İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

yaren2007 yaren2007 J Jordan81
Jordan inşallah dilediğin gibi olur herşey gerçekten cok zor bır karar. soracagın herseyı not al , didik didik et. ve asla patron sizsiniz imajını teslım etme. bosver herzaman patron sen ol. bazı yerlerde kendını bılmezler karsına cıkıyor devlet okulundakınden daha cok artıstlık yapıyorlar bukezde paramla rezil oldum dıyorusn..
yaren;
bızde 1.sınıfta pc ıle tanıstırdık ama sanırsın gızlıden gızlıye takıp etmıs gbı hıc zorlanmadı sıpam :KK49: yılların hackeri sanırsın.
interaktiften bende uzaklastım gbı. onunla ugrasıcak zamanda kalmıyor güçte kalmıyor. bosuna masraf ve cocuga baskı yapmıs olucam. vazgectım en azından busene hem zaten ne kaldıkı.
malesef kolejde bende ; cocuklar kucukken ders calısmaya test cozme alıskanlıklarını kazandıralım dıye bıyanımı yırtarken öğretmenımız henuz cok kucukler deıd velılerde hırslı anne cocugu rahat bırak deıd :KK11: ve muthos bozuldum.. ee ozaman gorucez ılerde cocukları yarıs atı gbı hazırlarken rahata alısan cocuga ders calısmak nasıl zor gelecek deıdm sustum..
En Büyük TÜRKİYE

Bende rahata alışan çocukların ilerde çok zorlanacağını düşünüyorum.
Son görüşmeye gittiğimizde herşeyi tek tek sorup sözleşme imzalayalım diyecem canım, yarın ne olacağı hiç belli olmaz.
Bugün oğlum, kendi sınıflarından bir kişinin ayrıldığını söyledi. Daha yıl bitmeden bu 2. Ayrılan oldu. Ki biliyorum yıl sonunda bizden başka ayrılacak olan da var. Anlayabilen, adamın yaptıklarını görebilen aileler alıyor hemen.

Allah yardımcınız olsun.
Salı gunu kızım beden dersinde düşmüş , ayak baş parmağı kırılmış. beden öğretmenıne , sınıf öğretmenine , etüd öğretmenlerıne soylemesıne rağmen kimse ilgilenmemiş ve 9-19 arası o ayakla gezmiş. akşam babannesi çorabını cıkarınca mor mor ve şiş bir ayakla karşılaşmış..
özel okulun tek aradığım özelliği bu oldu. bası agrısa cıddıye alınması. cocugum şimdi evde yatıyor ve herkes bize söylemedı deyıp cıktı ısın ıcınden. 8 yasındakı bıcocuk kırık ağrısına ne kadar süre susabılır kı..

Allah yardımcınız olsun.
Salı gunu kızım beden dersinde düşmüş , ayak baş parmağı kırılmış. beden öğretmenıne , sınıf öğretmenine , etüd öğretmenlerıne soylemesıne rağmen kimse ilgilenmemiş ve 9-19 arası o ayakla gezmiş. akşam babannesi çorabını cıkarınca mor mor ve şiş bir ayakla karşılaşmış..
özel okulun tek aradığım özelliği bu oldu. bası agrısa cıddıye alınması. cocugum şimdi evde yatıyor ve herkes bize söylemedı deyıp cıktı ısın ıcınden. 8 yasındakı bıcocuk kırık ağrısına ne kadar süre susabılır kı..
Canım çok geçmiş olsun. Haklısın bu konular özel de daha ciddiye alınıyor. Ama karartma içini, maalesef tüm istediklerimizi bir arada bulacağımız okullar henüz yok bu ülkede.
Rabbim beterinden saklasın, bazen olacağı varsa oluyo işte, akscak kan damarda durmuyo. Ama keşke ilgilenselerdi minik yavruyla

Allah yardımcınız olsun.
Ah ah canim cok cok gecmus olsun cok uzuldum yareninde ilk donem serce parmagi ve tarak kemiginden bir kemik kirilmissti tam bir bucuk gun ole gezdi agriwisida olmadi baktik morarma ve sisme var de a goturelim dedik ve cok sasirdik hic agri yasamadi cunku
Simdi ne islem uygulandi insalla cok uzun sure alcuda kalmaz
Ay kiyamadim simdi insalla yaren gibi agrisiz bir dinem geciriyordur
Bu arasa aslinda ogretmen hassasiyeti ileilgili bir durum bizim ilm ogretmen bike ufacik seyde mutlaka arardi

27.01 çok geçmiş olsun bence sınıf öğretmeni ilgilenmeliydi en azından hiçbirşey yapmasa bile sizi arayabilirdi. Bizim geçen hafta sonu veli toplantımız vardı. Öğretmeni keremin matematik zekasının iyi olduğunu en önce hep onun bitirdiğini ve hep de genelde doğru yaptığını söyledi, derse katılımı iyiymiş okuması iyiymiş. Mutlu oldum koltukşarım kabararak geldim eve.

Bu arada benim ismim zeynep aslında artık tanışsak ya. Istanbuldayım ben oğlumun adı da Ahmed Kerem.

