2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

günaydınlar tünaydınlar ausum :KK16: neeee biri pasta mı dedi yettim gari geliyorum bende :KK56: müsadenizle tabiki :KK39: :KK39: aferin aferin bravo bravo başka ne denir :KK9: 4 sayfanın üstüne bi kelime eklemedin bi de söylüyosun bunu ha :KK20: pzt.düşünüyorum değil pzt. ünite bildirimini bekliyorum lüüüüüüttttttffffffeeeeen başla arkadaşım :KK19: oohhh gez bakalım aralıkta gezi planınız var demek nereye yolculuk :KK53: iyi pazarlar günün huzurlu ve çokta keyifli geçsin :KK54:

Bak bizim yemek topiğimizde var , arada oraya da uğra :KK56:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...n-pisti-resimli-tarifli-316.html#post32598882

Pastayı da önce markete çıkalım sonra yapacağım , ekleyeceğim resmini yukardaki linke .

Sapanca tarafına doğru bir huzur ve sukunet tatili düşündük ama 3-4 gün bakalım , kesin değil.

Pazartesi 1 ünite bildireceğim inşAllah , aus dedi dersin :KK14:

Sanad agüzel hafta sonları canım , harika bir hava var burada .

Biberon canım benim sen pazartesiye kadar sosyolojiyi bitirdim demişsin , bir bakar mısın tabloda eksik mi yazmışım ben ? :KK17:

Edebiyattan kalan 2 ünite , Sosyolojiden 7 ünite gözüküyor da .:26:

çok şükür ausum, sevdiğim ders olursa güzel gidiyorum ama iş alan dışı derslere gelince stres basıyor :KK34:
16 kaldı evet bugünde 2 yapabilirmiyim bilmiyorum inşallah bakalım...
bi an önce bitsin de özetlere tekrarlara geçeyim bi yandan da test çözeyim inşallah

Günaydınlar herkese , keyifli pazarlar efendim :KK16:

Bu akşam derbi var malumunuz , çubukluları giyip maçı aldığımızda değmeyin ausun pazar keyfine :21:
Hafta sonu pek giremedim diye geçmiş birikmiş , içinden çıkamadım :KK52:
Ünite bitirenler çoşmuş bu ara :KK9:

Ahhh güzel arkadaşım benim , gerçi gördüm bin ban bomm eşliğinde yeni haberler yazmışsın ama bu mesajını da es geçemedim , gel ben uyuşan ellerine masaj yapayım jojoba yağları ile :KK1:

Nasıl bir azim bu Allahım Yarabbim :KK52::KK52::KK52:

Süpersin arkadaşımm sen ya , hiç panik yapmadan ya da bize çaktırmadan :KK9: nasıl da bitti bile .

Seni yürekten kocaman tebrik ediyorum güzel yürekli , zeka küpü arkadaşım benim :KK16:

:118::118::118::118::118::118::118:

Halay başı olabilir miyim lütfeeeen lütfeeeen :111:

Şimdi tek tek cevap vereyim, gönlü güzel, kendi güzel, sözü güzel, özü güzel arkadaşım benim...:KK16::KK16::KK16:

Öncelikle beni utandırma ne olursun, :KK17::KK17: elimden geleni yapmaya çalışıyorum, bu sene edebiyat da geçen seneye nazaran zormuş. Hep forumlarda yazıyorlardı da ben pek itibar etmemiştim ne kadar zor olabilir diye ama inanılmaz eser, isim var ve bunlar Türkçe değil ne yazık ki...Türkologların çoğu yabancı olduğu için (ne hikmetse), eser adları Almanca, Rusça, Fince...Geçmiş yılların sorularına baktım da, sağolsunlar eser adını orijinalinden verip kimin diye sormuşlar, pesss dedim.:KK1: Bir de Arapça ve Farsçalar var ki, onlara hiç girmiyorum bile zaten Türk dili tarihi olunca Allah'ın emri... Ama yine de daha tekrar yapmadan kendimi geçmiş sorularla bir test ettim, hiç fena değilim.:KK1: Böyle olunca moralim yerine geldi, ben de soru çözmeye devam ediyorum...:KK8:

