- 16 Ağustos 2010
- 292.899
- 602.576
- 43
Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi
Oylamaya katılır mısınız?
Oylamaya katılır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalla arkadasim yavruna rabbim basarilarini nasip etsin okadar zorlu bir sinavda bu basariyi elde etmesi alkislanir ayrica ogretmenlerinede iyi kapak olmis:)Kızlar allahım o kadar büyük ki
İki günde 3 güzel sonuç nasip etti.
Pazar günü yapılan bilsem sınavının cvpları açıklandı. İnanılmaz zor olan ve derecelik çocukların birçoğunun bile ağlayarak yarım bırakıp çıktığı sınavda oğlum bayağı iyi yapmış, öyle ki okulunda 1. Ve araştırmalarıma göre ilde de kesin derece yapıyor. Bu sınuç aslında hiç önemli değil, kazanmasa da olurdu ama şu an ki öğretmeni ve aynı okuldaki eski öğretmenine öyle bir tokat oldu ki bu sonuç... Onların beklediği çocukları da geçmiş oğlum ve ikisi de eminim çok üzgündür bu konuda.
İkincisi ise bursluluk sınavında aldığı sonuç, ki aslında bu sınav okulda oldukları rutin denemelerden biriydi. Açılacak kolej herkesin okuldan haberi olsun diye sonuç kağıtlarına adını basmıştı, görüşmeye gittim dün. İlkokullara burs vermiyoruz dediler. Nasıl olur, hani burs vardı diye üzülürken, özel durumunuzu anlattım ve sonuçta %100 eğitim bursu teklif ettiler. Dediğiniz gibi servis ve yemek bize ait olacak şekilde sadece eğitim ücreti ödemeyeceğiz. Bu da sanırım altından çıkacağımız bir rakam, 3000 tl civarında yıllık. Tabi olay maddiyatla bitmiyor, öğretmenleri sordum hemen, belli ise birebir görüşmek istiyorum dedim. Çünkü kolej olunca iş bitmiyor, sizlerden ve başkalarından edindiğim tecrübelerim var bu konuda. Kadro şekilleniyor ama sınıf sınıf daha belli değilmiş. Belli olunca beni arayacaklar.
Benim için umut oldu bu teklif kızlar. Umarım artık oğlumun ve bizim yüzümüz güler.
Dün, diğer yeni açılacak ve hepinizin de bildiği büyük bir koleje daha uğradım. Adı var ama maalesef kadroyu hiç beğenmedim. Sadece ismine güveniyor, ne sordumsa doğru dürüst cvp alamadım. Yani herşey havada kaldı.
Şindi kaldı eşine kabul ettirmek. Çünkü yine son bir haftadır, mevcut sınıfında devam etmedini savunuyor. En hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş.
Ozaman ogretmenun tecrubesine guvenerek dediklerini yapmak gerekiyor dedikleride mantiksiz gelmedi haniBugun ogretmeniyle konustum bir sorun gormedigini soyledi bende gozlemlerim dedi.bende ne yapabiliriz bu durumda yapmamiz gereken ne dedim oda mudahale etme hayatinin her asamasinda bunlar olucak basa cikmayi ogrensin sana anlattiginda hakliysa haklisin hakkini savun de haksissa haksizsin boyle yapma diyebilirsin dedi.onun gozlemledigine gore benim kizim uzuldugunde o arkadasi destek oluyomus aralari normalde iyi zaten rekabet iyidir diyo hocasi boraz zamana birakip gozlemlicez oyle konustuk hocasiyla....sizede tesekkurler...
Kızlar allahım o kadar büyük ki
İki günde 3 güzel sonuç nasip etti.
Pazar günü yapılan bilsem sınavının cvpları açıklandı. İnanılmaz zor olan ve derecelik çocukların birçoğunun bile ağlayarak yarım bırakıp çıktığı sınavda oğlum bayağı iyi yapmış, öyle ki okulunda 1. Ve araştırmalarıma göre ilde de kesin derece yapıyor. Bu sınuç aslında hiç önemli değil, kazanmasa da olurdu ama şu an ki öğretmeni ve aynı okuldaki eski öğretmenine öyle bir tokat oldu ki bu sonuç... Onların beklediği çocukları da geçmiş oğlum ve ikisi de eminim çok üzgündür bu konuda.
