Veeeeeeeeeeeee duyduk duymadık demeyinnnn
Aus çalışmaya başladı , hem de öyle böyle değil , 4 sayfa 5 sayfa da değil , bildiğin 4 ünite
Yazarken bile inanamıyorum kendime
Gece baba derslerden birinin 1 ünitesini çalıştım , söz verdim ya burada özellikle dolmacığıma ve betülcüğüme
Sabah İngilizceye bir bakayım dedim , bakmışken cd sine bakayım falan derken , yarı anladım yarı anlamadım derken , onunda 3 ünitesini çalıştım
Daha 10 gün dokunmayın bana ama , bünyem kaldırmaz benim bu kadar yüklenmeyi.
Ausencia düş kızım oradan aus ablana 4 ünite
ooooooooooo süpersin, bu ne hız ayol...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Yazma böyle bak , bu gazla gidip 4 ünite daha çalışırım
Nasıl oldu bende anlamadım zeliş , ama sabah 3-4 saat gömüldüm kitaplara .
Ben zaten kısa çalışamıyorum , oturdum mu kalkmıyorum , o sebeble sona bırakıyorum birazda.
Aus çalışmaya başladı , hem de öyle böyle değil , 4 sayfa 5 sayfa da değil , bildiğin 4 ünite
Gece baba derslerden birinin 1 ünitesini çalıştım , söz verdim ya burada özellikle dolmacığıma ve betülcüğüme
Sabah İngilizceye bir bakayım dedim , bakmışken cd sine bakayım falan derken , yarı anladım yarı anlamadım derken , onunda 3 ünitesini çalıştım
yoğun olduğun belliydi görünmüyordun kaç gündür bende sana msj yazıcaktımAllah mutluluğunu daim etsin arkadaşım benden de iyilik ne olsun teşekkür ediyorum dün kaynak kitaplarımı aldım tekrarlara başlıycam haftasonu gezmekten çalışamadım
Aminnnnnnnnnnnnnnn.
Ne güzel bir dua bu .İnsan sırf bu dua hatırına çalışır yahu
Tebrikler betülcüm
Rabbim kpss çalışmalarında da yardımcın olsun
Canım hayırlı olsun , bu araya birde iş mi sıkıştı ?
Sevindim adına , nerede başladın , nasıl gidiyor ? Arada ceee demeyi unutma .
Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım
Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra
İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme
Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim
Şaşırmadın değil mi ?
Sana da kocaman kocaman alkışlar ahretim , iyi tempo yakalandın aynen devam .
Yok canım , listeden çıkarmak kulağa hoş gelmedi bana . Sizin motivenizi bozmuyorsa oradaki isimler dursunlar . Yani daha bir ay var sınava , son haftalarda çalışmaya başlar , gelir ünite bildirmeye listede adı yok , küser bir de ders çalışmaya
Ama üşenmesem listeyi bitirenlerden başlayarak sıralamaya niyetim var .
Gözümde büyüyor ama yaparım inşAllah.
Bekle bekle bu alıntılra cevap yazdıktan sonra ünite bildirimi yapacağım bende
Ben bile kendime inanamadım , 1 ay kala bana da ders çalıştırdınız ya , topik mi sizi motive ediyor siz mi beni bilemedim
Evet en azından İngilizcede kafamıza takılan ünite sayısı düzenlenmiş.
Türk dili gözüküyor bende ama , sanırım 1-2 yi ön lisansta gördüğüm için muafım .
Teşekkürler link için canım .
Olsun bak bir ünite bir ünitedir.Zaman geçtikçe gözünde daha da büyüyecekler , hiç elin gitmeyecek ama benden söylemesi.
Hadi bakalım derssseeeeee
Boşalttım canım , merak ettim , yeniden gönderiver canım
Selamlar canım , bende diyorum sesi soluğu çıkmaz oldu cnacun un ... Hala o iki dersi çalışmamakta kararlı mıısn ?
Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım
Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra
İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme
Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim
Şaşırmadın değil mi ?
amin bende başlayabilirsem bugün tekrarlara başlayacağım ne kadar çok tekrar edersek o kadar iyi
Demek gezdinKiminle gezdin acabaa??
Helal olsun sanaaa helal olsuuuunVeeeeeeeeeeeee duyduk duymadık demeyinnnn
selam kızlarrrrr
Tekrar aşamasındayım 2 buçuk dersimin tekrarıda bitince 7 dersim tekrarlarıyla biticek ve sonra içine düşme boyutu başlıcak
nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmadı geçen sana günaydın msjıda atmıştım ama arada kaynadı görmedin heralde
Merhabalar ünite sayımı bildirmekle biraz geç kaldım k bakmayın toplam 71 ünite benim 9 derssorularım olucak bide :26:
1.) ilk vizede 3 mü 4 üniteden mi sorumluyduk tam hatırlayamadım ???
2.) aöf kitapları çok boğuyo az olan çalışma şevkimide kırıyo.. siz nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyosunz ? kısa ve öz çalışma yöntemi nedir ?
3.) çekocular varsa paslaşalımm selamlar
şimdiden cvp veren vereyen herkeze teşekkürler
listeye eklernisiniz benide iktisattan başladım ben bitirdikçe eklicemm
bende bir çekocuyum1 ders için 8 üniten varsa vizede 4 ünitesinden 7 üniten var ise 3 ünite vize 4 ünite finalde sorumlusun
Merhabalar ünite sayımı bildirmekle biraz geç kaldım k bakmayın toplam 71 ünite benim 9 derssorularım olucak bide :26:
1.) ilk vizede 3 mü 4 üniteden mi sorumluyduk tam hatırlayamadım ???
2.) aöf kitapları çok boğuyo az olan çalışma şevkimide kırıyo.. siz nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyosunz ? kısa ve öz çalışma yöntemi nedir ?
3.) çekocular varsa paslaşalımm selamlar
şimdiden cvp veren vereyen herkeze teşekkürler
listeye eklernisiniz benide iktisattan başladım ben bitirdikçe eklicemm