2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Aynen canım , hem size hadi az kaldı çalışın diyip diyip (deyip yazasım geliyor hep ) hem kendim hiç çalışmamış olunca ayıp oluyordu .

İyi yapmışsın arkadaşım , bir iki gün beyni başka tarafa yöneltmekte fayda var bence . Kitaplarını okuduysan , yavaş yavaş başla tekrar özetlere .

Ne güldüm yaaa , aynı şeyler hep . Siz benden iyi mi bileceksiniz ve damarda burda nasıl da gözüküyor oysa ki muhabbeti
Ben 0 + im , o da aynı değildir heralde nadir dediğine göre negatfisin sen .

kıyamet alameti
ausum iyisin demi??
hiç alışkın değilsin sen böyle erkenden çalışmaya falan, yediğin bişeymi dokundu acaba :26::26::26:

Sorma ahretim sorma , geldim bir gaza . Akşam kitapları kalemleri de ortada bıraktım , eşim görsün diye
Ayy anaaaaam dedim tüm gün ders çalıştım

Merhaba pantera hoş geldin tekrar , 71 ünite çokmuş yahu Bunlar toplam mı yoksa vize mi sadece

Sorumlu ünitelere arkadaş cevap vermiş zaten , diğer soruna gelince bende uzunda olsa sadece aöf kitaplarından çalışmaktan yanayım .

ausum 32 ünitem fullendi...kara kaplı deftere eklersen sana zahmet...son iki dersim kaldı....şu elimdekini de bitirirsem inşallah, sınava kadar sadece test çözmek ve arapça ile uğraşmak istiyorum...

Ekledim gitti gazelim .

yooo canım gelmedi bana profilime uyarı falanda çıkmadı bildirim adıyla yoksa cevap yazıyorum
Hastayım canım ya grip oldum paspal bi haldeyim iş ev arası tam tekrarlar iyi giderken grip girdi aramıza

alıntısız msj yazmıştım Geçmiş olsun uzun zamandır bi grip salgınıdır gidiyo valla bende nasibi kaçtır alıyorum şu an biraz daha iyiyim şükür

Kaynaklarımı aldım ausum her gün en azından bir ünite bir ünite tekrar yapabiliyorum pek fırsatım olmuyor senden naber auscum neler yapıyosun bakalım diğer topiciğinde bi yeme tarifim var yarın filan yazıcam bakar ol gerçi alıntılı msj yollarım haberin olur

kaynak kitaplarımı aldımda sanda söyliyim dedim gurbet,aldığım dersleri ayrı kitaplarda aldım ben ve murat yayıncılıkta ayrı kitap halinde yoktu yargıyı aldım o da güzele benziyor ama stratejik yönetim ve sermaye ayrı kitap halinde vardı aldım..deyişim o ki sen de ayrı kitap halinde al istersen

Evet, bak normal hayatımda negatif değilimdir hiç, ama kanım negatif. A- benim kanım, annem benden beter; AB- o.

Başladım özetlere ausum, kitabım bitti, rahatladım ben de, bugün oturdum başına. Pazartesiye kadar bitirmem lazım, yine eşim cumartesi dilediğin gibi çalış dedi, pazar zaten ders çalışma günüm. Hakkını ödeyemem gerçekten, ben anneme geçiyorum, bütün gün kapanıp ders çalışıyorum, o da oğlana bakıyor. Allah razı olsun...

Başlamak bitirmenin yarısı derler ya, sen de yolu yarıladın ausum... Sen kendi ünitelerine başlamasan bile, bizi öyle güzel motive ettin ki, senin de hakkını ödeyemeyiz. Benim arkamdan iteklemeseydin bu kadar kısa sürede bitiremezdim inan ki. Tahminimden daha kısa zamanda bütün üniteler bitti, ben de inanamıyorum cidden.

merhaba arkadaşlar kaç gündür pc'ye oturmaya fırsatım olmadı uzun üniteleri çalışmaktan..
ee o kadar sayfa çalıştıktan sonra yorgunluktan hemen yatıyordum..
ama geçmişi okudum maşallah biberoncum bütün ünitelerini bitirmiş tebrik ederim..
darısı başıma ve başımıza inşallah...
konu sahibemiz de çalışmaya başlamış ohhh ohhh ne güzel...
eee herkes bir azimle çalışırken ben de çalıştım canlarım..
auscum 1buçukta ünite çalıştım ama
sen 2 yap ben onu bu akşam bitiririm canım..