Jojobalar bu hafta da lazım ausum, sosyolojinin son konuları geliyor, ondan sonra 1 hafta ara sonra tekrar çalışsın eller...:126:

Sen de bu sene mezun olacaksın canım arkadaşım, ama hem kendi mezuniyetinde hem de gzd'ninkinde de tabii ki halay başı olursun, şurada gönlümüzce eğleniriz.:KK64::KK64::KK64::KK62::KK62: Benim arkadaşım son haftaya kadar kitap açmaz ama, açtı mı da siler süpürür ortalığı, tarih tekerrürden ibarettir neticede...:KK34:

Her şeyimiz tamam da arkadaşım, bir takım konusunda ayrı düştük işte...Ama olsun, taraftar dediğin de kardeş artık, ister siz kazanın ister biz, sonunda dostluk kazansın hep...:118::KK70:

Biberon canım benim sen pazartesiye kadar sosyolojiyi bitirdim demişsin , bir bakar mısın tabloda eksik mi yazmışım ben ? :KK17:

Edebiyattan kalan 2 ünite , Sosyolojiden 7 ünite gözüküyor da .:26:

Doğrudur ausum, şimdi sosyolojinin son 7 ünitesi yarın yayınlanacak, onu da umarım 1-2 günde bitirip özetlere geçebilirim. Ama edebiyata kocaman bir sıfır koyabilirsin, çünkü 2 ünitemi de bitirdim...:KK66::KK66::KK62::KK62:

Ben buradayım. :))) Hızlanırsın adaşım canım benim, evet geçen sene daha hızlıydın ama gör bak, bir kere tempoyu yakaladın mı, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. :KK6: Sonra bir bakacaksın mezun olmuşsun biz de burada halay çekeceğiz. :)))

valla ablacım her gece 1 saat çalışabiliyorum ancak
bu şekilde de günde 1 üniteden fazla gitmiyor
gündüz ders çalışmaya vakit bulamıyorum hiç
napcam bilmiyorum
artık 7 de kardeşim okula giderken bende kalkcam kasım sonuna kadar sıkıcam biraz napalım

Pardon hanımefendi tanışıyor muyduk :82:

Sizi gözüm bir yerlerden ısırıyor ama jhayır diyorum bu bizim , fıkır fıkır , cıvıl cıvıl , bir geldi mi topiği şenlendiren , derslerde çalışkan , yemeklerde hamarat gözdeciğimiz olamaaz:KK19:
Nerelerdesin kuzum sen ya ?
Hem özlüyoruz , hem merak ediyoruz , hem onca ünite nasıl yetişeceeeeeeek :KK36:

:118::118::118::118::118::118::118:

ya ablacım inan şu bilgisayarın başına haftada 1 10 dk kadar geçiyorum
noldu bana bende bilmiyorum
tamam biliyordum bu sene yoğun olacağımı ama yok yani bu kadarda olmaz
inanırmısın kendime 10 dk ayırdığım yok ya
kardeşimde dersaneye başladı birde
okul ödevi ayrı dersane ödevleri ayrı
hele bu hafta full sınavdı ona ders çalıştırmaktan beynim döndü
erkek çocuk çok zor ya
ben o kadar sabırlı bir insandırım ama yok yani beni bile çileden çıkartıyor anlatıyorum o şarkı söylüyor ben anltıyorum o dalga geçiyor
okulda ayrı dersanede ayrı eğitim görüyor ama tık yok
boş bo şgidip geliyor resmen
onu kafama çok takıyorum
benimle böyle ilgilenen yoktu
dersanelere falan yolladılar hep ama evde birininde anlamadığın yerleri anlatması çok büyük bir şans
diyorum bak elinde böyle bir fırsat var kullan
gel bana şunu anlat de ben sana demiyim hadi artık otur çalışalım diye diyorum ama yok bilgisayara yapışık yaşıyor resmen
okuldan geliyor bilgisayar dersaneden geliyor bilgisayar
ben zaten deli dana gibi bir oraya bir buraya koşturuyorum evin içine
bir yemekti bir temizlikti çamaşırdı bulaşıktı kardeşimin dersleriydi derken saat oluyor 12:KK37:
anca işte gece 1 saat çalışıyorum dediğim gibi
ee birde haftasonu kurs var öğlen geliyorum
hocada sağolsun yığınla ödev veriyor birde onlarla uğraşıyorum
bu sene ben mi biterim okul mu biter anlayacağın bilmiyorum
baya bir içimi döktüm rahatladım:KK1:
şimdi affetmişsindir beni dimi:KK54:

ama söz bu hafta için karar aldım
bugünden önümüzdeki pazara kadar her gün 2 ünite bitiricem
öbür haftaya duruma göre bakarız:KK52:

ben ders çalışmaya gidiyorum vallaha..:KK37:
biberon , gazel maşallah çifter çifter bitiriyorlar ünitelerini..:KK9:

auscum o çalışmayan benim esimdi yok anacım 3 te mesaisi bitiyor düşüp yatıyo çogu zaman tv izliyo. umrunda değil. kpss ye de çalışmıyo daha zaman çok ayağına. o çalışmadıkca ben hırs yapıyorum. bu arada kankaaaa benim dersler tatamen bitti çıkmışları çözüyorum. ondan sonrada tekrar ederim günlük bi ders. zaten kpss başladım soru çözerim zaman kaldıkcada...

herkese başarılarr..

ausum 1 ünite daha bitirdim ama ikinciyide bitircem birazdan ikisini toptan eklersin zahmet olmazsa...sırf sevindirik olayım diye bildirdim bu ilk üniteyi de :KK60:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...n-pisti-resimli-tarifli-316.html#post32598882

Pastayı da önce markete çıkalım sonra yapacağım , ekleyeceğim resmini yukardaki linke .

Sapanca tarafına doğru bir huzur ve sukunet tatili düşündük ama 3-4 gün bakalım , kesin değil.

Üşendim bilgisayarı açmayı cepten girdim nete o yüzden linke yarın bakarım hatta mutlaka bakarım auscum :KK52: yemeği çok seviyorum özelikle abur cubur pasta bôrek işlerine bayılıyorum ve dört gözle annemin günlerini bekliyorum :KK28: bunları yiye yiye yakında uçan balon gibi gezincem hadi hayırlısı :KK53: SÖZÜNE GÜVENİYORUM VE PZT.ÜNİTE BİTİRECEĞİNE İNANIYORUM VE ŞİMDİDEN BOL ŞANSLAR DİLİYORUM,ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN DİYORUM :KK54: :KK16:

Bu arada ünv.arkadaşımın sapancada evleri vardı anlata anlata bitiremiyordu yani gitmiş kadar oldum çook huzur verici çook harika bi yermiş inşallah gidersiniz iyi olur ailecek güzel zaman geçirirsiniz :KK19: bu arada burada çok süper bi hava vardı cıvıl cıvıldı burası ama akşama doğru biraz serinledi zaten buranın ayazı meşhurdur :KK23: teşekkür ediyorum canım umarım seninde züpper günün geçmiştir :KK16:

güünayydın arkadaşlar herkeseee mutlu haftalar ve sendromsuz bi pzt diliyorum hepinizee:KK16: hafta cuma gunu dahil toplamda sadece 3 ünite halledebildim:26: e bu da iyi diyip moralımızı bozmayalım değilmi:KK43:

slm kızlar benım 3 ünite daha bıttı kaldı 12ünite
bugunde 4ünite hedefım bakalım kızım uslu durursa çalısıcam:KK16::KK16::KK16:

Arkadaşlar günaydın , güzel günler :KK16:

Okudum ama alıntısızım bugün :KK1:

Biberon canım , öpüyorum seni çok . Hadi bakalım bu hafta sosyolojide bitiyor o zaman :nazar:

Gazel , 1 üniteni ekledim , gece 2 olur demişsin ama ne gelen olmuş ne giden :KK24:

Gözdeeeeeeeee , kuzum benim uzun uzun yazmışsın , okudum , affettim :KK9:

Ama tatlım gerçekten , mesele gelip yazıp yazmaman değil ama çok sıkışacaksın .Biraz kendine zaman ayırmaya çalış lütfen kuzum .

