ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN BACIM....kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...
HEY HEYYYYY TAKSİİİ
Senin yüzünden psikolojim bozuldu bee , tablodaki durumum kaç gündür sayende ne yazıyor okusana . Dilimede dolandı feci halde , eşim tuhaf tuhaf bakıyor , yok o değil 2. çocuktan vazgeçecek biraz daha söylersem bu şarkıyı :))
Bende başlamadım daha çalışmaya , de hele bana suç bende mi ????
Birileri de bir zamanlar şöyle bir mesaj yazmıııış.
Bir daha ki pazartesi geldi gelecek ama tık yok
o moda giremedim ablacım
utanıyorum kendimi geçtim sizlerdennn
Görüyorum görüyorum takibimdesin :82:, çeyiz modundasın bu aralar
Ama benden kurtuluş yok ona göre , önce okuuul bitecek
Heh şöyle gülücük koy mesajlarına bakayım
İyi olacak benim yakışıklı Burakcım , zaten iyi de , şu dönemide bir atlatsın .
Ben şuan söküğünü dikemeyen terzi modeliyim zaten , sana söyleniyorum ama ben bırak hastalanmayı , çocuk kreşe başladı diye ağlayan kadınım
rabbim şifa versin canım
inşallah kötü bişey çıkmaz kalbini ferah tut sen
Alerji testi sonucunu almış , alerjik bronşit demiş dr.
Bursaya gidecekler , bulunduğu yerdeki hastane tam teşekküllü değil maalesef.
Ben şimdi biraz araştırdım , değerleri yollarsa bana , korktuğu kadar bir şey yok gibi.
Ama gazel çok üzgün .
Hoşgeldin kays.
Ekliyorum hemen . Aramızda ilahiyatta gazel var bir tek , 2. sınıf .
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf
Linkten derslerine ve ünite sayına bakabilirsin , yanılmıyorsam vizeye kadar 40 üniten var
kızlar geçmiş olsun dileyen herkese çok çok teşekkür ederim...rabbim şifamızı eksik etmesin...
alerjisi yüksek çıktı ama neye alerjisi olduğu bursaya gidince belli olacak..kötü bişey çıkmasından korkuyorum...
şimdilik bekleyeceğiz soğuk algınlığı geçene ilaçları bitene kadar...sonra test olacak tekrar...dualarınızı esirgemeyin kızlar...
rabbim kimsenin evladına sevdiklerine hastalıkla imtihan vermesin...
allah nasip ederse benimki de okula başlayınca omuzunda ağlayacak bir vakit ayırırsın bana dimi :)
ah ah o günleri görecekmiyiz acaba :)
nasip..inşallah..
allah razı olsun canım...çok çok teşekkür ederim...inşallah dediğin gibi olur...
Bak bir de doktor alerji testi yapmama gerek yok demişti...Ondan sonra bilinçli hastalara kızıyorlar kendi kendinizin doktoru olmayın diye, başka çare bırakıyorlarmış gibi...Gazelim, üzme canını, mutlaka bir çaresi vardır. Hem iyi tarafından bak, en azından teşhis edildi, tedavi bundan sonrasında çok daha kolay olacak. Daha dün ne kadar önlem alsam üşütüyor diyordun, bak sebebi başkaymış. En kısa sürede iyileşecek Burak, ama sen lütfen kendini üzme...
Ausum, kays Atatürk ilahiyatta, dolayısıyla kafadan bir 49 yazalım oraya.:)) Ama belki ilahiyat farklıdır, yine 7 dersi var ama, ünite sayısı daha az olabilir...Kayscığım, geçen seneki ilahiyat müfredatını buraya link atıyorum, inceleyebilirsin...
http://www.atauni.edu.tr/userfiles/115426-9fcecb9de68a06360f8b0686cffa7acf.pdf
Bu arada bu sene bayağı Atatürk aöf'den katılım var, ayağım uğurlu mu geldi ne...
Kızlar kitaplar ne zaman dağıtılacak bilgisi olan?
konuya biraz yandan giridim ama ausenciam günaydın seni yakaladım sonunda nasılsın :)
Günaydınnnnn =)))
Şükür ki sonun da güzelim kitaplarımın kapaklarını açtım
günaydın...Günaydınnnnn =)))
Şükür ki sonun da güzelim kitaplarımın kapaklarını açtım
günaydın kk nın güzel hatunları
ben dün gece yeni ünite bitirmedim
bitirdiğim dersin sorularını çözdüm iyice pekiştirdim ve dersi kaldırdım bir kenara
bugün yeni derse başlıyorum
gazelim çok geçmiş olsun canım
neyseki asıl sebebi öğrenebildiniz
bunada şükür
sıkma sakın canını
dualarımız yavrunla
bizi haberdar et yine
Kitap dağıtımları başladı bürolarda ama bölümlere göre değişiyor , bazı kitaplar henüz temin edilemedi . Sık sık büroya uğrayın ya da telefonda bölümünüzün kitaplarını sorun .