Hmm, benim yüksek lisans ile ilgili hiçbir mali bilgim yok. Henüz mezun olamadım ya, el atamadım o tarafa.Ama ne saçma, eğitimde bu kadar yüksek paraları konuşuyor olmamalıyız, neticede bu ülkede nüfusa oranla bırak yükseği üniversite bile okuyabilen ya da okumaya hevesli bu kadar az insan varken...Sağlık bir, eğitim iki çok kızıyorum cidden...
Evet canım , 4000-10000 arası senelik değişiyor .
Ya inan , belediyenin kendi çalışanlarına sunduğu bu imkan , lisans içinde geçerli . Ama gel gör ki , talep yok , beleşe bile yok yani düşün . Eşim koskoca kurumda 2. kişi yüksek yapan . Başvurup yapamamaktan da bahsetmiyorum , insanlar akıllarından bile geçirmiyor eğitimi .
merhaba arkadaşlar...selam herkese... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize..
doktordan geldik az önce...oğlumun ciğerleri temiz çıktı, ama boğazı kızarmış ve hırıl hırıl ses geliyor...şükür rabbime bronşit değilmiş...doktora dedim iminol testi yaptıralım lütfen.... kabul etti nasıl olduysa..geçen sefer itiraz etmişti..
indik labaratuvara ama bi yandan da içim cızlıyor tabi :26: kan alacaklar paşamın minnacık kolundan..çok canı yanacak diye...
korktuğum gibi olmadı, ağlamadı fazla...kanı aldılar yarın çıkacak sonuçlar...bakalım yarın ortaya çıkacak herşey, inşallah kötü birşey çıkmaz...
iştahı yok pek..şimdi oynuyor....oyuncak falan aldık gönlü olsun diye..
hastaneden çıkınca kitabevine uğradım, ya kızlar bende niye hiç şans yok yaa
ilahiyatın birinci sınıf yardımcı kitapları gelmiş..ama ikinci sınıf yok...bu nasıl şans ya hayret bişey...
eee ne olacak dedim, gelirse gelir ama gelmeyedebilir dedi adam...kartvizitlerini aldım sık sık telefon edecem...
ya sabır çeke çeke geldim..birinci sınıf var iki yok bu nasıl iş hey ya rabbim..
aöf kitaplarına kalmak istemiyorum ben yaa
merhaba arkadaşlar...selam herkese... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize..
doktordan geldik az önce...oğlumun ciğerleri temiz çıktı, ama boğazı kızarmış ve hırıl hırıl ses geliyor...şükür rabbime bronşit değilmiş...doktora dedim iminol testi yaptıralım lütfen.... kabul etti nasıl olduysa..geçen sefer itiraz etmişti..
indik labaratuvara ama bi yandan da içim cızlıyor tabi :26: kan alacaklar paşamın minnacık kolundan..çok canı yanacak diye...
korktuğum gibi olmadı, ağlamadı fazla...kanı aldılar yarın çıkacak sonuçlar...bakalım yarın ortaya çıkacak herşey, inşallah kötü birşey çıkmaz...
iştahı yok pek..şimdi oynuyor....oyuncak falan aldık gönlü olsun diye..
hastaneden çıkınca kitabevine uğradım, ya kızlar bende niye hiç şans yok yaa
ilahiyatın birinci sınıf yardımcı kitapları gelmiş..ama ikinci sınıf yok...bu nasıl şans ya hayret bişey...
eee ne olacak dedim, gelirse gelir ama gelmeyedebilir dedi adam...kartvizitlerini aldım sık sık telefon edecem...
ya sabır çeke çeke geldim..birinci sınıf var iki yok bu nasıl iş hey ya rabbim..
aöf kitaplarına kalmak istemiyorum ben yaa
merhaba aus'cum biraz grip nezle olduğum için ve direksiyon dersim olduğu için fazla ders çalışamadım şaka gibi ama 1 ünite bitirdim sadece... bu akşamda çalışayım da biraz şu dersler bitsin demi... motive olayım hal ve gidişat bayıldım ausuuuuuuuu......
buarada bütün sayfaları okuyamadım hasta olan arkadaşların hepsine Allah şifa versin...
