Teşekkür ederim arkadaşımBak benimde iyi geceler dilemek için geç oldu hem de bayağı bi geç oldu yeniden tünaydınlar betülcüm günün aydınlık olsun nasılsın,nasıl gidiyor arkadaşım :13:
Günaydınlar herkese , keyifli pazarlar efendim
Bu akşam derbi var malumunuz , çubukluları giyip maçı aldığımızda değmeyin ausun pazar keyfine
Hafta sonu pek giremedim diye geçmiş birikmiş , içinden çıkamadım
Ünite bitirenler çoşmuş bu ara
Ahhh güzel arkadaşım benim , gerçi gördüm bin ban bomm eşliğinde yeni haberler yazmışsın ama bu mesajını da es geçemedim , gel ben uyuşan ellerine masaj yapayım jojoba yağları ile
Aminnnnn .
Hadi bakalım hayırlısı o zaman , topiğin çiçeği burnunda gelin adayı
Çok iyi düşünmüşsün , evlenince belki ama çocukla cidden zor oluyor derse yoğunlaşmak.
Yok tatlım 4 sayfanın üzerine yarım satır bile eklemedim
Ama bu hafta başı sanki çalışacağım içimde öyle bir his var
Aralık ayında küçük bir tatil planımız çıktı , ve ben o zaman çalışamayacağıma göre şimdi başlamalıyım .
Yok canım ne yardımcı kitap , ne soru bankası elime almış değilim , sadece aöf kitapları ve ünite sonundaki 10 tane sorucuk
Hadi bakalım canım , cidden zaman daralıyor , biraz daha diş sıkma zamanı .Olacak bu iş
Ekliyorum hemen üniteni.
Gökçem nasılsın güzel arkadaşım benim?
Ekledim tatlım .
Amin canım ya , ne demek Allah hepimizden razı olsun , bende sizler sayesinde motive oluyorum , yoksa hiç çalışmaya başlamam belkide . Ama bu hafta sözüm söz size.
Evet oğlumun adı Yusuf , çook severek koyduk bizde eşimle
Hoş geldin arkadaşım , kusura bakma geç gördüm mesajını , hafta sonu pek giremiyorum topiğe.
Hemen ekliyorum adını listeye .
Son bir ay beraber halledeceğiz tüm üniteleri inşallah .
İşletme ile ilgili bir bilgim yok ama işletme okuyan arkadaşlar yardımcı olacaklardır sanırım .
İŞLETME 4 DERSLERİ İLE İLGİLİ BİR BAKAR MISINIZ TOPİĞİMİZİN GÜZEL İŞLETMECİLERİ ?
Ya dolmacım bayılıyorum senin enerjine
Yok tatlım tüm gün gezdik dün yusuf ben ve eşim ... Bugünde yusufun ödevleri var , sonra söz verdim ona beraber pasta yapacağızAkşam maç var ...Bugünde çalışamam yani :26:
Ekliyorum tabloya.
İngilizce 3-4 zor gözüküyor evet.
Gazelcim nihayet 2 ünite bitirip geldin , demek zevkle çalışacağın ders olunca eski performansına dönüyorsun.
Demek bu sene sorun sende değil , derslerdeymiş
Nasıl bir azim bu Allahım Yarabbim
Süpersin arkadaşımm sen ya , hiç panik yapmadan ya da bize çaktırmadannasıl da bitti bile .
Seni yürekten kocaman tebrik ediyorum güzel yürekli , zeka küpü arkadaşım benim
16 mıııı ?
Ne ara çalıştın sen o kadar yahu
Eee iyiymiş gazel , 10 güne biter hepsi .
Pardon hanımefendi tanışıyor muyduk :82:
Sizi gözüm bir yerlerden ısırıyor ama jhayır diyorum bu bizim , fıkır fıkır , cıvıl cıvıl , bir geldi mi topiği şenlendiren , derslerde çalışkan , yemeklerde hamarat gözdeciğimiz olamaaz
Nerelerdesin kuzum sen ya ?
