2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

ooooooooooo süpersin, bu ne hız ayol...

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ooooooooooo süpersin, bu ne hız ayol...

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Yazma böyle bak , bu gazla gidip 4 ünite daha çalışırım

Nasıl oldu bende anlamadım zeliş , ama sabah 3-4 saat gömüldüm kitaplara .

Ben zaten kısa çalışamıyorum , oturdum mu kalkmıyorum , o sebeble sona bırakıyorum birazda.

ohh ohhh süper ben günde sadece 1 saat ayırabiliyorum derslere ne yazık ki ama olsun illa bitecek bu sene nasılsa :))))

Ooo bak buna çok sevindim!

Çok güzel yapmışsın RABBİM(C.C) yardımcın olsun arkadaşım

Amin bende başlayabilirsem bugün tekrarlara başlayacağım ne kadar çok tekrar edersek o kadar iyi

demek gezdin kiminle gezdin acabaa??

Son düzenleme:

Amin arkadaşım aminnn çok teşekkür ederim seninde duan için teşekkürler

Ben biraz motive ettiysem ne mutlu bana... Ama senin başarı bu maşaALLAH(C.C) 4 Ünite devamını bekliyoruz...

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

diğerleri kadar özen göstermicem ama son 2 hafta kala falan diğerlerini tamamen bitirince bakıcam kazara falan geçerim belllimiii olurrrr

Canımsın, bak seni de motive etmişiz ya, daha ne olsun... Ama daha önce de söyledim, benim arkadaşım son haftaya da bıraksa onur belgesi almadan o sınavı bitirmezzz.

Üniteleri bitirdim ausum ama, şimdi de rehavet çöktü iyi mi? Özetleri yazmam lazım, iki gündür türlü bahaneler buluyorum kendime, kitap falan okumaya başladım, hiç hayra alamet değil. Ya da belki çok bunaldım, beynim kendine başka uğraşlar aramaya çalışıyor. Bu akşam artık başlamam lazım, haftaya sosyoloji vizeleri başlıyor...

Hiç şaşırmadım desem Aynı muhabbet bende de oluyor, bir de o hemşirenin "sen mi iyi bileceksin ben mi, senelerdir bu işi yapıyorum" bakışı, sonra tekrar tekrar delinip mahvolan bir kol, "ben demiştim el üstüüü" serzenişlerin...Hatta bana söylenen şu oluyor:" Ama çok belirgin damarınız var burada, dışarıdan bile görüyorum ben..." birkaç deneme sonra: "Ama damarınız kayıyor sizin, o yüzden el üstünü deneyeyim en iyisi..." Çok istediğim ve nadir bulunan bir kan grubuna sahip olduğum halde kan verememek de beni en çok üzen durum...

kıyamet alameti
ausum iyisin demi??
hiç alışkın değilsin sen böyle erkenden çalışmaya falan, yediğin bişeymi dokundu acaba :26::26::26:

amin bende başlayabilirsem bugün tekrarlara başlayacağım ne kadar çok tekrar edersek o kadar iyi

Demek gezdin Kiminle gezdin acabaa??

çok doğru söylüyosun fırsat buldukça tekrar edilmeli Allah zihin açıklığı versin betülcüm
Cumartesi danimarkadan okul arkadaşım gelmişti onunla görüştüm gezdik dolandık biraz :111:
Pazar günü de malüm erkek arkadaşımla görüştük havada güzeldi avmlere tıkılmadık

Helal olsun sanaaa helal olsuuuun çok sevindim ausum 4 ünite demek birden, bi çırpıda vaytınız bee tebrik ediyorum bi 10 gün bana dokunmayın demişsinde inşallah bunun devamı zincirleme olarak gelir bana ve betülcüğüme verdiğin sözüde tuttun ya inanki beni hem mutlu ettin hem duygulandırdın

selam kızlarrrrr

Tekrar aşamasındayım 2 buçuk dersimin tekrarıda bitince 7 dersim tekrarlarıyla biticek ve sonra içine düşme boyutu başlıcak

nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmadı geçen sana günaydın msjıda atmıştım ama arada kaynadı görmedin heralde

Merhabalar ünite sayımı bildirmekle biraz geç kaldım k bakmayın toplam 71 ünite benim 9 ders sorularım olucak bide :26:
1.) ilk vizede 3 mü 4 üniteden mi sorumluyduk tam hatırlayamadım ???
2.) aöf kitapları çok boğuyo az olan çalışma şevkimide kırıyo.. siz nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyosunz ? kısa ve öz çalışma yöntemi nedir ?
3.) çekocular varsa paslaşalımm selamlar

şimdiden cvp veren vereyen herkeze teşekkürler
listeye eklernisiniz benide iktisattan başladım ben bitirdikçe eklicemm

nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmadı geçen sana günaydın msjıda atmıştım ama arada kaynadı görmedin heralde

yooo canım gelmedi bana profilime uyarı falanda çıkmadı bildirim adıyla yoksa cevap yazıyorum
hastayım canım ya grip oldum paspal bi haldeyim iş ev arası tam tekrarlar iyi giderken grip girdi aramıza

bende bir çekocuyum 1 ders için 8 üniten varsa vizede 4 ünitesinden 7 üniten var ise 3 ünite vize 4 ünite finalde sorumlusun

1.i cevapladım.
2i cevaplıyorum :) ben aöf den çalışıyorum diğer kitaplara güvenmiyorum geçen sene çoğu kişi hüsrana uğradı. aöfde bölüm özetleri var her ünite sonunda eğer çok sıkılıyorsan onlara çalışıp testi çöz testleri bir kagıda özet halinde yazz şahsen ben böle yapıyorum ve banko sorular geliyor :)

başka varmı canım

ausum 32 ünitem fullendi...kara kaplı deftere eklersen sana zahmet...son iki dersim kaldı....şu elimdekini de bitirirsem inşallah, sınava kadar sadece test çözmek ve arapça ile uğraşmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…