2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Evet canım , 4000-10000 arası senelik değişiyor .

Ya inan , belediyenin kendi çalışanlarına sunduğu bu imkan , lisans içinde geçerli . Ama gel gör ki , talep yok , beleşe bile yok yani düşün . Eşim koskoca kurumda 2. kişi yüksek yapan . Başvurup yapamamaktan da bahsetmiyorum , insanlar akıllarından bile geçirmiyor eğitimi .

Ne diyorsun ausum yaaa, çokmuş cidden.

İşte bilinç yerleşmedikçe ne yazık ki aklımızdan bile geçmiyor. Öyle ki ben bile aman kaçırmayayım diye bu sene koştur koştur oldum, olur ya, talep az diye ikinci üniversite olayını bitirirler diye. Kitap sevgisini aşılayamadık, eğitim aşkını da aşılayamadık...(

merhaba arkadaşlar...selam herkese... geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize..
doktordan geldik az önce...oğlumun ciğerleri temiz çıktı, ama boğazı kızarmış ve hırıl hırıl ses geliyor...şükür rabbime bronşit değilmiş...doktora dedim iminol testi yaptıralım lütfen.... kabul etti nasıl olduysa..geçen sefer itiraz etmişti..
indik labaratuvara ama bi yandan da içim cızlıyor tabi :26: kan alacaklar paşamın minnacık kolundan..çok canı yanacak diye...
korktuğum gibi olmadı, ağlamadı fazla...kanı aldılar yarın çıkacak sonuçlar...bakalım yarın ortaya çıkacak herşey, inşallah kötü birşey çıkmaz...
iştahı yok pek..şimdi oynuyor....oyuncak falan aldık gönlü olsun diye..
hastaneden çıkınca kitabevine uğradım, ya kızlar bende niye hiç şans yok yaa
ilahiyatın birinci sınıf yardımcı kitapları gelmiş..ama ikinci sınıf yok...bu nasıl şans ya hayret bişey...
eee ne olacak dedim, gelirse gelir ama gelmeyedebilir dedi adam...kartvizitlerini aldım sık sık telefon edecem...
ya sabır çeke çeke geldim..birinci sınıf var iki yok bu nasıl iş hey ya rabbim..
aöf kitaplarına kalmak istemiyorum ben yaa

merhaba aus'cum biraz grip nezle olduğum için ve direksiyon dersim olduğu için fazla ders çalışamadım şaka gibi ama 1 ünite bitirdim sadece... bu akşamda çalışayım da biraz şu dersler bitsin demi ... motive olayım hal ve gidişat bayıldım ausuuuuuuuu......

buarada bütün sayfaları okuyamadım hasta olan arkadaşların hepsine Allah şifa versin...

Son düzenleme:

Gazelim çok geçmiş olsun, çok sevindim bronşit olmamasına. Testin sonucu da temiz çıkar inşallah, her şey istediğiniz gibi olur. Şimdi yorulmuştur da doktorda, güzel güzel oynasın paşa.:)

Canım benim, canını sıkma mutlaka gelir, daha diğer yayınevlerinin de kitapları basılmadı. Ekim olsun hele bir, hepsi gelecektir.

canım çok geçmiş olsun
yeni okudum yavrunun hasta olduğunu
sıkma canını
bizimkide hasta kaç gündür
2 kilo vermiş
kafama taka taka bi hal oldum
elimde yemek 7/24 gezer haldeyim

kitaplar içinde sabret
bencede ekimde gelecek hepsi
biraz daha sabır

geçmiş olsun canım
sağlığımız yerinde olsunda herşey hallolur Allahın izniyle

çok sağol biberonum yaa, allah razı olsun sizden, böyle uzaktan faydası olmasa bile desteğiniz bile okadar rahatlatıyor ki beni anlatamam
öksürüğü çok arttı biberon ya, boru sesi gibi çıkıyor öksürürken boğulur gibi
nasıl kahroluyorum bi bilsen... soğuk buhar nebulizatör veriyorum sık sık o biraz bronşlarını açıyor azcık rahatlıyor, ama sonra yine boğulur gibi oluyor...
ilaçlarını verdim, iştahı da yok yemiyor yemek...
meyve yedi sadece...allahım kimsenin evladını hasta etmesin çok zor yaa

çok sağol gözdem allah razı olsun...moralim bozuk gözümün önünde çaresiz beklemek....
dualarınızı esirgemeyin canım...
rabbim kardeşine de şifa versin...salgın varmış doktor söyledi, ne kadar sakınsan da havada yine geziyor mikrop diyor...
mandalina elma bol bol yedir...direncini artırır..

ahh canım arkadaşım
dularım sizinle
amin amin
kimsenin canı parçası hasta olmasın inşallah
Rabbim onları korusun
onlara gelceğine bize gelsin diyorum hep

sana da geçmiş olsun canım..
topik olarak revire döndük valla..allah şifa versin herkese...

sağol canım.. benm ki nezle hemen geçer..
yeni okudum seninde oğluşun hastaymış.
Allah acil şifalar versin inşallah hemen iyileşir..
test sonuçları da iyi çıkar bişeycikler olmaz inşallah

Tamam çok teşekkür ederim :)

