Sağol canım, görüyor da görmezden geliyor bence. Ama hiç umurumda değil, az kaldı kızlar. Ya sabır diyoruz.Maşallah oğlusuna. Ya öğretmen nasil görmüyor bu çocuğu. Ram kararıyla dahi seçilmiş sonucta. Allah yardımcınız olsun. Hayirlisiyla bitirirsiniz bu dönemi inşaallah.
Sağol tatlım
S snowdrop3
hosgeldın arkadasım. ben ankaradayım ama avrupa yakasında arkadasım kızını akademi kolejıne yolluyor ama sanırım büyükçekmece tarafında okulu yada beylikdüzü. beyfen kolejınden mezun ilkögretımı.
ama konustugumuz zaman egıtım sıstemı vs tatmın edıyor benı.
istanbullu arkadaslarımız yardımcı olacaktır snaada..
Allah yardımcınız olsun, değiştirmek en doğru karar bu durumda. Ancak yenisini ararken dikkatli olun, ben kendi yaşadıklarımızdan sonra, sevgisi ve sabrı bol olanı arayın derşn ve tabiki allah korkusu olanı. Varsın çok çok iyi ders anlatmasın ama çocuğu sevsin, psikolojik zarar vermedin.Teşekkür ederim canım ama ben devlet okulu arıyorum butcem yetmez tek çocuk olsa belki ama üç cocuk var birini gondersem oburunude yollamam lazım avrupa yakasında yani ben esenlerde oturuyorum çevresi olabilir
canım ne deyım Allah yardımcın olsun bende cok sıkıntı yasadım azcık gecmıse donduysen gorursun. cok zor karar.Teşekkür ederim canım ama ben devlet okulu arıyorum butcem yetmez tek çocuk olsa belki ama üç cocuk var birini gondersem oburunude yollamam lazım avrupa yakasında yani ben esenlerde oturuyorum çevresi olabilir
ay bu bacaksızların psıkolojılerı denız sevıyesınde hemen zarar görüyoAllah yardımcınız olsun, değiştirmek en doğru karar bu durumda. Ancak yenisini ararken dikkatli olun, ben kendi yaşadıklarımızdan sonra, sevgisi ve sabrı bol olanı arayın derşn ve tabiki allah korkusu olanı. Varsın çok çok iyi ders anlatmasın ama çocuğu sevsin, psikolojik zarar vermedin.
Canım bizimkilere ezbertlemedi öğretmeni. Çünkü artık genel olarak kimse ezberlettirmiyor. Çarpma ile ilgili gelen ödevleri yaparken ister istemez ezberlemeye başlıyorlar. Ritmik sayarak buluyorlar ilk zamanlar, sonra zaten bi bakıyolar ezberlemişler. Özellikle oturup ezber etmeye gerek yok.canım ne deyım Allah yardımcın olsun bende cok sıkıntı yasadım azcık gecmıse donduysen gorursun. cok zor karar.
ozelı devletı yok bu ısın devletten ozele koşar adımla gerı devlete gectım ben..
ay bu bacaksızların psıkolojılerı denız sevıyesınde hemen zarar görüyo
8lere kadar carpım tablosu ezberlemesı gerekıyor bu hafta carpım yarısması yaoacak öğretmenı. Aman Allahım savasıyoruz resmen restı cektı okuldan sogudu bu kadar zor olurmu yurtdısında yasamak ıstıyorum orda daha kolay onlar tablo mablo ezberlemıyo
dıye ısyanlarda..
hahah cok guldum kuzuya nelerde bilirmis bakcanım ne deyım Allah yardımcın olsun bende cok sıkıntı yasadım azcık gecmıse donduysen gorursun. cok zor karar.
ozelı devletı yok bu ısın devletten ozele koşar adımla gerı devlete gectım ben..
8lere kadar carpım tablosu ezberlemesı gerekıyor bu hafta carpım yarısması yaoacak öğretmenı. Aman Allahım savasıyoruz resmen restı cektı okuldan sogudu bu kadar zor olurmu yurtdısında yasamak ıstıyorum orda daha kolay onlar tablo mablo ezberlemıyo
dıye ısyanlarda..
birde carefoursa carpim tablisi diye hir dergi var orda karisik soruyor yapiskanlar ile cevapliyorsun oda baya ilgisini cekmisti
canik sonuca xok sevindim iyi bir kapak olmusSağol canım, görüyor da görmezden geliyor bence. Ama hiç umurumda değil, az kaldı kızlar. Ya sabır diyoruz.
Sağol teyzesi, cidden kapak oldu valla, hem de en büyüğündencanik sonuca xok sevindim iyi bir kapak olmus
mirzayida tebrik ederim kocaman alkis
canım ne deyım Allah yardımcın olsun bende cok sıkıntı yasadım azcık gecmıse donduysen gorursun. cok zor karar.
dıye ısyanlarda..
Aynen canım doğru diyorsun bizim öğretmen de çocuklara karşı hiç sevgi yok Şuan beklemedeyim çocuklara sürekli sizi birakicam.sevmiyorum gibi laflar ediyor busene zaten çok az bir zaman kaldı eğer seneye de devam ederse ozaman kesin değişiklik yapıcam ama hangi okul iyidir bilmiyorum bakalım zaman ne gösterir[/QUOTE]OTE="Jordan81, post: 40730787, member: 557185"]Allah yardımcınız olsun, değiştirmek en doğru karar bu durumda. Ancak yenisini ararken dikkatli olun, ben kendi yaşadıklarımızdan sonra, sevgisi ve sabrı bol olanı arayın derşn ve tabiki allah korkusu olanı. Varsın çok çok iyi ders anlatmasın ama çocuğu sevsin, psikolojik zarar vermedin.
oy kiyamam cok uzucu tahmin edebiliyorum nasil bir uzuntu oldugunu bende bir dusuk yasadim benimde ikinciydi. insalla rabbim hayirlisu ile yeniden nasip edermalesef mi desem ne desem bilmiyorum. Kerem 4,5 Yaşındayken bir kardeşi olacaktı ama malesef 21+2 de rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Üçüncü çocuk hesapları yapan eşim başka çocuk istemez oldu. Yaşım 37 (77liyim) oğlumun tek kalmasını hiç istemiyorum, oğlumda Allahım bana hayırlı kardeş ver diye dua edip duruyo ama malesef eşim istemiyor.
Songül ve gökçen memlun oldum. Rabbim hep çocuklarımızın güzel haberlerini almamızı nasip etsin
2leri ezberledigimizde bolmeleri ogrendik. Sonra basladik 7 lere kadar. Ay cildiricam nasil olucak bilmiyorum. .En güzeli ritmik sayma canım eğer ritmik sayma yi ogrendiyse gerisi kendiliğinden geliyor ben en çok carpim tablosundan korkuyor dum ama çözdük biz bolmelerdeyiz
Bizdede nasıl senliklo geçiyor bir gorsen. Darisi kizima insqllah.birde carefoursa carpim tablisi diye hir dergi var orda karisik soruyor yapiskanlar ile cevapliyorsun oda baya ilgisini cekmisti