Hem özlüyoruz , hem merak ediyoruz , hem onca ünite nasıl yetişeceeeeeeek
:118::118::118::118::118::118::118:
Halay başı olabilir miyim lütfeeeen lütfeeeen :111:
Evet canım ben,m , cumadan sonra ancak şimdi girebildim , hemen ekliyorum tatlım .
Hatta ben ekleyene kadar sen kalan o 1 üniteyi de bitir
Auscuğum çalış arkadaşım son haftaya bırakıp sıkışma hadi ünite bildirimlerini bekliyoruz.... ALLAH(C.C) yardımcın olsun bir okuduğun bir daha aklından çıkmasın inşaALLAH(C.C)
örtmenim, evde sular yoktu çalışamadııımm
dün akşam başıma bi ağrı girdi ausum o bahsettiğim ikinciyi üniteyi çalışamadım...
senin tavsiyenle aldığım şu masaj şeysi varya onla masaj yaptım biraz rahatlattı ama yine de çalışamadım allak bullaktım...
bugünde temizlik yaptım yemek koydum derken işte bu saat oldu
birazdan başlıcam inşallah...2 niyetim var bakalım allah izin verirse..
Hadi bakalım ausum yeniden Allah zihinliği açıklığı versin okuyup üfüriyim buralardan oralara sanada daha bi şevkli daha da bi azimli başla derslereben de dün kaynaklarımı aldım bugün tekrar yapamadım ama yarın tekrar yapıcam linkine de şimdi bakıyorum hatta bakmaya ramak kaldı gidiyorum şimdi
Auscuğum son ünitemi de bir gün geciktirmeli olarak bitirdim
Yani bugün tekrarlara başlamaya çalışacağım inşaALLAH(C.C)
Şimdi kpss coğrafyaya başlamalıyım hadi ALLAH(C.C) yardımcınız olsun kızlar...
Ausum selamlar iyisindir inşallah :)))
Bana 4 ünite daha ekler misin canım. Türk Dili de bitti şükürler olsun....
Hoş geldin zelişcim .
Hemen ekliyorum .
Az kaldı değil mi seninde ?
son 3 dersim kaldı canım son 2 hafta tekrar kalsın istiyorum bakalım yetişirse. Sen ne durumdasın pek takip edemiyorum topiği :)
Teşekkür ederim arkadaşımBiraz yoğunum ama mutluyum senden ne haber bakalım
Arkadaşlar günaydın , güzel günler
Okudum ama alıntısızım bugün
Biberon canım , öpüyorum seni çok . Hadi bakalım bu hafta sosyolojide bitiyor o zaman
Gazel , 1 üniteni ekledim , gece 2 olur demişsin ama ne gelen olmuş ne giden
Gözdeeeeeeeee , kuzum benim uzun uzun yazmışsın , okudum , affettim
Ama tatlım gerçekten , mesele gelip yazıp yazmaman değil ama çok sıkışacaksın .Biraz kendine zaman ayırmaya çalış lütfen kuzum .
İdilhira seni de tebrik ediyorum , bitmiş tüm üniteler , darısı eşinin başına
Dolma tatlım , daha çalışmadım ama başlayacağım bugün
Çiçeğiburnunda , gurbet sizlerde 3 ünite bitirmişsiniz , ne güzel darısı bizim başımıza .
Aaaaaaaa oldu mu şimdi ausum oldu mu bugün ben başlayacağından % 1500 emindimAminnnnnnnnnnnnnnn.
Ne güzel bir dua bu .İnsan sırf bu dua hatırına çalışır yahu
Geçmiş olsun canım.
Ahhh bu baş ağrısı ne çok uğradı bu sene sana .
