Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın,aslında ben çocuğun laflarından deil,annenin kızına olan tutumundan rahatsız oldum,benim kızım utangaç ve ürkektir biraz,muhtemelen anne kızına çemkirirken benim kızımda korkuyordur,abartıyormuyum diye de düşünüyorum aslında,neyse biraz daha vakit geçsin duruma göre konuşurum olmazsa,
birde o kızın babasının resmini yaptığında cinsel organ çizmesi normalmi,benim kızımda 2 sene önce erkek çocuklara pipi yapardı ama ben ayıp olduğunu ve cinsel bölgelerin özel olduğunu anlattıktan sonra yapmayı bırakmıştı,6 yaşındaki bir kızın o resmi çizmesi kafamı karıştırdı.
arkadaşlar öğretmen bize kılavuz çizgili defter koyun pazartesi çantasına dedi.
klavuz çizgili defter ? güzel yazı defterimi dediğmizmi ? normal çizgili deftermi ?
klavuz çizgili defter ? güzel yazı defterimi dediğmizmi ? normal çizgili deftermi ?
selam :) toplantıdan yeni geldim :)
50 lira sınıf bütçesi için toplanıldı. satranç,ingilizcee,halk oyunları ve drama eğitimleri olacakmış aylık cuzi bir rakam isteyen katılıp katılmamakta serbestmiş ondan bahsedildi. ben isterim gitmesini :)
bu arada süt izin formunu kızımın görüşü doğrultusunda doldurdum :) kızım hersabah süt içtiği için okulda içmek istemediğinden bahsetti :)
kaynak kitap araştırayım ona göre isim veririm evde çalışması açısından sizler yardımcı olacaksınız dedi. Evde yaptıracaksınız dedi.
kasım başı yada ortasında başlayacağız okuma yazma çalışmalarına dedi :)
genel bir toplantıydı :)
Bizde hala sütle ilgili gelısme yok.. Olmasında ıstemem. Gğvenemem bende ne verıyolar tarıhlerı ne vs vs..
Bu arada bizde hic oyle santrac drama vs tarzı atraksıyonlar yok hayırdır inşallah..
kızımla konuştum şimdi kitaptan 2 sayfa ödevimiz varmış,bide e harfini yapıcakmışız,anne büyük E kolay ama küçük e çok zor diyor,bende yarın tatil olduğunu söylemedim sen yapabildiğin kadarını yap tamammı annecim baban geç gelecek dedim:)
seni uyanık seni :) neden söylemedin prensese tatil oldugunu :) bende aradım ödevim var dedi yap dedim önce sonra istersen yarın birlkte yaparız dedim :)
seni uyanık seni :) neden söylemedin prensese tatil oldugunu :) bende aradım ödevim var dedi yap dedim önce sonra istersen yarın birlkte yaparız dedim :)
Klavuz Çizgili Yazı Defteri | A1 Yayıncılık
burda var kilavuz cizgili defter
kız söylesem kitabın yüzünü açmaz o,yapabildiğini yapsın kalanını yarın yaparız beraber ben çekeceğime babaannesi çeksin az
Benim oğlum cumadan bitiriyor ödevlerini hafta sonu rahat ediyoruz
bende cumadan yaptırıyorum ödevleri cmt sadece tekrar,sonra gez toz ohhhh
evdeki işler ne olacak hanfendi :) bu hafta yazlık kışlık ayırımı var bende hiç sevmem kendilerini :)
evdeki işler ne olacak hanfendi :) bu hafta yazlık kışlık ayırımı var bende hiç sevmem kendilerini :)
ben rahatım kocamannnnn bi gardolabım var sağ eşimin sol benim orta kısım sadece kışlık dolu
hiç yer değiştirmiyorum ben,kış gelince orta gözü ortak kullanıyoruz biz,sadece vestiyeri düzenliycem çizmeleri çıkartıcam ben,
kızımın dolabıda aynı bi taraf kışlık bi taraf yazlık
yani gezebilirim ben
Ayneeee. Bende bu hafta değıs-tokus yapıcam.. Camasırlarımı dun yıkadım bu haftasonu son.. Ders calısmaya baslıcam KPSS.. kendıme hedef koydum.. kızımı 8,30da uyutuuuup hoop ders basına.. dizilerimide işe gelince izlicem
Sana ıyı gezmeler o zaman
Bende bugun yarın halledip ıslerı pazara gezmeyı planlıyorum inşallah. Birde kuaföre gtmem gerek boyama vs Hangı bırını pazara yetıstıreceksem..
