Aynen Dolmaya katılıyorum...
Sanal ortamda güzel bir çalışma topiği oldu ALLAH(C.C) senden razı olsun Aus...
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Auscuğum, Oğlunun adı ''Yusuf'' galiba...
Ben de ''Yusuf'' ismini çok seviyorum... ALLAH(C.C)'ım nasip ederse aşkımla evlenip yuva kurarsak ve bir oğlumuz olursa adı ''Yusuf Berke'' olacak
hoşgeldin gurbetamaan sevsinler ne pıtırcık kızmış öyle bende 4.sınıf işletmeyim murat yayıncılığı pazar inşallah alcam ancak o zaman söyleyebilirim ama anlayamadım zaten sana uluslararası işletmecilik gerekmiyormuydu niye yanlışlık mı oldu demişsin :44:
evet bi anormallik olduğu kesinhosbulduk cnm
bana acıkögretım uluslararası işletmecilik kitabı verdı
ama muratınkınde vergı sıstemı var uluslararası yok bende anlamadım:26:
evet bi anormallik olduğu kesinaldığın yerden sor bi istersen
sende işletme 4.sınıfım dıyodunya cnm sende hangı dersler var:44::44:
Bim bam bom dinleyin dostlar, özetlerimi bitirdim, sosyolojiyi pazartesiye kadar temizlemiş oldum, üstüne üstlük edebiyattan ünitelerimi erittim. :)))
Gazelim, dediğin gibi osmanlıca korkutucu değilmiş, ara sınava kadar 2 üniteden sorumluyum, ilk ünite zaten geçen senenin cilası gibi olmuş, 2. ünite de masdarlara giriş, ama anladım çok şükür...Bir de kitaptan kitaba gerçekten fark varmış, geçen seneki osmanlıca kitabından hiçbir şey anlamıyordum, bu seneki hem sade hem de gayet açıklayıcı, çok mutlu oldum o nedenle...
Velhasıl-ı kelam, ausum benden de 5 ünite var, edebiyattan düşersen çok sevinirim.
Aaa ben geldim kimsecikler yok
topik bana kalmış
3gun aradan sonra 3unite bildirimiyle gelmiş bulunmaktayım
geçmise hiç bakamadm aus abla bana kızmıştır kesin yine
biberonla gazel yine döktürmüş masallah bi onları gördüm
bende artık bi ara hzlansam ama hangi ara bilmiyorum
bu dönem kendimi hiç begenmiyorum bu gidişle bu okulda zor biter gibi
Auscum bana 1 ünite daha ekler misin?
Hayırlısıyla 28 ünitem bittiKaldı 2 ünite
Nasipse 2 gün içinde o ünitelerimde bitecek , pazartesi tekrarlara başlıyorum
Şimdi Kpss matematiği tekrar yapayım malum sabah dersim var
Hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun... Kolay çalışmalar bir okuduğunuz aklınızdan çıkmasın inşaALLAH(C.C)
Dillerine sağlık ne güzel dedi Betülcümaammmin ausa yazdığın msjı okudumda (sanki gizliden gizliye okumuş gibi oldu bu da) inşallah Allah hayırlısıyla verir Allah gönlüne göre versin Allah nasip ederse bende erkek çocuk istiyorum ama ondan evlilik adına ilk adımı atalımda hayırlısıyla
Tünaydın auscumBetülcüm Ve tüm arkadaşlarım Bir cumartesi sabahından merhabalar arkadaşlarım Gününüz en güzel geçsin allah zihin açıklığı versin Bugün bi ümitle ders çalışmanı diliyorum ausum Olmadı yusufla otur çalış teşvik eder seni
Herkese merhaba, kaç gündür doğru dürüst uğrayamadım ama özet yazmaktan elim tutmuyor artık, üstelik daha bitmedi.( Hafta sonu da edebiyata devam, bakalım bitirebilecek miyim? Herkese kolaylıklar diliyorum...
canım Allah'ım size bağışlasın inşllah çocugunuhayır henüz evlenmis değilim ama çok az kaldı Allah'ın izniyle müstakbel kayınvalidemin gözünde yenigelin ım ben nickımde ondan bikaç zaman sonra değiştirmeye gerek kalmasın diye böyle açtım:) bende evhanımı olmadan önce şu dersleri vermenın peşindem sonrasında işim daha zor olacak çünkü bılıyorum
teşekkür ediyorum auscum yok sermem konu tekrarı yapıyorum ama şu anlık soru çözemiyorum kitap alamadıminşallah haftasonu alır soru da çözerim ama ama hasta ve bitap durumdayım :2: bugün burasıda amma rüzgarlıydı eve geldim anca ısındım sen ne yaptın halen 3-4 sayfanın üstüne bişey eklenmedi mi bakıyım bak geçen sene başına öyle aksilik gelmiş Allah korusun hiç belli olmuyor
vaaaaaayyyy beee şu çalışma planına bakgüzel bi formilde başladın mı ne zaman başlıycaksın ausum bide sen yardımcı kaynaktan soru çömeyip sadece ana kitabın ünite sonlarındaki soruları mı çözüyosun?amma uzun alengirli bi cümle oldu yahu
sağol auss çok iyi moral veriyorsun vallaha canım benim
inşallah senin yüzünü kara çıkarmayacağım..