Son düzenleme:
Herkese selam ben geldim :)
Ne var ne yok herkes iyidir inşallah
Geçmişi okuyamadm telden giriyorum yarın detaylı okurum artık:)
Ben şöyle guzel bir unite bildirimi yapayım :)
6unite daha bitti aus ablacım
çok az kaldı
ama yetisicem biraz daha sıkayım dişimi
Sonra zafer benim insallah :)

çookkk teşekkürlerrrr ıı ıhhh başkaa yok şimdilikk
ozaman ben kitap alıcaktım murat yayınlarının almıyım yaa amaa daral geliyo vallahi çok boğucu kitaplar ama dayancaz mecbur demekki :26:

yok be canım naptın sendee 71 toplam yazdım zaten ben altını çizdimm
yarısı ne kadar diye sordum hatta cvplamıslar sagolsunlar 31-32 falan yapıyo sen ekle benide
bugün iktisat 1.ünite bitirdim zar zor bakalım

çookkk teşekkürlerrrr ıı ıhhh başkaa yok şimdilikk
ozaman ben kitap alıcaktım murat yayınlarının almıyım yaa amaa daral geliyo vallahi çok boğucu kitaplar ama dayancaz mecbur demekki :26:

bence test tarzı varsa onu al ben geçen yılki vize ve finalde çıkan soru kitapçıgını aldım murat yayınlarından sadece 2 tlcik :))

onun dışında kitabı oku sonra özetine ve testlere göz gezdir bence yeter. testler seni zaten önemli konuara yönlendiriyor. en azından bizim bölüm için böyle

Günaydınlar herkese

Hmmm hadi bakalım bekliyorum marifetlerini.

Ben 4 ünite çalıştım ya bir hafta idare ederim artık onunla . Sen tekrarlarını aksatma canım

Canım benim ne demek ya , ben keyif alıyorum burada sizinle bu süreci geçirmekten . Eğer ufacık bir hakkım varsa da kat be kat helal olsun

Bazen netin başına hiç oturmayacakken o gün içinde , bir zaman bulup bakıyorum buraya , kim ne kadar çalışmış diye

Her beraber mezun olacağız inşAllah.

Bu ara yine hastalık geliyor bizim eve sanki , tam geçti derken , okuldan Yusuf , Yusuftan ben ...Bu zincir tüm kış devam edecek sanırım .

Sarp paşa neler yapıyor ? Eşinden Allah razı olsun , ne güzel destekcin her vakit

Evet canım ben bile(!) başladım düşün yani

Ekledim 2 ünite , tamamladın değil mi o 1,5 üniteyi ?

ausum şu ikinci link inkılap 2 :26:
bana inkılap 1 lazım,
bulamadım bi türlü kaç tane foruma baktım hep iki üniteye kadar yapılan özetler var gerisi yok...ilk 4 ünite lazım ama yok

Ya baktım gazelim baktım da , ben 1-2 ünitelere ulaştım sadece .

Ha birde paralı bir site buldum , tüm derslerin ünite özetlerini para ile satıyor

bu arada 1 ünite daha bitirdim de geldim bikerem
hayırlısıyla inşallah kaldı 11 ünite

Gözdecim hoş geldin canım

6 daha düşünce kaldı 21 ünite ve 29 gün . Tekrar yapacaksan günde 2 ye çıkar bence tatlım.

Nasılsın bu arada ? Pc ye geçemiyorsun sanırım bu aralar , özledik

Her dersin yarı ünitesini aldın değil mi ?

Hadi bakalım rast gelsin sana , günde 2 ünite falan çalışman gerekecek benim gibi . Süre epey azaldı

sendemi çekosun canım ?
ben geçen yıl kaldım 4 de olmam lazımdı yine 3 teyim bu sene geçmek istiyorum ondan kasıyorum böyle

evet her ünitenin yarısını aldım
günde 1 bitirmeye çalışıyorum kpss hazırlanıyorum bide çalışıyorum zaten aynı zamanda her boş vakti doldurmya çalışıyoprum mecbur artık bi şekilde bitiricez

o zaman haftaya tependeyim ausum bak sonra gözümü seyirttirtme bu da nasıl bi kelime oldu yaaaa yok canım tekrarlarımı ihmal etme çok teşekkür ediyorum ilgin alakan için iyikide bu topiğe gelmişim ve iyikide snin gibi bi topik sahibimiz var çokta benim marifetim sayılmazda annemin çok güzel yemekleri vardır onu paylaşırım arada da kendimin nacizane

Başta Ausum Betülcüm ve diğer tüm arkadaşlarım AŞURE AYINIZ MÜBAREK OLSUN HAYIR OLSUN HAYDI AŞURE YAPMAYA

evet canım bende çekocuyum 4cü sınıftayım 3cü sınıftan 2 dersim var alttan kalan toplamda 8 dersim var bu dönem için ama seneye yine giderim veremem gibi işle birlikte zorlanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…