yaren2007 evde etudle tamamlamaya calsıyoruz işte.. ama mutlu en azından. ilk gunden sınıf baskanı yapmıs ogretmen o gunde bıraz hasta gbıydı sınıfa bagırmaktan sesı kısıldı
ama yınede mutlu. sorumluluk almaya bayılıyor ama 1001 şikayet herakşam
öğretmenımız genc değil enerjımız duşuk dogal olarak. işi gücü matematık saolsun. zeka oyunu 23 nısan gosterısı vs hak getıre hıc ısımız olmaz
ama olsun matematık cok onemlı nıhayetınde. gerısını bben halledıcem bısekılde. ödev kontrolude cok zayıf ama ben kontrol edıyorum mutlaka oda bır nevı cıddıye almasına yardımcı oluyor.
ingilizce devlette cok yzueysel ve yavas. okul beledıyenın cocuk cocuk kulubune goturuyor oda ne kadar verımlı olursa ıste. ingilizce sıkıntı olacak gbı onu nasıl halledıcez onu bılemıyorum. kızımın özelde 1 ay once ısledıklerı konu daha gündemde yok.
sabahtan bu yana ınteraktıf yayın arastırıyorum. okulda morpa kullanıyorlar dun kızımda morpa ıstedı . arastırınca bırde okulistik buldum formlardada konusmustuk yanılmıyorsam.
kullananlar artılarını eksılerını bahsedebılır mı? morpa ıcın forumlarda cok havada kalıyo basıt gbı bır ızlenım var ama
yada 3.sınıfa kadar beklesemmı ?
bu arada tudemın denemelerını aldım 4+4. en ıyısı tudem oldugu soylendı onu yapan hepsını yapar gbı bır ızlenım var. yazık yavrularımıza şimdi alakasız olucak ama bız bu kadar ugrasıyoruz ıyı bır ünv. için devlet suriyelerı dırek unv alacagı haberını okuyunca acayıp canım sıkıldı...