Günaydınlar herkese , keyifli pazarlar efendim
Bu akşam derbi var malumunuz , çubukluları giyip maçı aldığımızda değmeyin ausun pazar keyfine
Hafta sonu pek giremedim diye geçmiş birikmiş , içinden çıkamadım
Ünite bitirenler çoşmuş bu ara
Ahhh güzel arkadaşım benim , gerçi gördüm bin ban bomm eşliğinde yeni haberler yazmışsın ama bu mesajını da es geçemedim , gel ben uyuşan ellerine masaj yapayım jojoba yağları ile
Nasıl bir azim bu Allahım Yarabbim
Süpersin arkadaşımm sen ya , hiç panik yapmadan ya da bize çaktırmadan nasıl da bitti bile .
Seni yürekten kocaman tebrik ediyorum güzel yürekli , zeka küpü arkadaşım benim
:118::118::118::118::118::118::118:
Halay başı olabilir miyim lütfeeeen lütfeeeen :111:
Şimdi tek tek cevap vereyim, gönlü güzel, kendi güzel, sözü güzel, özü güzel arkadaşım benim...
Öncelikle beni utandırma ne olursun,
elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bu sene edebiyat da geçen seneye nazaran zormuş. Hep forumlarda yazıyorlardı da ben pek itibar etmemiştim ne kadar zor olabilir diye ama inanılmaz eser, isim var ve bunlar Türkçe değil ne yazık ki...Türkologların çoğu yabancı olduğu için (ne hikmetse), eser adları Almanca, Rusça, Fince...Geçmiş yılların sorularına baktım da, sağolsunlar eser adını orijinalinden verip kimin diye sormuşlar, pesss dedim.
Bir de Arapça ve Farsçalar var ki, onlara hiç girmiyorum bile zaten Türk dili tarihi olunca Allah'ın emri... Ama yine de daha tekrar yapmadan kendimi geçmiş sorularla bir test ettim, hiç fena değilim.
Böyle olunca moralim yerine geldi, ben de soru çözmeye devam ediyorum...
Jojobalar bu hafta da lazım ausum, sosyolojinin son konuları geliyor, ondan sonra 1 hafta ara sonra tekrar çalışsın eller...:126:
Sen de bu sene mezun olacaksın canım arkadaşım, ama hem kendi mezuniyetinde hem de gzd'ninkinde de tabii ki halay başı olursun, şurada gönlümüzce eğleniriz.
Benim arkadaşım son haftaya kadar kitap açmaz ama, açtı mı da siler süpürür ortalığı, tarih tekerrürden ibarettir neticede...
Her şeyimiz tamam da arkadaşım, bir takım konusunda ayrı düştük işte...Ama olsun, taraftar dediğin de kardeş artık, ister siz kazanın ister biz, sonunda dostluk kazansın hep...:118:
Biberon canım benim sen pazartesiye kadar sosyolojiyi bitirdim demişsin , bir bakar mısın tabloda eksik mi yazmışım ben ?
Edebiyattan kalan 2 ünite , Sosyolojiden 7 ünite gözüküyor da .:26:
Doğrudur ausum, şimdi sosyolojinin son 7 ünitesi yarın yayınlanacak, onu da umarım 1-2 günde bitirip özetlere geçebilirim. Ama edebiyata kocaman bir sıfır koyabilirsin, çünkü 2 ünitemi de bitirdim...