dün öğretmeni tahtaya sesli harfleri yazmış,evede göndermişti çalışmamız için,kızımı kaldırmış okutmak için,hepsini doğru okuyunca,aferin çok güzel çalışmışsın diye yanaklarını sıkmış,keyfini bi görmeliydiniz,
bu arada size bi şey sormam lazım,şimdi benim kızım okulla ilgili herşeyi anlatan bi çocuk,hafızası çok iyi,hocasının mimiklerini bile taklit edebiliyor,sıra arkadaşını seviyor ama pek oynamıyorlar anladığım kadarıyla,sıra arkadaşının annesi haftada 2-3 gün öğlen yemek getiriyor kızına,hatta benim kızımada veriyormuş yemek,ama bu bayan kızını azarlıyormuş,
şöyleki,dün kızının kulağına saçını başını yolarım senin demiş,geçen geldiğinde allah senin belanı versin demiş,ve yine bir gün geberticem seni demiş,şimdi bu çocuk benim kızımada sürekli seni gebertirim,babaannem seni öldürücek,kafana kalem saplarım gibi şeyler söylüyor,kızımda ben onu sevmiyorum kötü konuşuyor hiç teşekkür etmiyor diyip duruyor,işin aslı bende çok samimi olmasını istemiyorum artık,
dün sabah okulda resim çizmişler,bu kız babasının resmini yapmış,pantolunun üst kısmına üçgen gibi bi şey çizmiş,annesi öğlen gelince resmi görmüş,bu ne sen pipimi çizdin çabuk sil kafanı kırarım demiş,kızda o kısmı karalamış,
şimdi kızım bu kızla ilgili hergün bir şey anlatıyor,yakında okula gidicem,hocamıza bu kızıda sorsam saçmamı olur sizce,itiş kakışları yok ama annesinin tavrı kızımı baya ürkütüyor,ne yapıyım bi yol gösterin