pazar gunu kızımızı karsısına alıp babası konuştu. Gerekcelerını sordu. hepsı cocukca ıfadelerdı. arkadaslarım cok kufur edıyor ! mal dıye lakap takmıslar , müdür hatalı olana degıl hepımzıe bagırıp kızıp gıdıyor vsvsv.. babasıda bu sartlarda almayacagını ama okulun bana karsı tutumundan dolayıda cok rahatsız oldugunu soyledı elimiz baglı kaldık..
eskı öğretmenımızı aradım durumu anlattım. oda kızınızı alırsanız ıpşer elıne gecıcek ve muthıs kullanıcak sıze karsı deıd. ama almazsanız ve cok cıddı ıse ıcıne kapanıcak , kavgacı olucak derslerden uzaklasıcak deıd. ki ayrılmak ıstıyorum dedıgıdnen berı cok zor ödev yapıyoruz degıl ders calısmak
ki bu surecten sonra kızımız 2-3 sene gerıye gdıcek ozaman klinik tedavı alıcaksınız deıd
cok zor bır karar dedı ve
dün yanına misafır ogrencı olarak cagırdı eskı sınıfına baksın arkadaslarına baksın bakalım ne dıyecek deıd. kızım gıttı aksam müthıs mutlu geldı ki sınıftan pesımızden 5 kız arkadası ayrıldı yenı gelen kızlarla tanısmıs vs. iianılmaz mutlu. kafamız karıstı. ama ders olarak ınanılmaz ılerıler. carpım tablosu ve bolmeyı tamamlamıslar. Bız daha yenı carpmalara gectık. cok gerı kalmıssınız deıd hadı mufredatı takıp edıyosunuz ondan ama okuması cok ılerlememeıs dedı. bız haftada 1 kıtap okuyoruz. 40 sayfalık falan.. onuda ogretmen oku demezse hıc yanasmıyoruz.
durum bu ne yapayım ne yapmayım bılemedım.
öğretmen yada okul hakkında konsuuyoruz dıyelım cocuk müdüre , rehberlık ve koord. takmıs durumda. ögretmenını hala sevıyor. yanı duyma gbı bısey yok ama neler oldu anlamadımm