2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

bu arada betülcüm cepten yazıyorum ondan hep kelimeleri yutmuşum hatta yemişim çok düşük cümleler gôrdüm kendimde

hosbulduk cnm
bana acıkögretım uluslararası işletmecilik kitabı verdı
ama muratınkınde vergı sıstemı var uluslararası yok bende anlamadım:26:

Tünaydın auscum Betülcüm Ve tüm arkadaşlarım Bir cumartesi sabahından merhabalar arkadaşlarım Gününüz en güzel geçsin allah zihin açıklığı versin Bugün bi ümitle ders çalışmanı diliyorum ausum Olmadı yusufla otur çalış teşvik eder seni

4 ünite daha bitti....
Geldi sıra ingilizceye...
İlk iki dönem ingilizcede sorun yoktu ama bu kez zorlanacağım sanırım.

sende işletme 4.sınıfım dıyodunya cnm sende hangı dersler var:44::44:

GÜZ DÖNEMİ:uluslararası işletmecilik,stratejik yönetim,sermaye 3ders ama sen de bilirsin üniteler maşallah destan misali çalış çalış anca bitiyor,neyseki şükürki bitti ünitelerim işte murat yayınlarınıda alıp tekrarları yapıcam

slm auscum, bugün 2 üniteyle geldim
sevdiğim bi ders olunca güzel zevkli gitti...
ama bundan sonraki ders çok zormuş, facebooktaki ilahiyat forumlarından takip ediyorum da bu ders düşünce yetimizi yitirmemize sebep oldu diyorlar
o yüzden en sona bıraktım..arapça ile islam düşünce tarihini...bütün filozofların islamiyet hakkındaki fikirleri teorileri düşünceleri vs vs vs vs....akılna ne gelirse var yani anlayacağın...
neyse sana zahmet 2 ünite daha düşermisin kara listeden

Bim bam bom dinleyin dostlar, özetlerimi bitirdim, sosyolojiyi pazartesiye kadar temizlemiş oldum, üstüne üstlük edebiyattan ünitelerimi erittim. :)))

Gazelim, dediğin gibi osmanlıca korkutucu değilmiş, ara sınava kadar 2 üniteden sorumluyum, ilk ünite zaten geçen senenin cilası gibi olmuş, 2. ünite de masdarlara giriş, ama anladım çok şükür...Bir de kitaptan kitaba gerçekten fark varmış, geçen seneki osmanlıca kitabından hiçbir şey anlamıyordum, bu seneki hem sade hem de gayet açıklayıcı, çok mutlu oldum o nedenle...

Velhasıl-ı kelam, ausum benden de 5 ünite var, edebiyattan düşersen çok sevinirim.

bim bam boommm, çok şükür dostlaarrr, benimde artık 16 cık ünitem vaarrr
hoşgeldin bibieronum, derslerden görüşemez olduk yahu
bende üniteler bittikçe hafifilemiş gibi hissediyorum kendimi...
maşallahın var gerçekten tebrik ederim...
bak gördünmü dedim ben sana, osmanlıca gözünü korkutmuş senin ama biberona dersmi dayanır kuzum benim, havada karada çözer gidersin

auscum benimde 16 ünitem kaldı eklermisin sana zahmet..

Aaa ben geldim kimsecikler yok
topik bana kalmış
3gun aradan sonra 3unite bildirimiyle gelmiş bulunmaktayım
geçmise hiç bakamadm aus abla bana kızmıştır kesin yine
biberonla gazel yine döktürmüş masallah bi onları gördüm
bende artık bi ara hzlansam ama hangi ara bilmiyorum
bu dönem kendimi hiç begenmiyorum bu gidişle bu okulda zor biter gibi

Ben buradayım. :))) Hızlanırsın adaşım canım benim, evet geçen sene daha hızlıydın ama gör bak, bir kere tempoyu yakaladın mı, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Sonra bir bakacaksın mezun olmuşsun biz de burada halay çekeceğiz. :)))

auscuğum geçen ki bitirdiğim ünitemi yazmadın galiba

Ben az önce 1 ünite daha bitirdim yani hayırlısıyla toplamda 29 ünitem bitti kaldı 1 ünitem

Son düzenleme:

Amin arkadaşım ALLAH(C.C) herkesin gönlüne göre versin inşaALLAH(C.C)

Biraz geç oldu ama (hemde bayağı bir geç )

Sana da iyi geceler Dolmacığım Amin güzel dileklerin için arkadaşım amin inşaALLAH(C.C)

Günaydınlar herkese , keyifli pazarlar efendim

Bu akşam derbi var malumunuz , çubukluları giyip maçı aldığımızda değmeyin ausun pazar keyfine
Hafta sonu pek giremedim diye geçmiş birikmiş , içinden çıkamadım
Ünite bitirenler çoşmuş bu ara

Herkese merhaba, kaç gündür doğru dürüst uğrayamadım ama özet yazmaktan elim tutmuyor artık, üstelik daha bitmedi. ( Hafta sonu da edebiyata devam, bakalım bitirebilecek miyim? Herkese kolaylıklar diliyorum...

