- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözdecim hoş geldin canım
6 daha düşünce kaldı 21 ünite ve 29 gün . Tekrar yapacaksan günde 2 ye çıkar bence tatlım.
Nasılsın bu arada ? Pc ye geçemiyorsun sanırım bu aralar , özledik
Liste başında rezalet timsali daha fazla duramadım arkadaşım , ve bende çalışmaya başladım
Ceeeeeeeeeeeeee
Canım hayırlı olsun , bu araya birde iş mi sıkıştı ?
Sevindim adına , nerede başladın , nasıl gidiyor ? Arada ceee demeyi unutma .
Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım
Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra
İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme
Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim
Şaşırmadın değil mi ?
Sana da kocaman kocaman alkışlar ahretim , iyi tempo yakalandın aynen devam .
Yok canım , listeden çıkarmak kulağa hoş gelmedi bana . Sizin motivenizi bozmuyorsa oradaki isimler dursunlar . Yani daha bir ay var sınava , son haftalarda çalışmaya başlar , gelir ünite bildirmeye listede adı yok , küser bir de ders çalışmaya
Ama üşenmesem listeyi bitirenlerden başlayarak sıralamaya niyetim var .
Gözümde büyüyor ama yaparım inşAllah.
Bekle bekle bu alıntılra cevap yazdıktan sonra ünite bildirimi yapacağım bende
Ben bile kendime inanamadım , 1 ay kala bana da ders çalıştırdınız ya , topik mi sizi motive ediyor siz mi beni bilemedim
Evet en azından İngilizcede kafamıza takılan ünite sayısı düzenlenmiş.
Türk dili gözüküyor bende ama , sanırım 1-2 yi ön lisansta gördüğüm için muafım .
Teşekkürler link için canım .
Olsun bak bir ünite bir ünitedir.Zaman geçtikçe gözünde daha da büyüyecekler , hiç elin gitmeyecek ama benden söylemesi.
Hadi bakalım derssseeeeee
Boşalttım canım , merak ettim , yeniden gönderiver canım
Selamlar canım , bende diyorum sesi soluğu çıkmaz oldu cnacun un ... Hala o iki dersi çalışmamakta kararlı mıısn ?
Slm kızlar 4 ünıtem daha bıttı kaldı 8 ünitem
Sizler ne alemdesınız nasıl gıdıyor dersler
Ben kalan 8de bıtırıp sonra tekrarla test çözücem
super duruo insanın calısası gelıo:))
benimde 11 kaldı inşallah...bi bitse teste geçecem ama yok...bitmiyor sanki uzadıkça uzadı..bugün çalışamadım benim migren atağa geçti yine
gel bi kahve de sana yapayım karışıklı çalışalım cnm
ben kahve hastasıyım::)) matematik den anlıosan kosarak gelirim:))
çok doğru söylüyosun fırsat buldukça tekrar edilmeli Allah zihin açıklığı versin betülcüm
Cumartesi danimarkadan okul arkadaşım gelmişti onunla görüştüm gezdik dolandık biraz :111:
Pazar günü de malüm erkek arkadaşımla görüştük havada güzeldi avmlere tıkılmadık
evet canım bende çekocuyum 4cü sınıftayım 3cü sınıftan 2 dersim var alttan kalan toplamda 8 dersim var bu dönem için ama seneye yine giderim veremem gibi işle birlikte zorlanıorum
arkadaşlar sınavdan sorumlu olunan üniteler 4.üniteye kadar mı ?bugün bir arkadaşım 5.ünitede var dedi ben 4 ünite bakıyordum geçen sene öyle oldu diye..aydınlatırsanız sevinirim
sözel bölüm basittir diye seçtim ama seçmez olaydım yaa iktisat falan ne öle
çok zor ya ama mecbur işte başladık bi kere
Betülcüm aynı günde hem kpss hem aöf tabiki aklın karışır ve bence çokta verimli olmaz :111: çok iyi düşünmüşsün fakat aöf sınavına az kaldığı için haftada 3 gün aöf 2günde kpss yapsan daha iyi olmaz mı zaten haftasonuda kpss kursun varmış haftasonu yeteri kadar kpssye zaman ayırıyorsun zatenKızlar merhaba ben bir şey soracağım...
Aöf konularım bitti tekrarlara başladım ama bir yandan da kpss var tekrarlarımdan verim alamıyorum sanırım :18: :18: :18: ister istemez kpss daha ağır basıyor gün içinde , tekrarı günün sonuna atınca kafam dolduğu için anlayamıyorum sanırım
Sınava 30 gün varya , ben aöf ye haftada 2 gün ayırıp 2 dersin tekrarını yapsam ,3 gün evde kpss çalışsam hafta sonu zaten dersanedeyim sizce daha mı iyi olur?
Ve sınava kadar bu düzende yaparsam tekrarlarım yetişir mi?
Sınav stresi sardı her yanımı :18: :18: :18:
ALLAH(C.C)'a emanet olun...
ALLAH(C.C) yardımcınız olsun iyi çalışmalar...
Kpss hangi lise mi onlisans olarak mi gireceksin.kolay gelsinKızlar merhaba ben bir şey soracağım...
Aöf konularım bitti tekrarlara başladım ama bir yandan da kpss var tekrarlarımdan verim alamıyorum sanırım :18: :18: :18: ister istemez kpss daha ağır basıyor gün içinde , tekrarı günün sonuna atınca kafam dolduğu için anlayamıyorum sanırım
Sınava 30 gün varya , ben aöf ye haftada 2 gün ayırıp 2 dersin tekrarını yapsam ,3 gün evde kpss çalışsam hafta sonu zaten dersanedeyim sizce daha mı iyi olur?
Ve sınava kadar bu düzende yaparsam tekrarlarım yetişir mi?
Sınav stresi sardı her yanımı :18: :18: :18:
ALLAH(C.C)'a emanet olun...
ALLAH(C.C) yardımcınız olsun iyi çalışmalar...