2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Bak benimde iyi geceler dilemek için geç oldu hem de bayağı bi geç oldu yeniden tünaydınlar betülcüm günün aydınlık olsun nasılsın,nasıl gidiyor arkadaşım :13:
Teşekkür ederim arkadaşım Biraz yoğunum ama mutluyum senden ne haber bakalım

Son düzenleme:

Auscuğum çalış arkadaşım son haftaya bırakıp sıkışma hadi ünite bildirimlerini bekliyoruz.... ALLAH(C.C) yardımcın olsun bir okuduğun bir daha aklından çıkmasın inşaALLAH(C.C)

Son düzenleme:
Auscuğum çalış arkadaşım son haftaya bırakıp sıkışma hadi ünite bildirimlerini bekliyoruz.... ALLAH(C.C) yardımcın olsun bir okuduğun bir daha aklından çıkmasın inşaALLAH(C.C)

Aminnnnnnnnnnnnnnn.

Ne güzel bir dua bu .İnsan sırf bu dua hatırına çalışır yahu

Geçmiş olsun canım.
Ahhh bu baş ağrısı ne çok uğradı bu sene sana .
Akşam bekliyorum ünitelerini

Ama ama ama ben çalışamadım bugün :26:

Arkadaşım geldi , lafladık biraz

Şimdi de oğlumu bekliyorum , belki bir ihtimal gece

Tebrikler betülcüm

Rabbim kpss çalışmalarında da yardımcın olsun

Ya tabloda ismi olup hiç gelmeyenler var da , birde bazı arkadaşlar var sürekli gelirlerdi , sesleri yok bu ara .Derslere mi gömüldüler acaba ?

Ausum selamlar iyisindir inşallah :)))

Bana 4 ünite daha ekler misin canım. Türk Dili de bitti şükürler olsun....

selam kızlaar
aus,ceeee eeeeeeeee
çok özür dilerim artık uğrayamıyorum topiğe işe başladım çünkü...
son 3 ünitem var ingilizceden son güne kadar kalacak galiba

:119::119::119::119::119::119::128::128::128::128::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Anlaşılmıştır herhalde, ausum.:))) Sosyolojime de kocaman bir sıfır giriver canım arkadaşım benim...:)))

Gazelim 5 ünite şöyle oldu, biri ingilizce zaten sadece alıştırmaları yapıyorum, diğeri temel bilgi teknolojileri, sadece okuyorum geçen seneden hatırladığım için. Kalan 3 ünitenin biri 5 sayfa idi psikoloji, diğeri istatistik, sonuncusu ezberdi; sosyolojiye giriş...Allahtan konu Aydınlanma Çağıyla çoook yakından alakalıydı da, hafta sonu çalıştığım edebiyatlarımın yardımı oldu. Şanslıyım anlayacağın.

Ausum alışkanlık filan, damarıma basmaya mı meyillsin, ama söyleyeyim, benim damarım derinlerde, kan alırken bile zor buluyorlar.

ilk ünitemi bildireyim asusum....toplam 30 ünitem bitmişşşşş
nekadar kolay geliyor dile dimi 30 ama gel bide bana sor nasıl bittiğini...
inşallah gece kafamın dengesini bulabilirsem ikinciyide bitirmeye niyetim var, bitiremesem bile başlarım, artık kaç sayfa çalışabilirsem :26:
bir sayfa bir sayfadır dimi
14 ünitem kaldı çok şükür yaaa....

ausum hakkaten liste çok uzamış ve baya kişi yok ortalıkta hiç haber etmemiş durumuyla ilgili...
bütün diğer topiklerde listelerde vs iki hafta durum bilgisi vermeyen listeden siliniyor...
sende mi silsen acaba???
çünkü daha ünite bildirimi bile yapmamışlar var...
tabi sen bilirsin canım yine de...

Teşekkür ederim arkadaşım Biraz yoğunum ama mutluyum senden ne haber bakalım

yoğun olduğun belliydi görünmüyordun kaç gündür bende sana msj yazıcaktım Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım benden de iyilik ne olsun teşekkür ediyorum dün kaynak kitaplarımı aldım tekrarlara başlıycam haftasonu gezmekten çalışamadım

darısı hepinize inş. sınava yakın bi zamanda tekrara başlıcam inş.