27.01 çok geçmiş olsun bence sınıf öğretmeni ilgilenmeliydi en azından hiçbirşey yapmasa bile sizi arayabilirdi. Bizim geçen hafta sonu veli toplantımız vardı. Öğretmeni keremin matematik zekasının iyi olduğunu en önce hep onun bitirdiğini ve hep de genelde doğru yaptığını söyledi, derse katılımı iyiymiş okuması iyiymiş. Mutlu oldum koltukşarım kabararak geldim eve.
Ay ne kadar guzel bir haber rabbim hep boyle guzel haberler almamizi ve vermemizi nasip etsin(bizide kattim hemen)

Merhaba gokcen ebrar ile mirza arasinda cok yas yok sanirim degilmi
Seneye yeniden birinci sinif ogretmen arastirmasi basladimi
Evet canım, doğru tahmin 2 yaş 8 ay var. Kızım 2010 ocak doğumlu. Seneye 1. Sınıfa başlayacak. Aslında vermeyenletde var ocak doğumluları ama ben verecem. Çünkü ebrar hazır, öğretmeni de öyle diyor. Ayrıca 20 aylıktan beri kreşte
Öğretmen buldum bir tane, devlet okulunda. Tanıdık sayılır, pek tutulan bir kadın. Ağzımız mirza da öyle bir yandı ki, nasıl korkuyorum anlatamam.
Kardeşimin oğlu da seneye 1 e gidecek. Onlar özele verecek, ısrar ediyor ebrar ı da ver dşye. Ama maddi olarak zor gibi, mirza %100 eğitim bursu kazandı ve seneye özelde olacak nasipse, ancak yemek servis vs de bize ait. Nerden baksan ayda 400 tl civarı tutuyor.
Teşviğe başvuracam, eğer çıkarsa ve teşviği ekstralara sayarlarsa kızımı da verebilirim. Bakalım nasip artık, herşeyiyle bilip memnuniyet duyduğum bir devlet öğretmeni seçeneğimiz var ne de olsa ebrar için.

Evet aslinda gec bile kaldik
Ben songul sakaryadayim kizimin adi yaren birde 30 aylik bir oglum var oda Aras
Sizin bir tanemi
malesef mi desem ne desem bilmiyorum. Kerem 4,5 Yaşındayken bir kardeşi olacaktı ama malesef 21+2 de rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Üçüncü çocuk hesapları yapan eşim başka çocuk istemez oldu. Yaşım 37 (77liyim) oğlumun tek kalmasını hiç istemiyorum, oğlumda Allahım bana hayırlı kardeş ver diye dua edip duruyo ama malesef eşim istemiyor.

Songül ve gökçen memlun oldum. Rabbim hep çocuklarımızın güzel haberlerini almamızı nasip etsin

tesekkur ederım arkadasım..
insallah bızım cocukalrımız ıcınde boyle guzel haberler almak kısmet olur..

Evet canım, doğru tahmin 2 yaş 8 ay var. Kızım 2010 ocak doğumlu. Seneye 1. Sınıfa başlayacak. Aslında vermeyenletde var ocak doğumluları ama ben verecem. Çünkü ebrar hazır, öğretmeni de öyle diyor. Ayrıca 20 aylıktan beri kreşte
Öğretmen buldum bir tane, devlet okulunda. Tanıdık sayılır, pek tutulan bir kadın. Ağzımız mirza da öyle bir yandı ki, nasıl korkuyorum anlatamam.
Kardeşimin oğlu da seneye 1 e gidecek. Onlar özele verecek, ısrar ediyor ebrar ı da ver dşye. Ama maddi olarak zor gibi, mirza %100 eğitim bursu kazandı ve seneye özelde olacak nasipse, ancak yemek servis vs de bize ait. Nerden baksan ayda 400 tl civarı tutuyor.
Teşviğe başvuracam, eğer çıkarsa ve teşviği ekstralara sayarlarsa kızımı da verebilirim. Bakalım nasip artık, herşeyiyle bilip memnuniyet duyduğum bir devlet öğretmeni seçeneğimiz var ne de olsa ebrar için.
canım tesvıgı egıtım ıcın hak tanıyorlar. okulda sana ya burstan yada tesvıkten yararlan dıyecektır. Ha cocugun özel durumu belkı kaybetmemek ıcın kabul eder belkı bır ıhtımal ama.. hersey gönlünüzce olsun inşallah..
bu arada ben Ankaradan Ilkay , bıtanecık kızım var oda Lara..

Kızlar bilsem sonuçları açıklandı ve rabbime şükürler olsun ki oğlum bu kadar zor bir sunavda il 1. Si oldu. Bilsem i kendisi çok istediği için bizde istiyoruz, yoksa çok da umurumda değil. Ama asıl önemli olan 2 öğretmenine de çok güzel kapak oldu. Eski sınıfında kazanan yok, yenisinde de öğretmenin en büyğk gözdesi kazananadı. Çocuklar için üzüldüm elbette ama o iki adam iöin hiç üzülmedim. Yenisi "bu çocuk basıl bu puanı alır, nasıl kazanır?" Falan diyomuş.
Ben tüm bu yaptıklarına hep rabbime sığındım, o en büyük adaleti sağlayan, en büyük yardımcı.

Maşallah oğlusuna. Ya öğretmen nasil görmüyor bu çocuğu. Ram kararıyla dahi seçilmiş sonucta. Allah yardımcınız olsun. Hayirlisiyla bitirirsiniz bu dönemi inşaallah.

X