slm bayanlar
zorlu 1 yıl bizleri bekliyor 1. sınıfa giden bir oğlum var
öğretmenimizin bugün bana yaptığı bir davranışı size anlatmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
geçen hafta bi gün öğretmen oğlumdan şikayetçi olmuştu derste çok konusup geziyomus napalım hocam dedim evde uyarın lütfen dedi oğlumu uyardım yapma böyle öğretmenin seni sevmez felan dedim bugünde bi düzelme var mı acaba diye bi soruyum dedim bana oğlumun bugün sınıfta resmen 'anırdı' oğlun dedi çok yaramaz hiç yerinde durmuyo dedi benim gibi bi kaç veliye daha çocuklardan şikayetçi oldu çok konusuyo felan diye bu sınıf çok kalabalık alın çocuğunuzu başka öğretmene verin ben dayanamıyorum artık felan diye genel olarak konustu çok sinirlendim bu tavırlarına sınıf mevcudu 27 kişi bu arada
çocuğumu bu sınıftan alsam mı acaba
öğretmeni sert bi üslupla uyarıp,direk müdüre gidin bence,tamam oğlunuz yaramaz olabilir ama kullandığı tabir çok ama çok çirkin,hem ne demek dayanamıyorum,her çocuk akıllı uslu ders dinleyecek diye bir kuralmı var,sınıf mevcudu gayet iyi bence,
burda sizede çok iş düşüyor,çocuğunuzu azarlamadan okul kurallarını anlatın mutlaka dinleyecektir.