İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

kizlqr bize gelinc3 yeni sinifta hersey yolunda dun itibari ile ogretmen whashaptan grup kurdu ara ara bize dersleri hakkinda bilgi veriyor dun pentomimo gorsel zeka egitimi sirasinda fotolarini cekmis hepsi cok konsamtre gorunuyordu yaren cok keyif almis
bugun ise degerler egitiminde sorunlari konusarak cozmeyi ele almislar ikiswr ikiser tahtaya cikip ortaya sorun atip konusarak cozmusler kizim aferin almis cok mutluydu
derslerin yani sira bu tarz egitimlere yer vermesi bisi cok mutlu ediyor

Canım ne güzel etkinlikler bunlar, bende çok istiyorum böyle farklı şeyleri, özellikle de değerler eğitimini. Ama nerdeeee... Bunları bıraktım, ödev kalitesi falan da çok düşük geliyor. Belki oğlum için böyle diğer çocuklar için normaldir ödevler ama raporumuzda zenginleştirme b eğitimi kazandığımız yazıyor ama öğretmen bir gün bile oğluma bunu yapmadı, farklı ödev vermesi gerekirken vermedi.
Çocuk korkuyor ki soru sorsun. Dün istiridye nedir diye sormuş, cevap mı?? "Sanane, ne yapacaksın (tabi ses tonunu tahmin edebiliyorsunuzdur)
Sabırla haziran ı bekliyoruz, bu adam ve bu okulla 2 yıl daha geçmez. Destek odası da hala açılmadı, 4 ay oldu, müdür hergün bi yalan uyduruyor. Bıktık artık ya resmen.

ne zormus cocuk buyutmek gercekten ne meşakatli bir işmiş. Karar vermeye korkuyorıum gelecegını etkıleyecegım ıcın..
Bızımde ozel okul olmasına ragmen extra hıc bırsey yok hıc bırsey.. kafam karısık. Allah yarıdmcımız olsun.
J Jordan81 öğretmen mı sanane cevabını veren cok ılgınc nasıl bırseydır bu ya?
bu arada destek odası nedır ?

ne zormus cocuk buyutmek gercekten ne meşakatli bir işmiş. Karar vermeye korkuyorıum gelecegını etkıleyecegım ıcın..
Bızımde ozel okul olmasına ragmen extra hıc bırsey yok hıc bırsey.. kafam karısık. Allah yarıdmcımız olsun.
Evet, bu cevabı veren maalesef oğlumun öğretmeni!!
Destek odası üstün zekalı olduğu ram da yapılan test sonucunda ortaya çıkan öğrenciler için milli eğitimin bir uygulaması. Haftada 12 ders destek odasında eğitim alma hakkı veriyor devlet, ama maalesef biz 4 aydır bu odayı açtırmayı başaramadık :KK43:(

Destek odası üstün zekalı olduğu ram da yapılan test sonucunda ortaya çıkan öğrenciler için milli eğitimin bir uygulaması. Haftada 12 ders destek odasında eğitim alma hakkı veriyor devlet, ama maalesef biz 4 aydır bu odayı açtırmayı başaramadık :KK43:(
aslinda bu konuda sikayette bulunsaniz
bu arada ogretmeninize inanilmaz kizdim basarili bir cocugu okuldan sogutucak

gercekten cok can sıkici size kattugu birsey yoksa cok ta anlami yok devam etmenin

Arkadaşlar özellikle de çocukları özel okulda okuyan veller ingişizce hangi kitabı okutuluyor okulunuzda,benim orta duzey İngilizcem var.kızıma kendim ingilizce dersi vermek istiyorum günde 1saat

aslinda bu konuda sikayette bulunsaniz
bu arada ogretmeninize inanilmaz kizdim basarili bir cocugu okuldan sogutucak
Nasıl şikayet edeyim ki!! Zaten çocuğa iyi davranmıyor, bir de şikayeti anlarsa neler eder kimbilir!! Şu an sabrediyoruz, haziran a kadar tamamlamak için. Sonrasında özel okul yolu gözüküyor gibi

Nasıl şikayet edeyim ki!! Zaten çocuğa iyi davranmıyor, bir de şikayeti anlarsa neler eder kimbilir!! Şu an sabrediyoruz, haziran a kadar tamamlamak için. Sonrasında özel okul yolu gözüküyor gibi
Ciddi anlamsa zor bir durum
Kolejlerin bursluluk sinavlarini takip ediyormusunuz

