bizimki de oğlan kendi açıyor ama kapatamıyormuş oda üzerine süveterini indiriyormuş. böyle bir çözüm bulmuş evde antreman yapıyoruz bakalım.
Maşallah öğretmenimiz hergün ödev veriyor. henüz matematik hiç yapmadık ama dün harflerde s ve y vardı kitapta 80 sayfayı geçtik. ödevler kitaptan ve fotokopi olarak geliyor ve hergün kontrol ediliyor.
Çocuklar çok tatlı ben çok seviyorum çocukları.. Çalışmasam kesin 3.,4. yapardım:))))
Oh ne güzel valla...
bende çok severim
bi ara nerdeyse kreş açacaktım o derece ama sorumluluk çok başka bişiymiş:)
allah bağışlasın evlatlarımızı bize
S ve Y mi
E ve L den baslanacak dıye bılıyordum. her öğretmenın yontemı farklı
yok anlatamadım sanırım. okulun açıldığı gün zaten e ve l harflerini gördük şu an s ve y harfindeyiz. Bugün de ö harfimiz varmış. su dalgası, düz çizgi, eğik çizgi, çizgi birleştirme gibi şeyler yapmadık ilk gün e ve l harfi vardı ..
Maşallah bu ne hız biz bayramdan sonra geçecek seslereyok anlatamadım sanırım. okulun açıldığı gün zaten e ve l harflerini gördük şu an s ve y harfindeyiz. Bugün de ö harfimiz varmış. su dalgası, düz çizgi, eğik çizgi, çizgi birleştirme gibi şeyler yapmadık ilk gün e ve l harfi vardı ..
Oooo siz tecrübelisiniz...
Ve ablası varsa şanslısınız. en azından örnek alır ablası destek olur
bizde tık yok of açma o konuyu diooooo (okul)
kardeş kesinlikle istemior şiddetle karşı :)
Benim oğlum seviyo okulunu maşallah
kardeş konusunda ise hep dua ediyor kardeşi olsun diye ama babamiz istemiyor
Benim oğlum seviyo okulunu maşallah
kardeş konusunda ise hep dua ediyor kardeşi olsun diye ama babamiz istemiyor
Benim kızım da hep dua etmişti. Şİmdi de oğlum istiyor...Kardeş çok güzel bir duygu.. Allah isteyen herkese versin..
amin inşallah oğlum tek olsun istemem bir tane kayibim var 22 haftalik ondan beri esim cocuk istemez oldu ben cok istiyorumBenim kızım da hep dua etmişti. Şİmdi de oğlum istiyor...Kardeş çok güzel bir duygu.. Allah isteyen herkese versin..
Oooo kızlar hızınıza yetişemedim. bikaç gün giremedim iş yoğunluğundan geçmişi okuyum dedim başa çıkamadım
Şöle bir baktımda wc sorunları başladı okulda sanırım. Ve malum konumuz ödevler. Ödevler konusunda ısrarcı olmayın derim. Yavaş yavaş alıştıra alıştıra. Birden soğumasın miniklerimiz.
Wc konusunda öğrenecekler onuda. Çocuklar bizden daha kolay adapte oluyor herşeye. Erkek anneleri için zor ama bikaç arkadaşım düğmeli pantolonlarını lastikliye çevirdi çocuklar rahat etti.
Okulda durumlar iyi gidiyor. Küçük L, Küçük ve büyük E, 1,2,3,4 şu an bizde görülenler. Bolca da el kasları için egzersizler. Hamur boyama karalama vs. Yarın içinde birer avuç mercimek pirinç ve tepsi istemiş öğretmenimiz ne yapacaklar çok merak ediyorum.
dün öğretmeni tahtaya sesli harfleri yazmış,evede göndermişti çalışmamız için,kızımı kaldırmış okutmak için,hepsini doğru okuyunca,aferin çok güzel çalışmışsın diye yanaklarını sıkmış,keyfini bi görmeliydiniz,
bu arada size bi şey sormam lazım,şimdi benim kızım okulla ilgili herşeyi anlatan bi çocuk,hafızası çok iyi,hocasının mimiklerini bile taklit edebiliyor,sıra arkadaşını seviyor ama pek oynamıyorlar anladığım kadarıyla,sıra arkadaşının annesi haftada 2-3 gün öğlen yemek getiriyor kızına,hatta benim kızımada veriyormuş yemek,ama bu bayan kızını azarlıyormuş,
şöyleki,dün kızının kulağına saçını başını yolarım senin demiş,geçen geldiğinde allah senin belanı versin demiş,ve yine bir gün geberticem seni demiş,şimdi bu çocuk benim kızımada sürekli seni gebertirim,babaannem seni öldürücek,kafana kalem saplarım gibi şeyler söylüyor,kızımda ben onu sevmiyorum kötü konuşuyor hiç teşekkür etmiyor diyip duruyor,işin aslı bende çok samimi olmasını istemiyorum artık,
dün sabah okulda resim çizmişler,bu kız babasının resmini yapmış,pantolunun üst kısmına üçgen gibi bi şey çizmiş,annesi öğlen gelince resmi görmüş,bu ne sen pipimi çizdin çabuk sil kafanı kırarım demiş,kızda o kısmı karalamış,
şimdi kızım bu kızla ilgili hergün bir şey anlatıyor,yakında okula gidicem,hocamıza bu kızıda sorsam saçmamı olur sizce,itiş kakışları yok ama annesinin tavrı kızımı baya ürkütüyor,ne yapıyım bi yol gösterin
Canım çocuklar bizim aynamiz bizden gorduklerini yansitiyorlar o çocuk da anasindan gördüğünü duyduğunu söylemiş bence rahatsız san öğretmene bildir konussun diğer veliyle
çok haklısın,aslında ben çocuğun laflarından deil,annenin kızına olan tutumundan rahatsız oldum,benim kızım utangaç ve ürkektir biraz,muhtemelen anne kızına çemkirirken benim kızımda korkuyordur,abartıyormuyum diye de düşünüyorum aslında,neyse biraz daha vakit geçsin duruma göre konuşurum olmazsa,
birde o kızın babasının resmini yaptığında cinsel organ çizmesi normalmi,benim kızımda 2 sene önce erkek çocuklara pipi yapardı ama ben ayıp olduğunu ve cinsel bölgelerin özel olduğunu anlattıktan sonra yapmayı bırakmıştı,6 yaşındaki bir kızın o resmi çizmesi kafamı karıştırdı.
Kızlar Günaydın,,
Dün benimki derse gec baslamıs geldıgımde hala ders yapıyordu. 1 sayfa e harfi. Allahım tam bir işkence..
o E ler bi L oluyor bi dalga oluyor
Kaynanam dedi ıyıkı calısıyorsun kızım bu ne tahammulsuzluk. Dedım annecım sen sıkayetlenmeyınce ben herseyı cok ıyı gıdıyor sanıyordum.. Yok kızım dedı herseyı sana mı soylıcem.. 2 saatte 1 sayfa yazıyoruz ne cenesi duruyo ne yanlısları bıtıyo dedı..Ben cok tahammülsüzmüşüm cok ıyı anladım bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?