İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Maşallah oğlusuna. Ya öğretmen nasil görmüyor bu çocuğu. Ram kararıyla dahi seçilmiş sonucta. Allah yardımcınız olsun. Hayirlisiyla bitirirsiniz bu dönemi inşaallah.
Sağol canım, görüyor da görmezden geliyor bence. Ama hiç umurumda değil, az kaldı kızlar. Ya sabır diyoruz.

Selam arkadaşlar kızım ikinci sınıfa gidiyor öğretmen den ve okuldan memnun değilim ve internette araştırma yaparken sizi buldum zaten kk üyesiyim.istanbul avrupa yakasında oturan varmı acaba okul arayisindayim eğer bu sene öğretmenimiz birakmazsa ben kızımı başka okula kayıt ettirmek istiyorum. Çocuğumun psikolojisi bozuldu öğretmenimiz de şiddet hakaret var tam bir dengesiz bu yüzden bana yardımcı olursanız çok sevinirim

S snowdrop3
hosgeldın arkadasım. ben ankaradayım ama avrupa yakasında arkadasım kızını akademi kolejıne yolluyor ama sanırım büyükçekmece tarafında okulu yada beylikdüzü. beyfen kolejınden mezun ilkögretımı.
ama konustugumuz zaman egıtım sıstemı vs tatmın edıyor benı.
istanbullu arkadaslarımız yardımcı olacaktır snaada..

Teşekkür ederim canım ama ben devlet okulu arıyorum butcem yetmez tek çocuk olsa belki ama üç cocuk var birini gondersem oburunude yollamam lazım avrupa yakasında yani ben esenlerde oturuyorum çevresi olabilir

Teşekkür ederim canım ama ben devlet okulu arıyorum butcem yetmez tek çocuk olsa belki ama üç cocuk var birini gondersem oburunude yollamam lazım avrupa yakasında yani ben esenlerde oturuyorum çevresi olabilir
Allah yardımcınız olsun, değiştirmek en doğru karar bu durumda. Ancak yenisini ararken dikkatli olun, ben kendi yaşadıklarımızdan sonra, sevgisi ve sabrı bol olanı arayın derşn ve tabiki allah korkusu olanı. Varsın çok çok iyi ders anlatmasın ama çocuğu sevsin, psikolojik zarar vermedin.

canım ne deyım Allah yardımcın olsun bende cok sıkıntı yasadım azcık gecmıse donduysen gorursun. cok zor karar.
ozelı devletı yok bu ısın devletten ozele koşar adımla gerı devlete gectım ben..

ay bu bacaksızların psıkolojılerı denız sevıyesınde hemen zarar görüyo
8lere kadar carpım tablosu ezberlemesı gerekıyor bu hafta carpım yarısması yaoacak öğretmenı. Aman Allahım savasıyoruz resmen restı cektı okuldan sogudu bu kadar zor olurmu yurtdısında yasamak ıstıyorum orda daha kolay onlar tablo mablo ezberlemıyo
dıye ısyanlarda..

Canım bizimkilere ezbertlemedi öğretmeni. Çünkü artık genel olarak kimse ezberlettirmiyor. Çarpma ile ilgili gelen ödevleri yaparken ister istemez ezberlemeye başlıyorlar. Ritmik sayarak buluyorlar ilk zamanlar, sonra zaten bi bakıyolar ezberlemişler. Özellikle oturup ezber etmeye gerek yok.

hahah cok guldum kuzuya nelerde bilirmis bak
bizimkilee ezberlerlediler tumunu sinav oldular 20 tane karisik sordu yaren 100 aldi sukur:)
ogretmeni onemli oldugunu dusunuyor omur boyu kullanicaklari icin simdulerde sinavlardada basladi ritmik saymakla zaman kaybi askinda cocuklarq simdi otomatik cevap veriyor
yaren su sekilde kendince yontem bulmusti kagidi aliyordu mesela 7 kere 7 49 diyor gozunu kapatip odanun diger ucuna gidiyor oraya kadar aklinda tutup orda soyluyordu osekildw kisa surede aklina girdi yontemi kendi buldu:)

OTE="Jordan81, post: 40730787, member: 557185"]Allah yardımcınız olsun, değiştirmek en doğru karar bu durumda. Ancak yenisini ararken dikkatli olun, ben kendi yaşadıklarımızdan sonra, sevgisi ve sabrı bol olanı arayın derşn ve tabiki allah korkusu olanı. Varsın çok çok iyi ders anlatmasın ama çocuğu sevsin, psikolojik zarar vermedin.[/QUOTE]
Aynen canım doğru diyorsun bizim öğretmen de çocuklara karşı hiç sevgi yok Şuan beklemedeyim çocuklara sürekli sizi birakicam.sevmiyorum gibi laflar ediyor busene zaten çok az bir zaman kaldı eğer seneye de devam ederse ozaman kesin değişiklik yapıcam ama hangi okul iyidir bilmiyorum bakalım zaman ne gösterir

En güzeli ritmik sayma canım eğer ritmik sayma yi ogrendiyse gerisi kendiliğinden geliyor ben en çok carpim tablosundan korkuyor dum ama çözdük biz bolmelerdeyiz

Aynen canım doğru diyorsun bizim öğretmen de çocuklara karşı hiç sevgi yok Şuan beklemedeyim çocuklara sürekli sizi birakicam.sevmiyorum gibi laflar ediyor busene zaten çok az bir zaman kaldı eğer seneye de devam ederse ozaman kesin değişiklik yapıcam ama hangi okul iyidir bilmiyorum bakalım zaman ne gösterir[/QUOTE]
oy iy nsalla tez zamanda kurtulursunuz bizde boyle bur dinemden gectik geecekten kabus gibiydi ogretmen cok onemli insalla ginlunuze gore bir ovretmen bulursunuz
cok sukur biz geride biraktik odonemi

oy kiyamam cok uzucu tahmin edebiliyorum nasil bir uzuntu oldugunu bende bir dusuk yasadim benimde ikinciydi. insalla rabbim hayirlisu ile yeniden nasip eder
peki keremde gebelik nasil gecti genelde ilm gebeliklerde kayip oluyor ray de

En güzeli ritmik sayma canım eğer ritmik sayma yi ogrendiyse gerisi kendiliğinden geliyor ben en çok carpim tablosundan korkuyor dum ama çözdük biz bolmelerdeyiz
2leri ezberledigimizde bolmeleri ogrendik. Sonra basladik 7 lere kadar. Ay cildiricam nasil olucak bilmiyorum. .

birde carefoursa carpim tablisi diye hir dergi var orda karisik soruyor yapiskanlar ile cevapliyorsun oda baya ilgisini cekmisti
Bizdede nasıl senliklo geçiyor bir gorsen. Darisi kizima insqllah.
O dergi ordami satiliyor anlamadim. Kendi dergisimi marketin ?
Aaah ah ne ciktilar aldim neler yaptom bir gorseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…