Ciddi anlamsa zor bir durum
Kolejlerin bursluluk sinavlarini takip ediyormusunuz
Evet ediyorum ama maalesef öoğun4. Sınıfta yapıyor bu tür sınavları. Yaşadığımız yerde 3 kolej var, hiçbirş burs vermedi ama bu sene 2 tane daha açılıyor ve biri bir sınav yaptı, az önce baktım ful yapmış, ilde de ülke genelindeki 60000 kişi içinde de 1. Olmuş. Bakalım inş güzel bir burs alırız bu okuldan

Arkadaslcocuklari bilsem sinavina girenler varmi
Evet oğlum girdi. Ama sorular akşa ziyan
Hala cevaplayamadığımız sorular var düşünün artık. Bi çok tanıdığımızın iyi düzeydeki çocukları sıfır çekmiş, cidden zor ötesi farklı bir sınavdı. Bizimki iyi yapmış duyduklarıma göre, 30 da 19 yapmış ama herkes 3 net 5 net olunca bayağı iyi oluyo bizimki.
Sizlerde giren var mıydı?

Hımm , bılmıyordum canım. Sanırım devlette öğretmenın taalep etmesıyle oluyor.

Arkadaşlar özellikle de çocukları özel okulda okuyan veller ingişizce hangi kitabı okutuluyor okulunuzda,benim orta duzey İngilizcem var.kızıma kendim ingilizce dersi vermek istiyorum günde 1saat
canım bızde oxford okutuluyor. Valla ben dil için koleje gectım ama kendınde gayet kolay öğretırsın tabı senı dinler ve ilgilenirse..

arakdasım cok cok cok iyi arastır. ben pat dıye gectım koleje malum.. buhafta ıcı eskı okulumuza dönücem inşallah..
referanslı git. 2.sınıfta okuyan veli bul defterını kontrol et , öğretmen hakkında bilgi al , sınav sıklıgını sor .. akıllı tahta , gülen yüzler , kukla eğitimciler , cicili bicili sınıflar , kapıda hısgeldın merasimleri hiç birine kanmaa.. okulun rehberlıgı cok onemlı , müdürü cok onemli. Anladım ki müdür ne kadar mum tutturuyorsa idareye , öğretmenler vs bi okadar dikkatli oluyor.
Bütcenı ıyı ayarla. x tl ödeyecegınız baska ödeme yok dedıler , aylık ortama 200 cıvarı extra ödemelerım oldu. Sözlesmene max. % 10 ibaresını yazdır mutlaka !! ( üstünü kabul etme) mümkünse kırtasıyenı kendın al.

Kızım bu okuldan kurtulmak ıcın bursluluk sınavlarına girdi. o psikolojıyle grmıs olmasına ragmen sonuclarımız ıyı. Ama kolej dusunmuyorum artık. İsim yapmış kanıtlamış bır okula verıcem ortaokuldan ıtıbaren ınsallah..

canım bızde oxford okutuluyor. Valla ben dil için koleje gectım ama kendınde gayet kolay öğretırsın tabı senı dinler ve ilgilenirse..

arakdasım cok cok cok iyi arastır. ben pat dıye gectım koleje malum.. buhafta ıcı eskı okulumuza dönücem inşallah..
referanslı git. 2.sınıfta okuyan veli bul defterını kontrol et , öğretmen hakkında bilgi al , sınav sıklıgını sor .. akıllı tahta , gülen yüzler , kukla eğitimciler , cicili bicili sınıflar , kapıda hısgeldın merasimleri hiç birine kanmaa.. okulun rehberlıgı cok onemlı , müdürü cok onemli. Anladım ki müdür ne kadar mum tutturuyorsa idareye , öğretmenler vs bi okadar dikkatli oluyor.
Bütcenı ıyı ayarla. x tl ödeyecegınız baska ödeme yok dedıler , aylık ortama 200 cıvarı extra ödemelerım oldu. Sözlesmene max. % 10 ibaresını yazdır mutlaka !! ( üstünü kabul etme) mümkünse kırtasıyenı kendın al.