Akşam bekliyorum ünitelerini
Ama ama ama ben çalışamadım bugün :26:
Arkadaşım geldi , lafladık biraz
Şimdi de oğlumu bekliyorum , belki bir ihtimal gece
Tebrikler betülcüm
Rabbim kpss çalışmalarında da yardımcın olsun
6 ersim var, 5i sayısal inan hiç çakmıyorum nasıl geçeceğim, nasıl çalışıp anlayacağım ya offresmen gözümde büyüyor,
uluslar arası işletmecilik dersinde bir ünite çalıştım ancak
Gördüm gördüm listede en baştaymışşın. Süpersin hala eller havaya modunda :)))))
selam kızlaar
aus,ceeee eeeeeeeee
çok özür dilerim artık uğrayamıyorum topiğe işe başladım çünkü...
son 3 ünitem var ingilizceden son güne kadar kalacak galiba
:119::119::119::119::119::119::128::128::128::128::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Anlaşılmıştır herhalde, ausum.:))) Sosyolojime de kocaman bir sıfır giriver canım arkadaşım benim...:)))
Gazelim 5 ünite şöyle oldu, biri ingilizce zaten sadece alıştırmaları yapıyorum, diğeri temel bilgi teknolojileri, sadece okuyorum geçen seneden hatırladığım için. Kalan 3 ünitenin biri 5 sayfa idi psikoloji, diğeri istatistik, sonuncusu ezberdi; sosyolojiye giriş...Allahtan konu Aydınlanma Çağıyla çoook yakından alakalıydı da, hafta sonu çalıştığım edebiyatlarımın yardımı oldu. Şanslıyım anlayacağın.
Ausum alışkanlık filan, damarıma basmaya mı meyillsin, ama söyleyeyim, benim damarım derinlerde, kan alırken bile zor buluyorlar.
ilk ünitemi bildireyim asusum....toplam 30 ünitem bitmişşşşş
nekadar kolay geliyor dile dimi 30ama gel bide bana sor nasıl bittiğini...
inşallah gece kafamın dengesini bulabilirsem ikinciyide bitirmeye niyetim var, bitiremesem bile başlarım, artık kaç sayfa çalışabilirsem :26:
bir sayfa bir sayfadır dimi
14 ünitem kaldı çok şükür yaaa....
ausum hakkaten liste çok uzamış ve baya kişi yok ortalıkta hiç haber etmemiş durumuyla ilgili...
bütün diğer topiklerde listelerde vs iki hafta durum bilgisi vermeyen listeden siliniyor...
sende mi silsen acaba???
çünkü daha ünite bildirimi bile yapmamışlar var...
tabi sen bilirsin canım yine de...
Aaaaaaaa oldu mu şimdi ausum oldu mu bugün ben başlayacağından % 1500 emindimbak gözüm seyirmeye başladı betülcümde sana teşvik dolu güzel söz etmiş hatta sen de beğenmişsin sırf bunu için çalışılır demişsin SENİ SEVİYORUZ TOPİK BAŞKANIMIZ AUSUMUZ YARIN RİCA EDİYORUZ VE ÜNİTE TAMAMLAMANI DİLİYORUZ,İSTİYORUZ DA İSTİYORUZ ANLAŞTIK MI HAYDI DERSE
Geçen seneninkine bakıyorduk hep, e-öğrenme yenilenmiş, bu da yeni ara sınav-dönem sonu sınavı sorumlu olduğumuz liste. Muhtemelen eskisinden farklı değildir ama kontrol etmekte fayda var...
http://www.anadolu.edu.tr/sites/default/files/2013_2014_Ders_Liste_Sinav_Sorumluluk_Uniteleri.pdf
Dediğim gibi e-öğrenme yenilenmiş, şifrenizle giriş yapınca, çalışma alanında deneme sınavları da olacakmış yakında...
6 ersim var, 5i sayısal inan hiç çakmıyorum nasıl geçeceğim, nasıl çalışıp anlayacağım ya offresmen gözümde büyüyor,
uluslar arası işletmecilik dersinde bir ünite çalıştım ancak
ahrteim msj kutun dolmuş...
selam kızlarrrrr
tekrar aşamasındayım 2 buçuk dersimin tekrarıda bitince 7 dersim tekrarlarıyla biticek ve sonra içine düşme boyutu başlıcak