İdilhira seni de tebrik ediyorum , bitmiş tüm üniteler , darısı eşinin başına :KK34:

Dolma tatlım , daha çalışmadım ama başlayacağım bugün :KK34:

Çiçeğiburnunda , gurbet sizlerde 3 ünite bitirmişsiniz , ne güzel darısı bizim başımıza .

Ausum, sosyolojiye 5 ünite ekler misin? Dün gece kafamı kaldırmadan çalıştım 12'den sonra, haliyle ancak kendime geliyorum. :))) Kaldı 2 ünite, muhtemelen bugün ya da yarın müjdeli haberimi verip onları da bitiririm. :)))

Bu arada dünkü maç için çok çok tebrik ederim...:))

Son düzenleme:
Ausum, sosyolojiye 5 ünite ekler misin? Dün gece kafamı kaldırmadan çalıştım 12'den sonra, haliyle ancak kendime geliyorum. :))) Kaldı 2 ünite, muhtemelen bugün ya da yarın müjdeli haberimi verip onları da bitiririm. :)))

biberonum maşallah :nazar:
o saatte başladıysan kaçta btirdin 5 üniteyi :KK53:
o saatlerde kafam hiç allmaz benim :KK5:

huhuw çalışmaya başladın mı, ben de başlıcam da :KK14:

Yok daha değil , bugün inşallah .

Hadi ama sende başla artık .

Çok teşekkür ederim canım ya , alıştık artık , derbiler tat vermez oldu :KK37:

Hemen ekledim canım , bende seni tebrik etmekten yoruldum valla , bir gecede 5 ünite demek aynen benim son hafta tutuşmama benziyor.

biberonum maşallah :nazar:
o saatte başladıysan kaçta btirdin 5 üniteyi :KK53:
o saatlerde kafam hiç allmaz benim :KK5:

O saatler süper oluyor gazel , tavsiye ederim bende .

örtmenim, evde sular yoktu çalışamadııımm:KK43:
dün akşam başıma bi ağrı girdi ausum o bahsettiğim ikinciyi üniteyi çalışamadım...
senin tavsiyenle aldığım şu masaj şeysi varya onla masaj yaptım biraz rahatlattı ama yine de çalışamadım allak bullaktım...
bugünde temizlik yaptım yemek koydum derken işte bu saat oldu :KK5:
birazdan başlıcam inşallah...2 niyetim var bakalım allah izin verirse..

Arkadaşlar günaydın , güzel günler :KK16:

Okudum ama alıntısızım bugün :KK1:

Biberon canım , öpüyorum seni çok . Hadi bakalım bu hafta sosyolojide bitiyor o zaman :nazar:

Gazel , 1 üniteni ekledim , gece 2 olur demişsin ama ne gelen olmuş ne giden :KK24:

Gözdeeeeeeeee , kuzum benim uzun uzun yazmışsın , okudum , affettim :KK9:

Ama tatlım gerçekten , mesele gelip yazıp yazmaman değil ama çok sıkışacaksın .Biraz kendine zaman ayırmaya çalış lütfen kuzum .

İdilhira seni de tebrik ediyorum , bitmiş tüm üniteler , darısı eşinin başına :KK34:

Dolma tatlım , daha çalışmadım ama başlayacağım bugün :KK34:

Çiçeğiburnunda , gurbet sizlerde 3 ünite bitirmişsiniz , ne güzel darısı bizim başımıza .
Hadi bakalım ausum yeniden Allah zihinliği açıklığı versin okuyup üfüriyim buralardan oralara sanada daha bi şevkli daha da bi azimli başla derslere :KK19: :KK9: :KK34: ben de dün kaynaklarımı aldım bugün tekrar yapamadım ama yarın tekrar yapıcam :KK52: linkine de şimdi bakıyorum hatta bakmaya ramak kaldı gidiyorum şimdi :KK56: :KK8: :nazar: :KK39:

Auscuğum son ünitemi de bir gün geciktirmeli olarak bitirdim :KK76: :KK76: :KK76: :KK55: :KK55: :KK55:

Yani bugün tekrarlara başlamaya çalışacağım inşaALLAH(C.C):KK8: :KK8: :KK8:

Şimdi kpss coğrafyaya başlamalıyım hadi ALLAH(C.C) yardımcınız olsun kızlar... :21: :21: :21:

Son düzenleme:
X