2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Veeeeeeeeeeeee duyduk duymadık demeyinnnn :KK52::KK52:

Aus çalışmaya başladı , hem de öyle böyle değil , 4 sayfa 5 sayfa da değil , bildiğin 4 ünite :KK53::KK53::KK53::KK53:

Yazarken bile inanamıyorum kendime :KK1:

Gece baba derslerden birinin 1 ünitesini çalıştım , söz verdim ya burada özellikle dolmacığıma ve betülcüğüme :KK16:

Sabah İngilizceye bir bakayım dedim , bakmışken cd sine bakayım falan derken , yarı anladım yarı anlamadım derken , onunda 3 ünitesini çalıştım :KK24::KK24::KK24:

Daha 10 gün dokunmayın bana ama , bünyem kaldırmaz benim bu kadar yüklenmeyi.

Ausencia düş kızım oradan aus ablana 4 ünite :21:

ooooooooooo süpersin, bu ne hız ayol...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ooooooooooo süpersin, bu ne hız ayol...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:KK17::KK17::KK17::KK17:

Yazma böyle bak , bu gazla gidip 4 ünite daha çalışırım :KK55::KK55::KK55:

Nasıl oldu bende anlamadım zeliş , ama sabah 3-4 saat gömüldüm kitaplara .

Ben zaten kısa çalışamıyorum , oturdum mu kalkmıyorum , o sebeble sona bırakıyorum birazda.

:KK17::KK17::KK17::KK17:

Yazma böyle bak , bu gazla gidip 4 ünite daha çalışırım :KK55::KK55::KK55:

Nasıl oldu bende anlamadım zeliş , ama sabah 3-4 saat gömüldüm kitaplara .

Ben zaten kısa çalışamıyorum , oturdum mu kalkmıyorum , o sebeble sona bırakıyorum birazda.

ohh ohhh süper ben günde sadece 1 saat ayırabiliyorum derslere ne yazık ki ama olsun illa bitecek bu sene nasılsa :))))

Aus çalışmaya başladı , hem de öyle böyle değil , 4 sayfa 5 sayfa da değil , bildiğin 4 ünite :KK53::KK53::KK53::KK53:

Gece baba derslerden birinin 1 ünitesini çalıştım , söz verdim ya burada özellikle dolmacığıma ve betülcüğüme :KK16:

Sabah İngilizceye bir bakayım dedim , bakmışken cd sine bakayım falan derken , yarı anladım yarı anlamadım derken , onunda 3 ünitesini çalıştım :KK24::KK24::KK24:

Ooo bak buna çok sevindim! :KK52: :KK52: :KK52:

Çok güzel yapmışsın RABBİM(C.C) yardımcın olsun arkadaşım :KK16: :KK16: :KK16:

yoğun olduğun belliydi görünmüyordun kaç gündür bende sana msj yazıcaktım :KK15: Allah mutluluğunu daim etsin arkadaşım :nazar: :nazar: benden de iyilik ne olsun teşekkür ediyorum :KK16: dün kaynak kitaplarımı aldım tekrarlara başlıycam haftasonu gezmekten çalışamadım :KK9: :KK9:

Amin bende başlayabilirsem bugün tekrarlara başlayacağım ne kadar çok tekrar edersek o kadar iyi :KK34: :KK34: :KK34:

demek gezdin :KK23: kiminle gezdin acabaa?? :KK53: :KK53: :KK53: :KK1: :KK1:

Son düzenleme:
Aminnnnnnnnnnnnnnn.

Ne güzel bir dua bu .İnsan sırf bu dua hatırına çalışır yahu :KK1:

Tebrikler betülcüm :KK9::KK9::KK9::KK9:

Rabbim kpss çalışmalarında da yardımcın olsun :KK16:

[/B]

Amin arkadaşım aminnn çok teşekkür ederim seninde duan için teşekkürler :KK16: :KK16: :KK16:

Ben biraz motive ettiysem ne mutlu bana... Ama senin başarı bu maşaALLAH(C.C) 4 Ünite devamını bekliyoruz...

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:21::21::21:

Liste başında rezalet timsali daha fazla duramadım arkadaşım , ve bende çalışmaya başladım :KK52:

Ceeeeeeeeeeeeee:KK16:

Canım hayırlı olsun , bu araya birde iş mi sıkıştı ?