Aaaaaaaa oldu mu şimdi ausum oldu mu bugün ben başlayacağından % 1500 emindim bak gözüm seyirmeye başladı betülcümde sana teşvik dolu güzel söz etmiş hatta sen de beğenmişsin sırf bunu için çalışılır demişsin SENİ SEVİYORUZ TOPİK BAŞKANIMIZ AUSUMUZ YARIN RİCA EDİYORUZ VE ÜNİTE TAMAMLAMANI DİLİYORUZ,İSTİYORUZ DA İSTİYORUZ ANLAŞTIK MI HAYDI DERSE

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr

tekrar aşamasındayım 2 buçuk dersimin tekrarıda bitince 7 dersim tekrarlarıyla biticek ve sonra içine düşme boyutu başlıcak

Gördüm gördüm listede en baştaymışşın. Süpersin hala eller havaya modunda :)))))

Liste başında rezalet timsali daha fazla duramadım arkadaşım , ve bende çalışmaya başladım

selam kızlaar
aus,ceeee eeeeeeeee
çok özür dilerim artık uğrayamıyorum topiğe işe başladım çünkü...
son 3 ünitem var ingilizceden son güne kadar kalacak galiba

Ceeeeeeeeeeeeee

Canım hayırlı olsun , bu araya birde iş mi sıkıştı ?

Sevindim adına , nerede başladın , nasıl gidiyor ? Arada ceee demeyi unutma .

Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım

Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra

İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme

Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim

Şaşırmadın değil mi ?

Sana da kocaman kocaman alkışlar ahretim , iyi tempo yakalandın aynen devam .

Yok canım , listeden çıkarmak kulağa hoş gelmedi bana . Sizin motivenizi bozmuyorsa oradaki isimler dursunlar . Yani daha bir ay var sınava , son haftalarda çalışmaya başlar , gelir ünite bildirmeye listede adı yok , küser bir de ders çalışmaya

Ama üşenmesem listeyi bitirenlerden başlayarak sıralamaya niyetim var .

Gözümde büyüyor ama yaparım inşAllah.

Bekle bekle bu alıntılra cevap yazdıktan sonra ünite bildirimi yapacağım bende

Ben bile kendime inanamadım , 1 ay kala bana da ders çalıştırdınız ya , topik mi sizi motive ediyor siz mi beni bilemedim

Evet en azından İngilizcede kafamıza takılan ünite sayısı düzenlenmiş.
Türk dili gözüküyor bende ama , sanırım 1-2 yi ön lisansta gördüğüm için muafım .
Teşekkürler link için canım .

Olsun bak bir ünite bir ünitedir.Zaman geçtikçe gözünde daha da büyüyecekler , hiç elin gitmeyecek ama benden söylemesi.

Hadi bakalım derssseeeeee

ahrteim msj kutun dolmuş...

Boşalttım canım , merak ettim , yeniden gönderiver canım

selam kızlarrrrr

tekrar aşamasındayım 2 buçuk dersimin tekrarıda bitince 7 dersim tekrarlarıyla biticek ve sonra içine düşme boyutu başlıcak

Selamlar canım , bende diyorum sesi soluğu çıkmaz oldu cnacun un ... Hala o iki dersi çalışmamakta kararlı mıısn ?

Veeeeeeeeeeeee duyduk duymadık demeyinnnn

Aus çalışmaya başladı , hem de öyle böyle değil , 4 sayfa 5 sayfa da değil , bildiğin 4 ünite

Yazarken bile inanamıyorum kendime

Gece baba derslerden birinin 1 ünitesini çalıştım , söz verdim ya burada özellikle dolmacığıma ve betülcüğüme

Sabah İngilizceye bir bakayım dedim , bakmışken cd sine bakayım falan derken , yarı anladım yarı anlamadım derken , onunda 3 ünitesini çalıştım

Daha 10 gün dokunmayın bana ama , bünyem kaldırmaz benim bu kadar yüklenmeyi.

Ausencia düş kızım oradan aus ablana 4 ünite

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…