İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Tudem bizde de kötü kızlar. Ki oğlum hemen her girdiği sunavda 1. Olur, ya ful ya 1 yanlış yapardı. Bunda 9 yanlış 1 boş. Yalnız sıkıntımız şu ki kitapçık kirlenmesin diye hepsini kafadan çözmüş. Şaka gibi ya!! Delirdim resmen. Sadece 3 matematik sorusunda hafif işlemler yazıp çözmüş, gerisi tertemiz. Evde de vardı bu huyu, test kitapları tertemiz. Ama sınavda şok oldum. Hele o simetri sorusu çizmeden nasıl çözülür!! Neyse artık, sağlık olsun diyecez.
Tatile gelince, tatil kitaplarını çok basit bulduğum için almıyorum. Öğretmeni, herkese tudem tüm dersler soru bankası aldırdı ama biz onu zaten bitirdiğimiz için başka şeyler aldım. Kitap okutup soru çözdürecem.

Kızlar ben o gün açtım ama kimse gelmedi.
izinliydim mesajları yeni gördüm. Grup kapalı
2013-2014 yılı 1. sınıf anneleri adı
yaazın bakalım bulabilecekmisinzi

Tudem de ben ilk kontrolümde 14 yanlış bulmuştum cevap anahtarını kontrol ettiğimde 17 yanlış oldu Sorular o derece şaşırtıcı idi. Ayrıca çocuklarımız ilk kez böyle bir sınava giriyor.
Bizim ilde meslek yüksekokulunda olud anfiler falan büyükmüştü. Sınavda sürekli süre hatırlatmış çocukarda panik olmuş dolayısıyla. Ama benimkide oturmuş cevap anahtarındaki şıkları sayıp a b c d yarışı yapmış. HAngisinden kaç tane var diye. Gülermisin ağlarmısın? Oğlum onları sayacağına tekrar kontrol etseydin dedim. Arkadaşlar çocuklarımız bence yinede iyiler.
Önlerinde uzun bi eğitim hayatı var. Zamanla oturacak inşallah.

Bizim de 15 yanlış tudemde
Karnemizi aldık, karnemiz güzel. Ama hasta oldu oğlum ateşli yatıyor
Hemen bakacam face e

Kızlar ben o gün açtım ama kimse gelmedi.
izinliydim mesajları yeni gördüm. Grup kapalı
2013-2014 yılı 1. sınıf anneleri adı
yaazın bakalım bulabilecekmisinzi
Ben de denedim .2013 2014 1. Sinif anneleri
Sizinkini cok aradim ama bulamadim
Bide bu gruba istek gonderin bakalim.
2013 2014 1. Sinif anneleri

Bence de grubu açan bize davet yollamalı ya da tek tek kaydetmeli. seymosberra o diğer grup ne acaba.

Forumu genel olarak takip eden kaç kişiyiz bakalım. Liste Yapalım. Aşağıdaki listeyi herkes kopyalayarak kendini eklesi.
Katılımcılar
1. Yase82
2.

linki kopyalayın face den sonraki boşluğu silin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…