Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar tünaydınlar ausum neeee biri pasta mı dedi yettim gari geliyorum bende müsadenizle tabiki aferin aferin bravo bravo başka ne denir 4 sayfanın üstüne bi kelime eklemedin bi de söylüyosun bunu ha pzt.düşünüyorum değil pzt. ünite bildirimini bekliyorum lüüüüüüttttttffffffeeeeen başla arkadaşım oohhh gez bakalım aralıkta gezi planınız var demek nereye yolculuk iyi pazarlar günün huzurlu ve çokta keyifli geçsin
Biberon canım benim sen pazartesiye kadar sosyolojiyi bitirdim demişsin , bir bakar mısın tabloda eksik mi yazmışım ben ?
Edebiyattan kalan 2 ünite , Sosyolojiden 7 ünite gözüküyor da .:26:
Günaydınlar herkese , keyifli pazarlar efendim
Bu akşam derbi var malumunuz , çubukluları giyip maçı aldığımızda değmeyin ausun pazar keyfine
Hafta sonu pek giremedim diye geçmiş birikmiş , içinden çıkamadım
Ünite bitirenler çoşmuş bu ara
Ahhh güzel arkadaşım benim , gerçi gördüm bin ban bomm eşliğinde yeni haberler yazmışsın ama bu mesajını da es geçemedim , gel ben uyuşan ellerine masaj yapayım jojoba yağları ile
Nasıl bir azim bu Allahım Yarabbim
Süpersin arkadaşımm sen ya , hiç panik yapmadan ya da bize çaktırmadan nasıl da bitti bile .
Seni yürekten kocaman tebrik ediyorum güzel yürekli , zeka küpü arkadaşım benim
:118::118::118::118::118::118::118:
Halay başı olabilir miyim lütfeeeen lütfeeeen :111:
Biberon canım benim sen pazartesiye kadar sosyolojiyi bitirdim demişsin , bir bakar mısın tabloda eksik mi yazmışım ben ?
Edebiyattan kalan 2 ünite , Sosyolojiden 7 ünite gözüküyor da .:26:
Ben buradayım. :))) Hızlanırsın adaşım canım benim, evet geçen sene daha hızlıydın ama gör bak, bir kere tempoyu yakaladın mı, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Sonra bir bakacaksın mezun olmuşsun biz de burada halay çekeceğiz. :)))
Pardon hanımefendi tanışıyor muyduk :82:
Sizi gözüm bir yerlerden ısırıyor ama jhayır diyorum bu bizim , fıkır fıkır , cıvıl cıvıl , bir geldi mi topiği şenlendiren , derslerde çalışkan , yemeklerde hamarat gözdeciğimiz olamaaz
Nerelerdesin kuzum sen ya ?
Hem özlüyoruz , hem merak ediyoruz , hem onca ünite nasıl yetişeceeeeeeek
:118::118::118::118::118::118::118:
Bak bizim yemek topiğimizde var , arada oraya da uğra
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...n-pisti-resimli-tarifli-316.html#post32598882
Pastayı da önce markete çıkalım sonra yapacağım , ekleyeceğim resmini yukardaki linke .
Sapanca tarafına doğru bir huzur ve sukunet tatili düşündük ama 3-4 gün bakalım , kesin değil.
Pazartesi 1 ünite bildireceğim inşAllah , aus dedi dersin
Sanad agüzel hafta sonları canım , harika bir hava var burada .
Bak bizim yemek topiğimizde var , arada oraya da uğra
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...n-pisti-resimli-tarifli-316.html#post32598882
Pastayı da önce markete çıkalım sonra yapacağım , ekleyeceğim resmini yukardaki linke .
Sapanca tarafına doğru bir huzur ve sukunet tatili düşündük ama 3-4 gün bakalım , kesin değil.
Pazartesi 1 ünite bildireceğim inşAllah , aus dedi dersin
Sanad agüzel hafta sonları canım , harika bir hava var burada .
Ausum, sosyolojiye 5 ünite ekler misin? Dün gece kafamı kaldırmadan çalıştım 12'den sonra, haliyle ancak kendime geliyorum. :))) Kaldı 2 ünite, muhtemelen bugün ya da yarın müjdeli haberimi verip onları da bitiririm. :)))
Bu arada dünkü maç için çok çok tebrik ederim...:))
huhuw çalışmaya başladın mı, ben de başlıcam da
Ausum, sosyolojiye 5 ünite ekler misin? Dün gece kafamı kaldırmadan çalıştım 12'den sonra, haliyle ancak kendime geliyorum. :))) Kaldı 2 ünite, muhtemelen bugün ya da yarın müjdeli haberimi verip onları da bitiririm. :)))
Bu arada dünkü maç için çok çok tebrik ederim...:))
biberonum maşallah
o saatte başladıysan kaçta btirdin 5 üniteyi
o saatlerde kafam hiç allmaz benim
Hadi bakalım ausum yeniden Allah zihinliği açıklığı versin okuyup üfüriyim buralardan oralara sanada daha bi şevkli daha da bi azimli başla derslere ben de dün kaynaklarımı aldım bugün tekrar yapamadım ama yarın tekrar yapıcam linkine de şimdi bakıyorum hatta bakmaya ramak kaldı gidiyorum şimdiArkadaşlar günaydın , güzel günler
Okudum ama alıntısızım bugün
Biberon canım , öpüyorum seni çok . Hadi bakalım bu hafta sosyolojide bitiyor o zaman
Gazel , 1 üniteni ekledim , gece 2 olur demişsin ama ne gelen olmuş ne giden
Gözdeeeeeeeee , kuzum benim uzun uzun yazmışsın , okudum , affettim
Ama tatlım gerçekten , mesele gelip yazıp yazmaman değil ama çok sıkışacaksın .Biraz kendine zaman ayırmaya çalış lütfen kuzum .
İdilhira seni de tebrik ediyorum , bitmiş tüm üniteler , darısı eşinin başına
Dolma tatlım , daha çalışmadım ama başlayacağım bugün
Çiçeğiburnunda , gurbet sizlerde 3 ünite bitirmişsiniz , ne güzel darısı bizim başımıza .