2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

arkadaşlar sınavdan sorumlu olunan üniteler 4.üniteye kadar mı ?bugün bir arkadaşım 5.ünitede var dedi ben 4 ünite bakıyordum geçen sene öyle oldu diye..aydınlatırsanız sevinirim

Gözdecim hoş geldin canım

6 daha düşünce kaldı 21 ünite ve 29 gün . Tekrar yapacaksan günde 2 ye çıkar bence tatlım.

Nasılsın bu arada ? Pc ye geçemiyorsun sanırım bu aralar , özledik

kasım sonuna kadar bitirmeyi planlıyorum ablacım
2-2 gidiyorum bu günlerde
aralıktada sınava kadar tekrar yaparım diyorum
bitecek inşallah

çok şükür idare diyoruz
biraz canım sıkkın dünden beri
kardeşim dün okulda merdivenlerden inerken başka bir çocukla çarpışmış bayılmış
yüzü gözü mosmor
gözünün teki şişlikten kapandı artık
dün bütün gün hastane hastane gezdik
bir tomografi çekip sonucuna bakamadı kimse
neyse en sonunda baktılarda birşey çıkmadı Allahtan
ama bütün gün yüreğimiz ağzımızdaydı
midem bulanıo başım dönüo diyip durdu bizde hepten panikledik
tomografiye girerkende çok korktu
dün bütün gece rüyasında ağladı çıkarın beni burdan korkuyorum ben diye
aklım hep onda
sakınan göze çöp batar misali oldu bizimkisi
şimdi dersaneden gelecek onu bekliyorum
ödevlerini yaptırıp bende derslerimi çalışıcam

bu arada sen nasılsın
4ünite çalışmışsın seni göründe ben daha çok panik oldum
hayır yani sende çalışmaya başladıysan çok az zaman kalmış demektir

bu arada gazelim sen nasılsın
karşılaşıp konuşamadık bayadır
çok öpüyorum hepinizi

ya hakkatten ses cıkmadı benden ama sebebi oğlum onla ugrastım acil sunnet olması gerektı falan fılan anca bugun basladım 1 unıte bıtrdım 14 aralıga kadar 31 unıte bıtırmem lazımmsss.. yannız bn anlamıorum calıstıgımdN Kızlar ya okuorum okuorum sondakı sorulara gelıorum sankı ılk defa gormusum gııbı

elamlarrrr
sağol auscum,bi dershanede türkçe derslerine giriyorum canım benim...
fırsat buldukça gelirim inşallah

Slm kızlar 4 ünıtem daha bıttı kaldı 8 ünitem
Sizler ne alemdesınız nasıl gıdıyor dersler
Ben kalan 8de bıtırıp sonra tekrarla test çözücem

Slm kızlar 4 ünıtem daha bıttı kaldı 8 ünitem
Sizler ne alemdesınız nasıl gıdıyor dersler
Ben kalan 8de bıtırıp sonra tekrarla test çözücem

benimde 11 kaldı inşallah...bi bitse teste geçecem ama yok...bitmiyor sanki uzadıkça uzadı..bugün çalışamadım benim migren atağa geçti yine

Kızlar merhaba ben bir şey soracağım...

Aöf konularım bitti tekrarlara başladım ama bir yandan da kpss var tekrarlarımdan verim alamıyorum sanırım :18: :18: :18: ister istemez kpss daha ağır basıyor gün içinde , tekrarı günün sonuna atınca kafam dolduğu için anlayamıyorum sanırım

Sınava 30 gün varya , ben aöf ye haftada 2 gün ayırıp 2 dersin tekrarını yapsam ,3 gün evde kpss çalışsam hafta sonu zaten dersanedeyim sizce daha mı iyi olur?

Ve sınava kadar bu düzende yaparsam tekrarlarım yetişir mi?

Sınav stresi sardı her yanımı :18: :18: :18:

ALLAH(C.C)'a emanet olun...

ALLAH(C.C) yardımcınız olsun iyi çalışmalar...

Amin arkadaşım ne güzel yapmışsın gez tabi ki...

evet canım bende çekocuyum 4cü sınıftayım 3cü sınıftan 2 dersim var alttan kalan toplamda 8 dersim var bu dönem için ama seneye yine giderim veremem gibi işle birlikte zorlanıorum

sözel bölüm basittir diye seçtim ama seçmez olaydım yaa iktisat falan ne öle
çok zor ya ama mecbur işte başladık bi kere

arkadaşlar sınavdan sorumlu olunan üniteler 4.üniteye kadar mı ?bugün bir arkadaşım 5.ünitede var dedi ben 4 ünite bakıyordum geçen sene öyle oldu diye..aydınlatırsanız sevinirim

Vizede toplam ünitenin yarısından sorumlusun yani toplam ünite sayısı 8 ise vizeden 4 üniteden sorumlu oluyosun kolay gelsin

Betülcüm aynı günde hem kpss hem aöf tabiki aklın karışır ve bence çokta verimli olmaz :111: çok iyi düşünmüşsün fakat aöf sınavına az kaldığı için haftada 3 gün aöf 2günde kpss yapsan daha iyi olmaz mı zaten haftasonuda kpss kursun varmış haftasonu yeteri kadar kpssye zaman ayırıyorsun zaten
Amin betülcüm Amin hiç kimsenin Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Sınav mı stresi sardı sakin olmaya çalış neticede sen elinden geleni yapıyosun Allah büyüktür yardım eder sana sen öyle sıkma kendini duanı et derslerini çalış herşey gönlünce olsun

Kpss hangi lise mi onlisans olarak mi gireceksin.kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…