İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

arkadaşlar öğretmen bize kılavuz çizgili defter koyun pazartesi çantasına dedi.
klavuz çizgili defter ? güzel yazı defterimi dediğmizmi ? normal çizgili deftermi ?

nisancım kulağına eğilerek söylüyormuş o bayan,biraz daha takip edicem baktım kızım çok etkileniyor öğretmeni ile konuşucam mutlaka,

Mevcan ,
Bencede öğretmenınızle konusun.. Kızının yapısından bahset ki biliyordur az cok zaten cocugunu..
Ama suda var kızını kaldıracak yanından baska bır ogrencı gelecek oda aynı sorunu yasayacak malesef..
bence öğretmen mantıklı bır yol ızleyıp anneyle konusmalı. Aslında hıc oyle davranmamalı ama en azından mumkunse sınıfta arkadaslarının yanında yapmamalı cok yanlıs cocugun adına ve gelecegı adına cok uzuldum..
Ki bende sınırlıyımdır ama kenara ceker sessızce soyleyeceklerımı soylerım kızarım fırcalarım.. Ama asla ve asla hangı anne allah belanı versın dıyebılırkı yavrusuna ya

klavuz çizgili defter ? güzel yazı defterimi dediğmizmi ? normal çizgili deftermi ?

valla bende anlamadım,kırtasiyeye sor canım onlar işin kurdu olmuş ama güzel yazı defteri olma ihtimali yüksek

Güzel yazı defterı canım o.

Bizde hala sütle ilgili gelısme yok.. Olmasında ıstemem. Gğvenemem bende ne verıyolar tarıhlerı ne vs vs..
Bu arada bizde hic oyle santrac drama vs tarzı atraksıyonlar yok hayırdır inşallah..

Bizde hala sütle ilgili gelısme yok.. Olmasında ıstemem. Gğvenemem bende ne verıyolar tarıhlerı ne vs vs..
Bu arada bizde hic oyle santrac drama vs tarzı atraksıyonlar yok hayırdır inşallah..

belirli ücret alacaklar aylık. ama cüzi rakamlar henüz kesin değil ama folklar aylık 20 lira, ingilizce 5 yada 10 lira olacakmış galiba rakamlar kesin değil.

kızımla konuştum şimdi kitaptan 2 sayfa ödevimiz varmış,bide e harfini yapıcakmışız,anne büyük E kolay ama küçük e çok zor diyor,bende yarın tatil olduğunu söylemedim sen yapabildiğin kadarını yap tamammı annecim baban geç gelecek dedim:)

seni uyanık seni :) neden söylemedin prensese tatil oldugunu :) bende aradım ödevim var dedi yap dedim önce sonra istersen yarın birlkte yaparız dedim :)

seni uyanık seni :) neden söylemedin prensese tatil oldugunu :) bende aradım ödevim var dedi yap dedim önce sonra istersen yarın birlkte yaparız dedim :)

kız söylesem kitabın yüzünü açmaz o,yapabildiğini yapsın kalanını yarın yaparız beraber ben çekeceğime babaannesi çeksin az

Benim oğlum cumadan bitiriyor ödevlerini hafta sonu rahat ediyoruz

evdeki işler ne olacak hanfendi :) bu hafta yazlık kışlık ayırımı var bende hiç sevmem kendilerini :)

ben rahatım kocamannnnn bi gardolabım var sağ eşimin sol benim orta kısım sadece kışlık dolu
hiç yer değiştirmiyorum ben,kış gelince orta gözü ortak kullanıyoruz biz,sadece vestiyeri düzenliycem çizmeleri çıkartıcam ben,
kızımın dolabıda aynı bi taraf kışlık bi taraf yazlık

yani gezebilirim ben

evdeki işler ne olacak hanfendi :) bu hafta yazlık kışlık ayırımı var bende hiç sevmem kendilerini :)

Ayneeee. Bende bu hafta değıs-tokus yapıcam.. Camasırlarımı dun yıkadım bu haftasonu son.. Ders calısmaya baslıcam KPSS.. kendıme hedef koydum.. kızımı 8,30da uyutuuuup hoop ders basına.. dizilerimide işe gelince izlicem

Sana ıyı gezmeler o zaman
Bende bugun yarın halledip ıslerı pazara gezmeyı planlıyorum inşallah. Birde kuaföre gtmem gerek boyama vs Hangı bırını pazara yetıstıreceksem..
Mevcan sen ankaralıydın degılmı ? Neresındesın.. Gezme deyınce memleket sevdalısı oldum bırden

bende kuaför işini geçen hafta hallettim rahatım belli bir süre doğukent ikeanın orda oturuyorum ben,mamak burası canım

Selam kızlar hepinize cumanın son saatlerinden mutlu anlar dilerim

Bende merak ettim :) İlginçmiş
sizde ii gidiosunuz anlaşılan sayılar bile görmüşsünüz bizlerin geneli kas çalışması

evet canım hızlı gidiyoruz ama sindire sindire gidiyoruz. Bakalım iyi mi kötü mü göreceğiz.

Umarım çocuğun yanında geçmemiştir bu konuşmalar canım. Etkilenmesin minik kuş. Ayrıca otomatiğe bağlamış gibi ödev yapmasıno beklemek de hata bence. Biraz daha rahat bıraksın kayınvalideciğin çocuğu kasmasın tavsiyem.

ay maşallah çok sevindim artık babaannesinde ödev yapmasına.

Canım bu çok ciddi bir konu. Resimlerin yorumlanması konusunda eğitime katılmıştım. Cinsel organ çizen çocukların saldırgan oldukları ve saldırıya maruz kaldıkları, anne yada babasının evde çıplak dolaştığı olasılığının yüksek ihtimalle gerçek olduğu, ve bu çocukların cinsellikle ilgili dürtülerini kontrol etmekte zorlanan çocuklar olduğunu biliyorum.
Kesinlikle olay henüz bu durumdayken öğretmenle konuşmalı ve rehberlik servisine yönlendirlmelerini sağlamalısın. bu sayede hem kendi çocuğuna hem o çıocuğa faydan dokunacaktır.

Güzel yazı canım.

Bence söyle yarın tatil olduğunu. Hatta ona de ki "sana sürpriz yarın tatil, istersen ödevlerini şimdi yap yada yarın birlikte de yapabiliriz. Yaparsan gezmeye bol bol vaktimiz kalır, istediğimiz saatte eve gelebilriz. ay kimbilir e kadar eğleneceğiz yarın gezmede vs vs" Böylelikle karar verme, sonuçlarına katlanma alışkanlığı veriyor olacaksın canım. Hemde yarın tatil olunca sana söyler yada söylemez çocuk bilemem ama mutlaka madem tatildi neden ödevlerimi yaptım annem bana söylemedi vs gibi bir düşünce oluşmaz.
Nacizane tavsiyem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…