İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Bende ikisine de başvurdum. Doğa yı kazansa da göndermem, okulumuzdan çok memnunum. Hem seneye de burslu oğlum. Ama yine de girsin, tr geneli olunca durumunu görmek için götürüyorum bu tür sınavlara.
Gerçi doğa nın sınavı biraz değişik diyolar. Kitapçıkları vermiyorlarmış. Sizin oralarda nasıl? Duyumunuz var mı kızlar?

Büyük şehirde yaşayanlar için seçenek çok. Bi site buldum, özel okul bursluluk sınavlarını yazan. Belki işinize yarar diye yazıyorum kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar, doğa sınavına girenlerin sınavı nasıl geçti? Bir de kitapçık alabildiniz mi?

Biz Bolu dayız sınav Düzce de idi. Bİzden başka katılan olmadı arkadaşşarından o yüzden gitmekten vazgeçtim. Ulaşım sıkıntı idi.

Felaket En az 14 yanlış kontrolümce .. ayrıca 2 yanlış 1 doğruyu götürüyormuşşşş sizlerin nasıl?
bizimde Fen 1 hayat bilgisi 1 türkçe 6 matematik 7 olmak üzere 15 yanlış. Ama çocuğum ilk defa girdi böyle bir sınava. Bundan sonra sık sık sokacam sınavlara alışsın. Burs sınavlarına felan sokacam.

Tudem sınavında Türkçeden henüz işlemedikleri sıfat konusundan 2-3 soru vardı işlemedikleri için yanlış yapmış

Tudem sınavında Türkçeden henüz işlemedikleri sıfat konusundan 2-3 soru vardı işlemedikleri için yanlış yapmış
Bizim sınıfta durumumuz daha iyiyiydi. Sınav gerçekten kötü
Arkadaşlar kimse gelmez oldu foruma. Hiç yazan yok.
FAce kullanıyorsanız oradan grup oluşturalım mı nedersiniz?
2013-2014 yılı 1. sınıf anneleri .... ben oluşturayım gelmek isteyen gelsin aynı bu şekil yazayım.

Olabilir. Ben katilirim

Bir ara hareketliydi forum. Tudem den sonra sessizlik coktu.:)) bu sinavin pek gecerliligi yok bence. Bence seviyelerinin ustunde. Biz sinava girmedk ama sorulari gordum. Turkce ve mat zordu biraz. Digerleri kolay gibi. Ama yinede tr geneli seviyelerini gorme acisindsn iyi.

Facebook grubu olursa katılırım bende.
Tudem cevap anahtarı yarın verilecekmiş.
Sömestride neler yapacaksınız. Öğretmenimiz evdeki test kitaplarından ödevler verdi.

Herkese merhabalar..Formu sürekli takip ediyorum ama çok sık yazamıyorum..Bugün veli görüşmemiz vardı moralim çok bozuldu arkadaşlar.Biz bu yıl şehir değiştirdik ve kızımı yeni açılan ve reklamını iyi yapan bir koleje yazdırdık.Eski okulumuz devletti ve öğretmenimiz süperdi.2 yıl boyunca ekeştireceğim tek bir şey bile yoktu.Ama yeni okulumuz çantasız eğitim dedi öğrenciler birbirine alışacak uyum süreci vs. Diyerek dönemi bitirdik. Kızım elle tutulur birşey öğrenmedi ödevlerinide okulda yaptığı için pek takip şansım olmadı.Bugün okula gittiğimde öğretmeni övünerek biz konularda öndeyiz çarpmayageçtik dedi. Halbuki biz geçen yıl çarpmayı kalanlı bölmeyi öğrendik zaten dedim öğretmende eski öğretmeniniz eski müfredata göre öğretmiş normalde bu yıl öğrenmesi gerekirdi dedi.Sanki ikinci sınıf tekrarı gibi oldu hatta ikinci sınıftaki çözdüğü problemler şimdikinden katkat zordu.Kızımın bir yıl kaybı olacak çok üzgünüm dersleri çok iyiydi ve başarılıydı burda geriledi..çok uzattım kusura bakmayın.Sizler bu yıl neler öğrendiniz nerelerdesiniz çok merak ediyorum yazarsanız sevinirim.

Facebook grubu olursa katılırım bende.
Tudem cevap anahtarı yarın verilecekmiş.
Sömestride neler yapacaksınız. Öğretmenimiz evdeki test kitaplarından ödevler verdi.
Bizim ogretmen tatil kitabi tavsiyesinde bulundu. Bulmaca kitabi bide. Gunlukte her dersten birer test cozersek bizden iyisi yok.

Ogretmeniniz dogru soylemis. Biz cikarmayi daha yeni isledik. Gecen yil tek rakamli basit carpma ogrendiler. Bu yilki ogretmeniniz bence mufredata uygun gidiyor. Eski ogretmeninizle kiyas yapinca size geri kalmis gibi gelebilir. Tabi ogrencilerin seviyesi de onemli...

Eski öğretmenimiz demek ki baya önden gitmiş.Çünkü şimdiki öğretmenimiz temeli çok sağlam dedi. Yeni okulumuzda farklı seviyelerde öğrenciler olduğu için öğretmenin işi de çok zor aslında.

merhaba,herkese iyi tatiller,bu dönem çabucak geçti,tudem sınavına biz de girdik,okuldaki sınavlarda ya full yada 1 yanlış yapıyorduk,tudem sınavında resmen battık,8 yanlışımız var,nerdeyse hepsi dikkatsizlikten,çünkü çıkan konuların hepsini işledik okulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…