Canım çok geçmiş olsun. Haklısın bu konular özel de daha ciddiye alınıyor. Ama karartma içini, maalesef tüm istediklerimizi bir arada bulacağımız okullar henüz yok bu ülkede.Allah yardımcınız olsun.
Salı gunu kızım beden dersinde düşmüş , ayak baş parmağı kırılmış. beden öğretmenıne , sınıf öğretmenine , etüd öğretmenlerıne soylemesıne rağmen kimse ilgilenmemiş ve 9-19 arası o ayakla gezmiş. akşam babannesi çorabını cıkarınca mor mor ve şiş bir ayakla karşılaşmış..
özel okulun tek aradığım özelliği bu oldu. bası agrısa cıddıye alınması. cocugum şimdi evde yatıyor ve herkes bize söylemedı deyıp cıktı ısın ıcınden. 8 yasındakı bıcocuk kırık ağrısına ne kadar süre susabılır kı..
Ah ah canim cok cok gecmus olsun cok uzuldum yareninde ilk donem serce parmagi ve tarak kemiginden bir kemik kirilmissti tam bir bucuk gun ole gezdi agriwisida olmadi baktik morarma ve sisme var de a goturelim dedik ve cok sasirdik hic agri yasamadi cunkuAllah yardımcınız olsun.
Salı gunu kızım beden dersinde düşmüş , ayak baş parmağı kırılmış. beden öğretmenıne , sınıf öğretmenine , etüd öğretmenlerıne soylemesıne rağmen kimse ilgilenmemiş ve 9-19 arası o ayakla gezmiş. akşam babannesi çorabını cıkarınca mor mor ve şiş bir ayakla karşılaşmış..
özel okulun tek aradığım özelliği bu oldu. bası agrısa cıddıye alınması. cocugum şimdi evde yatıyor ve herkes bize söylemedı deyıp cıktı ısın ıcınden. 8 yasındakı bıcocuk kırık ağrısına ne kadar süre susabılır kı..
Evet ya, gökçen ben, elazığdan, oğlum mirza, bir de kızım var, ebrarBu arada benim ismim zeynep aslında artık tanışsak ya. Istanbuldayım ben oğlumun adı da Ahmed Kerem.
Ay ne kadar guzel bir haber rabbim hep boyle guzel haberler almamizi ve vermemizi nasip etsin(bizide kattim hemen)27.01 çok geçmiş olsun bence sınıf öğretmeni ilgilenmeliydi en azından hiçbirşey yapmasa bile sizi arayabilirdi. Bizim geçen hafta sonu veli toplantımız vardı. Öğretmeni keremin matematik zekasının iyi olduğunu en önce hep onun bitirdiğini ve hep de genelde doğru yaptığını söyledi, derse katılımı iyiymiş okuması iyiymiş. Mutlu oldum koltukşarım kabararak geldim eve.
Evet aslinda gec bile kaldikBu arada benim ismim zeynep aslında artık tanışsak ya. Istanbuldayım ben oğlumun adı da Ahmed Kerem.
Merhaba gokcen ebrar ile mirza arasinda cok yas yok sanirim degilmiEvet ya, gökçen ben, elazığdan, oğlum mirza, bir de kızım var, ebrar
Evet canım, doğru tahmin 2 yaş 8 ay var. Kızım 2010 ocak doğumlu. Seneye 1. Sınıfa başlayacak. Aslında vermeyenletde var ocak doğumluları ama ben verecem. Çünkü ebrar hazır, öğretmeni de öyle diyor. Ayrıca 20 aylıktan beri kreşteMerhaba gokcen ebrar ile mirza arasinda cok yas yok sanirim degilmi
Seneye yeniden birinci sinif ogretmen arastirmasi basladimi
malesef mi desem ne desem bilmiyorum. Kerem 4,5 Yaşındayken bir kardeşi olacaktı ama malesef 21+2 de rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Üçüncü çocuk hesapları yapan eşim başka çocuk istemez oldu. Yaşım 37 (77liyim) oğlumun tek kalmasını hiç istemiyorum, oğlumda Allahım bana hayırlı kardeş ver diye dua edip duruyo ama malesef eşim istemiyor.Evet aslinda gec bile kaldik
Ben songul sakaryadayim kizimin adi yaren birde 30 aylik bir oglum var oda Aras
Sizin bir tanemi
tesekkur ederım arkadasım..27.01 çok geçmiş olsun bence sınıf öğretmeni ilgilenmeliydi en azından hiçbirşey yapmasa bile sizi arayabilirdi. Bizim geçen hafta sonu veli toplantımız vardı. Öğretmeni keremin matematik zekasının iyi olduğunu en önce hep onun bitirdiğini ve hep de genelde doğru yaptığını söyledi, derse katılımı iyiymiş okuması iyiymiş. Mutlu oldum koltukşarım kabararak geldim eve.
canım tesvıgı egıtım ıcın hak tanıyorlar. okulda sana ya burstan yada tesvıkten yararlan dıyecektır. Ha cocugun özel durumu belkı kaybetmemek ıcın kabul eder belkı bır ıhtımal ama.. hersey gönlünüzce olsun inşallah..Evet canım, doğru tahmin 2 yaş 8 ay var. Kızım 2010 ocak doğumlu. Seneye 1. Sınıfa başlayacak. Aslında vermeyenletde var ocak doğumluları ama ben verecem. Çünkü ebrar hazır, öğretmeni de öyle diyor. Ayrıca 20 aylıktan beri kreşte
Öğretmen buldum bir tane, devlet okulunda. Tanıdık sayılır, pek tutulan bir kadın. Ağzımız mirza da öyle bir yandı ki, nasıl korkuyorum anlatamam.
Kardeşimin oğlu da seneye 1 e gidecek. Onlar özele verecek, ısrar ediyor ebrar ı da ver dşye. Ama maddi olarak zor gibi, mirza %100 eğitim bursu kazandı ve seneye özelde olacak nasipse, ancak yemek servis vs de bize ait. Nerden baksan ayda 400 tl civarı tutuyor.
Teşviğe başvuracam, eğer çıkarsa ve teşviği ekstralara sayarlarsa kızımı da verebilirim. Bakalım nasip artık, herşeyiyle bilip memnuniyet duyduğum bir devlet öğretmeni seçeneğimiz var ne de olsa ebrar için.
hOŞBULDUK CANIM:)Tek çocuklu olan sadece ben değilmişim hoşgeldiniz ilkay ve sevgi.