İkincisi ise bursluluk sınavında aldığı sonuç, ki aslında bu sınav okulda oldukları rutin denemelerden biriydi. Açılacak kolej herkesin okuldan haberi olsun diye sonuç kağıtlarına adını basmıştı, görüşmeye gittim dün. İlkokullara burs vermiyoruz dediler. Nasıl olur, hani burs vardı diye üzülürken, özel durumunuzu anlattım ve sonuçta %100 eğitim bursu teklif ettiler. Dediğiniz gibi servis ve yemek bize ait olacak şekilde sadece eğitim ücreti ödemeyeceğiz. Bu da sanırım altından çıkacağımız bir rakam, 3000 tl civarında yıllık. Tabi olay maddiyatla bitmiyor, öğretmenleri sordum hemen, belli ise birebir görüşmek istiyorum dedim. Çünkü kolej olunca iş bitmiyor, sizlerden ve başkalarından edindiğim tecrübelerim var bu konuda. Kadro şekilleniyor ama sınıf sınıf daha belli değilmiş. Belli olunca beni arayacaklar.
Benim için umut oldu bu teklif kızlar. Umarım artık oğlumun ve bizim yüzümüz güler.
Dün, diğer yeni açılacak ve hepinizin de bildiği büyük bir koleje daha uğradım. Adı var ama maalesef kadroyu hiç beğenmedim. Sadece ismine güveniyor, ne sordumsa doğru dürüst cvp alamadım. Yani herşey havada kaldı.
Şindi kaldı eşine kabul ettirmek. Çünkü yine son bir haftadır, mevcut sınıfında devam etmedini savunuyor. En hayırlısı neyse rabbim onu nasip eder inş.
Canım hayırlı olsun okulunuz, umarım yavrun mutlu devam eder. Bu kolejin sahipleri eğitimci canım, dershanecilikten geliyorlar. Her detayı en ince ayrıntısına konuşacam ve sözleşme yapacam. Zaten öğretmenle birebir görüşmeden tanışmadan tam kayıt yapmam.Ben dun kızımın kolejden kaydını alıp eskı devlet okulumuza gecıs yaptım. Cok dogru bır karar verdığımı saolsun gözüme gözüme soktular tavırlarıyla.. Yanlız sunuda ıyıce anladım kı arkadasım okulun kurucusu kesınlıkle eğitmen olucak.. yoksa dilinden anlamıyor. okuldan alacaklı oldugum halde borclu cıkardılar benı ve hadı buda bızden olsun tarzında yaklastılar.. yazıklar olsun artık lanet olsun deıdm yeterki ilişik keselım..
Çocugunu ve senı cokk tebrık ederım cok guzel bır basarı elde etmıs o artık altın bılezık hersekılde kullanırsın.. gorusmeye gttıgın okulun kurucusundan öğretmenıne kadar hepsıyle gorus. yenı mezun ogretmen olmasın ya haksızlık ettıgımı dusunebılırsınız yenı mezunlara ama malesef.. okul yenı mezunu kendı yönlendırıyor ama deneyımlı hoca olunca az bıraz cekınıp ıslerıne karısmıyor. Kurucunun egıtmen olmasıda önemlı demıstım cunku ; sadece para gozuyle bakmıyor velıye yada mudurun koord. oyuncagı olmuyor boyle olunca. dun ben kurucudan ayrı , mudurden ayrı sacmalıklar dınledım.. hepsı cocuguma dusman olmus nerdeyse..
Bu arada bir fikirde ben vereyim sizlere ;
TR genelinde eskrim cok yaygın bır spor dalı degıl. İmkanınız varsa cocuklarınızı bu dalda gelıstırın. Kolejler lisanslı ogrencıye tapıyor ve bu dalda cok ogrencı olmayınca ilkokuldaan özel ünv. kadar bu dalın sporcuları okulsuz kalmıyor benden soylemesı...
Arkadasim okul sorununuzun cozulmus olmasina cok sevindim darisi jordan in basinaBen dun kızımın kolejden kaydını alıp eskı devlet okulumuza gecıs yaptım. Cok dogru bır karar verdığımı saolsun gözüme gözüme soktular tavırlarıyla.. Yanlız sunuda ıyıce anladım kı arkadasım okulun kurucusu kesınlıkle eğitmen olucak.. yoksa dilinden anlamıyor. okuldan alacaklı oldugum halde borclu cıkardılar benı ve hadı buda bızden olsun tarzında yaklastılar.. yazıklar olsun artık lanet olsun deıdm yeterki ilişik keselım..