Sevindim adına , nerede başladın , nasıl gidiyor ? Arada ceee demeyi unutma .

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım :KK9::KK9:

Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra :KK31:

İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme :KK1:

Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim :KK9:

Şaşırmadın değil mi ?

:KK9::KK9:

Sana da kocaman kocaman alkışlar ahretim , iyi tempo yakalandın aynen devam .

Yok canım , listeden çıkarmak kulağa hoş gelmedi bana . Sizin motivenizi bozmuyorsa oradaki isimler dursunlar . Yani daha bir ay var sınava , son haftalarda çalışmaya başlar , gelir ünite bildirmeye listede adı yok , küser bir de ders çalışmaya :KK6:

Ama üşenmesem listeyi bitirenlerden başlayarak sıralamaya niyetim var .

Gözümde büyüyor ama yaparım inşAllah.

Bekle bekle bu alıntılra cevap yazdıktan sonra ünite bildirimi yapacağım bende :KK53::KK53::KK53:

Ben bile kendime inanamadım , 1 ay kala bana da ders çalıştırdınız ya , topik mi sizi motive ediyor siz mi beni bilemedim :KK9:

Evet en azından İngilizcede kafamıza takılan ünite sayısı düzenlenmiş.
Türk dili gözüküyor bende ama , sanırım 1-2 yi ön lisansta gördüğüm için muafım .
Teşekkürler link için canım .

Olsun bak bir ünite bir ünitedir.Zaman geçtikçe gözünde daha da büyüyecekler , hiç elin gitmeyecek ama benden söylemesi.

Hadi bakalım derssseeeeee :KK1:

Boşalttım canım , merak ettim , yeniden gönderiver canım :KK8:

Selamlar canım , bende diyorum sesi soluğu çıkmaz oldu cnacun un ... Hala o iki dersi çalışmamakta kararlı mıısn ?

diğerleri kadar özen göstermicem ama son 2 hafta kala falan diğerlerini tamamen bitirince bakıcam :KK1: kazara falan geçerim belllimiii olurrrr:KK1::KK1:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Anlaşıldı anlaşıldı anlaşılmaz mı hiç arkadaşım :KK9::KK9:

Yürekten tebrik ediyorum seni arkadaşım , azmin idolümdür bundan sonra :KK31:

İki dersi birden 1 ay kala bitirdin ya , aman dur dilimi ısırayım nazarlara gelme :KK1:

Ya inanmıyorum ya , bu da mı arkadaşım bu da ? Damarlarımı bulanana kadar sürekli hemşire değişir başımda , biri gelir önce kendine güvenle çekilin bakayım der , sonuç alamaz . ben her seferinde hiç denemeyin direk el üstünden alın derim :KK9:

Şaşırmadın değil mi ?

:KK17::KK17::KK17: Canımsın, bak seni de motive etmişiz ya, daha ne olsun...:KK1: Ama daha önce de söyledim, benim arkadaşım son haftaya da bıraksa onur belgesi almadan o sınavı bitirmezzz. :KK76:

Üniteleri bitirdim ausum ama, şimdi de rehavet çöktü iyi mi? Özetleri yazmam lazım, iki gündür türlü bahaneler buluyorum kendime, kitap falan okumaya başladım, hiç hayra alamet değil. Ya da belki çok bunaldım, beynim kendine başka uğraşlar aramaya çalışıyor.:KK9: Bu akşam artık başlamam lazım, haftaya sosyoloji vizeleri başlıyor...