buarada 1 ünite daha bitti
bi yarım kalan 28 sayfalık ünitem daha var sadece 1 sayfa çalıştım yarında ona devam edeceğim..
aus bacım,1 ünite bitirdim :)
Aynen Dolmaya katılıyorum...
Sanal ortamda güzel bir çalışma topiği oldu ALLAH(C.C) senden razı olsun Aus...
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim Auscuğum, Oğlunun adı ''Yusuf'' galiba...
Ben de ''Yusuf'' ismini çok seviyorum... ALLAH(C.C)'ım nasip ederse aşkımla evlenip yuva kurarsak ve bir oğlumuz olursa adı ''Yusuf Berke'' olacak
kızlar benıde alın aranıza
işletme 4.sınıftayım
derslerım
denetım
sermaye pıyasaları ve fınansal kurumlar
stratejık yönetım 1
uluslararası şletmecılık
işletmelerde sosyal sorumluluk ve etık
toplam ünite sayısı 20
şimdiye kadar biten 5
kalan 15
yalnız ben bugun murat yayıncılıgın kıtabıbını aldım türk vergı sıstemı var gecen senekı derslerde ama bana uluslararası işletmecılık verıldı bır yanlıslık varmı acaba:26:
Tünaydın auscumBetülcüm Ve tüm arkadaşlarım Bir cumartesi sabahından merhabalar arkadaşlarım Gününüz en güzel geçsin allah zihin açıklığı versin Bugün bi ümitle ders çalışmanı diliyorum ausum Olmadı yusufla otur çalış teşvik eder seni
4 ünite daha bitti....
Geldi sıra ingilizceye...
İlk iki dönem ingilizcede sorun yoktu ama bu kez zorlanacağım sanırım.
slm auscum, bugün 2 üniteyle geldim
sevdiğim bi ders olunca güzel zevkli gitti...
ama bundan sonraki ders çok zormuş, facebooktaki ilahiyat forumlarından takip ediyorum da bu ders düşünce yetimizi yitirmemize sebep oldu diyorlar
o yüzden en sona bıraktım..arapça ile islam düşünce tarihini...bütün filozofların islamiyet hakkındaki fikirleri teorileri düşünceleri vs vs vs vs....akılna ne gelirse var yani anlayacağın...
neyse sana zahmet 2 ünite daha düşermisin kara listeden
Bim bam bom dinleyin dostlar, özetlerimi bitirdim, sosyolojiyi pazartesiye kadar temizlemiş oldum, üstüne üstlük edebiyattan ünitelerimi erittim. :)))
Gazelim, dediğin gibi osmanlıca korkutucu değilmiş, ara sınava kadar 2 üniteden sorumluyum, ilk ünite zaten geçen senenin cilası gibi olmuş, 2. ünite de masdarlara giriş, ama anladım çok şükür...Bir de kitaptan kitaba gerçekten fark varmış, geçen seneki osmanlıca kitabından hiçbir şey anlamıyordum, bu seneki hem sade hem de gayet açıklayıcı, çok mutlu oldum o nedenle...
Velhasıl-ı kelam, ausum benden de 5 ünite var, edebiyattan düşersen çok sevinirim.
bim bam boommm, çok şükür dostlaarrr, benimde artık 16 cık ünitem vaarrr
hoşgeldin bibieronum, derslerden görüşemez olduk yahu
bende üniteler bittikçe hafifilemiş gibi hissediyorum kendimi...
maşallahın var gerçekten tebrik ederim...
bak gördünmü dedim ben sana, osmanlıca gözünü korkutmuş senin ama biberona dersmi dayanır kuzum benim, havada karada çözer gidersin
auscum benimde 16 ünitem kaldı eklermisin sana zahmet..
