2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Selamlar auscum 4 ünitelik bir ders daha bitti (türk vergi sistemi). Eklersen sevinirim...

Son düzenleme:
ben kahve hastasıyım::)) matematik den anlıosan kosarak gelirim:))

bimiyorum kaçıncı sınıfsın ama benim ilk dönemde matematik vardı kitaptan birşey anlamadım

murat yayınlarının cözümlü sorularına baktım geçtim belki yardımcı olur sanada..

hatta ikinci dönem ilk sınava girmedim finalde geçtim baya yardımcı oluyor konuları anlamanda..

slm kızlar benım 1 ünıte daha bıttı kaldı 7 ünite bugun bıraz daha fazla calısıcam inş

kızlar benım sımdı 5 dersım var gecen sene türk vergı sıstemı varmıs bu sene uluslararası işletmecılık sizdede öylemı
çünku e öğrenmede uluslararası işletmecılık 5.yarıyıl dersı gozukuyo benım alttan hıç dersım yok nıye bana bu dersı verdılerkı

Günaydınlaaar , kimler ders çalıştı parmak kaldırsın bakayım

Bir gün gelmedim alıntılar birikmiş , sonra çenesi düşüğe çıkıyor adım

Çok çok geçmiş olsun gözdecim kardeşine .
Nasıl şimdi durumu ?
Korkmuştur yavrucum ya , geöen sene beni de fazla tuttular mr da , içim bayıldı içerde.

Evet tatlım ben bile başladım çalışmaya düşün yani Gerçi gazel benim bu çalışmamı kıyamet alameti olarak gördü

Aklını tam olarak vererek okumuyorsun sanırım , Bazen saatlerce elimizde kitap okuruz okuruz ama anlat deseler tık yok

Belki uzun çalışınca konsantren dağılıyordur , kısa süreli çalış , 45 dk çalış ara ver mesela .

Acil sünnet demişsin , geçmiş olsun . Enfeksiyonel bir durum mu vardı ?

elamlarrrr
sağol auscum,bi dershanede türkçe derslerine giriyorum canım benim...
fırsat buldukça gelirim inşallah

Selam lolisscim ,

Çok süpermiş ama dershanelerde kapanıyor şimdi

İşe başlayınca uğramaz oldun ya buralara , bende haber saldım hemen kapatın şu dershaneleri diye

türk kahvesi eşliğinde ders çalışmaya ne dersiniz

Eki Görüntüle 861400

Gazel senin kitaplar ne güzel ferah ferah .

Benimkilerde yazıdan beyaz kısım gözükmüyor . İçimi açtı kitapların , ben çeksem de bir gör hele .

Selamlar auscum 4 ünitelik bir ders daha bitti (türk vergi sistemi). Eklersen sevinirim...

Hemen ekliyorum zelişcim .

4 + 4 sistemi sende güzel işe yaradı , tebrikler valla.

ausum bugün ancak 1 ünite bitirebildim :26:

Olsun canım , hiç yoktan iyidir.Biliyorsun onu da bulamayanlar var .

auuuss, ben de çalıştım heyooo :)

uluslararası işletmecilikten 2 ünite
finansal yönetimden 1 ünite :)))

Oooo harika .

heeey 2 ünite bitti 31 üniteden 29 kaldıı

slm kızlar benım 1 ünıte daha bıttı kaldı 7 ünite bugun bıraz daha fazla calısıcam inş

Hadi bakalım inşallah , bekliyoruz güzel haberleri.

yok ausum nerdeeeee
keşke hepsi böyle olsa kitapların..bu hani bahsettiğim tefsir dersi varya, işte o kitap, hani çabucak bitrmiştim hatta 2 şer ünite ile bitirmiştim
böyle güzel ve kısa olduğu için üniteler bukadar çabuk bitti işte..
keşke hepsi böyle olsa..diğer dersler çok uzun
şu ara islam düşünce tarihine çalışıyorum inan düşünce müşünce kalmadı..artık düşünemiyorum...
kafam patladı hiç anlamıyorum yaa çok zor...
bu elimdeki bi bitse arapçaya ve test çözmeler başlıcam inşallah..

GÖZDEM iyiyim kuzum sen nasılsın...evet görüşemedik ne zamandır pek sık girmiyorsun...
çok geçmiş olsun kardeşine...bende tomografiye girmiştim gerçekten soğuk terler döktüm..çocuk korkmuştur da yazık...
tekrar geçmiş olsun daha sık gelmeye çalış özledik..

iyi öğlenler auscum benim üniteler bitti tekrarlardayım diye benimle konuşmuyosun msjıma cvp vermiyosun alıntı yapmıyosun bu liste böööyleee uzar gider ama bu da çok abartı oldu biraz :122::122:

Alttan dersin olduğu için kredili sistemden önceki sistemin derslerini kollara ayırdılar tek ders 2 derse bedel gibi oldu..yani bu kredili sisteme bi nevi faizli sistem diyebiliriz uluslararası işletmecilikte kredili sisteme göre 5.dönem diye geçiyor..bi problem yok yani normal, bende de o şekilde

Evet canım ben bile(!) başladım düşün yani

Ekledim 2 ünite , tamamladın değil mi o 1,5 üniteyi ?

evet canım tamamladım 2 üniteyi ama ünite bildirimi yapamıyorum
çünkü tembellik yaptım çalışmadım ama inşallah bugün çalışacağım yani öyle planlıyorum kısa üniteler bitti uzun aöfye gelince kafam patladı bi özet 10 sayfamı alıyor nerdeyse hepside önemli ne yapacağımı şaşırdım 29 gün kaldı sınava ve benm daha ünitelerim var offff heci offff vur kafanı taşlara.....
:18:

listede 2 ünite bitiren arakadaşların biberon ve 5februay'in arasında kalmışım...
bende çalışayım da bitireyim şu üniteleri 14. 15. ve 16. bölüm kırmızı kırmızı olsun.
ohhhh ne güzel olur yaaaaa

ben çalışayım en iyisi böyle olmayacak bari kolay ingilizceyi bitireyim de 2 zor derse devam ederim.
evet evet öyle yapayım...

ausum sen geçen yıl ünitelerini bitirenlere burda parti yapıyordun ne oldu bu sene yokmu?
hani bana da arapçayı bitirince kutlama yapmıştık
hayır yani bu sene yoksa öyle bişey ağırdan alıcam üniteleri
kutlama yok parti yok tebrik yok sevinç yok..ne biçim bi topik bu bea
çalışmıyorum arkadaş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…