2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Teşekkür ederim Ausenica canım. Şimdilik mesajlarıma cevap yazarken zorlanıyorum, sayfayı bulamıyorum kim nereye yazmıştı diye arıyorum, inşallah çözecem kısa zamanda

efenim selamun aleyküm
ausencia der mi çalışyor son dk golcüsü diye tanınırdı ama

Aleyküm selam kuzum

Yok yahu ne çalışması , ilk sayfada tablo var , bak bakalım ausencianın karşısında tek bir çizik var mı

Ben konu sahibesiyim sadece Ders çalışmaya çoooook var daha .

Naber

ne olsun işte biz de derslerle anlaşmaya çalışıyoruz
hmm dedim zaten üniteler havada uçuşuyor bu ausun sayfası olamaz diyee bir şok oldum yani işin doğrusu

çalıştığım ünite sayısı:2

biraz ağır gidiyorum ünitem sayım çok ama bitecek..

Canım evet şimdi 2 üniteni yazarken baktım da cidden rekor sayıda üniten varmış , daha çok var diye birz rahatız ama sonradan sıkışmakta var .

Teşekkür ederim Ausenica canım. Şimdilik mesajlarıma cevap yazarken zorlanıyorum, sayfayı bulamıyorum kim nereye yazmıştı diye arıyorum, inşallah çözecem kısa zamanda

Yukarıda sağ üst köşede bildirileriniz var , orada sizden alıntı yapanların mesajlarını görebilir ve cevaplayabilirsiniz.

Yine sağ köşede kullanıcı adınızdan profilinize girince , en son yazdığınız mesajı görebilir ve oradan yazılanların devamını takip edebilirsiniz.

Merhaba Biberoncum, Tebrik ederim seni ikinci üni. okumakta azmine hayran kaldım. Bende birinciyi yarı edeyim düşünürüm belki :) Lolis hanımcım hoşbuldum, teşekkür ederim. Aranıza gelen yeni Edebiyatçı benim sanırım :) (umarım mesajları doğru yerlere yazmışımdır:) Herkese başarılar, zihin açıklığı diliyor sevgilerimi yolluyorum arkadaşlar, şimdi yeni üntelere bakma zamanı

Hoşbuldum canım, annenizle yaşıtsam sizde benim oğlumla yaşıtsınız sanırım :) Hangi bölümü okuyorsun yaşın kaç canım, sana da kolaylıklar başarılar diliyorum, sevgilerimi yolluyorum

22 yaşındayım ben okulöncesi öğretmenliği okuyorum
bende anneme diyorum şu liseyi açıktan bitir diye
o lise terk
liseden kaçmış evlenmiş şimdi acısını benden çıkarıyor
benden geçti diyor

GzdBky canım bende anneniz gibi lise 2.sınıfta eevlenmiştim. 5 sene önce liseyi açıköğretimden bitirdim. Oğlum üni. başlayınca bana çok destek oldu, ısrar etti okuycaksın diye, kendimi buralarda buldum bu yıl:) Anneniz selam söyleyin aramıza gelsin şimdiden başlasın liseye . Sanada başarılar dilerim canım

yaa çok feci grip oldum:2: bi gazla eve gittim ama heep yattım yakaladı yine grip salgın var burda uğramadan geçmez mikroooppp:84: o yüzden ünit bitiremeden sanırım iki üç gün böyle gidicek off off içim içimi yiyor çalışmak istiyoruummm

Evet, İstanbul etiket olarak iyi, haklısın.:) Ama auzefin sosyoloji için şöyle bir ders programına göz gezdirdim, 10 tane ders vardı. Hadi dedim yapılır bir şekilde, ama seçmeli derslerde güzel sanatlar ve beden eğitimini görünce yok artık dedim. Açıköğretimde beden eğitiminin işi ne? Ama İstanbul bu, ben örgün okurken de bir sürü gereksiz dersimiz vardı bölümden bağımsız. Her dönem 10-15 arası dersim olurdu ve mesela ilk sene sadece 4 branş dersim vardı. O yüzden de biraz vazgeçtim, hepsinin müfredatlarını incelemeye çalıştım, tabii ki hoca faktörü çok çok önemli, özellikle örgünle açıköğretim karşılaştırıldığında ama kafama en uyan Atatürk oldu benim de.

İstanbul da olsa Atatürk de olsa, bölümdaş oluyoruz yani.:)) Çok sevindim, en azından zorluklarını da burada beraber atlatırız.

Son düzenleme:

bölümüm çeko
sınıf 3
ünite sayımı bilmiyorum toplam 9 dersim var :26:

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

Şu linkten aldığın 9 dersin ara sınav ünitelerine bakıp öğrenebilir , bana da bildirirsen sevinirim.

auscum msj kutun dolmuş yollayamadım...silermisin bişey gönderecem...

Gazelcim , boşalttım ama geç kaldım galiba :26:

Neyse , arıyorum seni .

Gazelin oğlunun tahlilleri pek iyi çıkmamış , misafir baskını var şimdi konuşamadık detaylı ama dua edelim arkadaşlar , çabuk iyileşsin .

ahanda akşam olmadan geldim
2 ünite bitirdim şekercim

Gazelin oğlunun tahlilleri pek iyi çıkmamış , misafir baskını var şimdi konuşamadık detaylı ama dua edelim arkadaşlar , çabuk iyileşsin .

Hay Allah, ne çıkmış?...(( Bütün dualarım onunla, inşallah çabucak iyileşir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…