Ahhh güzel arkadaşım benim , gerçi gördüm bin ban bomm eşliğinde yeni haberler yazmışsın ama bu mesajını da es geçemedim , gel ben uyuşan ellerine masaj yapayım jojoba yağları ile

Aminnnnn .
Hadi bakalım hayırlısı o zaman , topiğin çiçeği burnunda gelin adayı

Çok iyi düşünmüşsün , evlenince belki ama çocukla cidden zor oluyor derse yoğunlaşmak.

Yok tatlım 4 sayfanın üzerine yarım satır bile eklemedim
Ama bu hafta başı sanki çalışacağım içimde öyle bir his var

Aralık ayında küçük bir tatil planımız çıktı , ve ben o zaman çalışamayacağıma göre şimdi başlamalıyım .

Yok canım ne yardımcı kitap , ne soru bankası elime almış değilim , sadece aöf kitapları ve ünite sonundaki 10 tane sorucuk

Hadi bakalım canım , cidden zaman daralıyor , biraz daha diş sıkma zamanı .Olacak bu iş
Ekliyorum hemen üniteni.

aus bacım,1 ünite bitirdim :)

Gökçem nasılsın güzel arkadaşım benim ?
Ekledim tatlım .

Amin canım ya , ne demek Allah hepimizden razı olsun , bende sizler sayesinde motive oluyorum , yoksa hiç çalışmaya başlamam belkide . Ama bu hafta sözüm söz size.
Evet oğlumun adı Yusuf , çook severek koyduk bizde eşimle

Hoş geldin arkadaşım , kusura bakma geç gördüm mesajını , hafta sonu pek giremiyorum topiğe.
Hemen ekliyorum adını listeye .
Son bir ay beraber halledeceğiz tüm üniteleri inşallah .
İşletme ile ilgili bir bilgim yok ama işletme okuyan arkadaşlar yardımcı olacaklardır sanırım .
İŞLETME 4 DERSLERİ İLE İLGİLİ BİR BAKAR MISINIZ TOPİĞİMİZİN GÜZEL İŞLETMECİLERİ ?

Ya dolmacım bayılıyorum senin enerjine

Yok tatlım tüm gün gezdik dün yusuf ben ve eşim ... Bugünde yusufun ödevleri var , sonra söz verdim ona beraber pasta yapacağız Akşam maç var ...Bugünde çalışamam yani :26:

4 ünite daha bitti....
Geldi sıra ingilizceye...
İlk iki dönem ingilizcede sorun yoktu ama bu kez zorlanacağım sanırım.

Ekliyorum tabloya.
İngilizce 3-4 zor gözüküyor evet.

Gazelcim nihayet 2 ünite bitirip geldin , demek zevkle çalışacağın ders olunca eski performansına dönüyorsun.
Demek bu sene sorun sende değil , derslerdeymiş

Nasıl bir azim bu Allahım Yarabbim

Süpersin arkadaşımm sen ya , hiç panik yapmadan ya da bize çaktırmadan nasıl da bitti bile .

Seni yürekten kocaman tebrik ediyorum güzel yürekli , zeka küpü arkadaşım benim

16 mıııı ?
Ne ara çalıştın sen o kadar yahu

Eee iyiymiş gazel , 10 güne biter hepsi .

Pardon hanımefendi tanışıyor muyduk :82:

Sizi gözüm bir yerlerden ısırıyor ama jhayır diyorum bu bizim , fıkır fıkır , cıvıl cıvıl , bir geldi mi topiği şenlendiren , derslerde çalışkan , yemeklerde hamarat gözdeciğimiz olamaaz
Nerelerdesin kuzum sen ya ?
Hem özlüyoruz , hem merak ediyoruz , hem onca ünite nasıl yetişeceeeeeeek

:118::118::118::118::118::118::118:

Halay başı olabilir miyim lütfeeeen lütfeeeen :111:

auscuğum geçen ki bitirdiğim ünitemi yazmadın galiba

Ben az önce 1 ünite daha bitirdim yani hayırlısıyla toplamda 29 ünitem bitti kaldı 1 ünitem

Evet canım ben,m , cumadan sonra ancak şimdi girebildim , hemen ekliyorum tatlım .

Hatta ben ekleyene kadar sen kalan o 1 üniteyi de bitir

Son düzenleme:
Biberon canım benim sen pazartesiye kadar sosyolojiyi bitirdim demişsin , bir bakar mısın tabloda eksik mi yazmışım ben ?

Edebiyattan kalan 2 ünite , Sosyolojiden 7 ünite gözüküyor da .:26:

Biraz geç oldu ama (hemde bayağı bir geç )

Sana da iyi geceler Dolmacığım Amin güzel dileklerin için arkadaşım amin inşaALLAH(C.C)

Bak benimde iyi geceler dilemek için geç oldu hem de bayağı bi geç oldu yeniden tünaydınlar betülcüm günün aydınlık olsun nasılsın,nasıl gidiyor arkadaşım :13:

günaydınlar tünaydınlar ausum neeee biri pasta mı dedi yettim gari geliyorum bende müsadenizle tabiki aferin aferin bravo bravo başka ne denir 4 sayfanın üstüne bi kelime eklemedin bi de söylüyosun bunu ha pzt.düşünüyorum değil pzt. ünite bildirimini bekliyorum lüüüüüüttttttffffffeeeeen başla arkadaşım oohhh gez bakalım aralıkta gezi planınız var demek nereye yolculuk iyi pazarlar günün huzurlu ve çokta keyifli geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…