Mevcan :) bende sabah 6:30 da patates kızarttım yanına koydum :) bir dilim saralleli ekmek, üzüm ,çerez meyve suyu dolates salata ve bisküvi koydum... bizim öğlen arası da 1 saat.
dün koyduğum yemeklere dokunmamış

kantine alıştı sanırım arkadaşlarından

kızlarharçlık konusunda yöntemizin nedir. ben yanına 2 lira koyuyorum suyu vs biterse diye. haftalık 5 lira sana desem ve onunla haftayı geçirmesi gerektiğini anlatsam...
27.01 benim kızda son dakka wcye gidenlerden

hatta wc oldugunu biliyorum kıpranışından vs kızım git yok diyor

tutuyor tutabildiği kadar

okulda 1.ve 2.sınıfın wcleri üst sınıfındaki öğrencilerinden ayrı o nedenle mevcutta az olunca sorun olmadı alışması. mini ıslak bezlerden giderken al diyorum onunla sil ama uyuyormu bilemiyorum tabiki
yarınki toplantı sanırım branş dersleriyle alakalı olucakmış göreceğiz.satranç, folklor, masa tenisi,ingilizce vs gibi. sizlerde varmı böyle faaliyetler ?
dün ben gidene kadar ödev yapmamış .annem sormuş varmı diye annemi bekleyeceğim demiş.. bir sayfa çalışması vardı.bir resim yapıyorlarmış okulda yarım kalmış onu tamamlaması gerekmiş onu yaptı. vede gazete dergilerden hayvan resimleri kesilecekmiş

hepsini ben saat 18:30 da gittiğimde öğrendim

tabi binbir türlü bahane ağırdan alma

ben bu sefer taviz vermedim çok kızdım

her birşey söylediğinde ödevini yap sonra dedim.. sonra eğer okuldan gelince ödevlerini yapsaydın bende gelince kontol ederdim ve şimdi oyun oynardık senle dedim. tamam anne yapacağım dedi ama bilemem

birde sanki yalan söylüyor özellikle bazı konularda yakaladım mesela elini yıkadınmı diyorum yıkadım diyor ama yıkamadıgını biliyorum

yalancı çobanı anlattım ona gene... merakla dinledi ..sorular sordu.