Kızım bu okuldan kurtulmak ıcın bursluluk sınavlarına girdi. o psikolojıyle grmıs olmasına ragmen sonuclarımız ıyı. Ama kolej dusunmuyorum artık. İsim yapmış kanıtlamış bır okula verıcem ortaokuldan ıtıbaren ınsallah..
Çok sağol canım, o kadar haklısın ki... Resmen garanti isteyecem çocuğuma iyi davranılması için, o kadar ağzım yandı ki çünkü. Zaten burs vermezlerse götürmem gibi özele. Burs sınavında ful çekti, tr 1. Si oldu hem de.
Nasip artık, eşim istemiyor özeli, erkekler bize göre daha rahat, devam etsin diyor ama ben bitirdim bu işi kafada. Artık hakaret dinlemek istemiyorum

Çok sağol canım, o kadar haklısın ki... Resmen garanti isteyecem çocuğuma iyi davranılması için, o kadar ağzım yandı ki çünkü. Zaten burs vermezlerse götürmem gibi özele. Burs sınavında ful çekti, tr 1. Si oldu hem de.
Nasip artık, eşim istemiyor özeli, erkekler bize göre daha rahat, devam etsin diyor ama ben bitirdim bu işi kafada. Artık hakaret dinlemek istemiyorum
Oh.masalla ne kadar guzrl bir basari esin elbet ikna olur eminim gittigi ozel okul gerekli egitimi vericektor onlar icin de boyle bir ogrencinin pek cok avantaji var

Bence cok dogru bir karae vermissiniz. Eminim bu sekul de cok dahs iyi olcak

Hepimuzin ya okulla ya ogretmenle ayri ayri sprunlari oldu insalla tez zamanda sizlwrde cozersiniz
Sukur biz simdilik cok memnunuz gidisattan

Kizlar bisey danismak istiyorum kizim 2.sinifta ana sinifindan arkadasiyla hep birlikteler ayni sirayi paylasiyolar 1.siniftan beri ,yalniz kiz basarili bir ogrenci basarili olmasina ragmen ,kizim ondan ne zaman yuksek not alsa kizima trip atiyormus.kizim dusuk not aldiginda kosakosa kizimdan once bana soyluyodu, kizim kirilgan ve cekingen bir cocuk bu kiz daha baskin.ne yapmam konusunda yardim istiyorum sirasini degistirmek istedim kizim istemiyo ogretmene anlatsammi durumu bugun kizim 100 almis arkadasi 95 ve kizima benden kopya cektin diyomus bizimkide uzulmus 100aldigina bile sevinememis genelde arladasi ondan yuksek alir bizimkide takmaz.

canım nerde oturuyordun ? okulun adı ne ? köklü eski bir kolejse arastır ıyıce ve hemen burstan yararlan.
Ama yenı acılan bıryerse sorular cok basıt yapıp öğrencı kazanmak ıcın ugrasıyorlar.
Sonuc olarak herne olursa olsun ıyıce arastır..
bırde bursluda gtsen yemek servıs ve kitaolar konusunda burslu olmuyorsun. Maddı durumunu bılmıyorum canım ama hepsını ıyı öğren arastır. cogu okulların yemek ve servıs ücretı okul kadar tutuyor..

Kizlar bisey danismak istiyorum kizim 2.sinifta ana sinifindan arkadasiyla hep birlikteler ayni sirayi paylasiyolar 1.siniftan beri ,yalniz kiz basarili bir ogrenci basarili olmasina ragmen ,kizim ondan ne zaman yuksek not alsa kizima trip atiyormus.kizim dusuk not aldiginda kosakosa kizimdan once bana soyluyodu, kizim kirilgan ve cekingen bir cocuk bu kiz daha baskin.ne yapmam konusunda yardim istiyorum sirasini degistirmek istedim kizim istemiyo ogretmene anlatsammi durumu bugun kizim 100 almis arkadasi 95 ve kizima benden kopya cektin diyomus bizimkide uzulmus 100aldigina bile sevinememis genelde arladasi ondan yuksek alir bizimkide takmaz.
Merhaba arkadasım ,
kesınlıkle öğretmenınden yada rehberlıgınızden destek almalısın. kızımın 1.sınıfta ck sorun yasadıgı arkadası varmıs ve ben bılmıyordum. 2.sınıfta okul degısrken annesıyle yakınız dıye onlarada soyledım onlarda yenı okulumuza geldı ve aynı sınıfa.. kızım cok bagırdrı cagırdı kaprıs yapıyor sandım ama yenı yenı öğrendım kı burdakı mutsuzlugunun sebebı o arkadasıymıs. hem cok sevıyor hem nerdeyse nefret edıyor.. basarısını etkıler aman ha..

Kesinlikle duruma el atilmali mutlaka ogretmeni ike gorusmenizi oneririm mutsus olmasi tim olumsuzluklari beraberinde getirir

X