Gazelim çok geçmiş olsun, çok sevindim bronşit olmamasına. Testin sonucu da temiz çıkar inşallah, her şey istediğiniz gibi olur. Şimdi yorulmuştur da doktorda, güzel güzel oynasın paşa.:)
Canım benim, canını sıkma mutlaka gelir, daha diğer yayınevlerinin de kitapları basılmadı. Ekim olsun hele bir, hepsi gelecektir.
canım çok geçmiş olsun
yeni okudum yavrunun hasta olduğunu
sıkma canını
bizimkide hasta kaç gündür
2 kilo vermiş
kafama taka taka bi hal oldum
elimde yemek 7/24 gezer haldeyim
kitaplar içinde sabret
bencede ekimde gelecek hepsi
biraz daha sabır
geçmiş olsun canım
sağlığımız yerinde olsunda herşey hallolur Allahın izniyle
çok sağol biberonum yaa, allah razı olsun sizden, böyle uzaktan faydası olmasa bile desteğiniz bile okadar rahatlatıyor ki beni anlatamam
öksürüğü çok arttı biberon ya, boru sesi gibi çıkıyor öksürürken boğulur gibi
nasıl kahroluyorum bi bilsen... soğuk buhar nebulizatör veriyorum sık sık o biraz bronşlarını açıyor azcık rahatlıyor, ama sonra yine boğulur gibi oluyor...
ilaçlarını verdim, iştahı da yok yemiyor yemek...
meyve yedi sadece...allahım kimsenin evladını hasta etmesin çok zor yaa
çok sağol gözdem allah razı olsun...moralim bozuk gözümün önünde çaresiz beklemek....
dualarınızı esirgemeyin canım...
rabbim kardeşine de şifa versin...salgın varmış doktor söyledi, ne kadar sakınsan da havada yine geziyor mikrop diyor...
mandalina elma bol bol yedir...direncini artırır..
geçmiş olsun canım
sağlığımız yerinde olsunda herşey hallolur Allahın izniyle
teşekkür ederim canım inşallah geçsin şu hastalık ders çalışacağım kafamı ey emiyorum ki
sana da geçmiş olsun canım..
topik olarak revire döndük valla..allah şifa versin herkese...
Rica ederim
Tabi ki de mümkün , maliye 1 / 28 ünite olarak yazıyorum . Sende çalışmaya başlayınca ünite bitirdikçe bildirirsin tablodan düşeriz.
Onun dışında bu sayfada , bir şekilde motive olmak için muhabbet ediyoruz , yöntem arıyoruz falan filan .... Katılırsan seviniriz
Merhabalar, Ben hem Kadınlar kulübüne yeni üyeyim, hemde AÖF. Türk Dili ve Edebiyat bölümüne yeni başladım. Anlayacağınız fazlasıyla acemiyim aranızda. Biberon KK Pro arkadaşım mesajıma cevap yazmış, bana link atmış kendimi burada buldum :) Çok çok teşekkür ederim kendisine.. Açıkçası siteyi nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum ama çözerim yakında :) 1. sınıfa başadım, 43 ünite çalışmam gerekiyor. Şimdilik 4 ünite çalışabildim. Herkese başarılar dilerim, sevgiler yolluyorum arkadaşlar
Merhabalar, Ben hem Kadınlar kulübüne yeni üyeyim, hemde AÖF. Türk Dili ve Edebiyat bölümüne yeni başladım. Anlayacağınız fazlasıyla acemiyim aranızda. Biberon KK Pro arkadaşım mesajıma cevap yazmış, bana link atmış kendimi burada buldum :) Çok çok teşekkür ederim kendisine.. Açıkçası siteyi nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum ama çözerim yakında :) 1. sınıfa başadım, 43 ünite çalışmam gerekiyor. Şimdilik 4 ünite çalışabildim. Herkese başarılar dilerim, sevgiler yolluyorum arkadaşlar
merhaba aus'cum biraz grip nezle olduğum için ve direksiyon dersim olduğu için fazla ders çalışamadım şaka gibi ama 1 ünite bitirdim sadece... bu akşamda çalışayım da biraz şu dersler bitsin demi... motive olayım hal ve gidişat bayıldım ausuuuuuuuu......
buarada bütün sayfaları okuyamadım hasta olan arkadaşların hepsine Allah şifa versin...
çok sağol biberonum yaa, allah razı olsun sizden, böyle uzaktan faydası olmasa bile desteğiniz bile okadar rahatlatıyor ki beni anlatamam
öksürüğü çok arttı biberon ya, boru sesi gibi çıkıyor öksürürken boğulur gibi
nasıl kahroluyorum bi bilsen... soğuk buhar nebulizatör veriyorum sık sık o biraz bronşlarını açıyor azcık rahatlıyor, ama sonra yine boğulur gibi oluyor...
ilaçlarını verdim, iştahı da yok yemiyor yemek...
meyve yedi sadece...allahım kimsenin evladını hasta etmesin çok zor yaa