Çocugunu ve senı cokk tebrık ederım cok guzel bır basarı elde etmıs o artık altın bılezık hersekılde kullanırsın.. gorusmeye gttıgın okulun kurucusundan öğretmenıne kadar hepsıyle gorus. yenı mezun ogretmen olmasın ya haksızlık ettıgımı dusunebılırsınız yenı mezunlara ama malesef.. okul yenı mezunu kendı yönlendırıyor ama deneyımlı hoca olunca az bıraz cekınıp ıslerıne karısmıyor. Kurucunun egıtmen olmasıda önemlı demıstım cunku ; sadece para gozuyle bakmıyor velıye yada mudurun koord. oyuncagı olmuyor boyle olunca. dun ben kurucudan ayrı , mudurden ayrı sacmalıklar dınledım.. hepsı cocuguma dusman olmus nerdeyse..
Bu arada bir fikirde ben vereyim sizlere ;
TR genelinde eskrim cok yaygın bır spor dalı degıl. İmkanınız varsa cocuklarınızı bu dalda gelıstırın. Kolejler lisanslı ogrencıye tapıyor ve bu dalda cok ogrencı olmayınca ilkokuldaan özel ünv. kadar bu dalın sporcuları okulsuz kalmıyor benden soylemesı...
Sağol canım, aminArkadasim okul sorununuzun cozulmus olmasina cok sevindim darisi jordan in basina
Benim kızım bu sınava girmedi ama soruları indirdim. Çok da zor gelmedi bize. 20 nin üzerinde yaptı. Ama belki evde yaptığı içindir. Nasıl iyi çocuklar 3-5 yapmış ya. Kızım türkçe ve matematikten 18 yaptıEvet oğlum girdi. Ama sorular akşa ziyan
Hala cevaplayamadığımız sorular var düşünün artık. Bi çok tanıdığımızın iyi düzeydeki çocukları sıfır çekmiş, cidden zor ötesi farklı bir sınavdı. Bizimki iyi yapmış duyduklarıma göre, 30 da 19 yapmış ama herkes 3 net 5 net olunca bayağı iyi oluyo bizimki.
Sizlerde giren var mıydı?
Ev ortamı önemli tabi, rahat ve stressiz.Benim kızım bu sınava girmedi ama soruları indirdim. Çok da zor gelmedi bize. 20 nin üzerinde yaptı. Ama belki evde yaptığı içindir. Nasıl iyi çocuklar 3-5 yapmış ya. Kızım türkçe ve matematikten 18 yaptı
Evet canım. Sonuçları internetten ata sınav sitesinden görebilirsiniz. Zaten okula da gelir sonuçları. İlk dönem 3 tane yaptı bizim öğretmen bu yayınevinin sınavlarından.Teşekkür ederim arkadaslar , ınsallah jordanda hiç sıyrık almadan atlatır..
bu arada ogretmenımız geldıgımızın 2.günü atat yayıncılıgın sınavına sokmuş kızımı. önceden gren varmı bu sınava , ne kadar sürede acıklanıyor sorular nasıl seçicimi ?
Meta forms oyun değil mi keremler geçen sene zep derslerinde okulda oynuyorlardı. Ben meta forms almadım ama katamino aldım. O da çok güzel. Benim oğlum zaten top, arabadan çok o tip zeka oyunları meraklısıArkadaslar aranizda cocuklar icin meta forms almis olan varmi
Evet akil oyunu persembe gunu aldik yarende cok keyif aldi ayni zamanda git gide zorlasiyor tavsiye ederimMeta forms oyun değil mi keremler geçen sene zep derslerinde okulda oynuyorlardı. Ben meta forms almadım ama katamino aldım. O da çok güzel. Benim oğlum zaten top, arabadan çok o tip zeka oyunları meraklısı
Bizimkilerde ikinci donm iki kez oldi on gin icind3 geliyor sonuclariTeşekkür ederim arkadaslar , ınsallah jordanda hiç sıyrık almadan atlatır..
bu arada ogretmenımız geldıgımızın 2.günü atat yayıncılıgın sınavına sokmuş kızımı. önceden gren varmı bu sınava , ne kadar sürede acıklanıyor sorular nasıl seçicimi ?