Tabi ki katılırım :) Önce kendimi tanıtayım 18 yaşındayım Anadolu üniversitesinde maliye okuyorum . Çalışmıyorum evdeyim :) Bursa da yaşıyorum ve toplam 57 üniteyi 14 aralığa kadar nasıl bitireceğim kara kara düşünmekteyim dertliyim çok

Merhabalar, Ben hem Kadınlar kulübüne yeni üyeyim, hemde AÖF. Türk Dili ve Edebiyat bölümüne yeni başladım. Anlayacağınız fazlasıyla acemiyim aranızda. Biberon KK Pro arkadaşım mesajıma cevap yazmış, bana link atmış kendimi burada buldum :) Çok çok teşekkür ederim kendisine.. Açıkçası siteyi nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum ama çözerim yakında :) 1. sınıfa başadım, 43 ünite çalışmam gerekiyor. Şimdilik 4 ünite çalışabildim. Herkese başarılar dilerim, sevgiler yolluyorum arkadaşlar

merhaba probis hoşgeldin aramıza..
benm istediğim bölümü okuyorsun ne güzel..
hiç acemilik çekmezsin hemen kaynışıveririz seninle biz canım
arada bu topiğe uğra motivasyon olur hem herşey var burda... sende gel tam olsun

Probisssciğim, gelmene çok sevindim.:)) 43 ünite dönem sonu sınavına kadardır, vize yani ara sınava kadar çalışman gereken onun yarısı olmalı. 14-15 aralık ara sınav, 25-26 ocak da dönem sonu sınav tarihi. Kalan ünitelerini o arada çalışmanı tavsiye ederim, yoksa hepsi birbirine karışabilir. Herhangi bir konuda zorlanırsan seve seve yardımcı olurum, bilgilerim taze sayılır.:))

Şimdi baktım; ara sınava kadar çalışman gereken ünite sayısı 23, dönem sonunda da bu 23 ünite ile birlikte kalan 20 üniteden sorumlu olacaksın. Benim tavisyem yukarıdaki gibi; ara sınava kadar 23 üniteyi çalış, sonrasında kalan 20 üniteyi çalışıp bir önceki 23 ünitenin de üzerinden geçersin. Dönem sonu sınavında vize konularından da soru geliyor ama final üniteleri kadar değil. Yani en azından geçen sene öyleydi, bu sene de bir değişiklik yapacaklarını sanmıyorum.

Aşağıdaki tablodan türk dili ve edebiyatı bölümünü bulup kontrol edebilirsin. Geçen senenin listesi bu, ama bu sene de farklı olacağını sanmıyorum. AS=ara sınav, DS=dönem sonu demek. Hangi ünitelerden sorumlu olduğumuzu belirtmişler...

http://e-ogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf

Aus abla 1 unite daha bitirdim toplamda 9 unitem bitmis oldu
2 ders bitti kaldi 10 ders

Geçmiş olsun eftelyacığım, salgın var bu aralar, tam da hastalık mevsimi, ne giysen ya fazla ya az geliyor...

Canım benim dualarım seninle...Merak etme bunu da çarçabuk atlatır, hani şimdi reklamda söylüyorlar, çocuklar sandığımızdan daha güçlü diye. Emin ol öyle, kuzucuk da hemencecik atlatacak ve iştahı da yerine gelecek...

Teşekkür ederim Eftelya :) Umarım sizde istediğiniz bölümü okursunuz, sonuçta insanın isteyince yapamayacağı hiçbir şey yok. Ben 40 yaşına girdim (yaşımı hiiiç göstermiyorum amaaa) Oğlum Akdeniz üniv.de Tarih okuyor. Onun desteği ve motivasyonu üzerine okumaya karar verdim:) Belki de içinizde en yaşlısı benim. Şu saatte bile ders çalışıyorum,arada mola burayada bakıyorum. Bu hızla gidersem çok iyi, inşallah çabuk sıkılmam:) Görüşmek üzere, iyi geceler

Nekadar sıcak samimi bi ortam bu burası ya çok teşekkür ederim :) Bende senin verdiğin bilgileri googleden ararken bu siteyi bulup kayıt olmuştum canım. Çok teşekkür ederim, gecenin bu saatinde konu okuyup özet çıkartıyorum:) Oğlum Akdeniz üniv.de okuyor, kızımda lise son sınıfta üniv. hazırlanıyor yani ailece ders çalışıyoruz :) Bu yaştan sonra benden bir şey olur mu bilmiyorum ama kendimi geliştirmek istiyorum, aktif olmayı çok seviyorum. Osmanlıca kursuna yazıldım Halk eğitim de, kursun açılmasını bekliyorum. İnşallah hep birlikte başarırız canım. Çok mutlu oldum iyi ki gelmişim sizlerle olmak bana büyük keyif ve çalışma azmi verecek. Tekrar görüşmek üzere canım, Ankara'dan sevgiler hoşçakal

Günaydınlar herkese

Ne olacak bizim bu toipiğin hali , nazar var nazar Gece migren krizi tuttu beni , kaç zamandır gelmezdi , uyku tutmadı gözümü , başımı kessinler istedim o kadar yani

Hemen bakıyorum , yeni gelenlere , ünite bitirenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…