Aaa ben geldim kimsecikler yok
topik bana kalmış
3gun aradan sonra 3unite bildirimiyle gelmiş bulunmaktayım
geçmise hiç bakamadm aus abla bana kızmıştır kesin yine
biberonla gazel yine döktürmüş masallah bi onları gördüm
bende artık bi ara hzlansam ama hangi ara bilmiyorum
bu dönem kendimi hiç begenmiyorum bu gidişle bu okulda zor biter gibi
Ben buradayım. :))) Hızlanırsın adaşım canım benim, evet geçen sene daha hızlıydın ama gör bak, bir kere tempoyu yakaladın mı, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek.Sonra bir bakacaksın mezun olmuşsun biz de burada halay çekeceğiz. :)))
auscuğum geçen ki bitirdiğim ünitemi yazmadın galiba
Ben az önce 1 ünite daha bitirdimyani hayırlısıyla toplamda 29 ünitem bitti kaldı 1 ünitem
Amin arkadaşım ALLAH(C.C) herkesin gönlüne göre versin inşaALLAH(C.C)
Biraz geç oldu ama (hemde bayağı bir geç )
Sana da iyi geceler DolmacığımAmin güzel dileklerin için arkadaşım amin inşaALLAH(C.C)
Günaydınlar herkese , keyifli pazarlar efendim
Bu akşam derbi var malumunuz , çubukluları giyip maçı aldığımızda değmeyin ausun pazar keyfine
Hafta sonu pek giremedim diye geçmiş birikmiş , içinden çıkamadım
Ünite bitirenler çoşmuş bu ara
Ahhh güzel arkadaşım benim , gerçi gördüm bin ban bomm eşliğinde yeni haberler yazmışsın ama bu mesajını da es geçemedim , gel ben uyuşan ellerine masaj yapayım jojoba yağları ile
Aminnnnn .
Hadi bakalım hayırlısı o zaman , topiğin çiçeği burnunda gelin adayı
Çok iyi düşünmüşsün , evlenince belki ama çocukla cidden zor oluyor derse yoğunlaşmak.
Yok tatlım 4 sayfanın üzerine yarım satır bile eklemedim
Ama bu hafta başı sanki çalışacağım içimde öyle bir his var
Aralık ayında küçük bir tatil planımız çıktı , ve ben o zaman çalışamayacağıma göre şimdi başlamalıyım .
Yok canım ne yardımcı kitap , ne soru bankası elime almış değilim , sadece aöf kitapları ve ünite sonundaki 10 tane sorucuk
Hadi bakalım canım , cidden zaman daralıyor , biraz daha diş sıkma zamanı .Olacak bu iş
Ekliyorum hemen üniteni.
Gökçem nasılsın güzel arkadaşım benim?
Ekledim tatlım .
Amin canım ya , ne demek Allah hepimizden razı olsun , bende sizler sayesinde motive oluyorum , yoksa hiç çalışmaya başlamam belkide . Ama bu hafta sözüm söz size.
Evet oğlumun adı Yusuf , çook severek koyduk bizde eşimle
Hoş geldin arkadaşım , kusura bakma geç gördüm mesajını , hafta sonu pek giremiyorum topiğe.
Hemen ekliyorum adını listeye .
Son bir ay beraber halledeceğiz tüm üniteleri inşallah .
İşletme ile ilgili bir bilgim yok ama işletme okuyan arkadaşlar yardımcı olacaklardır sanırım .
İŞLETME 4 DERSLERİ İLE İLGİLİ BİR BAKAR MISINIZ TOPİĞİMİZİN GÜZEL İŞLETMECİLERİ ?
Ya dolmacım bayılıyorum senin enerjine
Yok tatlım tüm gün gezdik dün yusuf ben ve eşim ... Bugünde yusufun ödevleri var , sonra söz verdim ona beraber pasta yapacağızAkşam maç var ...Bugünde çalışamam yani :26:
Ekliyorum tabloya.
İngilizce 3-4 zor gözüküyor evet.
Gazelcim nihayet 2 ünite bitirip geldin , demek zevkle çalışacağın ders olunca eski performansına dönüyorsun.
Demek bu sene sorun sende değil , derslerdeymiş
Nasıl bir azim bu Allahım Yarabbim
Süpersin arkadaşımm sen ya , hiç panik yapmadan ya da bize çaktırmadannasıl da bitti bile .
Seni yürekten kocaman tebrik ediyorum güzel yürekli , zeka küpü arkadaşım benim
16 mıııı ?
Ne ara çalıştın sen o kadar yahu
Eee iyiymiş gazel , 10 güne biter hepsi .
Pardon hanımefendi tanışıyor muyduk :82:
Sizi gözüm bir yerlerden ısırıyor ama jhayır diyorum bu bizim , fıkır fıkır , cıvıl cıvıl , bir geldi mi topiği şenlendiren , derslerde çalışkan , yemeklerde hamarat gözdeciğimiz olamaaz
Nerelerdesin kuzum sen ya ?
Hem özlüyoruz , hem merak ediyoruz , hem onca ünite nasıl yetişeceeeeeeek
:118::118::118::118::118::118::118:
Halay başı olabilir miyim lütfeeeen lütfeeeen :111:
Evet canım ben,m , cumadan sonra ancak şimdi girebildim , hemen ekliyorum tatlım .
Hatta ben ekleyene kadar sen kalan o 1 üniteyi de bitir