmeyin kendinizi dediyavas yavas hizlanicaktir dedi vb
Ikna oldummu.hayir
Kızlar hepinize yavrularınızla birlikte hayırlı bayramlar dilerim şimdiden. Sağlıklı huzurlı günler görelim işallah. Bu tatil hem çocuklarımıza hem bize iyi gelecektir. Biraz dinlenme molası olacaktır.
Kızlar bu arada öğretmenler günü var önümüzde varmı hediye fikirleriniz.
Ben bikaç şey hazırladım öğretmenimize karne hazırladım çok şık oldu hemde komik :)
Birde sertifika hazırladım
Yanına da kol düğmesi yada gömlek almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?