Hiç şaşırmadım desem :KK1: Aynı muhabbet bende de oluyor, bir de o hemşirenin "sen mi iyi bileceksin ben mi, senelerdir bu işi yapıyorum" bakışı, sonra tekrar tekrar delinip mahvolan bir kol, "ben demiştim el üstüüü" serzenişlerin...Hatta bana söylenen şu oluyor:" Ama çok belirgin damarınız var burada, dışarıdan bile görüyorum ben..." birkaç deneme sonra: "Ama damarınız kayıyor sizin, o yüzden el üstünü deneyeyim en iyisi...":KK37: Çok istediğim ve nadir bulunan bir kan grubuna sahip olduğum halde kan verememek de beni en çok üzen durum...

kıyamet alameti :KK53::KK53:
ausum iyisin demi??
hiç alışkın değilsin sen böyle erkenden çalışmaya falan, yediğin bişeymi dokundu acaba :26::26::26:

amin bende başlayabilirsem bugün tekrarlara başlayacağım ne kadar çok tekrar edersek o kadar iyi :KK34: :KK34: :KK34:

Demek gezdin :KK23: Kiminle gezdin acabaa?? :KK53: :KK53: :KK53: :KK1: :KK1:

çok doğru söylüyosun fırsat buldukça tekrar edilmeli :KK34: Allah zihin açıklığı versin betülcüm :KK16:
Cumartesi danimarkadan okul arkadaşım gelmişti onunla görüştüm gezdik dolandık biraz :111:
Pazar günü de malüm erkek arkadaşımla görüştük havada güzeldi avmlere tıkılmadık :KK9: :KK9:

Helal olsun sanaaa helal olsuuuun :KK70: çok sevindim ausum 4 ünite demek:KK28: birden, bi çırpıda vaytınız bee :KK54: tebrik ediyorum :KK9: bi 10 gün bana dokunmayın demişsinde inşallah bunun devamı zincirleme olarak gelir :KK53: :KK53: :KK52: bana ve betülcüğüme verdiğin sözüde tuttun ya inanki beni hem mutlu ettin :KK62: hem duygulandırdın :KK43:

selam kızlarrrrr:KK16:

Tekrar aşamasındayım 2 buçuk dersimin tekrarıda bitince 7 dersim tekrarlarıyla biticek ve sonra içine düşme boyutu başlıcak :KK9:

nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmadı geçen sana günaydın msjıda atmıştım ama arada kaynadı görmedin heralde :KK9: :KK9:

Merhabalar ünite sayımı bildirmekle biraz geç kaldım k bakmayın toplam 71 ünite benim 9 ders :KK31: sorularım olucak bide :26:
1.) ilk vizede 3 mü 4 üniteden mi sorumluyduk tam hatırlayamadım ???
2.) aöf kitapları çok boğuyo az olan çalışma şevkimide kırıyo.. siz nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyosunz ? kısa ve öz çalışma yöntemi nedir ?
3.) çekocular varsa paslaşalımm selamlar :KK16::KK16:

şimdiden cvp veren vereyen herkeze teşekkürler
listeye eklernisiniz benide iktisattan başladım ben bitirdikçe eklicemm :KK16:

nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmadı geçen sana günaydın msjıda atmıştım ama arada kaynadı görmedin heralde :KK9: :KK9:

yooo canım gelmedi bana profilime uyarı falanda çıkmadı bildirim adıyla yoksa cevap yazıyorum :KK34:
hastayım canım ya grip oldum paspal bi haldeyim iş ev arası tam tekrarlar iyi giderken grip girdi aramıza :KK1:

Merhabalar ünite sayımı bildirmekle biraz geç kaldım k bakmayın toplam 71 ünite benim 9 ders :KK31: sorularım olucak bide :26:
2.) aöf kitapları çok boğuyo az olan çalışma şevkimide kırıyo.. siz nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyosunz ? kısa ve öz çalışma yöntemi nedir ?

bende bir çekocuyum :KK34: 1 ders için 8 üniten varsa vizede 4 ünitesinden 7 üniten var ise 3 ünite vize 4 ünite finalde sorumlusun:KK34:

1.i cevapladım.
2i cevaplıyorum :) ben aöf den çalışıyorum diğer kitaplara güvenmiyorum geçen sene çoğu kişi hüsrana uğradı. aöfde bölüm özetleri var her ünite sonunda eğer çok sıkılıyorsan onlara çalışıp testi çöz testleri bir kagıda özet halinde yazz şahsen ben böle yapıyorum ve banko sorular geliyor :)

başka varmı canım :KK34:

ausum 32 ünitem fullendi...kara kaplı deftere eklersen sana zahmet...son iki dersim kaldı....şu elimdekini de bitirirsem inşallah, sınava kadar sadece test çözmek ve arapça ile uğraşmak istiyorum...

X