Mevcan sen ankaralıydın degılmı ? Neresındesın.. Gezme deyınce memleket sevdalısı oldum bırden
Bende merak ettim :) İlginçmiş
sizde ii gidiosunuz anlaşılan sayılar bile görmüşsünüz bizlerin geneli kas çalışması
Kızlar Günaydın,,
Dün benimki derse gec baslamıs geldıgımde hala ders yapıyordu. 1 sayfa e harfi. Allahım tam bir işkence..
o E ler bi L oluyor bi dalga oluyor
Kaynanam dedi ıyıkı calısıyorsun kızım bu ne tahammulsuzluk. Dedım annecım sen sıkayetlenmeyınce ben herseyı cok ıyı gıdıyor sanıyordum.. Yok kızım dedı herseyı sana mı soylıcem.. 2 saatte 1 sayfa yazıyoruz ne cenesi duruyo ne yanlısları bıtıyo dedı.. Ben cok tahammülsüzmüşüm cok ıyı anladım bunu..
günaydın anneler,dün eşim çok geç geldi,bendede araba olmadığı için kuzum babaannede uyumuş,kucakta geldi anlıycanız,ödevimiz bir sayfa 3 yapmaktı,babaannesinde yapmış ödevini,yapmasa ödevsiz gidecekti yoksa,bir sayfada okulda 3 yapmış,öğretmenimiz uğur böceği yapıştırmış pek mutlu olmuş,
bende dün rengarenk gülenyüzlü sticker aldım,öğretmenine ver ödevlerini yapan arkadaşlarına yapıştırır dedim,çok mutlu oldu,sabah öpe öpe uyandırdı beni yavrum,anne iyiki ödevimi yapmışım babam çok geç geldi akşam bende uyumuşum dedi.
dün beslenmesine muz koymuştum,canı çeker diye sıra arkadaşınada göndermiştim kızım vermiş ama arkadaşı teşekkür etmemiş,sabah onu bana şikayet ediyordu,
dün öğretmeni tahtaya sesli harfleri yazmış,evede göndermişti çalışmamız için,kızımı kaldırmış okutmak için,hepsini doğru okuyunca,aferin çok güzel çalışmışsın diye yanaklarını sıkmış,keyfini bi görmeliydiniz,
bu arada size bi şey sormam lazım,şimdi benim kızım okulla ilgili herşeyi anlatan bi çocuk,hafızası çok iyi,hocasının mimiklerini bile taklit edebiliyor,sıra arkadaşını seviyor ama pek oynamıyorlar anladığım kadarıyla,sıra arkadaşının annesi haftada 2-3 gün öğlen yemek getiriyor kızına,hatta benim kızımada veriyormuş yemek,ama bu bayan kızını azarlıyormuş,
şöyleki,dün kızının kulağına saçını başını yolarım senin demiş,geçen geldiğinde allah senin belanı versin demiş,ve yine bir gün geberticem seni demiş,şimdi bu çocuk benim kızımada sürekli seni gebertirim,babaannem seni öldürücek,kafana kalem saplarım gibi şeyler söylüyor,kızımda ben onu sevmiyorum kötü konuşuyor hiç teşekkür etmiyor diyip duruyor,işin aslı bende çok samimi olmasını istemiyorum artık,
dün sabah okulda resim çizmişler,bu kız babasının resmini yapmış,pantolunun üst kısmına üçgen gibi bi şey çizmiş,annesi öğlen gelince resmi görmüş,bu ne sen pipimi çizdin çabuk sil kafanı kırarım demiş,kızda o kısmı karalamış,
şimdi kızım bu kızla ilgili hergün bir şey anlatıyor,yakında okula gidicem,hocamıza bu kızıda sorsam saçmamı olur sizce,itiş kakışları yok ama annesinin tavrı kızımı baya ürkütüyor,ne yapıyım bi yol gösterin
kızımla konuştum şimdi kitaptan 2 sayfa ödevimiz varmış,bide e harfini yapıcakmışız,anne büyük E kolay ama küçük e çok zor diyor,bende yarın tatil olduğunu söylemedim sen yapabildiğin kadarını yap tamammı annecim baban geç gelecek dedim:)