- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözdecim hoş geldin canım
6 daha düşünce kaldı 21 ünite ve 29 gün . Tekrar yapacaksan günde 2 ye çıkar bence tatlım.
Nasılsın bu arada ? Pc ye geçemiyorsun sanırım bu aralar , özledik![]()
Liste başında rezalet timsali daha fazla duramadım arkadaşım , ve bende çalışmaya başladım
Ceeeeeeeeeeeeee
Canım hayırlı olsun , bu araya birde iş mi sıkıştı ?
Sevindim adına , nerede başladın , nasıl gidiyor ? Arada ceee demeyi unutma .
Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım
Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra
İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme
Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim
Şaşırmadın değil mi ?
Sana da kocaman kocaman alkışlar ahretim , iyi tempo yakalandın aynen devam .
Yok canım , listeden çıkarmak kulağa hoş gelmedi bana . Sizin motivenizi bozmuyorsa oradaki isimler dursunlar . Yani daha bir ay var sınava , son haftalarda çalışmaya başlar , gelir ünite bildirmeye listede adı yok , küser bir de ders çalışmaya
Ama üşenmesem listeyi bitirenlerden başlayarak sıralamaya niyetim var .
Gözümde büyüyor ama yaparım inşAllah.
Bekle bekle bu alıntılra cevap yazdıktan sonra ünite bildirimi yapacağım bende
Ben bile kendime inanamadım , 1 ay kala bana da ders çalıştırdınız ya , topik mi sizi motive ediyor siz mi beni bilemedim
Evet en azından İngilizcede kafamıza takılan ünite sayısı düzenlenmiş.
Türk dili gözüküyor bende ama , sanırım 1-2 yi ön lisansta gördüğüm için muafım .
Teşekkürler link için canım .
Olsun bak bir ünite bir ünitedir.Zaman geçtikçe gözünde daha da büyüyecekler , hiç elin gitmeyecek ama benden söylemesi.
Hadi bakalım derssseeeeee
Boşalttım canım , merak ettim , yeniden gönderiver canım
Selamlar canım , bende diyorum sesi soluğu çıkmaz oldu cnacun un ... Hala o iki dersi çalışmamakta kararlı mıısn ?
Slm kızlar 4 ünıtem daha bıttı kaldı 8 ünitem
Sizler ne alemdesınız nasıl gıdıyor dersler
Ben kalan 8de bıtırıp sonra tekrarla test çözücem![]()
super duruo insanın calısası gelıo:))
benimde 11 kaldı inşallah...bi bitse teste geçecem ama yok...bitmiyor sanki uzadıkça uzadı..bugün çalışamadım benim migren atağa geçti yine![]()
gel bi kahve de sana yapayım karışıklı çalışalım cnm![]()
ben kahve hastasıyım::)) matematik den anlıosan kosarak gelirim:))
çok doğru söylüyosun fırsat buldukça tekrar edilmeliAllah zihin açıklığı versin betülcüm
Cumartesi danimarkadan okul arkadaşım gelmişti onunla görüştüm gezdik dolandık biraz :111:
Pazar günü de malüm erkek arkadaşımla görüştük havada güzeldi avmlere tıkılmadık![]()
![]()
evet canım bende çekocuyum4cü sınıftayım 3cü sınıftan 2 dersim var alttan kalan toplamda 8 dersim var bu dönem için ama seneye yine giderim veremem gibi işle birlikte zorlanıorum
![]()
arkadaşlar sınavdan sorumlu olunan üniteler 4.üniteye kadar mı ?bugün bir arkadaşım 5.ünitede var dedi ben 4 ünite bakıyordum geçen sene öyle oldu diye..aydınlatırsanız sevinirim
sözel bölüm basittir diye seçtim ama seçmez olaydım yaa iktisat falan ne öle
çok zor ya ama mecbur işte başladık bi kere![]()
Betülcüm aynı günde hem kpss hem aöf tabiki aklın karışır ve bence çokta verimli olmaz :111: çok iyi düşünmüşsün fakat aöf sınavına az kaldığı için haftada 3 gün aöf 2günde kpss yapsan daha iyi olmaz mıKızlar merhaba ben bir şey soracağım...![]()
![]()
Aöf konularım bitti tekrarlara başladım ama bir yandan da kpss var tekrarlarımdan verim alamıyorum sanırım :18: :18: :18: ister istemez kpss daha ağır basıyor gün içinde , tekrarı günün sonuna atınca kafam dolduğu için anlayamıyorum sanırım![]()
![]()
Sınava 30 gün varya , ben aöf ye haftada 2 gün ayırıp 2 dersin tekrarını yapsam ,3 gün evde kpss çalışsam hafta sonu zaten dersanedeyim sizce daha mı iyi olur?
Ve sınava kadar bu düzende yaparsam tekrarlarım yetişir mi?![]()
![]()
Sınav stresi sardı her yanımı :18: :18: :18:
ALLAH(C.C)'a emanet olun...![]()
![]()
![]()
ALLAH(C.C) yardımcınız olsun iyi çalışmalar...![]()
![]()
![]()
Kpss hangi lise mi onlisans olarak mi gireceksin.kolay gelsinKızlar merhaba ben bir şey soracağım...![]()
![]()
Aöf konularım bitti tekrarlara başladım ama bir yandan da kpss var tekrarlarımdan verim alamıyorum sanırım :18: :18: :18: ister istemez kpss daha ağır basıyor gün içinde , tekrarı günün sonuna atınca kafam dolduğu için anlayamıyorum sanırım![]()
![]()
Sınava 30 gün varya , ben aöf ye haftada 2 gün ayırıp 2 dersin tekrarını yapsam ,3 gün evde kpss çalışsam hafta sonu zaten dersanedeyim sizce daha mı iyi olur?
Ve sınava kadar bu düzende yaparsam tekrarlarım yetişir mi?![]()
![]()
Sınav stresi sardı her yanımı :18: :18: :18:
ALLAH(C.C)'a emanet olun...![]()
![]()
![]()
ALLAH(C.C) yardımcınız olsun iyi çalışmalar...![]()
![]()
![]()